• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Seçtiğin gün sabah aç karnına tartılıyorsun canım, onun dışında tartı kesinlikle yasak :20::20:
Leslie evde yürüyüş yaptıran bir bayan, youtube da videoları var, çok etkili baya ter atıyorsun, vücdunun her yerini çalıştırıyor :16:

eve gidince hemen başlayım leslie ye birde 1 saat yürüdüm mü üstüne tamamdır o iş:) ben bu işi çok sevdim diğer topiklerde bulamadım bu samimyeti teşekkür ederim canım:1::1:

merhaba kızlar bende geldim aranıza acilll zayıflamam lazım ve 19 kilo vermem lazım ilk hedefim çünkü önceden 65 kiloydum çok güzeldim:50::50::50: yine o kiloya düşsem yeter çok zayıf olmak istemiyorum benide aranıza alın azim kazanmama yardımcı olun:52::52::52:

Boyun kaç? :52:

Tamam o zaman canım, geliyorum :8::8:

Hoşgeldiniz kızlar :16::16::16:

Emmaa hala bir şey yemedim ve karnım hala şiş :53:

Kafayı yedi benim miğde :53::53:
Akşam spor yapayım da görsün gününü :9:

okuyayım canım hoşbuldum teşekkür ederim canım benim göbek sorunum var canım birde gece kalkınca abur cubur yiyorum çok fazla:(((

Hemem mekik başlıyorsun canım, günde 20 mekikten başla, ve sende çok tatlı yiyorsun sanırım tatlı göbek çevresinde yağlanma yapar :18:

Nasıl durdun bu saate kadar? :52::52:

Hafif bir şeyler atıştır mutlaka, yoksa akşama yemeklere saldırırsın, seni biz bile durduramayız :52::9:

Son düzenleme:
Ben de 1.70-1.71 civarıyım, birkaç santimin lafı olmaz aramızda di mi :1::1:

Neremiz kısa?:52::52::52:

Fıstığız fıstık :9::9:

evet şimdilik ben yer fıstığı gibiyim :1::1::1::52::52::52: ama bi 10 kilo verirsem antep fıstığı gibi daha sonra bi 10 kilo daha ozaman asıl çam fıstığı olurum:52::52::52: deme keyfime aaayyyyyyyyyyy inşallaaahhh Allah ımmmm

Hemem mekik başlıyorsun canım, günde 20 mekikten başla, ve sende çok tatlı yiyorsun sanırım tatlı göbek çevresinde yağlanma yapar :18:

ben mekik çekemiyorum nedense canım yattığım yerden kalkamıyorum malesef tatlı değilde canım abur cubur çok fazla bende kola halley hak getire maşallah

Nasıl durdun bu saate kadar? :52::52:

Hafif bir şeyler atıştır mutlaka, yoksa akşama yemeklere saldırırsın, seni biz bile durduramayız :52::9:

ne saldırcam ya:19: , şu karnımın şişliğine uyuz oldum ya :41::41::41::41:

sıvı bişiler içiyorum sürekli canım, çay kahve su yeşil çay ama canım hiçbir şey istemiyor canım , akşam da direk spora gidicem , dönüşte sebzelerden atıştırırım :16::16:

bu arada takımlar cuma tartılıyor, senin tartı günü cumaya alıncak o zaman, oraya yazarson sen, haftaya cuma da listeye girersin hemde aynı gün tartılırız, uuuuff çok heyecanlandım :8::8::8::8:

ben mekik çekemiyorum nedense canım yattığım yerden kalkamıyorum malesef tatlı değilde canım abur cubur çok fazla bende kola halley hak getire maşallah

canımmmm hoşgeldin zayıflayalım yesyeni kıyafetlerimiz olsun inşallah:):) ya sendede mekik çekince mide bulantısı oluyormu bende 2 den donra mide bulantısıbaş dönmesi yapıyor

sıvı bişiler içiyorum sürekli canım, çay kahve su yeşil çay ama canım hiçbir şey istemiyor canım , akşam da direk spora gidicem , dönüşte sebzelerden atıştırırım :16::16:

bu arada takımlar cuma tartılıyor, senin tartı günü cumaya alıncak o zaman, oraya yazarson sen, haftaya cuma da listeye girersin hemde aynı gün tartılırız, uuuuff çok heyecanlandım :8::8::8::8:

yeşil çay işe yarıyor mu kızlarrrr

Çekemiyorum yok :41::41::41:

Bende çekemiyordum, azar azar başlayacaksın, kasların sana teşekkür edecek, incecik olacaksın, bunu istemiyor musun ?
suyla aran nasıl ? :17:

adaşımm ya sarımsak çayını duydunuz mu fikri olan kullanan var mı acaba ??
bu arada sıvı tüketimi benimde göbüşü büyütüyor :44:

yeşil çay işe yarıyor mu kızlarrrr

Ben yeşil çay içemiyorum, zaten kahveyi de fazla içtiğim için ikisi birlikte çok çarpıntı yapıyor :1:

Bence kahve olsun, yeşil çay olsun belli bir oranda metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var ama bu o kadar da fazla değil.

Önemli olan alınan kaloriyi azaltıp sporla harcanan kaloriyi arttırmak.

Sonra gitsin kilolar, gelsin yeni güzel giysiler :8::8::8:

Back