20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

eve gidince hemen başlayım leslie ye birde 1 saat yürüdüm mü üstüne tamamdır o iş:) ben bu işi çok sevdim diğer topiklerde bulamadım bu samimyeti teşekkür ederim canım

Boyun kaç?

Tamam o zaman canım, geliyorum

Hoşgeldiniz kızlar

Emmaa hala bir şey yemedim ve karnım hala şiş

Kafayı yedi benim miğde
Akşam spor yapayım da görsün gününü

okuyayım canım hoşbuldum teşekkür ederim canım benim göbek sorunum var canım birde gece kalkınca abur cubur yiyorum çok fazla((

Hemem mekik başlıyorsun canım, günde 20 mekikten başla, ve sende çok tatlı yiyorsun sanırım tatlı göbek çevresinde yağlanma yapar :18:

Emmaa hala bir şey yemedim ve karnım hala şiş

Kafayı yedi benim miğde
Akşam spor yapayım da görsün gününü

Nasıl durdun bu saate kadar?

Hafif bir şeyler atıştır mutlaka, yoksa akşama yemeklere saldırırsın, seni biz bile durduramayız

Son düzenleme:
Ben de 1.70-1.71 civarıyım, birkaç santimin lafı olmaz aramızda di mi

Neremiz kısa?

Fıstığız fıstık

evet şimdilik ben yer fıstığı gibiyim ama bi 10 kilo verirsem antep fıstığı gibi daha sonra bi 10 kilo daha ozaman asıl çam fıstığı olurum deme keyfime aaayyyyyyyyyyy inşallaaahhh Allah ımmmm

ben mekik çekemiyorum nedense canım yattığım yerden kalkamıyorum malesef tatlı değilde canım abur cubur çok fazla bende kola halley hak getire maşallah

Nasıl durdun bu saate kadar?

Hafif bir şeyler atıştır mutlaka, yoksa akşama yemeklere saldırırsın, seni biz bile durduramayız

ne saldırcam ya , şu karnımın şişliğine uyuz oldum ya

sıvı bişiler içiyorum sürekli canım, çay kahve su yeşil çay ama canım hiçbir şey istemiyor canım , akşam da direk spora gidicem , dönüşte sebzelerden atıştırırım

bu arada takımlar cuma tartılıyor, senin tartı günü cumaya alıncak o zaman, oraya yazarson sen, haftaya cuma da listeye girersin hemde aynı gün tartılırız, uuuuff çok heyecanlandım

ben mekik çekemiyorum nedense canım yattığım yerden kalkamıyorum malesef tatlı değilde canım abur cubur çok fazla bende kola halley hak getire maşallah

canımmmm hoşgeldin zayıflayalım yesyeni kıyafetlerimiz olsun inşallah:):) ya sendede mekik çekince mide bulantısı oluyormu bende 2 den donra mide bulantısıbaş dönmesi yapıyor

yeşil çay işe yarıyor mu kızlarrrr

Çekemiyorum yok

Bende çekemiyordum, azar azar başlayacaksın, kasların sana teşekkür edecek, incecik olacaksın, bunu istemiyor musun ?
suyla aran nasıl ?

adaşımm ya sarımsak çayını duydunuz mu fikri olan kullanan var mı acaba ??
bu arada sıvı tüketimi benimde göbüşü büyütüyor :44:

yeşil çay işe yarıyor mu kızlarrrr

Ben yeşil çay içemiyorum, zaten kahveyi de fazla içtiğim için ikisi birlikte çok çarpıntı yapıyor

Bence kahve olsun, yeşil çay olsun belli bir oranda metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var ama bu o kadar da fazla değil.

Önemli olan alınan kaloriyi azaltıp sporla harcanan kaloriyi arttırmak.

Sonra gitsin kilolar, gelsin yeni güzel giysiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…