Seçtiğin gün sabah aç karnına tartılıyorsun canım, onun dışında tartı kesinlikle yasak
Leslie evde yürüyüş yaptıran bir bayan, youtube da videoları var, çok etkili baya ter atıyorsun, vücdunun her yerini çalıştırıyor
merhaba kızlar bende geldim aranıza acilll zayıflamam lazım ve 19 kilo vermem lazım ilk hedefim çünkü önceden 65 kiloydum çok güzeldimyine o kiloya düşsem yeter çok zayıf olmak istemiyorum benide aranıza alın azim kazanmama yardımcı olun
Tamam o zaman canım, geliyorum
Hoşgeldiniz kızlar
Hoşgeldiniz kızlar
Hoşgeldiniz kızlar
okuyayım canım hoşbuldum teşekkür ederim canım benim göbek sorunum var canım birde gece kalkınca abur cubur yiyorum çok fazla((
168 canım kıpkısayım
Emmaa hala bir şey yemedim ve karnım hala şiş
Kafayı yedi benim miğde
Akşam spor yapayım da görsün gününü
Ben de 1.70-1.71 civarıyım, birkaç santimin lafı olmaz aramızda di mi
Neremiz kısa?
Fıstığız fıstık
Emmaa hala bir şey yemedim ve karnım hala şiş
Kafayı yedi benim miğde
Akşam spor yapayım da görsün gününü
Hemem mekik başlıyorsun canım, günde 20 mekikten başla, ve sende çok tatlı yiyorsun sanırım tatlı göbek çevresinde yağlanma yapar :18:
168 kısa mı kızım
Fıstık gibi boy işte
Nasıl durdun bu saate kadar?
Hafif bir şeyler atıştır mutlaka, yoksa akşama yemeklere saldırırsın, seni biz bile durduramayız
ben mekik çekemiyorum nedense canım yattığım yerden kalkamıyorum malesef tatlı değilde canım abur cubur çok fazla bende kola halley hak getire maşallah
ne saldırcam ya, şu karnımın şişliğine uyuz oldum ya
sıvı bişiler içiyorum sürekli canım, çay kahve su yeşil çay ama canım hiçbir şey istemiyor canım , akşam da direk spora gidicem , dönüşte sebzelerden atıştırırım
bu arada takımlar cuma tartılıyor, senin tartı günü cumaya alıncak o zaman, oraya yazarson sen, haftaya cuma da listeye girersin hemde aynı gün tartılırız, uuuuff çok heyecanlandım
ben mekik çekemiyorum nedense canım yattığım yerden kalkamıyorum malesef tatlı değilde canım abur cubur çok fazla bende kola halley hak getire maşallah
aynı cevabı sana da veriyorum canım bu kiloyla yer fıstıgı olur ancak benden
ne saldırcam ya, şu karnımın şişliğine uyuz oldum ya
sıvı bişiler içiyorum sürekli canım, çay kahve su yeşil çay ama canım hiçbir şey istemiyor canım , akşam da direk spora gidicem , dönüşte sebzelerden atıştırırım
bu arada takımlar cuma tartılıyor, senin tartı günü cumaya alıncak o zaman, oraya yazarson sen, haftaya cuma da listeye girersin hemde aynı gün tartılırız, uuuuff çok heyecanlandım
yeşil çay işe yarıyor mu kızlarrrr
84 kiloyum 65 olmam lazım canım daha aşağısını düşünmüyorum inşallah görücem o günleriKaç kilosun şu an? Ve en son hedefin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?