• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Evet evet, sporda aşmışlar. Her ikisinin de boks derslerine gittiğini biliyorum :)

Spor yapınca haliyle fazla kalori alabiliyorlar ama ne biliyim taze meyve -sebzeden, proteinden vs kalori almak varken hamburger ya da Nutella yemeleri ilginç geldi bana :1:

Bence hafta da bir böyle kaçamaklar yapılması çok normal :52:

Yani kuzu onları iyice araştiriyorum da gerçekten insan gibi besleniyorlar gayet de, arada götürüyorlar hatta bol bol :9:

Fazla sodyum içeren şeyler neler ki :9::9:
Ben bgün birşey yemeyi planlamıyorum o kadar şişim ki acıkamıyorum bile, ay niye böyle benim karnım ya , bi maden suyu içiyim :36:

Maden suyunda da sodyum var, içme şimdi onu :52::52::52:

Her şeyde sodyum var bence :1: Ekmekten tut da tüm unlu mamüller, ketçap, hardal, mayonez, her türlü işlenmiş et-tavuk ürünleri, kuruyemişler... Uzar gider valla :1:

Günaydın şekerpare :29: , ramazanda oruç tutacak mısın ?
Hani şu hastalığından dolayı soruyorum :26:

Merhaba,
Binge Eating yanında başka rahatsızlıklarım da var maalesef, insülin direnci, tiroid vs var. Sabah öğle akşam ilaç kullanıyorum. Ama ilk gün ilaçlarımı almayıp tutmak istiyorum. =)

Merhaba,
Binge Eating yanında başka rahatsızlıklarım da var maalesef, insülin direnci, tiroid vs var. Sabah öğle akşam ilaç kullanıyorum. Ama ilk gün ilaçlarımı almayıp tutmak istiyorum. =)

Hayır canım sakın :20:

Zaten sağlıksal açıdan yeterli değilsen oruç tutmaman gerekiyor, zorlama kendini,
bak şu binge eating şeyini de unut, yok öyle birşey, sen kötü bir alışkınlığa sahip olmuşsun, onu da bırakacaksın :21:

Bence hafta da bir böyle kaçamaklar yapılması çok normal :52:

Yani kuzu onları iyice araştiriyorum da gerçekten insan gibi besleniyorlar gayet de, arada götürüyorlar hatta bol bol :9:

Mankenler de öğrendi artık bu işin sadece aç kalmakla olmayacağını :1: Aç aç gez, nereye kadar :1:

Hem spor yapınca vücut bence çok daha seksi ve şekilli oluyor.

Hani gün içinde fazla kalori harcamayı sağlaması dışında sıkı ve fit bir vücut da hediyesi :)

İnsanlar zayıflık=güzellik olarak görüyorlar ama bence şekilli olmadığı sürece kemik torbası.

Oysa şekilli olunca zayuf ve seksi olmak mümkün.

Mankenler de öğrendi artık bu işin sadece aç kalmakla olmayacağını :1: Aç aç gez, nereye kadar :1:

Hem spor yapınca vücut bence çok daha seksi ve şekilli oluyor.

Hani gün içinde fazla kalori harcamayı sağlaması dışında sıkı ve fit bir vücut da hediyesi :)

İnsanlar zayıflık=güzellik olarak görüyorlar ama bence şekilli olmadığı sürece kemik torbası.

Oysa şekilli olunca zayuf ve seksi olmak mümkün.

aynen hem yiyip hem spor yapan insanların muhteşem vücutları oluyor, ama ben fazla kas sevmiyorum ya,
dün akşam jillian a baktım, sevmedim kadını, kendisi de sporu da erkek gibi, leslie gayet yerinde bence,
ama 75 olduğum an haftada 2 gün jillian yaparım , karın kaslarım olana kadar durmak yok, daha 2. evredeyim :52::52::52:

aynen hem yiyip hem spor yapan insanların muhteşem vücutları oluyor, ama ben fazla kas sevmiyorum ya,
dün akşam jillian a baktım, sevmedim kadını, kendisi de sporu da erkek gibi, leslie gayet yerinde bence,
ama 75 olduğum an haftada 2 gün jillian yaparım , karın kaslarım olana kadar durmak yok, daha 2. evredeyim :52::52::52:

Erkek gibi kaslı vücudu ben de hiç sevmiyorum ama inan bizim öyle vücudumuzun olması neredeyse imkansız :1:

Onun için çok fazla supplement denen destek ürünler almak, çok fazla protein ve karbonhidratla beslenmek, çok fazla ve ağır sporlar yapmak gerekiyor.

Yani kas yapmak çok çok zor bir şey, öyle iki spor yapınca kaslı olunsa erkekler göbek atardı bence :9::9:

Biz ancak Adriana Lima, Alessandro Ambrosio gibi fit ve ince oluruz canım, oh ne güzel :8::9:

75 kiloya o kadar yaklaşmışken yine kilo aldım, çok sinir bozucu :20::ssz:

Ben öncelikle 65 kilo olmak istiyorum, o noktadan sonra spora yüklenicem :52:

Merhaba,

Ne güzel oruç tutmak istiyorsun, Allah kabul etsin ama bence kendi isteğinle hemen ilacı bırakma.

Doktoruna danış bakalım ne diyecek.

Eğer ilaca mutlaka devam etmen gerekiyorsa doktorun tavsiyesine uymalısın bence.

Çünkü her ilacın etki etme süresi farklı.

Şu zamana kadar ilacı kullandın, eğer gereken süreyi doldurmadan bırakırsan sadece kendini zehirlemiş, gereksiz yere ilaç almış olacaksın :50:

Günaydın bayanlar bugün son yatış günüm aslında ben bu kadar salmazdim da ağzımda baya büyük bi Aft var diyet yapıyorum diye oldu sanan aile halkına yapmıyorum imajı verip biraz da toparlanip öyle başlamak istedim sanırım bende tutmicam

Günaydın bayanlar bugün son yatış günüm aslında ben bu kadar salmazdim da ağzımda baya büyük bi Aft var diyet yapıyorum diye oldu sanan aile halkına yapmıyorum imajı verip biraz da toparlanip öyle başlamak istedim sanırım bende tutmicam

Yerken çok yeme, diyet yaparken "Hasta olacaksın" diyorlar, gel de çık işin içinden :52::1:

1 haftalık aradan sonra tekrar menü yazmaya başlayayım bakalım :52: Gerçi eski düzeni yakalamak biraz zaman alacak ama... :1:

SABAH

5 büyük kayısı
1 şekersiz kahve
4-5 tane minik böğürtlenli cookie

Erkek gibi kaslı vücudu ben de hiç sevmiyorum ama inan bizim öyle vücudumuzun olması neredeyse imkansız :1:

Onun için çok fazla supplement denen destek ürünler almak, çok fazla protein ve karbonhidratla beslenmek, çok fazla ve ağır sporlar yapmak gerekiyor.

Yani kas yapmak çok çok zor bir şey, öyle iki spor yapınca kaslı olunsa erkekler göbek atardı bence :9::9:

Biz ancak Adriana Lima, Alessandro Ambrosio gibi fit ve ince oluruz canım, oh ne güzel :8::9:

Yaa işte o jillan denen hatun öyle ama görünce çok tiksindim, bel yok kadında dümdüz birşey var , ay dedim ben bunun gibi olmaktansa böyle olurum daha iyi :9::9:

Blueee bak sinirleniyorum ama, sen zaten diyet yapmıyorsun, ekmek yememek, kızartma yememek, hamur işi yememek diyet değil ki :41:

Ayrıca neden diyetteyim diyorsun, canım istemiyor falan de, çok saldın bak toparlaması çok zor olur :41: :15::36::36:

1 haftalık aradan sonra tekrar menü yazmaya başlayayım bakalım :52: Gerçi eski düzeni yakalamak biraz zaman alacak ama... :1:

SABAH

5 büyük kayısı
1 şekersiz kahve

cookie ne kızım entel dantel şeyler yiyon :9::9::9:
Hani kurabiye falansa söyle de ona göre muamele yapalım :9::9::9::9:

SABAH

5 büyük kayısı
1 şekersiz kahve

Emmaaa az önce sweet ile konuştuk, seni 6. takıma davet etmiş sanırım ama tatilden dolayı zamanın olmamış oraya giriş yapmaya,
ben 8. takımdayım, ve takımda çoğu hatun izinli, ortada takım kalmayacak neredeyse, ben sweet e de söyledim, seninle beraber 8. takımı canlandıralım diyorum eğer istersen ?

yani hem 6. hem de 8. takıma davetlisin, sen seçersin bebek :23:

9 MEYVEYLE SELÜLİTE SON
SELÜLİT ENGELLEYİCİ YAZ SEBZE VE MEYVELERİ

Selülit artık hepimizin bildiği gibi genetik, hormonal nedenler, yanlış beslenme alışkanlıkları, hareketsizlik gibi birçok nedenden oluşur ve kadınların % 80 – 95′ inde görülür. Tabii yaz geldiğinde ise kilolarımızdan ve selülitlerimizden kurtulmak ilk hedefimiz olur. Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy’un yaza özel verdiği bazı sebze ve meyveler ile selülitlerinizden kurtulabilirsiniz.

• Frambuaz: Frambuazın 100 gr’ı (1 küçük kase) 64 kalori içerir. Bütün kırmızı meyveler açlık bastırıcı harika lif kaynaklarıdır ama en fazla lif frambuazda bulunur. Hem kalorisinin düşük olması hem de lif açısından zengin olması selülit engelleyici özellik taşımaktadır. Buzlu çaya şeker ilave etmeden tatlandırmak için dondurulmuş frambuaz eklenebilir. Ara öğün olarak tercih edilebilir.

• Semizotu: Diğer yeşil yapraklı birçok sebze gibi semizotu da, kemiklerin ve dişlerin güçlenmesini sağlayan mükemmel bir kalsiyum deposudur. Lif açısından zenginliğiyle selülitin en büyük düşmanı semizotu salatalarda, yemek olarak ve meze çeşidi olarak tüketilebilir.

• Mango: Bir adet mango günlük C vitamini ihtiyacınızın yüzde 96’sını karşılar ve periodontal (diş etine ilişkin) hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Mango aynı zamanda kanser ve kalp hastalığıyla savaşmaya yardımcı beta-karoten bakımından da oldukça zengindir. Mangoyu meyve salatanızın içine ekleyin.

• Karpuz: Vitamin ve mineral açısından zengin, antioksidan kapasitesi yüksek bir meyvedir. C ve A vitamininden zengindir. Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlığı önler ve bol su içeriği ile selülitin baş düşmanlarındandır. Çok sevilen bir meyve olan karpuzun tüketim miktarlarına dikkat edilmelidir.

• Domates: Likopen zengini domates cildin en güvenilir dostlarından biridir. Sadece domateste değil, pembe kırmızı renkli pek çok şeyde mesela karpuz, pembe greyfurt, kan portakalı gibi meyvelerde de bol miktarda likopen var. Domates ister çiğ olarak ister yemeklerde, salatalarda, çorbalarda, isteğe bağlı salça olarak tüketilebilir. Selülitsiz güzel bir cilde sahip olmanın yolu öncelikle domatesten geçer.

• Kayısı: İyi bir beta-karoten ve likopen kaynağı olan kayısı görmenize katkı sağlar. Karotenden elde edilen A vitamini kansere karşı koruyucudur. Kayısı ayrıca lif içeriği ve bol mineral içeriği ile selülitin engellenmesinde etkilidir.

• Böğürtlen: Aslında sadece böğürtlen değil ‘berry’ grubu yiyeceklerin neredeyse tamamı cildinizin en yakın dostlarıdır. Listede karadut, ahududu, kiraz, vişne, çilek gibi meyveler alınabilir. İyi bir ara öğün alternatifi olan bu besinler selülit diyetlerinde bolca kullanılır.

• Kabak: Sarı renkte çiçekler açan bir bitki olan kabak oldukça besleyicidir. Özellikle B1 ve C vitaminleri ile potasyum, fosfor ve çinko mineralleri içerir. Lif ve sıvı içeriği zengin bir besindir. Bu özelliği nedeniyle kolay sindirilebilen bir sebzedir. Birçok kanser türüne yakalanma riskini en aza indirdiği gibi selülitin oluşmaması için bolca tüketilmelidir.

• Soğan: C, B6 ve biotin vitaminleri ile kalsiyum ve krom mineralleri yönünden zengin olan soğan, aynı zamanda iyi bir diyet lifi kaynağıdır. Bunlara ek olarak folik asit, B1 ve K vitaminleri de içermektedir. İçeriğindeki flavonaidler ve kuersetin anti tümör etki gösterip ve bağışıklığı güçlendirmekte, selülit yapılarının oluşmasını engellemektedir.
Selülit oluşumuna karşı dikkat edilmesi gereken diğer noktalar

1. Günde 2-2,5 litre su içerek vücutta biriken toksinleri ve ödemi atmalısınız.

2. Kan dolaşımını hızlandırmak için egzersiz önemlidir. Özellikle selülit tedavisinde yürüyüş, koşu, yüzme, jimnastik gibi sporların yapılması son derece etkilidir.

3. Çok yağlı yiyecekler, kızartmalar, kavurmalar, hamur işleri ve unlu mamuller, kafein içeren kolalı ve gazlı içeceklerden uzak durulmalıdır. Gün içerisinde maksimum 2 fincan Türk kahvesi yeterlidir.

4. Günde 10 dakika fırça veya eldiven yardımıyla dairesel ve kalbe doğru hareketlerle, kalça, bacaklara ve kollara masaj yapılabilir. Kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engellemektedir

Son düzenleyen: Moderatör:
Mukummm topiğin hayırlı olsun canım benim ya, sen çok azimlisin bende gelsem mi aranıza , ay vakit bulamıyorum ki ya :50:

Back