- Emoji Skoru
- 287
- Puanlar
- 43
cookie ne kızım entel dantel şeyler yiyon
Hani kurabiye falansa söyle de ona göre muamele yapalım
Emmaaa az önce sweet ile konuştuk, seni 6. takıma davet etmiş sanırım ama tatilden dolayı zamanın olmamış oraya giriş yapmaya,
ben 8. takımdayım, ve takımda çoğu hatun izinli, ortada takım kalmayacak neredeyse, ben sweet e de söyledim, seninle beraber 8. takımı canlandıralım diyorum eğer istersen ?
yani hem 6. hem de 8. takıma davetlisin, sen seçersin bebek
Kurabiye-bisküvi arası bir tatlı
Cookie, biscotti filan çok severim ben, tatildeyken aldım 3-4 kutu, sözde misafirlere ikram etmek için
Neyse, bugün de yiyeyim de yarından itibaren yemem
Aaa, takım canlandırmak mı?!
Çok da güzel olur valla
Zaten gördüğüm kadarıyla takım çok fark etmiyor, kızlar birbirine ziyarete/misafirliğe gidiyorlar
Mukummm topiğin hayırlı olsun canım benim ya, sen çok azimlisin bende gelsem mi aranıza , ay vakit bulamıyorum ki ya
bende istiyorum katılmakk
merhaba kızlar bende geldim aranıza acilll zayıflamam lazım ve 19 kilo vermem lazım ilk hedefim çünkü önceden 65 kiloydum çok güzeldimyine o kiloya düşsem yeter çok zayıf olmak istemiyorum benide aranıza alın azim kazanmama yardımcı olun
tamam ben her pazartesi günü tartılıp kilomu söylerim hafta başı olması daha mantıklı geliyor 84 kiloyum hedefim 65 kilo ve bunu sonbahara kadar başarmam lazım çünkü anne olmak istiyorum eylül den sonra pco var bende ayrıca tatlıya dayanamıyorum yapamadığım günlerde 1 dilim bitter alırım söyleyim baştan
kilom 70 canım 1 ay 9 gün sonra düğünüm var. 25 yaşındayım. hedeflediğim kilo 65
Hmmm sen bi gel şöyle
Bak canım bende tatlı düşkünü biriyim, sende benim gibi vücuduna aşırı şeker yüklediğin için bağımlı gibi olmuşsun çünkü hemen kan şekerin düşüyor ve yine tatlı istiyorsun. Kısacası tatlı bir döngüdür, yedikçe yiyesin gelecek, pzt yediysen, salı yine yemek isteyeceksin, o yüzden zorla kendini kurtul bu durumdan, fazla şeker vücuda çok ciddi zararlar veriyor.
Pazartesi günü seni listeye alalım, aramıza hoşgeldin, güzel bir rakamla listeye girmek için şu andan itibaren tam gaz gayret göster , spor yapıyor musun ?
sen beni listeye koy ama başlama tarihi olarak yarını yaz canım yarından itibaren başlayım inşallah spor yapmıyorum hiçbirşey yapmıyorum zayıflamak için anlayacağın canım ama yürüyüş bandım var gerçi bit pazarında biriyle anlaştım bugün satmak için ama vazgeçeyim bari:)
bende katılabilirmiyim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın satmaaa
Bebeğim sporla haftada 1 kilo vereceksen 2 kilo veriyorsun ve 3 kilo vermiş gibi inceliyorsun
Biz ip atlıyoruz, yürüyüş yapıyoruz, leslie ile evde yürüyüş yapıyoruz, plates yapıyoruz, jllian yapıyoruz, mekik çekiyoruz, hangisine vaktimiz olursa onu yapıyoruz, yağlara karşı bildiğin savaş başlattık seni de öyle görmek istiyorum, bak benim daha 1 hafta oldu, kapatamadığım pantolona giriyorum şu an ilk hafta 1.800 kilo vermeme ragmen inceldim baya
ay inşallah seninde ilk hafta için gayet güzel neredeyse 2 kilo vermişsin leslie nedir nasıl bir yöntem birde ne zaman tartılıyorsunuz akşam mı sabah mı
Aynen öyle o zaman sende 8. takıma gel yupppiieee
Biz birinci bile oluruz takımlar arasında
bende istiyorum katılmakk
merhaba kızlar bende geldim aranıza acilll zayıflamam lazım ve 19 kilo vermem lazım ilk hedefim çünkü önceden 65 kiloydum çok güzeldimyine o kiloya düşsem yeter çok zayıf olmak istemiyorum benide aranıza alın azim kazanmama yardımcı olun
bende katılabilirmiyim
KAtılabilirsin canım , ilk sayfayı oku içine sinerse listeni yaz bana ve hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?