• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Merhaba hanımlar :16:

Sonunda eve geldim :) İnşallah detaylı bir şekilde geçmişi okuyacağım.

ya öyle güvenmeme değil yalnış anlaşılmışım bak:45: ben bir haftada 1 kg verebileceğime inanmıyordum genelde veriyorum ama en kilolu zamanımda bile en fazla 500 gr vermişliğim var onun için öyle dedim:16: demekki birşeyleri yanlış yapıyormuşum daha doğrusu eksik burda bunu farkettim daha çok su içmekte çok önemliymiş mesela ben o kadar önemsemiyordum önceden unutuyordum falan şimdi hergün en az 2 litre içiyorum ve kendime güveniyorum:32:
müge bak şimdi gidip bi leslie yapayımda geleyim:21::21:
bu arada bugün kaçamak yaptığımdan menümü yazmıyorum :1: ama rahat ol kaçamak var diye abatmadım akşamı 1 haşlanmış mısır ve 5 kirazla kapatıyorum ne olur ne olmaz demi zaten aç değilim çok:21::21:

eminim eskiden sporda yapmıyordun :)) böyle düşünmene cok sevindim bebegimm , bende jillian yapıcam şimdi :))

Son düzenleme:
Kızlar yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat ağız kurulugum var bol su içiyorum ve nasıl oluyosa 10.000 adim yürüyorum gün içerisinde o da 250 300 kalori civarı yakim oluyor bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok azimlisiniz en kisa zamanda aranıza dönmek istiyorum 😢😢😢😢😢😢😢

emmaaaa hoşgeldin bebeğimmmm.
Cok özledim ya, nasıl gecti tatilin kuşum

Çok sağol canım, tatil mükemmel geçti de yeme konusunda mecburen cozuttum.
Sürekli dışarıda yemek yedik ve ben her defasında düşük kalorili yiyecek arama derdine düşünce bir süre sonra gruptakiler isyan etmeye başladı :52::41:
Ben de onların moralini bozmamak için biraz koyverdim gitti :26::5::9:
Eve geldiğimde su tutmuş vücudumla ve kıyafetlerime tartıya çıktığımda 80 kiloyu gördüm :53::53:
Bir kısmı su desek bile yine de almışım yani.
Şimdi tekrar tam gaz diyete devam :21:

Sizler neler yaptınız bakalım?
Hiç okuyamadım valla, gelişmelerden bihaberim, kısa zamanda hepsini okuyup gündemi yakalamam lazım :1:

Kızlar yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat ağız kurulugum var bol su içiyorum ve nasıl oluyosa 10.000 adim yürüyorum gün içerisinde o da 250 300 kalori civarı yakim oluyor bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok azimlisiniz en kisa zamanda aranıza dönmek istiyorum 😢😢😢😢😢😢😢

Bu havalarda ağız kuruluğu çok normal, nemden - sıcaktan ölüyoruz vallahi :27:

10.000 adım harika :46::46:
Zamanla 20.000-30.000 de olur o :1:

yine ben :1: bügün çok mutluyum ve kendime ödül verdim bugün biraz kaçamak yaptım ama yazmayacağım çünkü hakettim:32: aslında sabah tartıldım ama evden erken çıkmam gerekti dışarıda işim vardı nete giremedim akşam yazarım dedim sonra işlerimi hallettim mağazaları dolaştım güzel şeyler varmı diye bir elbise beğendim normalde giyemiyorum elbise kendimi top gibi hissediyorum içinde boyumda uzun olmadığından ama bu elbiseyi denedim ve çok güzel oldu inanamadım:21: ayrıca elbise 42 beden normalde olmuyordu ama sporda yaptığım için sanırım 1 beden incelmişim:32::32: sonra elbiseyi hemen aldım kilo verince de inşallah daraltırırım sonuçta kaçıramam :emir_bebek::emir_bebek:

neyse gelelim kilo bildirimime:1::nazar:
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2 kg
Güncel Kilo: 70,2 kg
Verilen Kilo: 3 kg
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

verilen kilo bu hafta 1,300 kg:nazar::nazar: neredeyse 1 aydır diyetteyim bu hafta toplam 1 ay verdiğim kilo kadar verdim ki ben bile kendime güvenmiyorum:emir_bebek: inşallah böyle devam ederim:nazar: ayrıca mügecim sana ve herkese çok teşekkür ederim iyiki varız:32::16: yaşasın daynışma:nazar::nazar:

Tebrik ederim =)
Haftaya umarım 60'lardasınız.

Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

Eki Görüntüle 1158229

İşte bizim yolumuzdan gitmiş insanlardan biri daha :8::8:

Eki Görüntüle 1158285

5 dk bile sürmeyecek bir zevk, bir alışkanlık uğruna, vücuduna yazık etme :41::41:

Eki Görüntüle 1158667

Şu ikinci fotoğraftaki halimi görebilmek için neler vermezdimmmm :52::52::52:

Gelelim benim itirafıma :50::50::50::50:

Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim :50:
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,
Kızlar sonra ne oldu dersiniz :50::50::50:

Başladı kilomla ilgili konuşmaya :53:

Zaten bu kilolu halinle seni benden başkası sevmez dedi :5:
Ya sen iyice kafayı yedin dedi kilo aldıkça kendini kaybettin dedi,:5:
Git birşeyler ye de şu asabiyetin geçsin dedi :5:
Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi :5:

Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
çok aşağılandım çok kalbim kırıldı :43::43:
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece :43:

Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan :43: :41:

Artık onu önemsemiyor, onun dediğine gelmiyorsun ya...
Yapılabilecek en aşağılık şeyi yaparak, belden aşağı vurarak, kendince seni en zayıf noktandan vurmaya çalışarak öcünü almak istemiş.
Aslında bu onun ne kadar çaresiz olduğunu gösteriyor.
Sadece kilo konusunda değil, konu her ne olursa olsun istedikleri olmayınca böyle davrananlara sinir olurum.
Kusura bakma sevgilin ama söylemeden edemedim, içimde patlar :ssz::ssz:

Başlangıç tarihi: 04 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 114,6
Güncel Kilo: 98,4
Verilen Kilo: 16,2
Hedef: 70
Tartı günü: Her Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tebrik ederim, maaşallah ne kadar güzel kilo vermişsin :46::46:

101 kılo ıle basladm su an 95 kıloyum kızlar diyet klasık 3 ana 3 ara ogun bı dılım ekmek peynr sebze yemegı vs vs ama hc oynamaynca ınsann motıvasyonu bıtıyo :) detoks nedır nasıl yapılır neler yapabılırım bılgı verrmsnz braz :(

Kiloda duraklama mutlaka oluyor.
Doktor, vücudun böyle direnç göstermesinin sağlıklı olmak anlamına geldiğini söylemişti.
Yani vücudunda bir sorun yok ki böyle ani kilo değişimlerine cevap veriyor.
Allah korusun kanser hastalarında sürekli kilo kaybı oluyor ve vücut direnci düştüğü için buna engel olamıyor :5:
Sağlıklı olduğumuz için Allah'a bin kez şükürler olsun.

Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs

Off sorma, o durum hepimizde var :ssz:
Benim teyzem ve eniştem de bana evde kalmış muamelesi yapıyor ve bunu da en çok kilolarıma bağlıyorlar :24:

eminim eskiden sporda yapmıyordun :)) böyle düşünmene cok sevindim bebegimm , bende jillian yapıcam şimdi :))

şu aralar yapmıyodum evet itiraf ediyorum:1: yani spor yaptığımda yediklerime tam dikkat etmiyordum yediklerime dikkat edince spor yapmıyordum öyle işte:41: ama jillian yapmışlığım ve o ara baya sıkılaşmışlığım var ama hiç kilo veremedim çünkü yememi kesmedim ama artık yok öyle dimi ama:33:
bu arada bugün 50 dk yürüdüm mağazalara girip çıkıp kıyafet denedim
2 mil leslie yaptım
100 ip atladım
50 mekik çektim
15 dk dans ettim:32::32: sporumuda yaptım oh çok rahatım şu an 2 lt suyumuda içtim mutluyum:nazar::16:

ağız kuruluğun hasta olduğun içindir canım muhtemelen normal yani ılık su içmeye çalış bolca umarım en kısa zamanda iyileşirsin sağlık çok önemli sonuçta:34:

Tebrik ederim =)
Haftaya umarım 60'lardasınız.
teşekkür ederim umarım olurum ve umarım hepimiz haftaya güzel kilolara doğru inmeye devam ederiz:32:

Günaydın bebişler :124::124::124::124::124::124:

Ramazanda spora yapamayız kızlar, suya ve spora asılın :23::23:

$tumblr_m90xbfM5O91qciisuo1_500.jpg

:53::53::53::53:
Len ne demek yapamıyorum edemiyorum gel buraya ya, iyice salacaksın kendini gidersen, bak ramazanda geliyor, zor günler bizi bekliyor diyet açısından, gel buraya ya aaa:41::41::41::41:

Çok sağol canım, tatil mükemmel geçti de yeme konusunda mecburen cozuttum.
Sürekli dışarıda yemek yedik ve ben her defasında düşük kalorili yiyecek arama derdine düşünce bir süre sonra gruptakiler isyan etmeye başladı :52::41:
Ben de onların moralini bozmamak için biraz koyverdim gitti :26::5::9:
Eve geldiğimde su tutmuş vücudumla ve kıyafetlerime tartıya çıktığımda 80 kiloyu gördüm :53::53:
Bir kısmı su desek bile yine de almışım yani.
Şimdi tekrar tam gaz diyete devam :21:

Sizler neler yaptınız bakalım?
Hiç okuyamadım valla, gelişmelerden bihaberim, kısa zamanda hepsini okuyup gündemi yakalamam lazım :1:

Valla güncel de pek birşey yok zaten kuzum kızlar güzel güzel inceliyorlar artık iyice spor yapmaya başladık, senin yokluğun çok belli oldu ya :5:
80 kilo görmüşsün ama çabuk gelen çabuk gider bebeğim.
Bende de bugün bir şişlik var anlatamam sanki oturup bir ton şey yemiş gibiyim niye böyle oldum acaba :26:
Şişkinlikten spora yapamadım bu sabah :ssz:

şu aralar yapmıyodum evet itiraf ediyorum:1: yani spor yaptığımda yediklerime tam dikkat etmiyordum yediklerime dikkat edince spor yapmıyordum öyle işte:41: ama jillian yapmışlığım ve o ara baya sıkılaşmışlığım var ama hiç kilo veremedim çünkü yememi kesmedim ama artık yok öyle dimi ama:33:
bu arada bugün 50 dk yürüdüm mağazalara girip çıkıp kıyafet denedim
2 mil leslie yaptım
100 ip atladım
50 mekik çektim
15 dk dans ettim:32::32: sporumuda yaptım oh çok rahatım şu an 2 lt suyumuda içtim mutluyum:nazar::16:

Spor gerçekten insanı mutlu ediyor daha enerjik yapıyor bence en güzel ilaç spor bu hayatta :16::16::16:

Valla güncel de pek birşey yok zaten kuzum kızlar güzel güzel inceliyorlar artık iyice spor yapmaya başladık, senin yokluğun çok belli oldu ya :5:
80 kilo görmüşsün ama çabuk gelen çabuk gider bebeğim.
Bende de bugün bir şişlik var anlatamam sanki oturup bir ton şey yemiş gibiyim niye böyle oldum acaba :26:
Şişkinlikten spora yapamadım bu sabah :ssz:

Ben de öyle olacağını umut ediyorum, hemen gitsin şu son 1 haftada aldığım kilolar :1::1:

Bende de inanılmaz bir şişlik var, tatile gittim, oranın havasına alışana kadar epey zaman geçti.

Tam alıştım, hoopp buraya döndük, deli gibi oldum iyice yani :52:

Adetin yaklaştı mı ya da stresli misin? Fazla sodyum içeren bir şeyler yedin mi?

Hepsi su tutulmasına neden oluyor vücutta.

Ben vücuttan 2 kilo su attığımı bilirim :9:

Ünlü Model İrina Shayk 'ın Kahvaltısı , instagramdan alıntıdır.

Eki Görüntüle 1167206

Hiçbir şey yemiyor yani özetle :52::9::9:

1.70 boyla biz kaç kiloda manken gibi olucaz bakalım :27:

Ben de öyle olacağını umut ediyorum, hemen gitsin şu son 1 haftada aldığım kilolar :1::1:

Bende de inanılmaz bir şişlik var, tatile gittim, oranın havasına alışana kadar epey zaman geçti.

Adetin yaklaştı mı ya da stresli misin? Fazla sodyum içeren bir şeyler yedin mi?

Emma tam tersi :53:
İnstagramında sürekli mc donalds lar, nutellalar , ama kadın günde 2,5 saat spor salonundan çıkmıyor .
Bak sana ne atıcam ;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10100245548914820&set=vb.37255037041&type=2&theater

Bu da Adriana :52:

Fazla sodyum içeren şeyler neler ki :9::9:
Ben bgün birşey yemeyi planlamıyorum o kadar şişim ki acıkamıyorum bile, ay niye böyle benim karnım ya , bi maden suyu içiyim :36:

Emma tam tersi :53:
İnstagramında sürekli mc donalds lar, nutellalar , ama kadın günde 2,5 saat spor salonundan çıkmıyor .
Bak sana ne atıcam ;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10100245548914820&set=vb.37255037041&type=2&theater

Bu da Adriana :52:

Evet evet, sporda aşmışlar. Her ikisinin de boks derslerine gittiğini biliyorum :)

Spor yapınca haliyle fazla kalori alabiliyorlar ama ne biliyim taze meyve -sebzeden, proteinden vs kalori almak varken hamburger ya da Nutella yemeleri ilginç geldi bana :1:

Back