Evet evet, sporda aşmışlar. Her ikisinin de boks derslerine gittiğini biliyorum :)
Spor yapınca haliyle fazla kalori alabiliyorlar ama ne biliyim taze meyve -sebzeden, proteinden vs kalori almak varken hamburger ya da Nutella yemeleri ilginç geldi bana
Fazla sodyum içeren şeyler neler ki
Ben bgün birşey yemeyi planlamıyorum o kadar şişim ki acıkamıyorum bile, ay niye böyle benim karnım ya , bi maden suyu içiyim
Günaydın şekerpare, ramazanda oruç tutacak mısın ?
Hani şu hastalığından dolayı soruyorum :26:
Merhaba,
Binge Eating yanında başka rahatsızlıklarım da var maalesef, insülin direnci, tiroid vs var. Sabah öğle akşam ilaç kullanıyorum. Ama ilk gün ilaçlarımı almayıp tutmak istiyorum. =)
Bence hafta da bir böyle kaçamaklar yapılması çok normal
Yani kuzu onları iyice araştiriyorum da gerçekten insan gibi besleniyorlar gayet de, arada götürüyorlar hatta bol bol
Maden suyunda da sodyum var, içme şimdi onu
Her şeyde sodyum var benceEkmekten tut da tüm unlu mamüller, ketçap, hardal, mayonez, her türlü işlenmiş et-tavuk ürünleri, kuruyemişler... Uzar gider valla
Mankenler de öğrendi artık bu işin sadece aç kalmakla olmayacağınıAç aç gez, nereye kadar
Hem spor yapınca vücut bence çok daha seksi ve şekilli oluyor.
Hani gün içinde fazla kalori harcamayı sağlaması dışında sıkı ve fit bir vücut da hediyesi :)
İnsanlar zayıflık=güzellik olarak görüyorlar ama bence şekilli olmadığı sürece kemik torbası.
Oysa şekilli olunca zayuf ve seksi olmak mümkün.
aynen hem yiyip hem spor yapan insanların muhteşem vücutları oluyor, ama ben fazla kas sevmiyorum ya,
dün akşam jillian a baktım, sevmedim kadını, kendisi de sporu da erkek gibi, leslie gayet yerinde bence,
ama 75 olduğum an haftada 2 gün jillian yaparım , karın kaslarım olana kadar durmak yok, daha 2. evredeyim
aynen hem yiyip hem spor yapan insanların muhteşem vücutları oluyor, ama ben fazla kas sevmiyorum ya,
dün akşam jillian a baktım, sevmedim kadını, kendisi de sporu da erkek gibi, leslie gayet yerinde bence,
ama 75 olduğum an haftada 2 gün jillian yaparım , karın kaslarım olana kadar durmak yok, daha 2. evredeyim
Merhaba,
Binge Eating yanında başka rahatsızlıklarım da var maalesef, insülin direnci, tiroid vs var. Sabah öğle akşam ilaç kullanıyorum. Ama ilk gün ilaçlarımı almayıp tutmak istiyorum. =)
Günaydın bayanlar bugün son yatış günüm aslında ben bu kadar salmazdim da ağzımda baya büyük bi Aft var diyet yapıyorum diye oldu sanan aile halkına yapmıyorum imajı verip biraz da toparlanip öyle başlamak istedim sanırım bende tutmicam
Erkek gibi kaslı vücudu ben de hiç sevmiyorum ama inan bizim öyle vücudumuzun olması neredeyse imkansız
Onun için çok fazla supplement denen destek ürünler almak, çok fazla protein ve karbonhidratla beslenmek, çok fazla ve ağır sporlar yapmak gerekiyor.
Yani kas yapmak çok çok zor bir şey, öyle iki spor yapınca kaslı olunsa erkekler göbek atardı bence
Biz ancak Adriana Lima, Alessandro Ambrosio gibi fit ve ince oluruz canım, oh ne güzel
Günaydın bayanlar bugün son yatış günüm aslında ben bu kadar salmazdim da ağzımda baya büyük bi Aft var diyet yapıyorum diye oldu sanan aile halkına yapmıyorum imajı verip biraz da toparlanip öyle başlamak istedim sanırım bende tutmicam
1 haftalık aradan sonra tekrar menü yazmaya başlayayım bakalımGerçi eski düzeni yakalamak biraz zaman alacak ama...
SABAH
5 büyük kayısı
1 şekersiz kahve
4-5 tane minik böğürtlenli cookie
1 haftalık aradan sonra tekrar menü yazmaya başlayayım bakalımGerçi eski düzeni yakalamak biraz zaman alacak ama...
SABAH
5 büyük kayısı
1 şekersiz kahve
4-5 tane minik böğürtlenli cookie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?