- Emoji Skoru
- 287
- Puanlar
- 43
ya öyle güvenmeme değil yalnış anlaşılmışım bakben bir haftada 1 kg verebileceğime inanmıyordum genelde veriyorum ama en kilolu zamanımda bile en fazla 500 gr vermişliğim var onun için öyle dedim demekki birşeyleri yanlış yapıyormuşum daha doğrusu eksik burda bunu farkettim daha çok su içmekte çok önemliymiş mesela ben o kadar önemsemiyordum önceden unutuyordum falan şimdi hergün en az 2 litre içiyorum ve kendime güveniyorum
müge bak şimdi gidip bi leslie yapayımda geleyim
bu arada bugün kaçamak yaptığımdan menümü yazmıyorumama rahat ol kaçamak var diye abatmadım akşamı 1 haşlanmış mısır ve 5 kirazla kapatıyorum ne olur ne olmaz demi zaten aç değilim çok
Merhaba hanımlar
Sonunda eve geldim :) İnşallah detaylı bir şekilde geçmişi okuyacağım.
emmaaaa hoşgeldin bebeğimmmm.
Cok özledim ya, nasıl gecti tatilin kuşum
Kızlar yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat ağız kurulugum var bol su içiyorum ve nasıl oluyosa 10.000 adim yürüyorum gün içerisinde o da 250 300 kalori civarı yakim oluyor bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok azimlisiniz en kisa zamanda aranıza dönmek istiyorum 😢😢😢😢😢😢😢
yine benbügün çok mutluyum ve kendime ödül verdim bugün biraz kaçamak yaptım ama yazmayacağım çünkü hakettim aslında sabah tartıldım ama evden erken çıkmam gerekti dışarıda işim vardı nete giremedim akşam yazarım dedim sonra işlerimi hallettim mağazaları dolaştım güzel şeyler varmı diye bir elbise beğendim normalde giyemiyorum elbise kendimi top gibi hissediyorum içinde boyumda uzun olmadığından ama bu elbiseyi denedim ve çok güzel oldu inanamadım ayrıca elbise 42 beden normalde olmuyordu ama sporda yaptığım için sanırım 1 beden incelmişim sonra elbiseyi hemen aldım kilo verince de inşallah daraltırırım sonuçta kaçıramam
neyse gelelim kilo bildirimime
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2 kg
Güncel Kilo: 70,2 kg
Verilen Kilo: 3 kg
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
verilen kilo bu hafta 1,300 kgneredeyse 1 aydır diyetteyim bu hafta toplam 1 ay verdiğim kilo kadar verdim ki ben bile kendime güvenmiyorum inşallah böyle devam ederim ayrıca mügecim sana ve herkese çok teşekkür ederim iyiki varız yaşasın daynışma
Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:
Eki Görüntüle 1158229
İşte bizim yolumuzdan gitmiş insanlardan biri daha
Eki Görüntüle 1158285
Gelelim benim itirafıma
Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,
Kızlar sonra ne oldu dersiniz
Başladı kilomla ilgili konuşmaya
Zaten bu kilolu halinle seni benden başkası sevmez dedi
Ya sen iyice kafayı yedin dedi kilo aldıkça kendini kaybettin dedi,
Git birşeyler ye de şu asabiyetin geçsin dedi
Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi
Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
çok aşağılandım çok kalbim kırıldı
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece
Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan
Başlangıç tarihi: 04 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 114,6
Güncel Kilo: 98,4
Verilen Kilo: 16,2
Hedef: 70
Tartı günü: Her Pazartesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
101 kılo ıle basladm su an 95 kıloyum kızlar diyet klasık 3 ana 3 ara ogun bı dılım ekmek peynr sebze yemegı vs vs ama hc oynamaynca ınsann motıvasyonu bıtıyo :) detoks nedır nasıl yapılır neler yapabılırım bılgı verrmsnz braz
Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs
eminim eskiden sporda yapmıyordun :)) böyle düşünmene cok sevindim bebegimm , bende jillian yapıcam şimdi :))
ağız kuruluğun hasta olduğun içindir canım muhtemelen normal yani ılık su içmeye çalış bolca umarım en kısa zamanda iyileşirsin sağlık çok önemli sonuçtaKızlar yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat ağız kurulugum var bol su içiyorum ve nasıl oluyosa 10.000 adim yürüyorum gün içerisinde o da 250 300 kalori civarı yakim oluyor bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok azimlisiniz en kisa zamanda aranıza dönmek istiyorum 😢😢😢😢😢😢😢
teşekkür ederim umarım olurum ve umarım hepimiz haftaya güzel kilolara doğru inmeye devam ederizTebrik ederim =)
Haftaya umarım 60'lardasınız.
Günaydınlar herkese =)
Kızlar yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat ağız kurulugum var bol su içiyorum ve nasıl oluyosa 10.000 adim yürüyorum gün içerisinde o da 250 300 kalori civarı yakim oluyor bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok azimlisiniz en kisa zamanda aranıza dönmek istiyorum 😢😢😢😢😢😢😢
Çok sağol canım, tatil mükemmel geçti de yeme konusunda mecburen cozuttum.
Sürekli dışarıda yemek yedik ve ben her defasında düşük kalorili yiyecek arama derdine düşünce bir süre sonra gruptakiler isyan etmeye başladı
Ben de onların moralini bozmamak için biraz koyverdim gitti :26:
Eve geldiğimde su tutmuş vücudumla ve kıyafetlerime tartıya çıktığımda 80 kiloyu gördüm
Bir kısmı su desek bile yine de almışım yani.
Şimdi tekrar tam gaz diyete devam
Sizler neler yaptınız bakalım?
Hiç okuyamadım valla, gelişmelerden bihaberim, kısa zamanda hepsini okuyup gündemi yakalamam lazım
şu aralar yapmıyodum evet itiraf ediyorumyani spor yaptığımda yediklerime tam dikkat etmiyordum yediklerime dikkat edince spor yapmıyordum öyle işte ama jillian yapmışlığım ve o ara baya sıkılaşmışlığım var ama hiç kilo veremedim çünkü yememi kesmedim ama artık yok öyle dimi ama
bu arada bugün 50 dk yürüdüm mağazalara girip çıkıp kıyafet denedim
2 mil leslie yaptım
100 ip atladım
50 mekik çektim
15 dk dans ettimsporumuda yaptım oh çok rahatım şu an 2 lt suyumuda içtim mutluyum
Valla güncel de pek birşey yok zaten kuzum kızlar güzel güzel inceliyorlar artık iyice spor yapmaya başladık, senin yokluğun çok belli oldu ya
80 kilo görmüşsün ama çabuk gelen çabuk gider bebeğim.
Bende de bugün bir şişlik var anlatamam sanki oturup bir ton şey yemiş gibiyim niye böyle oldum acaba :26:
Şişkinlikten spora yapamadım bu sabah
Ünlü Model İrina Shayk 'ın Kahvaltısı , instagramdan alıntıdır.
Eki Görüntüle 1167206
Ben de öyle olacağını umut ediyorum, hemen gitsin şu son 1 haftada aldığım kilolar
Bende de inanılmaz bir şişlik var, tatile gittim, oranın havasına alışana kadar epey zaman geçti.
Tam alıştım, hoopp buraya döndük, deli gibi oldum iyice yani
Adetin yaklaştı mı ya da stresli misin? Fazla sodyum içeren bir şeyler yedin mi?
Hepsi su tutulmasına neden oluyor vücutta.
Ben vücuttan 2 kilo su attığımı bilirim
Hiçbir şey yemiyor yani özetle
1.70 boyla biz kaç kiloda manken gibi olucaz bakalım
Ben de öyle olacağını umut ediyorum, hemen gitsin şu son 1 haftada aldığım kilolar
Bende de inanılmaz bir şişlik var, tatile gittim, oranın havasına alışana kadar epey zaman geçti.
Tam alıştım, hoopp buraya döndük, deli gibi oldum iyice yani
Adetin yaklaştı mı ya da stresli misin? Fazla sodyum içeren bir şeyler yedin mi?
Hepsi su tutulmasına neden oluyor vücutta.
Ben vücuttan 2 kilo su attığımı bilirim
Hiçbir şey yemiyor yani özetle
1.70 boyla biz kaç kiloda manken gibi olucaz bakalım
Emma tam tersi
İnstagramında sürekli mc donalds lar, nutellalar , ama kadın günde 2,5 saat spor salonundan çıkmıyor .
Bak sana ne atıcam ;
https://www.facebook.com/photo.php?v=10100245548914820&set=vb.37255037041&type=2&theater
Bu da Adriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?