20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Merhaba hanımlar

Sonunda eve geldim :) İnşallah detaylı bir şekilde geçmişi okuyacağım.

eminim eskiden sporda yapmıyordun :)) böyle düşünmene cok sevindim bebegimm , bende jillian yapıcam şimdi :))

Son düzenleme:
Kızlar yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat ağız kurulugum var bol su içiyorum ve nasıl oluyosa 10.000 adim yürüyorum gün içerisinde o da 250 300 kalori civarı yakim oluyor bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok azimlisiniz en kisa zamanda aranıza dönmek istiyorum 😢😢😢😢😢😢😢

emmaaaa hoşgeldin bebeğimmmm.
Cok özledim ya, nasıl gecti tatilin kuşum

Çok sağol canım, tatil mükemmel geçti de yeme konusunda mecburen cozuttum.
Sürekli dışarıda yemek yedik ve ben her defasında düşük kalorili yiyecek arama derdine düşünce bir süre sonra gruptakiler isyan etmeye başladı
Ben de onların moralini bozmamak için biraz koyverdim gitti :26:
Eve geldiğimde su tutmuş vücudumla ve kıyafetlerime tartıya çıktığımda 80 kiloyu gördüm
Bir kısmı su desek bile yine de almışım yani.
Şimdi tekrar tam gaz diyete devam

Sizler neler yaptınız bakalım?
Hiç okuyamadım valla, gelişmelerden bihaberim, kısa zamanda hepsini okuyup gündemi yakalamam lazım

Bu havalarda ağız kuruluğu çok normal, nemden - sıcaktan ölüyoruz vallahi

10.000 adım harika
Zamanla 20.000-30.000 de olur o

Tebrik ederim =)
Haftaya umarım 60'lardasınız.

Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

Eki Görüntüle 1158229

İşte bizim yolumuzdan gitmiş insanlardan biri daha

Eki Görüntüle 1158285

5 dk bile sürmeyecek bir zevk, bir alışkanlık uğruna, vücuduna yazık etme

Eki Görüntüle 1158667

Şu ikinci fotoğraftaki halimi görebilmek için neler vermezdimmmm

Artık onu önemsemiyor, onun dediğine gelmiyorsun ya...
Yapılabilecek en aşağılık şeyi yaparak, belden aşağı vurarak, kendince seni en zayıf noktandan vurmaya çalışarak öcünü almak istemiş.
Aslında bu onun ne kadar çaresiz olduğunu gösteriyor.
Sadece kilo konusunda değil, konu her ne olursa olsun istedikleri olmayınca böyle davrananlara sinir olurum.
Kusura bakma sevgilin ama söylemeden edemedim, içimde patlar

Başlangıç tarihi: 04 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 114,6
Güncel Kilo: 98,4
Verilen Kilo: 16,2
Hedef: 70
Tartı günü: Her Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tebrik ederim, maaşallah ne kadar güzel kilo vermişsin

Kiloda duraklama mutlaka oluyor.
Doktor, vücudun böyle direnç göstermesinin sağlıklı olmak anlamına geldiğini söylemişti.
Yani vücudunda bir sorun yok ki böyle ani kilo değişimlerine cevap veriyor.
Allah korusun kanser hastalarında sürekli kilo kaybı oluyor ve vücut direnci düştüğü için buna engel olamıyor
Sağlıklı olduğumuz için Allah'a bin kez şükürler olsun.

Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs

Off sorma, o durum hepimizde var
Benim teyzem ve eniştem de bana evde kalmış muamelesi yapıyor ve bunu da en çok kilolarıma bağlıyorlar

eminim eskiden sporda yapmıyordun :)) böyle düşünmene cok sevindim bebegimm , bende jillian yapıcam şimdi :))

şu aralar yapmıyodum evet itiraf ediyorum yani spor yaptığımda yediklerime tam dikkat etmiyordum yediklerime dikkat edince spor yapmıyordum öyle işte ama jillian yapmışlığım ve o ara baya sıkılaşmışlığım var ama hiç kilo veremedim çünkü yememi kesmedim ama artık yok öyle dimi ama
bu arada bugün 50 dk yürüdüm mağazalara girip çıkıp kıyafet denedim
2 mil leslie yaptım
100 ip atladım
50 mekik çektim
15 dk dans ettim sporumuda yaptım oh çok rahatım şu an 2 lt suyumuda içtim mutluyum

ağız kuruluğun hasta olduğun içindir canım muhtemelen normal yani ılık su içmeye çalış bolca umarım en kısa zamanda iyileşirsin sağlık çok önemli sonuçta

Tebrik ederim =)
Haftaya umarım 60'lardasınız.
teşekkür ederim umarım olurum ve umarım hepimiz haftaya güzel kilolara doğru inmeye devam ederiz

Günaydın bebişler :124::124::124::124::124::124:

Ramazanda spora yapamayız kızlar, suya ve spora asılın

Len ne demek yapamıyorum edemiyorum gel buraya ya, iyice salacaksın kendini gidersen, bak ramazanda geliyor, zor günler bizi bekliyor diyet açısından, gel buraya ya aaa

Valla güncel de pek birşey yok zaten kuzum kızlar güzel güzel inceliyorlar artık iyice spor yapmaya başladık, senin yokluğun çok belli oldu ya
80 kilo görmüşsün ama çabuk gelen çabuk gider bebeğim.
Bende de bugün bir şişlik var anlatamam sanki oturup bir ton şey yemiş gibiyim niye böyle oldum acaba :26:
Şişkinlikten spora yapamadım bu sabah

Spor gerçekten insanı mutlu ediyor daha enerjik yapıyor bence en güzel ilaç spor bu hayatta

Ben de öyle olacağını umut ediyorum, hemen gitsin şu son 1 haftada aldığım kilolar

Bende de inanılmaz bir şişlik var, tatile gittim, oranın havasına alışana kadar epey zaman geçti.

Tam alıştım, hoopp buraya döndük, deli gibi oldum iyice yani

Adetin yaklaştı mı ya da stresli misin? Fazla sodyum içeren bir şeyler yedin mi?

Hepsi su tutulmasına neden oluyor vücutta.

Ben vücuttan 2 kilo su attığımı bilirim

Ünlü Model İrina Shayk 'ın Kahvaltısı , instagramdan alıntıdır.

Eki Görüntüle 1167206

Hiçbir şey yemiyor yani özetle

1.70 boyla biz kaç kiloda manken gibi olucaz bakalım

Emma tam tersi
İnstagramında sürekli mc donalds lar, nutellalar , ama kadın günde 2,5 saat spor salonundan çıkmıyor .
Bak sana ne atıcam ;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10100245548914820&set=vb.37255037041&type=2&theater

Bu da Adriana

Fazla sodyum içeren şeyler neler ki
Ben bgün birşey yemeyi planlamıyorum o kadar şişim ki acıkamıyorum bile, ay niye böyle benim karnım ya , bi maden suyu içiyim

Evet evet, sporda aşmışlar. Her ikisinin de boks derslerine gittiğini biliyorum :)

Spor yapınca haliyle fazla kalori alabiliyorlar ama ne biliyim taze meyve -sebzeden, proteinden vs kalori almak varken hamburger ya da Nutella yemeleri ilginç geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…