• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Bundan sonra elimden geldiğinin fazlasıyla mücadele edicem. Hatta söz veriyorum. =)
Haftaya da en az 1 kilo vermeye çalışcam.

Evet bebeğim yap bunu, zamanla daha kolay olucak, gerekirse mutfaga girme bunu atlatana kadar , öğünlerin dışında mutfaktan uzak dur, güzel çözümler bul , olucak bak göreceksin :29:

tek kelimeyle mükemmel, tbrik ederimm:48::48::48:

Teşekkür ederim canım dün düğüne gittim bide ne tatlı ne böğrek ne de pasta yemedim kendimle gurur duydum çok güzel tepkiler de aldım zayıflamışsın diye 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugunki menum : sabah bi cay kasıgı seker ile nescafe 2 dilim salam ogle: bi tane domates bi tane salatalık aksam: fırında tavuk patates domates yogurtla beraber desteklıcem :) nasıl menu kızlar ? :21::1:

:53::53:
Canım bu menü değil sen hiçbir şey yemiyorsun, böyle verdiğin kiloları hemen geri alırsın , bak bizim kızların menülerine sende öyle beslen lütfen :40:

Saat 16:00
Bol su
Salata iki kaşık
Bir adet balık :)
Şalgam bi bardak ( bu kaçamak mı bilmiyorum )

Saat 15:30
Biraz sade dondurma

iPhone 'dan gönderildi

:16:

Teşekkür ederim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah en kısa zamanda :1:
Bugünkü menüm
sabah(8:00)
2 ceviz
şekersiz çay
yarım yumurta (canım bişey istemedi zorla yedim)
öğlen(12:30)
bir dilim tam buğday ekmeği
ızgara tavuk
bir bardak ayran
Akşam(17:00)
3 ızgara köfte
yağsız salata
:56:

3 litre su içildi. 1 saat yürüyüş
yarım saat dans
300 ip atlama. günü böylece kapatmış oldumm :34:

Menüde sporda gayet iyi , aynen böyle devam :46::46: :nazar::nazar:

Günaydın bayanlar yokluğumda neler yapmışsınız öyle bende burda ölüyorum bu arada bugün benim tartı günümdü tartıldım 500 gr vermisim neyse artık haftaya umarım daha iyi olucam

Yine iyi vermişsin bu hafta çok başarılı değildin, bir de dikkat etsen spora asılsan o tartıda neler göreceksin neler :8::8:

Teşekkür ederim canım dün düğüne gittim bide ne tatlı ne böğrek ne de pasta yemedim kendimle gurur duydum çok güzel tepkiler de aldım zayıflamışsın diye

bravo bravo bravooo, darısı başımıza inşallah :8::8::8:

aayy gelmez miii , daha da eğlenceli oldu ip atlama işi :52::52:

Bu hafta 1 gün jillian, 1 gün leslie, mekik ve ip aynen devam :41::41:

Ama ip atlarken nefes nefese kalıyorum ya , 150 e çıkarttım bu hafta :21::21: :17:

aman dikkat, çok zorlama kendini birden

Kızlar hepinize Günaydın bugün dünden daha kötüyüm resmen kulağım ugulduyor kardeşime de geçti galiba resmen sessiz sessiz agliyorum şu an 😢😢😢😢😢

Bugün ki menüm

Güne başlarken;
3 mil leslie,
50 mekik
150 ip atlama

Kahvaltı;
KArpuz
Kahve

aRa:
10 badem

Öğlen;
ızgara tavuk