20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Slm fıstıklar herkese güzel bir hafta dilerimmmm

blue geçmiş olsun canımmm dayko tbrkler harikasın bitanemmm aynen devamm

Pjjj uğramıyosun hiç küstümmm Kaçak ayça gelemedimi hala

hepiniz ekolay gelsin kızlar kaçtım

Tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsiniz.

İradenize de hayran kaldım, bunun içinde çok tebrik ederim. Yememek kilo vermekten zor bence.

Evet bebeğim yap bunu, zamanla daha kolay olucak, gerekirse mutfaga girme bunu atlatana kadar , öğünlerin dışında mutfaktan uzak dur, güzel çözümler bul , olucak bak göreceksin

Aslında o konuda şanslıyım, ailemle yaşıyorum ve sağolsunlar mutfağa girmeme gerek kalmıyor. Ama işte o hastalık sayesinde resmen irademi kaybediyorum :-(

Kızlar hepinize Günaydın bugün dünden daha kötüyüm resmen kulağım ugulduyor kardeşime de geçti galiba resmen sessiz sessiz agliyorum şu an 😢😢😢😢😢

Size de kardeşinize de çok geçmiş olsun.

nereye uğramıyom kıı
ayçayı 8. takıma alsak olur mu ? yarın gelir o

Aslında o konuda şanslıyım, ailemle yaşıyorum ve sağolsunlar mutfağa girmeme gerek kalmıyor. Ama işte o hastalık sayesinde resmen irademi kaybediyorum :-(

ama bak sen hastalığı kabullendikçe kurtulamazsın ki , yani ben hastayım böyle yapıyorum diye düşünme yapıcaksın , zamanla unutacaksın

Bugün tartı bildirim günleriniz bacılar

evet canım tartıldım sabah biraz merak et bir sonraki mesajda ayrıntılı yazacağım şu an konuyu yokluyorum

olsun canım sen yeterki vazgeçme psikolojik br durum olduğuna göre sende pes etmemelisin bu hafta böyle olmuş olabillir ama zaten çok güzel kilolar vermişsin vw bir sonraki hafta toparlanabilirsin kendine güven

tebrikler çok güzel vermişsin

Kızlar hepinize Günaydın bugün dünden daha kötüyüm resmen kulağım ugulduyor kardeşime de geçti galiba resmen sessiz sessiz agliyorum şu an 😢😢😢😢😢
geçmiş olsun canım bir doktora görün ilerleyip daha değişik şeylere yol açmadan bence sanırım kendiliğinden iyileşek bir durumda değilsin ve ilaç takviyesi gerekebilir:26:

menüye bak ya maşallah
seni gördükçe gaza geliyorum spor falan çok hoş böyle devam mügecim

Sabah
bir dilim kek
Bir yeşil elma

Öğle
Yoğurtlu kabak 2 kaşık
Küçük kase salata
2 dilim ekmek

Bugün regl oldum canım hiç bişe istemiyor

iPhone 'dan gönderildi
geçmiş olsun canım ama akşam birşeyler yemeye çalış hiç birşey yemezsen olmaz zaten reglsinde halsiz düşme sen bize lazımsın

Yoğurt yerim canım :) teşekkür ederim :)

iPhone 'dan gönderildi

olsun canım sen yeterki vazgeçme psikolojik br durum olduğuna göre sende pes etmemelisin bu hafta böyle olmuş olabillir ama zaten çok güzel kilolar vermişsin vw bir sonraki hafta toparlanabilirsin kendine güven

Umarım dediğiniz gibi olur =)
Destek için de teşekkürler...

Bugün tartı bildirim günleriniz bacılar

yine ben bügün çok mutluyum ve kendime ödül verdim bugün biraz kaçamak yaptım ama yazmayacağım çünkü hakettim aslında sabah tartıldım ama evden erken çıkmam gerekti dışarıda işim vardı nete giremedim akşam yazarım dedim sonra işlerimi hallettim mağazaları dolaştım güzel şeyler varmı diye bir elbise beğendim normalde giyemiyorum elbise kendimi top gibi hissediyorum içinde boyumda uzun olmadığından ama bu elbiseyi denedim ve çok güzel oldu inanamadım ayrıca elbise 42 beden normalde olmuyordu ama sporda yaptığım için sanırım 1 beden incelmişim sonra elbiseyi hemen aldım kilo verince de inşallah daraltırırım sonuçta kaçıramam

neyse gelelim kilo bildirimime
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2 kg
Güncel Kilo: 70,2 kg
Verilen Kilo: 3 kg
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

verilen kilo bu hafta 1,300 kg neredeyse 1 aydır diyetteyim bu hafta toplam 1 ay verdiğim kilo kadar verdim ki ben bile kendime güvenmiyorum inşallah böyle devam ederim ayrıca mügecim sana ve herkese çok teşekkür ederim iyiki varız yaşasın daynışma

Ne güzel okuyordum..moralim yerine geldi ama yazdığın bir cümle hepsinin içine etti, o da kendime güvenmiyorum demen, güvenecek birşey yok yapacaksınız o kadar

Son düzenleme:
Ne güzel okuyordum..moralim yerine geldi ama yazdığın bir cümle hepsinin içine etti, o da kendime güvenmiyorum demen, güvenecek birşey yok yapacaksınız o kadar

ya öyle güvenmeme değil yalnış anlaşılmışım bak ben bir haftada 1 kg verebileceğime inanmıyordum genelde veriyorum ama en kilolu zamanımda bile en fazla 500 gr vermişliğim var onun için öyle dedim demekki birşeyleri yanlış yapıyormuşum daha doğrusu eksik burda bunu farkettim daha çok su içmekte çok önemliymiş mesela ben o kadar önemsemiyordum önceden unutuyordum falan şimdi hergün en az 2 litre içiyorum ve kendime güveniyorum
müge bak şimdi gidip bi leslie yapayımda geleyim
bu arada bugün kaçamak yaptığımdan menümü yazmıyorum ama rahat ol kaçamak var diye abatmadım akşamı 1 haşlanmış mısır ve 5 kirazla kapatıyorum ne olur ne olmaz demi zaten aç değilim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…