Inan yemek yanında da yemeyecektim ama fazla acı olmuşmidem rahatsız oluyor die mecbur yedim
iPhone 'dan gönderildi
Tamam kuzum, akşam yeme birşey olmaz
Akşama yemek bile yiyemem artık :) azıcık yedim ama çok doydum gbi oldu
iPhone 'dan gönderildi
oyle yapma canım ki metabolizman çalışsın aynı hızda
Ama bn böyle yapıyorumya 2 öğün ya da 3 öğün yapıyorum
iPhone 'dan gönderildi
Selam kızlar bildirim günüm
Başlangıç tarihi : 4 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114.6 kg
Güncel kilo : 97.4 kg
Toplam verilen : 17.2 kg
Hedef : 70 kg
Bu hafta verilen kilo : 1.3 kg
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım dün düğüne gittim bide ne tatlı ne böğrek ne de pasta yemedim kendimle gurur duydum çok güzel tepkiler de aldım zayıflamışsın diye 😃😃
Evet bebeğim yap bunu, zamanla daha kolay olucak, gerekirse mutfaga girme bunu atlatana kadar , öğünlerin dışında mutfaktan uzak dur, güzel çözümler bul , olucak bak göreceksin
Kızlar hepinize Günaydın bugün dünden daha kötüyüm resmen kulağım ugulduyor kardeşime de geçti galiba resmen sessiz sessiz agliyorum şu an 😢😢😢😢😢
Slm fıstıklar herkese güzel bir hafta dilerimmmm
blue geçmiş olsun canımmmdayko tbrkler harikasın bitanemmm aynen devamm
Pjjj uğramıyosun hiç küstümmmKaçak ayça gelemedimi hala
hepiniz ekolay gelsin kızlar kaçtım
Aslında o konuda şanslıyım, ailemle yaşıyorum ve sağolsunlar mutfağa girmeme gerek kalmıyor. Ama işte o hastalık sayesinde resmen irademi kaybediyorum :-(
Size de kardeşinize de çok geçmiş olsun.
Niye öyle oldun sen ya
Bugün tartı bildirim günleriniz bacılar
Maalesef ben bu hafta 4 kere Binge yaşadım. Utanarak söylüyorum 1,8 kg aldım
@EmmaAutumn un söylediği gibi ilaçlar da pek bir işe yaramıyormuş. İlk zamanlar iyiydi ama sonradan böyle oldu. Sonuç olarak, özür dileyerek ; Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 79,8
Verilen Kilo: 11,700
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
tebrikler çok güzel vermişsinSelam kızlar bildirim günüm
Başlangıç tarihi : 4 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114.6 kg
Güncel kilo : 97.4 kg
Toplam verilen : 17.2 kg
Hedef : 70 kg
Bu hafta verilen kilo : 1.3 kg
geçmiş olsun canım bir doktora görün ilerleyip daha değişik şeylere yol açmadan bence sanırım kendiliğinden iyileşek bir durumda değilsin ve ilaç takviyesi gerekebilir:26:Kızlar hepinize Günaydın bugün dünden daha kötüyüm resmen kulağım ugulduyor kardeşime de geçti galiba resmen sessiz sessiz agliyorum şu an 😢😢😢😢😢
Bugün ki menüm
Güne başlarken;
3 mil leslie,
50 mekik
150 ip atlama
Kahvaltı;
KArpuz
Kahve
aRa:
10 badem
Öğlen;
ızgara tavuk
akşaM;
herbalife shake
yatmadan önce ;
50 mekik
50 kalça
esneme hareketleri
Eki Görüntüle 1166065
geçmiş olsun canım ama akşam birşeyler yemeye çalış hiç birşey yemezsen olmaz zaten reglsinde halsiz düşme sen bize lazımsınSabah
bir dilim kek
Bir yeşil elma
Öğle
Yoğurtlu kabak 2 kaşık
Küçük kase salata
2 dilim ekmek
Bugün regl oldumcanım hiç bişe istemiyor
iPhone 'dan gönderildi
evet canım tartıldım sabah biraz merak et bir sonraki mesajda ayrıntılı yazacağım şu an konuyu yokluyorum
olsun canım sen yeterki vazgeçmepsikolojik br durum olduğuna göre sende pes etmemelisin bu hafta böyle olmuş olabillir ama zaten çok güzel kilolar vermişsin vw bir sonraki hafta toparlanabilirsin kendine güven
tebrikler çok güzel vermişsin
geçmiş olsun canım bir doktora görün ilerleyip daha değişik şeylere yol açmadan bence sanırım kendiliğinden iyileşek bir durumda değilsin ve ilaç takviyesi gerekebilir:26:
menüye bak ya maşallah
seni gördükçe gaza geliyorum spor falan çok hoş böyle devam mügecim
geçmiş olsun canım ama akşam birşeyler yemeye çalış hiç birşey yemezsen olmaz zaten reglsinde halsiz düşme sen bize lazımsın
olsun canım sen yeterki vazgeçmepsikolojik br durum olduğuna göre sende pes etmemelisin bu hafta böyle olmuş olabillir ama zaten çok güzel kilolar vermişsin vw bir sonraki hafta toparlanabilirsin kendine güven
Bugün tartı bildirim günleriniz bacılar
yine benbügün çok mutluyum ve kendime ödül verdim bugün biraz kaçamak yaptım ama yazmayacağım çünkü hakettim aslında sabah tartıldım ama evden erken çıkmam gerekti dışarıda işim vardı nete giremedim akşam yazarım dedim sonra işlerimi hallettim mağazaları dolaştım güzel şeyler varmı diye bir elbise beğendim normalde giyemiyorum elbise kendimi top gibi hissediyorum içinde boyumda uzun olmadığından ama bu elbiseyi denedim ve çok güzel oldu inanamadım ayrıca elbise 42 beden normalde olmuyordu ama sporda yaptığım için sanırım 1 beden incelmişim sonra elbiseyi hemen aldım kilo verince de inşallah daraltırırım sonuçta kaçıramam
neyse gelelim kilo bildirimime
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2 kg
Güncel Kilo: 70,2 kg
Verilen Kilo: 3 kg
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
verilen kilo bu hafta 1,300 kgneredeyse 1 aydır diyetteyim bu hafta toplam 1 ay verdiğim kilo kadar verdim ki ben bile kendime güvenmiyorum inşallah böyle devam ederim ayrıca mügecim sana ve herkese çok teşekkür ederim iyiki varız yaşasın daynışma
menüye bak ya maşallah
seni gördükçe gaza geliyorum spor falan çok hoş böyle devam mügecim
Ne güzel okuyordum..moralim yerine geldi ama yazdığın bir cümle hepsinin içine etti, o da kendime güvenmiyorum demen, güvenecek birşey yok yapacaksınız o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?