20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Günaydın bayanlar yokluğumda neler yapmışsınız öyle bende burda ölüyorum bu arada bugün benim tartı günümdü tartıldım 500 gr vermisim neyse artık haftaya umarım daha iyi olucam

Merhabalar,
Tebrik ederim. 500 gr da az değil :)

Merhabalar,
Tebrik ederim. 500 gr da az değil :)

Teşekkür ederim canım hastayım bu😑 ara spora falan pek çıkmadım bi de dün yağmurda askiliyla islandim iyice arttı antibiyotik de icemiyorum ama ilk isim iyileşince yürüyüş olacak 😁😁😁😁😁

Çok geçmiş olsun.

bugunki menum : sabah bi cay kasıgı seker ile nescafe 2 dilim salam ogle: bi tane domates bi tane salatalık aksam: fırında tavuk patates domates yogurtla beraber desteklıcem :) nasıl menu kızlar ?

Saat 16:00
Bol su
Salata iki kaşık
Bir adet balık :)
Şalgam bi bardak ( bu kaçamak mı bilmiyorum )

Saat 15:30
Biraz sade dondurma

iPhone 'dan gönderildi

Bugün tartı bildirim günleriniz bacılar

Maalesef ben bu hafta 4 kere Binge yaşadım. Utanarak söylüyorum 1,8 kg aldım
@EmmaAutumn un söylediği gibi ilaçlar da pek bir işe yaramıyormuş. İlk zamanlar iyiydi ama sonradan böyle oldu. Sonuç olarak, özür dileyerek ; Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 79,8
Verilen Kilo: 11,700
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

Son düzenleyen: Moderatör:

Bununla mücadele etmemiz lazım, bende yaşıyordum bunlar tamamen psikolojik, en kötüsü de 1 kere oldu mu devamı geliyor , lütfen savaş kendinle otur ağla ama yeme, o an dışarı çık ya da, başka uğraşlar bul :26:

Bundan sonra elimden geldiğinin fazlasıyla mücadele edicem. Hatta söz veriyorum. =)
Haftaya da en az 1 kilo vermeye çalışcam.

Bu arada desteğiniz için de çok teşekkürler.

Selam kızlar bildirim günüm
Başlangıç tarihi : 4 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114.6 kg
Güncel kilo : 97.4 kg
Toplam verilen : 17.2 kg
Hedef : 70 kg

Bu hafta verilen kilo : 1.3 kg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oleeey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…