• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Kizlar bisi sorucam alakasiz bi konu ama
Nilufer otobus firmasiyla yolculuk eden varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben geldim :)) bugun yptıklarm :) 70 ip atlama 15 dk leslie 3 mil (daha spor yapmaya devam edıcem halsız dustum ) kahvaltı : bi dilim ekmek ayran domates salatalık peynır zeytn :) oglen : 3 tane kücük ttavuk kofte azck patates kızartması :) bu saate kadarda 2.5 litre su :) canım sıkkın bugun esmle aramz bozuk hc bsey yapasım yok :( sporada kalkasım yok ooooffff :( :43:

İşte spor asıl böyle zamanlarda daha iyi geliyor, moralin düzeliyor :21::21:

Hooofff bu adamlar neden bizim moralimi bozup motivasyonumuzun içine ediyolar yaa :120::120::120::120:

Bak menülerin çok güzelde o patates kızartmaları yemesen olmaz di mi sanki :19::19:

Kizlar bisi sorucam alakasiz bi konu ama
Nilufer otobus firmasiyla yolculuk eden varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bilemedim onu :122::122:

blue canım ben esımı bazen anlayamıyorum gercekten , ne yaparm bu durumu nasıl duzeltrm ınan bılmıyorum bu durumlarda diyetimi olumsuz etkiliyor ... Daha 3 aylık evlıyız cıcım ayı dıyebılırızz ama ıste.. Hep kotu gecıyo gunlerımız :( bol duaya ıhtıyacm war..:50:

Emmaaaaaaaaaaaa şu tatilini bitir de gel ya , özledim valla :43::43::43::43:

Merhaba canim :)
Bugün ilk defa internete girme firsati buldum, şöyle bir girip baktim neler yapmissiniz diye :) kismetse pazartesi günü dönüyoruz, Şali gününden itibaren düzenli paylasima baslarim :) Bu arada ne kadar dikkat etsem de diyet güme gitti. Fazla saglikli seçenek yok, inşallah onca emekten sonra 80'leri görmem :(

Hepinizi öpüyorum kizlar, sevgiler.

Kızlar öncelikle iyi akşamlar size bişey dicem benim annemle babam bi süredir evde yoktu o zaman annemin bıraktığı sebzelerle idare edip diyet yapabiliyodum şimdi eve geldiler ve aşırı yorgun eline ne geçerse onu yapıyo ve cok gergin ben bunu yemem dersem aglicak gibi gikimi cikaramiyorum aşırıya kacmamaya çalışıyorum şimdi diyete hiç uygun olmayan bi yemek yapmış ben yemicem dedim niye soylemiyosun o zaman diye paparayi yedim o yüzden pazartesi en gec evimiz rayina oturur diye düşünüyorum ve kilo alicam diye çok korkuyorum şimdi aglicam ya akşam çok fena spor yapıcam

blue canım ben esımı bazen anlayamıyorum gercekten , ne yaparm bu durumu nasıl duzeltrm ınan bılmıyorum bu durumlarda diyetimi olumsuz etkiliyor ... Daha 3 aylık evlıyız cıcım ayı dıyebılırızz ama ıste.. Hep kotu gecıyo gunlerımız :( bol duaya ıhtıyacm war..:50:
Canim ya cozulmicek hicbirsey yoktur buna inan gerginliklere geçer gider biraz alttan almayi deneyen yani tam olayı bilmediğim için çok bişey söylemek istemiyorum ama senin için dua edicem

İyi akşamlar hatunlar:3:
Ben de artık sizinleyim. Özellikle uyguladığım bir diyet yok. Akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum ve abur cubur yemeyi bıraktım. Ekmek ve türevlerini de epey azalttım sadece kahvaltıda yiyorum. Her gün 45 dk yürüyorum ve bugün itibariyle ip atlmaya başladım. 3 haziranda 83 kiloyla başladım ve bugün itibariyle 79.7 görünüyorum :27: lütfen bana da destek oluuuuuuunnn.:17:

Ben de artık sizinleyim. Özellikle uyguladığım bir diyet yok. Akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum ve abur cubur yemeyi bıraktım. Ekmek ve türevlerini de epey azalttım sadece kahvaltıda yiyorum. Her gün 45 dk yürüyorum ve bugün itibariyle ip atlmaya başladım. 3 haziranda 83 kiloyla başladım ve bugün itibariyle 79.7 görünüyorum :27: lütfen bana da destek oluuuuuuunnn.:17:

Hoş geldin =)
Kısa sürede çok güzel kilo vermişiniz. Umarım devamı da çok çabuk gelir.

of çok mutsuzum:43: buraya itiraf edemeden yatamayacağım çünkü saat 8 gibi bir börek yedim dışarda arkadaşların ısrarıyla sen birşey yemiyormusun niye yemiyorsun falan derlerken en az kalorili şeyi seçmeye çalıştım diyet birşey yoktu börek iyidir herhalde dedim ya börek 400 kaloriymiş yedikten sonra farkettim yazmışlar menüye meğer kalorileri:25::25:
bakın şimdi tam yediklerimi yazıyorum bu itiraftan sonra kahvaltı normal yazmıştım atlıyorum onu:34:
saat 11.30 1 kase yoğurt 6 kiraz yarım küçük şeftali
13.30 1 az şekerli türk kahvesi küçük lokum
15.30 7 kaşık bamya yemeği 1 dilim ekmek
ve 20.00 400 kalorilik börek:20::20: şimdi bu börek özelmiş efendim karışık böyle sebzeli falandı yemeyedim ah ah:5::5:

ama naptım bu kaçamağın cezası olarak spor yaptım eve gelince toplamda şunları yaptım sabahtan akşama kadar
2 mil leslie
200 ip atlama
100 mekik
30 dk oryantal
ekstra 30 dk yürüyüş:17::17:
pj özelllikle sana soruyorum sence yaptığım bu sporlarla kaçamağım dengelenmişmidir acaba :5::5: birde su diyip duruyosun 2.5 litre su içtim bu gün haberin olsun tek yaptığıma sevindiğim şey:27: neyse yatayım artık gece gece bu itiraftan sonra:9:

of çok mutsuzum:43: buraya itiraf edemeden yatamayacağım çünkü saat 8 gibi bir börek yedim dışarda arkadaşların ısrarıyla sen birşey yemiyormusun niye yemiyorsun falan derlerken en az kalorili şeyi seçmeye çalıştım diyet birşey yoktu börek iyidir herhalde dedim ya börek 400 kaloriymiş yedikten sonra farkettim yazmışlar menüye meğer kalorileri:25::25:
bakın şimdi tam yediklerimi yazıyorum bu itiraftan sonra kahvaltı normal yazmıştım atlıyorum onu:34:
saat 11.30 1 kase yoğurt 6 kiraz yarım küçük şeftali
13.30 1 az şekerli türk kahvesi küçük lokum
15.30 7 kaşık bamya yemeği 1 dilim ekmek
ve 20.00 400 kalorilik börek:20::20: şimdi bu börek özelmiş efendim karışık böyle sebzeli falandı yemeyedim ah ah:5::5:

ama naptım bu kaçamağın cezası olarak spor yaptım eve gelince toplamda şunları yaptım sabahtan akşama kadar
2 mil leslie
200 ip atlama
100 mekik
30 dk oryantal
ekstra 30 dk yürüyüş:17::17:
pj özelllikle sana soruyorum sence yaptığım bu sporlarla kaçamağım dengelenmişmidir acaba :5::5: birde su diyip duruyosun 2.5 litre su içtim bu gün haberin olsun tek yaptığıma sevindiğim şey:27: neyse yatayım artık gece gece bu itiraftan sonra:9:

Merhabalar,
Kalori değerlerine netten baktım;
İp atlamak ortalama dakikada 12 kaloriymiş. Tabii hıza göre değişiyor.
1 km için ortalama 45 kalori deniyor. 2 mil de 3,2 km yapıyor.
1 dakika mekik 70 kilo civarındakiler için 9 kalori.
1 dakika oryantal ortalama 10 kalori.
Ve yarım saat yürüyüş, 5,6 km/saat hız ile 150 kalori.
Buradan hesabınızı yapabilirsiniz. Ama 30 dk oryantal sırf 300 kalori yapıyor. Yani kalori olarak mutlaka geçmişsinizdir, ama maalesef ki öyle kolay değil. Çünkü yediğiniz börek yağ bakımından fazlaca.
1 gr yağ 9 kcal, karbonhidrat ve protein ise 1 gr mı 4 kcal.
Günlük tüketilen besinlerin yüzde 55-60'ı karbonhidrat, yüzde 15-20'si protein, ve yüzde 25-30'u da yağ olması gerekirmiş sağlıklı beslenme için.
Tekrar belirtiyim, netten bakarak yazdım bunları yani kesin doğrudur diyemem.
Ama üzülmeyin ve görün ki bir daha yapmayasınız.
Daha önce yazmıştım bende Binge Eating var, aşırı yediğim günlerden bir sonra ki gün detox tarzı bir diyetim var iki günlük, onu yapıyorum. Siz de bunun gibi birşey yapabilirsiniz.
Umarım bir daha böyle bir durum yaşamazsınız.

Hayır hemen 55 yapıyorum onu, sende 55 olmadan hiçbir yere gitmiyorsun :52::52::52:
tamam ozaman ben ona göre işte zaten bir yere gitmiyordum ki:emir_bebek:

Ben kalori sayarak diyet yapıyorum, ama aynı zamanda aldığım protein, karbonhidrat ve yağı da hesaplıyorum. Günlük olarak 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.
Onun dışında az biraz yürüyordum, belimde rahatsızlık vardı. Şimdi daha iyiyim, birde eliptik bisiklet aldım, yeni yeni ona başlıyorum. Yani pek bir sırrım yok =)
çok beğendim yöntemini ve ayrıca çok güzel gidiyorsun tebrik ederim:34:

hoş geldin iyi vermişsin böyle devam etmen dileğiyle:32:

Merhabalar,
Kalori değerlerine netten baktım;
İp atlamak ortalama dakikada 12 kaloriymiş. Tabii hıza göre değişiyor.
1 km için ortalama 45 kalori deniyor. 2 mil de 3,2 km yapıyor.
1 dakika mekik 70 kilo civarındakiler için 9 kalori.
1 dakika oryantal ortalama 10 kalori.
Ve yarım saat yürüyüş, 5,6 km/saat hız ile 150 kalori.
Buradan hesabınızı yapabilirsiniz. Ama 30 dk oryantal sırf 300 kalori yapıyor. Yani kalori olarak mutlaka geçmişsinizdir, ama maalesef ki öyle kolay değil. Çünkü yediğiniz börek yağ bakımından fazlaca.
1 gr yağ 9 kcal, karbonhidrat ve protein ise 1 gr mı 4 kcal.
Günlük tüketilen besinlerin yüzde 55-60'ı karbonhidrat, yüzde 15-20'si protein, ve yüzde 25-30'u da yağ olması gerekirmiş sağlıklı beslenme için.
Tekrar belirtiyim, netten bakarak yazdım bunları yani kesin doğrudur diyemem.
Ama üzülmeyin ve görün ki bir daha yapmayasınız.
Daha önce yazmıştım bende Binge Eating var, aşırı yediğim günlerden bir sonra ki gün detox tarzı bir diyetim var iki günlük, onu yapıyorum. Siz de bunun gibi birşey yapabilirsiniz.
Umarım bir daha böyle bir durum yaşamazsınız.
gerçekten çok sistematik bir açıklama olmuş çok teşekkür ederim somut olarak da birdaha yapmamam gerektiğini anlamış bulunmaktayım:53: artık arkadaşlarla buluşmamaya karar verdim bir süre zaten ders çalışıyorum gelemem falan diycem çünkü onlara diyetteyim demek istemiyorum sınav zamanı ne diyeti falan filan böyle muhabbetlere giriyorlar kendim zaten ona göre yiyorum ama arkadaşlar işin içine girince kaçıyor işte:50: çok teşekkürler bende bugün ona göre yemeye çalışacağım zaten bu iki gün daha dikkatli olmalıyım pazartesi tartı günümde:32::32:

Sabah 2 saat yürüyüş spor ve 100 ip atlama
Saat 11:00
Bir kayısı yumurta
Fırında kabak
Lor peyniri
Semizotlu salata
Yeşil çay
Bol su

Öğle 200 ip atlama :) akşama kadar yemek yok ;)

iPhone 'dan gönderildi

gerçekten çok sistematik bir açıklama olmuş çok teşekkür ederim somut olarak da birdaha yapmamam gerektiğini anlamış bulunmaktayım:53: artık arkadaşlarla buluşmamaya karar verdim bir süre zaten ders çalışıyorum gelemem falan diycem çünkü onlara diyetteyim demek istemiyorum sınav zamanı ne diyeti falan filan böyle muhabbetlere giriyorlar kendim zaten ona göre yiyorum ama arkadaşlar işin içine girince kaçıyor işte:50: çok teşekkürler bende bugün ona göre yemeye çalışacağım zaten bu iki gün daha dikkatli olmalıyım pazartesi tartı günümde:32::32:

Merhabalar,
Arkadaşlarınızla mutlaka bir şekilde buluşmak zorunda kalabilirsiniz veya karşılaşabilirsiniz. O yüzden buluşmamak, onlara göre de içine kapanmak yerine başka çözümler üretebilirsiniz. Mesela benim en çok kullandığım ''yeni yemek yedim'' oluyor :) Hatta çok ısrar olursa ''çok fazla yemişim midem fena oldu, bir soda içiyim bari'' oluyor. Bunun gibi şeyler bulabilirsiniz. Yoksa diğer türlü zor oluyor bilirim, kaldı ki nereye kadar kaçabiliriz ki.
Ayrıca umarım hepimizin zaman zaman düştüğü sınav zamanı stresi ile kaçamaklarınız olmaz =)

Sabah 2 saat yürüyüş spor ve 100 ip atlama
Saat 11:00
Bir kayısı yumurta
Fırında kabak
Lor peyniri
Semizotlu salata
Yeşil çay
Bol su

Öğle 200 ip atlama :) akşama kadar yemek yok ;)

iPhone 'dan gönderildi

tebrikler canım çok güzel gidiyorsun hem spor hem menü olarak :32::32:

Merhabalar,
Arkadaşlarınızla mutlaka bir şekilde buluşmak zorunda kalabilirsiniz veya karşılaşabilirsiniz. O yüzden buluşmamak, onlara göre de içine kapanmak yerine başka çözümler üretebilirsiniz. Mesela benim en çok kullandığım ''yeni yemek yedim'' oluyor :) Hatta çok ısrar olursa ''çok fazla yemişim midem fena oldu, bir soda içiyim bari'' oluyor. Bunun gibi şeyler bulabilirsiniz. Yoksa diğer türlü zor oluyor bilirim, kaldı ki nereye kadar kaçabiliriz ki.
Ayrıca umarım hepimizin zaman zaman düştüğü sınav zamanı stresi ile kaçamaklarınız olmaz =)

evet ya çok mantıklı hakikaten söyledikleriniz :1::1: çok abartmamaya çalışıyorum kaçamak yapmamak için evdeki tüm abur cubur kalorili şeylerden kurtuldum ve girmesine de izin vermiyorum bir tek bitter çikolata var evde onuda arada 1 parça yiyorum çok canım çekerse:1: kaçamak olarak yiyebileceğim kuru üzüm ve ceviz var onlarıda ders çalışırken ara olarak yiyorum özellikle de kan şekerim düşüyor arada üzüm çok iyi oluyor çok abartmamak kaydıyla tabiki:34: teşekkürler gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz:16:

Son düzenleme:
bu arada bugün neler yaptım:10:
kahvaltı: bol peynirli omlet domates salatalık 3 zeytin 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara(11.30): 2 ceviz 5 küçük kuru üzüm
ara(14.30):1 bardak süt içine kahve attım biraz:31: yanında 1 parça bitter çikolata
akşama kadar başka birşey yemek yok akşam da çorba ve sebze yemeği olabilir bakalım:21:

yaptığım sporlara gelirsek :emir_bebek:
2 mil leslie
50 dk pilates
100 ip atlama
15 dk oryantal :21::21:
benden bu kadar dünün cezasını çekmeliyim:41::41: ama daha fazla spor yapamam sanırım ders çalışmam lazım belki yatmadan 100 ip daha atlarım :32:

Yanımda 8 bayan gün yapıyorlar ve ben bir tabak tatlı ve browniyi elimi sürmeden gönderdim :) bahane: midem rahatsız ağrıtıyor :) yalan da değil hani :) ;)

Akşam
3 kaşık kısır
Salatalık
Domates
Marul
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

teşekkürler gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz:16:

Ne demek efenim :)
Birbirimize yardımcı olacağız ki, birlikte verelim kiloları. Birbirimizin yanlışlarını doğrularını göreceğiz ki, yanlışları yapmayalım doğruları örnek alalım.
Bu yola birlikte adım attık, birlikte devam edip birlikte sonuna gelicez umarım =)

Back