20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Birşey merak ediyorum, bu ip atlıyorsunuz ya, mesela 100 kereyi kaç dakikada atlıyorsunuz?

Bn çift ayakla atlıyorum diğer türlü belim ağrıyor. Bugün baktım 2 dk sürmedi :)
http://youtu.be/5fwMmSZIwPc ilk saniyelerde adam konuşmadan önce atlıyor ya öyle atlıyorum cnm

iPhone 'dan gönderildi

Video da kalori için koşuda yakacağınızın 4 katı, bisiklette yakacağınızın 2 katı diyor
Netten bakmıştım da 1 dakikada ortalama 10 kalori yazıyordu. Demek ki bayağı iyi kalori yaktırıyor.

Video da kalori için koşuda yakacağınızın 4 katı, bisiklette yakacağınızın 2 katı diyor
Netten bakmıştım da 1 dakikada ortalama 10 kalori yazıyordu. Demek ki bayağı iyi kalori yaktırıyor.

Evet ama videodaki günlük 1000 kez atlarsan :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet ama videodaki günlük 1000 kez atlarsan :)

iPhone 'dan gönderildi

1000 kez nedir ki ;p
Şaka bir yana belimden rahatsızım biraz, bugün denedim ip atlamayı ve maalesef şimdi zor hareket ediyorum :-(
Ama biraz daha kilo verirsem o zaman daha rahat olur sanırım.
Sizleri de kutluyorum, öyle düşünülen kadar kolay değil ip atlamak.

spor ayakkabı giyerek ve halı üzerinde atlamanı tavsiye ederim bel rahatsızlığın varmış. Bi de yürür gibi atlama iki ayağın aynı anda basarak atla bu kadar hızlı yapmak zorunda değilsin

iPhone 'dan gönderildi

1 ay sonra 1000 yapabiliyor oluruz bence , ben bugun 200 yaptım :))

Bir kaç gün dinleniyim dediğiniz gibi deniycem. Teşekkür ederim :)

seninle varya gurur duyuyorum aynen böyle devam, o böregi boşver tartı gunune kadar ezer gecersin onu melikecim, cok super ilerliyosun, börek için zaten pişman olmuşsun , dikkat edersin :))

uuuuuu supersin tuuuugceeeeeeee !!!!!

Hoş geldin =)
Kısa sürede çok güzel kilo vermişiniz. Umarım devamı da çok çabuk gelir.

Teşekkür ederim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah en kısa zamanda
Bugünkü menüm
sabah(8:00)
2 ceviz
şekersiz çay
yarım yumurta (canım bişey istemedi zorla yedim)
öğlen(12:30)
bir dilim tam buğday ekmeği
ızgara tavuk
bir bardak ayran
Akşam(17:00)
3 ızgara köfte
yağsız salata

3 litre su içildi. 1 saat yürüyüş
yarım saat dans
300 ip atlama. günü böylece kapatmış oldumm

Menünüz çok güzel bence. Kaloriside 1000 civarı. Bu gidişle çok yakın zamanda hedefinize ulaşırsınız. =)

Günaydın bayanlar yokluğumda neler yapmışsınız öyle bende burda ölüyorum bu arada bugün benim tartı günümdü tartıldım 500 gr vermisim neyse artık haftaya umarım daha iyi olucam

Menünüz çok güzel bence. Kaloriside 1000 civarı. Bu gidişle çok yakın zamanda hedefinize ulaşırsınız. =)

İnşallah canım. Benim sorunum kilomu koruyamamak. Diyet konusunda master yapıcam nerdeyse ama zayıflayınca rehavet çöküyor yavaş yavaş alıyorum kiloları. Yavaş aldığım için de farketmiyorum. Bi bakıyorum 80 lere ulaşmışım.

Günaydın bayanlar :) değişime hala karar veremediniz mi :) halbuki çok kolay :) öğünleri küçültmek, bol su ve düzenli spor :)

iPhone 'dan gönderildi

Kahvaltı
Bir bardak süt (tarçın zencefil zerdeçallı)
Semizotu salatası (keten tohumu ile birlikte)
Rafadan yumurta bir tane
2 kk peynir
Mısır püsküllü form çayı

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…