20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

:29::29:
oooy oooyy :29:
Şöyle yola gel :22:
:9:

Çok erkeksi di mi ya, yok valla :ssz::ssz:

Bu arada bende bir mantar sote yaptııımmm ooooffff :56::56::56:
Yanında da yoğuurt oooofff :56::56:
Yanında da zero ooooffff :56::56:

Yaşasın yemek yemek :64::64:

kız gitti gidiyorda, sayaçlısı var, turuncusu var,mavisi var, doğru düzgün bak sayfalara

Kızlar sabah 1 sandviç yedim arada yarım kase erik yedim öğlen 3 köfte ve üzerine süt ve baharat dokulerek firinlanmis patates yedim ekmek filan yemedim sütü ayran niyetine düşündüm çok az da peynir vardı ve yağ yoktu ama biraz yedim yani normal porsiyon yedim

:52::52::52::52:
Teşekkür ederim kuzummmm :16:
İyi ki varsınız sizler :16:
Hep beraber başaracağız , ama sen listede yoksun, neden :53:

Ben yazmıştım iki kere ama arada kaynadı sanırım =)
Tekrar yazıyım;

Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 78,0
Verilen Kilo: 13,5
Hedef: 55
Tartı günü:Her Pazartesi

Son düzenleyen: Moderatör:
kız gitti gidiyorda, sayaçlısı var, turuncusu var,mavisi var, doğru düzgün bak sayfalara

Aldım artık :111::111::111::111:

Kızlar sabah 1 sandviç yedim arada yarım kase erik yedim öğlen 3 köfte ve üzerine süt ve baharat dokulerek firinlanmis patates yedim ekmek filan yemedim sütü ayran niyetine düşündüm çok az da peynir vardı ve yağ yoktu ama biraz yedim yani normal porsiyon yedim

Patates arada olur ama patatese çok alışma bebeğim güzel gayet, ekmek yememen çok iyi, spor ne alemde bakalım :8:

Tekrar yazıyım;

:53::53::53::53:

Hemmen ekliyorum :10::10:
Hem eklemeyi unutuyorum hemde hesap soruyorum ama nasıl :17::17::17: :51::51:

Aldım artık :111::111::111::111:

Patates arada olur ama patatese çok alışma bebeğim güzel gayet, ekmek yememen çok iyi, spor ne alemde bakalım :8:

:53::53::53::53:

Hemmen ekliyorum :10::10:
Hem eklemeyi unutuyorum hemde hesap soruyorum ama nasıl :17::17::17: :51::51:

Spor olarak önce evleri topladim sonra supurdum sonra sildim sonra yemeğe yardım ettim sonra masayı topladım şimdi gezmeye geldim akşam yurucem

Tekrar yazıyım;

Çok güzel vermişsin bize de sırlarını paylaşır mısın :)

iPhone 'dan gönderildi

Eveeeet bugün neler yaptık yazalımm :8::8:

Güne Başlarken;
3 mil leslie ( 50 dk )
50 mekik
25 kalça arka bacak hareketi
20 şınav
ve esneme hareketleri

Kahvaltı;
(bugün ki kaçamak ödülüm - canınız çekmesin diye yazmıyorum serbest kaçamak olduğu için )

ara:
7 badem
nescafe

Öğlen:
Acılı mantar sote

Akşam:
hindi füme omlet - peynir

Ayrıca; 2 bardak yeşil çay, 2,5 lt su ( tuvaletten çıkamıyorum orada yaşamaya karar verdim )

$tumblr_m5sxmyMAnA1rpxc5l.jpg

Kızlar ben malum haftasonu yokum, topik ve sizler biribirinize emanetsiniz, akşamları mutlaka uğrayacağım,
sizi seviyorum :16::16:

Son düzenleme:
Çok güzel vermişsin bize de sırlarını paylaşır mısın :)

Ben kalori sayarak diyet yapıyorum, ama aynı zamanda aldığım protein, karbonhidrat ve yağı da hesaplıyorum. Günlük olarak 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.
Onun dışında az biraz yürüyordum, belimde rahatsızlık vardı. Şimdi daha iyiyim, birde eliptik bisiklet aldım, yeni yeni ona başlıyorum. Yani pek bir sırrım yok =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kalori sayarak diyet yapıyorum, ama aynı zamanda aldığım protein, karbonhidrat ve yağı da hesaplıyorum. Günlük olarak 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.
Onun dışında az biraz yürüyordum, belimde rahatsızlık vardı. Şimdi daha iyiyim, birde eliptik bisiklet aldım, yeni yeni ona başlıyorum. Yani pek bir sırrım yok =)

Tebrik ederim çok güzel vermişsin :)

iPhone 'dan gönderildi

ben geldim :)) bugun yptıklarm :) 70 ip atlama 15 dk leslie 3 mil (daha spor yapmaya devam edıcem halsız dustum ) kahvaltı : bi dilim ekmek ayran domates salatalık peynır zeytn :) oglen : 3 tane kücük ttavuk kofte azck patates kızartması :) bu saate kadarda 2.5 litre su :) canım sıkkın bugun esmle aramz bozuk hc bsey yapasım yok :( sporada kalkasım yok ooooffff :( :43:

Back