20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

ee memnun musunuz hanım efendi
Hadi kendine gel, başla bugün, hemen bir spor planı yap kendine
Saldır yağlara , kaslara saldır

ya şekerim bebiş için aşılama yaptıracağım demiştimyaaaaa, işte cuma günü o işlem yapıldı, o yüzden hiç ayakta kalmamam gerekiyor tatliko yoksaaaaaaaaaaaaaa ben seni mahvederdim 75 e inerdim kesin bu hafta

Ne zamana kadar böyle olucak kuzu ?
Sen 75 ol ben mahvolur muyum çok mutlu olurum ki

Vallahi dayanamıyorum bak nasıl anladın hemen 😊😊😊 ama hastanede başka bişey yok inan ki

kapışmaktan kastım hırslanmak aslında ay keskeee 1,5 kilo versem bi haftada ne güzel oluuurrr senin tartınıda merak ediyorum hadi bakalımmm

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla kavusursun yavruna bnce sen takip et ama zorlama kendını ..

Hemen bugünü toparlayayım ;

Güne Başlarken;
3 mil leslie (50 dk )
70 mekik
100 ip atlama

Kahvaltı :
3 tane kayısı - 1 kase yoğurt

Ara:
7 badem
sade nescafe

Öğlen:
Çorba
2 domates

Akşam:
Omlet
Domates

70 mekik daha

Toplamda 2 lt su ..
Aşağıda ki fotoda benden size sporun önemini hatırlatmak için gelsin

Yok ki cnm bilgisayar :-( :-( :'(

Tamam canım , telefondan zor olucak ama olsun

Kizlar bende kg vermek istiyorum araniza katilmam mumkunmu

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Tabi ki katılabilirsin, üye sayısı 20 olduğu zaman üye alımını kapatacağım, henüz 9 kişiyiz buyur gel, hoşgeldin

Vallahi dayanamıyorum bak nasıl anladın hemen 😊😊😊 ama hastanede başka bişey yok inan ki

Anladım çünkü kendini tutamıyorsun, bugün daha az yiyebilirdin kuzum ölüm yok ki ucunda, ayrıca bundan sonra evden meyvesiz çıkılmayacak dışarı anlaştık mı şeker

Hosbuldukk bol eksili gunler olur insallh

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Anlaştık sekeeeer 😊😊😊🍭🍭🍭🍭

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…