20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

:22::22::22:

ee memnun musunuz hanım efendi :19:
Hadi kendine gel, başla bugün, hemen bir spor planı yap kendine :51::51:
Saldır yağlara , kaslara saldır :41::41:

ya şekerim bebiş için aşılama yaptıracağım demiştimyaaaaa, işte cuma günü o işlem yapıldı, o yüzden hiç ayakta kalmamam gerekiyor tatliko :34: yoksaaaaaaaaaaaaaa :8::8::8: ben seni mahvederdim 75 e inerdim kesin bu hafta :33::33::33:

ya şekerim bebiş için aşılama yaptıracağım demiştimyaaaaa, işte cuma günü o işlem yapıldı, o yüzden hiç ayakta kalmamam gerekiyor tatliko :34: yoksaaaaaaaaaaaaaa :8::8::8: ben seni mahvederdim 75 e inerdim kesin bu hafta :33::33::33:

Ne zamana kadar böyle olucak kuzu ?
Sen 75 ol ben mahvolur muyum çok mutlu olurum ki :8::8::8::8::29::29::29:

Akşam sadece sebze ye kuzum , miktarı önemli değil,
Blue sende birşey anladım ben hamur işine dayanamıyorsun.
Bundan sonra onlar senin düşmanın ,
miğden küçülüp forma girene kadar onlarla savaşacaksın tamam mı ? :41:

Vallahi dayanamıyorum bak nasıl anladın hemen 😊😊😊 ama hastanede başka bişey yok inan ki

Kuzum kapışmayalım çünkü benim kilom daha fazla olduğu için ben daha fazla veririm normal olarak,
Sen 1 kilo versen bile değişeceksin benim o değişim için 2-3 kilo vermem lazım :26:
Ama en az 1.500 istiyorum senden :41::41: , 1 hafta bunun için sık dişini, sonra o gün ödüllendirelim kendimizi, ben yarın tartıdan sonra kendime minik bir tatlı ödülü yapıcam , o yüzden çok sabırsızlanıyorum :9::9:

kapışmaktan kastım hırslanmak aslında ay keskeee 1,5 kilo versem bi haftada ne güzel oluuurrr :16: senin tartınıda merak ediyorum hadi bakalımmm:32:

Oturduğumuz yerden yağ yakmak için, bol su içmeyi ihmal etmiyoruz :51::51:

$tumblr_n0snx6Lduo1rsftapo1_500.jpg

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla kavusursun yavruna bnce sen takip et ama zorlama kendını ..

Hemen bugünü toparlayayım ;

Güne Başlarken;
3 mil leslie (50 dk )
70 mekik
100 ip atlama

Kahvaltı :
3 tane kayısı - 1 kase yoğurt

Ara:
7 badem
sade nescafe

Öğlen:
Çorba
2 domates

Akşam:
Omlet
Domates

70 mekik daha :41:

Toplamda 2 lt su ..
Aşağıda ki fotoda benden size sporun önemini hatırlatmak için gelsin :16:
$tumblr_mz02rgqj3c1qf78ufo1_500.jpg

Yok ki cnm bilgisayar :-( :-( :'(

Tamam canım , telefondan zor olucak ama olsun :29:

Kizlar bende kg vermek istiyorum araniza katilmam mumkunmu

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Tabi ki katılabilirsin, üye sayısı 20 olduğu zaman üye alımını kapatacağım, henüz 9 kişiyiz buyur gel, hoşgeldin :29:

Vallahi dayanamıyorum bak nasıl anladın hemen 😊😊😊 ama hastanede başka bişey yok inan ki

Anladım çünkü kendini tutamıyorsun, bugün daha az yiyebilirdin kuzum ölüm yok ki ucunda, ayrıca bundan sonra evden meyvesiz çıkılmayacak dışarı anlaştık mı şeker :29:

Tabi ki katılabilirsin, üye sayısı 20 olduğu zaman üye alımını kapatacağım, henüz 9 kişiyiz buyur gel, hoşgeldin :29:

Anladım çünkü kendini tutamıyorsun, bugün daha az yiyebilirdin kuzum ölüm yok ki ucunda, ayrıca bundan sonra evden meyvesiz çıkılmayacak dışarı anlaştık mı şeker :29:

Hosbuldukk bol eksili gunler olur insallh

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Anlaştık sekeeeer 😊😊😊🍭🍭🍭🍭

Back