20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

İşte bu ya , oh bee hoşgeldin tekrar, sen benim ilk yoldaşımsın bırakmam seni , kilo vermeden hiç bir yere gitmek yok :41::41:
Gördüğün gibi buluyorum hemen :52:
Ayrıca 1.300 kilo vermişsin, çok güzel bir başlangıç bu, şu an benden daha zayıfsın hatta :21:
Ben yapabiliyorsam sen de haydi haydi yaparsın, perşembe gününe kadar tartılmak yok tamam ? :20:
Ben yarın tartılcam heyecanım tavan yapmış durumda :52::52:
Bir an önce yarın olsun :36::36::36::36:
bende şişkosun yazıklar olsun sana :57::57:

Saolun cnm mekik ypyrm titresimli kemer aldm gunde bir saat klniyrm tabiki dolpda zararli birsey yk ama emziriyorum yedi aylik kizim var zatn bu kilolar hamilelik kilosu denemz aslnda bn esmle nisanliykn hamile kldm ve dort ay snra dgnm oldu o ardaki hic bir dktorluk ismi ypmdn test fln snra esmle evlnnce gttk kesnlikle kilo almm lzm dedi dktr 55kiloydm dort aylk hmilykn ve tum degerler sifr boyle dogm olmz dedi bizde korkuyla bilincsiz davrandk ve sonucu bu

Uf ama ya havalardan mı klimadan mı bilmem ben hep yorgunum kollarım kopucakmıs gibi agrıyor. spor olmadan zayıflamam zor bılıyorum ama sorunum dınlenememek.. aslında cok yemek yemem , ekmek şeker tüketmem ama sabit olan kılomda kolay kolay gitmez :2: su tembellıgı atıp spora baslamam lazım cok değil 7 kilocuk :37:

O zaman Mügecim kararını kendin ver,
60 kilosun, 7 kilo en geç 2 ay da vereceğin bir kilo,
Daha sıkı bir vücut , daha güzel bir hayat, daha rahat bir hayat, daha şık daha kaliteli bir hayat.
Bunun karşılığında sadece dikkat ve spor, vücudun hamladığı için bence yoruluyorsun,
ben sabah spora çıkıyorum, sonra işe geliyorum, sonra akşam ev temizliyorum, haftasonu da dükkanımda çalışıyorum, spor yapmadığım zamanlar işkence gibiydi yoruluyordum, spor yormaz enerji verir, dene ve gör bak.

Şimdi biraz düşün, ya gel devam edelim hayatını değiştir, ya da listeden silebilirim , ki bu beni çok üzer, bunu istemiyorum :ssz:

Saolun cnm mekik ypyrm titresimli kemer aldm gunde bir saat klniyrm tabiki dolpda zararli birsey yk ama emziriyorum yedi aylik kizim var zatn bu kilolar hamilelik kilosu denemz aslnda bn esmle nisanliykn hamile kldm ve dort ay snra dgnm oldu o ardaki hic bir dktorluk ismi ypmdn test fln snra esmle evlnnce gttk kesnlikle kilo almm lzm dedi dktr 55kiloydm dort aylk hmilykn ve tum degerler sifr boyle dogm olmz dedi bizde korkuyla bilincsiz davrandk ve sonucu bu

O zaman şimdi geçmişi bir kenara bırak, kendini affet ve hemen kendini eskisinden de fıstık gibi yap, kimse anne olduğunu bile anlamasın :52:

O zaman Mügecim kararını kendin ver,
60 kilosun, 7 kilo en geç 2 ay da vereceğin bir kilo,
Daha sıkı bir vücut , daha güzel bir hayat, daha rahat bir hayat, daha şık daha kaliteli bir hayat.
Bunun karşılığında sadece dikkat ve spor, vücudun hamladığı için bence yoruluyorsun,
ben sabah spora çıkıyorum, sonra işe geliyorum, sonra akşam ev temizliyorum, haftasonu da dükkanımda çalışıyorum, spor yapmadığım zamanlar işkence gibiydi yoruluyordum, spor yormaz enerji verir, dene ve gör bak.

Şimdi biraz düşün, ya gel devam edelim hayatını değiştir, ya da listeden silebilirim , ki bu beni çok üzer, bunu istemiyorum :ssz:

sabah spor yapıp işe mi gidiyorsun tebrik ederim benim köpeğimde var sabah onu gezdirip spor yapıp işe gitmeyi çok planladım ama henüz hiç gerçekleşmedi :50: sabah 8 de mesai baslıyor 6 gibi kalkmam gerekir. aksam yapabılırım aslında bu seferde dedıgın gıbı ev ısı yemek yorgunluk oylece kalıyor. spor yapıp saglıklı yasamayı kım ıstemez :/ spor salonu da arastırdım para odersem mecbur kalırım dıye ama gorusmeye gıdemedım halaa..
adaş sen benı silme ben ip atlamaya mekik cekmeye tekrar baslıyım zaten yeni başlamıstım kaldıgım yerden devam :8::122:

sabah spor yapıp işe mi gidiyorsun tebrik ederim benim köpeğimde var sabah onu gezdirip spor yapıp işe gitmeyi çok planladım ama henüz hiç gerçekleşmedi :50: sabah 8 de mesai baslıyor 6 gibi kalkmam gerekir. aksam yapabılırım aslında bu seferde dedıgın gıbı ev ısı yemek yorgunluk oylece kalıyor. spor yapıp saglıklı yasamayı kım ıstemez :/ spor salonu da arastırdım para odersem mecbur kalırım dıye ama gorusmeye gıdemedım halaa..
adaş sen benı silme ben ip atlamaya mekik cekmeye tekrar baslıyım zaten yeni başlamıstım kaldıgım yerden devam :8::122:

:46::46::46::46::46:
wuuuu işte buuuu süpersin.
Tatlım bende sabah 6 da kalkıyorum, başta işkenceydi ama vücudum değişiyor mükemmel birşey oluyor bak yaptıkça anlayacaksın :52:
Ben mesela evde leslie yapıyorum artık dayko önerdi, tuğçe ip atlıyorum dedi bende başladım ip atlamaya,
ve kendimi mükemmel hissediyorum, emin ol yorgunluğum gitti, adriana lima bile günde 20 dk ip atlıyo ya , düşün, attım burada kızlara.
Mükemmel bir hatun olmayı hakediyoruz biz, hayat kısa ve onu en iyi şekilde yaşayacağız.
Öyle pes ettiğin zaman da buradan kopma, hemen düzeltiriz :29::29::29:

Afferin benim bebekime :29:

Bunun icin geldim cnm bnm :-D :-D :-D allh razi olsun ki beni harekete gecirn fikirlrniz desteklrn vae :-D

Hemen 1. sayfaya zıpla bebeğim orada öneriler ve 2 tane kuralımız var.
Tek yapmanı istediğim senden sadece o 2 kurala sadık kalman, sonra gerisi gelicek zaten.
İlk sayfada üyelerin kendine ait kilo listeleri var, onu sende doldur, bana yaz, tartılacağın günü seç seni ekleyeyim.

* Pj_Muguet :
Başlangıç tarihi: 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 87
Güncel Kilo: 86,5
Verilen Kilo: 500 gr
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Bu listelerden üyeler hakkında da bilgi edinebilirsin, bizde yeni başladık zaten , tam zamanında geldin :51::51:

Hoşgeldin :29::29:

:46::46::46::46::46:
wuuuu işte buuuu süpersin.
Tatlım bende sabah 6 da kalkıyorum, başta işkenceydi ama vücudum değişiyor mükemmel birşey oluyor bak yaptıkça anlayacaksın :52:
Ben mesela evde leslie yapıyorum artık dayko önerdi, tuğçe ip atlıyorum dedi bende başladım ip atlamaya,
ve kendimi mükemmel hissediyorum, emin ol yorgunluğum gitti, adriana lima bile günde 20 dk ip atlıyo ya , düşün, attım burada kızlara.
Mükemmel bir hatun olmayı hakediyoruz biz, hayat kısa ve onu en iyi şekilde yaşayacağız.
Öyle pes ettiğin zaman da buradan kopma, hemen düzeltiriz :29::29::29:

Afferin benim bebekime :29:

:54: adaş iyiki açmışsın topiki :21: tamam pes etmek yok sporu hayatıma ekliycem leslie bnde deniyim bakalım :8:

Kızlar şu an hastanedeyim burda ne bulduysam onu yedim o da 2 küçük poğaça 3 tane çekirdekli galeta bi de bisküvi yemistim çok az akşam hafif şeyler yicem söz bu durum biraz açıldı kusura bakmayin

Akşam sadece sebze ye kuzum , miktarı önemli değil,
Blue sende birşey anladım ben hamur işine dayanamıyorsun.
Bundan sonra onlar senin düşmanın ,
miğden küçülüp forma girene kadar onlarla savaşacaksın tamam mı ? :41:

Son düzenleme:
:54: adaş iyiki açmışsın topiki :21: tamam pes etmek yok sporu hayatıma ekliycem leslie bnde deniyim bakalım :8:

Tartı günlerini 2 haftada bir cumartesi yazmışız, onu değiştirelim, sende benimle beraber her cuma tartıl.
Başta hergün spor yapamayabilirsin ya da 1 saat yerine 20 dk yapabilirsin, ama ertesi gün daha iiyisini yapacaksın.

Sabah kalk, elini yüzünü yıka, hiç olmadı çekebildiğin kadar mekik çek, acısın kasların, yağlarını erit, yorul , nefes nefese kal, sen yoruldukça mutlu olacaksın bak gör :41::41::41:

Evet adaş iyi ki açmışım topiği, sizler de iyi ki varsınız, kimseyi bırakmaya niyetim yok, çünkü başarabiliyoruz bunu anladım :51::51::16:

ben bir haftadır hiç spor yapamıyorum, evde de hiçbir iş yapmıyorum,hatta sürekli yatıyorum, şu dönemi bir atlatayım asıl sen o zaman görürsün :63:

:22::22::22:

ee memnun musunuz hanım efendi :19:
Hadi kendine gel, başla bugün, hemen bir spor planı yap kendine :51::51:
Saldır yağlara , kaslara saldır :41::41:

Tartı günlerini 2 haftada bir cumartesi yazmışız, onu değiştirelim, sende benimle beraber her cuma tartıl.
Başta hergün spor yapamayabilirsin ya da 1 saat yerine 20 dk yapabilirsin, ama ertesi gün daha iiyisini yapacaksın.

Sabah kalk, elini yüzünü yıka, hiç olmadı çekebildiğin kadar mekik çek, acısın kasların, yağlarını erit, yorul , nefes nefese kal, sen yoruldukça mutlu olacaksın bak gör :41::41::41:

Evet adaş iyi ki açmışım topiği, sizler de iyi ki varsınız, kimseyi bırakmaya niyetim yok, çünkü başarabiliyoruz bunu anladım :51::51::16:

tamam canım her cuma olsun seninle olsun :16: ve yarından itibaren adam akıllı baslıyorum .

tamam canım her cuma olsun seninle olsun :16: ve yarından itibaren adam akıllı baslıyorum .

Yarın değil Müge !! :41: Yarın diye bir şey yok, şu an var, bugün var ! :16:
Şu andan itibaren başlıyorsun :29: , eve gidince hafif yiyorsun ve spor programı hazırlıyorsun kendine, ne olursa olsun farketmez :16::16:

Benim yarın tartı günüm ben meraktan eriyorum ya :53::53::53:
Haftaya benimle bu güzel duyguyu yaşayacaksın miss gibi :16:

Yarın değil Müge !! :41: Yarın diye bir şey yok, şu an var, bugün var ! :16:
Şu andan itibaren başlıyorsun :29: , eve gidince hafif yiyorsun ve spor programı hazırlıyorsun kendine, ne olursa olsun farketmez :16::16:

Benim yarın tartı günüm ben meraktan eriyorum ya :53::53::53:
Haftaya benimle bu güzel duyguyu yaşayacaksın miss gibi :16:

tamam bebeğim ya bugün elim sürtmüş ne kızıyon :52: kapışalım haftaya :kkk:

tamam bebeğim ya bugün elim sürtmüş ne kızıyon :52: kapışalım haftaya :kkk:

Kuzum kapışmayalım çünkü benim kilom daha fazla olduğu için ben daha fazla veririm normal olarak,
Sen 1 kilo versen bile değişeceksin benim o değişim için 2-3 kilo vermem lazım :26:
Ama en az 1.500 istiyorum senden :41::41: , 1 hafta bunun için sık dişini, sonra o gün ödüllendirelim kendimizi, ben yarın tartıdan sonra kendime minik bir tatlı ödülü yapıcam , o yüzden çok sabırsızlanıyorum :9::9:

Back