20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Yaaa bende istiyorum aslındaaa, hafiften para biriktireyim ben şimdiden, zayıflayınca gider hallederim :9::9:

Gayet güzel, 2 ara yapabilirsin, ama toplamda 4 dolma var , akşam menüsünü hesaplarken genel bir gün analizi yap,
Bi de akşam ekmek yeme bebeğim :29::16::16:

Yok kız ekmek yemedim yazıyo orda 😂😂😂

Yok kız ekmek yemedim yazıyo orda 😂😂😂

Akşam yemişsin gibi okudum ben, sorry o zaman :9::9:

Iyiyim canim sen nasilsin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy ben bugün çok heyecanlıyım yaa , malum yarın tartı var, uzun zamandır görüşmüyorduk kendisiyle :52::52:

Canim atlamayacaksın çıktım benim ipim😯 kisaymis onu farkettim spor aletlerine bindim bi saat

Süpersin , işte bu :46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın :) evet sabah saat 8 de başlayıp bir saat süren yürüyüş ve yarım saat spor aletleriyle ter dökerek yetmedi eve gelip durmadan 100 ip atlayarak başladım güne :)

Sabah 10:30
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 kk peynir
6 yeşil zeytin
Bir yeşil elma
Bitki çayı

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
günaydın gerçi yine öğlen olmuş kahvaltımı yapıp gelene kadar:27: bende erken kalkmalıyım ya anca uyuyorum uyuyarak hiç b:27:ir yol katedeceğimi sanmıyorum zira ders çalışmam için de erken kalkmak şart:26: kendimi bu aralar çok hafif hissediyorum kaçamakta yok inşallah bu haftayı bir atlatsam güzel güzel:16: hadi bakalım kendinize iyi bakın ben gidip ders çalışayım sonra spor yapacam gelir buraya akşam yazarım bugün ne yaptım:15:

MERHABA cnm ben 1.64boyundaym ve 93kiloym ne yptysam asla gobegimi eritemiyrum cok ugrastm ama olmayinca olmuyor :'( :'( :'( bunun icn ypmayacagim sey yok ne olur yardim edn banada 48bedenim ve bn aniden kilo aldm cok kilo aldm 38 beden insandim ben nasil oldu bilmiyrum ama YARDIM EDIN BANADA LUTFEN :'( :'( :'( :'(:-(

Son düzenleme:
kızlar

neler yapıyorsunuz??

benim canım çok sıkkın ... yine eşimle sıkıntılı ... galiba boşanıcam...

yoruldum artık dedektif gibi tel ve pc kurcalamaktan :-( paronayak oldum iyice...

yine pc de yakaladım chat muhbti... bide arkadaşım yazışmış diyor...

çok sıkıldım yoruldum

ne zormuş evlilik:43::43::43::43:

Kızlar Günaydın zayıfladıgimi hissediyorum ama bu simitler beni oldurucek resmen vucuduma yerleşik etmişler allahım çıldırdıcam dışarı çıktım kendimden utanıyorum ya

Kızlar Günaydın zayıfladıgimi hissediyorum ama bu simitler beni oldurucek resmen vucuduma yerleşik etmişler allahım çıldırdıcam dışarı çıktım kendimden utanıyorum ya

Eğer mümkünse yüksek bel pantolon al cnm bn iki tane aldım simitlerimi kapatıyor :) daha güzelleri giymek için daha çok çabalıyorum :)

iPhone 'dan gönderildi

MERHABA cnm ben 1.64boyundaym ve 93kiloym ne yptysam asla gobegimi eritemiyrum cok ugrastm ama olmayinca olmuyor :'( :'( :'( bunun icn ypmayacagim sey yok ne olur yardim edn banada 48bedenim ve bn aniden kilo aldm cok kilo aldm 38 beden insandim ben nasil oldu bilmiyrum ama YARDIM EDIN BANADA LUTFEN :'( :'( :'( :'(:-(
Canim olmaması için bi sebep yok aç kalarak mi zayıflamaya calisiyosun

Hoşgeldin :) burda bizimle yola devam etmek istemen çok güzel ;) ilk yapacağın şey evdeki tüm zararlı hazır yiyecekleri uzaklaştırıp dolabını meyve yoğurt et ve bol sebze ile doldurman ;) spor yapman şart :) günde ortalama 2,5 lt su içmen şart :) :) nasıl bir beslenme ya da spor düşünüyorsun?

iPhone 'dan gönderildi

Pantolonlarim göbek deligimin hemen altında bitiyor ama onlar heryerden cikiyolar

Yoook :) daha yüksek :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403169621.282267.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403169637.804086.jpg
Bunlar gibi :) :) tam göbeğimin üstünde kalıyorlar yanlar filan kapanıyor :)

iPhone 'dan gönderildi

Back