Günaydın :) evet sabah saat 8 de başlayıp bir saat süren yürüyüş ve yarım saat spor aletleriyle ter dökerek yetmedi eve gelip durmadan 100 ip atlayarak başladım güne :)
Sabah 10:30
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 kk peynir
6 yeşil zeytin
Bir yeşil elma
Bitki çayı
uçuyorummmmm
günaydın gerçi yine öğlen olmuş kahvaltımı yapıp gelene kadarbende erken kalkmalıyım ya anca uyuyorum uyuyarak hiç b ir yol katedeceğimi sanmıyorum zira ders çalışmam için de erken kalkmak şart:26: kendimi bu aralar çok hafif hissediyorum kaçamakta yok inşallah bu haftayı bir atlatsam güzel güzel hadi bakalım kendinize iyi bakın ben gidip ders çalışayım sonra spor yapacam gelir buraya akşam yazarım bugün ne yaptım
MERHABA cnm ben 1.64boyundaym ve 93kiloym ne yptysam asla gobegimi eritemiyrum cok ugrastm ama olmayinca olmuyor :'( :'( :'( bunun icn ypmayacagim sey yok ne olur yardim edn banada 48bedenim ve bn aniden kilo aldm cok kilo aldm 38 beden insandim ben nasil oldu bilmiyrum ama YARDIM EDIN BANADA LUTFEN :'( :'( :'( :'-(
kızlar
neler yapıyorsunuz??
benim canım çok sıkkın ... yine eşimle sıkıntılı ... galiba boşanıcam...
yoruldum artık dedektif gibi tel ve pc kurcalamaktan :-( paronayak oldum iyice...
yine pc de yakaladım chat muhbti... bide arkadaşım yazışmış diyor...
çok sıkıldım yoruldum
ne zormuş evlilik
Kızlar Günaydın zayıfladıgimi hissediyorum ama bu simitler beni oldurucek resmen vucuduma yerleşik etmişler allahım çıldırdıcam dışarı çıktım kendimden utanıyorum ya
Canımm gel moralini çok bozmaa,
Bizde senin kilondayız, bak sporumuzla diyetimizle veriyoruz , kilolar nasıl geldiyse geri gider tatlım
Canım yaa, ne kadar zamandır evlisiniz , neden böyle takip ediyorsun sen ? Yani boşanın demek zor ama arada sevgi kalmadıysa, bu seni daha iyi yapacaksa neden olmasın :26::26::26:
20 aylık evliyim canım ya tabiki durduk yere olmadı
başka kadınlarla buluşmak - chat yapmak - fake facebook hesabı,,,,,,
3 kez aynı şeyleri yaşadım
20 aylık evliyim canım ya tabiki durduk yere olmadı
başka kadınlarla buluşmak - chat yapmak - fake facebook hesabı,,,,,,
3 kez aynı şeyleri yaşadım
nereyeee, o ne demek
hiç bir yere yahu listeye girmek için uçuşa geçtim diyorum
şimdi yemekten geldim
4 adet ızgara köfte ve salata yedim
bu kadar, ekmek içecek yok
ama hem salata hem ayran karışır ortalıkİçecek olsa daha iyi olur aslında, daha çok doyarsın, ayran falan
oofff ne yapmayı planlıyorsun canım ?
Sanırım aranızda ki sevgi bitmiş
Canim bence kalbini dinle düzeleceğine inanmiyorsan gereğini yap
ama hem salata hem ayran karışır ortalık
sevgim bitti mi bilmiyorumki soğudum yoruldum
napcam bilmiyorum
Aşağıda bir Mügee gördümsen nerelerdesin
Çok güzel doyarsın ama bıdık önemli olan o
Sen şu ilk sayfada ki listeden de hazırla hadi bakayım, kaçmak yok
Ben şeyyy hmmm :26: galiba yapamıyorumbir hafta oldu katıldım 2 gün sürdü anca çok dikkat edemiyorum spor yapmaya üşeniyorum. iş yerinde net sıkıntısı vardı bi bakıyım neler yapmışsınız dedim yakaladın hemen
başlangıç, topiğin açıldığı günü yazdım
bu sabah tartılmıştım o yüzden tartı gününde perşembe yazdım
** SHİBJİY **
Başlangıç Tarihi : 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo : 82,4
Güncel Kilo : 81,1
Verilen Kilo : 1,3
Hedef : 60
Tartı günü : Perşembe
Ben şeyyy hmmm :26: galiba yapamıyorumbir hafta oldu katıldım 2 gün sürdü anca çok dikkat edemiyorum spor yapmaya üşeniyorum. iş yerinde net sıkıntısı vardı bi bakıyım neler yapmışsınız dedim yakaladın hemen
Ne demek yapamıyorum
Senin bizden neyin eksik, böyle olmayı kabulleniyor musun yani ?
Ben buna inanmıyorum, bak pazar günü akşam bende bozdum kızlar biliyor, ama toparladım,
Sende insansın hemen adapte olamazsın ki, zaman ver kendine.
Spor konusunda da ufak ufak başla, kendini o kadar iyi hisedeceksin ki aynı bizler gibi olacaksın.
Bak biz 0 sporla başlamıştık, şimdi hepimiz güzel güzel spor yapıyoruz.
Zamanla olucak , gel buraya kızdırma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?