20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

wuhuuuuuuuu işte buuuuuuuuuuuuu

nereyeee , o ne demek

Günaydın tatlımm
Erkenden kalkıp spor yapsan sana çok iyi gelir aslında, hem fiziksel enerji gelir hem moralin düzelir.
yap sporunu gel , o yağları acımasızca yak da gel

Canımm gel moralini çok bozmaa,

Bizde senin kilondayız, bak sporumuzla diyetimizle veriyoruz , kilolar nasıl geldiyse geri gider tatlım

Canım yaa, ne kadar zamandır evlisiniz , neden böyle takip ediyorsun sen ? Yani boşanın demek zor ama arada sevgi kalmadıysa, bu seni daha iyi yapacaksa neden olmasın :26::26::26:

Kızlar Günaydın zayıfladıgimi hissediyorum ama bu simitler beni oldurucek resmen vucuduma yerleşik etmişler allahım çıldırdıcam dışarı çıktım kendimden utanıyorum ya

Blue o simitler 1 ay da olmadı ki hemen gitsin, kendine zaman ver biraz , utanma kendinden aaa kendine gel ya

20 aylık evliyim canım ya tabiki durduk yere olmadı
başka kadınlarla buluşmak - chat yapmak - fake facebook hesabı,,,,,,

3 kez aynı şeyleri yaşadım

Aşağıda bir Mügee gördüm sen nerelerdesin

Ben şeyyy hmmm :26: galiba yapamıyorum bir hafta oldu katıldım 2 gün sürdü anca çok dikkat edemiyorum spor yapmaya üşeniyorum. iş yerinde net sıkıntısı vardı bi bakıyım neler yapmışsınız dedim yakaladın hemen

Çok güzel doyarsın ama bıdık önemli olan o

Sen şu ilk sayfada ki listeden de hazırla hadi bakayım, kaçmak yok

başlangıç, topiğin açıldığı günü yazdım
bu sabah tartılmıştım o yüzden tartı gününde perşembe yazdım

** SHİBJİY **
Başlangıç Tarihi : 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo : 82,4
Güncel Kilo : 81,1
Verilen Kilo : 1,3
Hedef : 60
Tartı günü : Perşembe

Ne demek yapamıyorum
Senin bizden neyin eksik, böyle olmayı kabulleniyor musun yani ?
Ben buna inanmıyorum, bak pazar günü akşam bende bozdum kızlar biliyor, ama toparladım,
Sende insansın hemen adapte olamazsın ki, zaman ver kendine.
Spor konusunda da ufak ufak başla, kendini o kadar iyi hisedeceksin ki aynı bizler gibi olacaksın.
Bak biz 0 sporla başlamıştık, şimdi hepimiz güzel güzel spor yapıyoruz.
Zamanla olucak , gel buraya kızdırma beni

İşte bu ya , oh bee hoşgeldin tekrar, sen benim ilk yoldaşımsın bırakmam seni , kilo vermeden hiç bir yere gitmek yok
Gördüğün gibi buluyorum hemen
Ayrıca 1.300 kilo vermişsin, çok güzel bir başlangıç bu, şu an benden daha zayıfsın hatta
Ben yapabiliyorsam sen de haydi haydi yaparsın, perşembe gününe kadar tartılmak yok tamam ?
Ben yarın tartılcam heyecanım tavan yapmış durumda
Bir an önce yarın olsun

Müge bak hemen adapte olamazsın yavaş yavaş kisicaksin pastalar canimizdan değerli degil

Uf ama ya havalardan mı klimadan mı bilmem ben hep yorgunum kollarım kopucakmıs gibi agrıyor. spor olmadan zayıflamam zor bılıyorum ama sorunum dınlenememek.. aslında cok yemek yemem , ekmek şeker tüketmem ama sabit olan kılomda kolay kolay gitmez :2: su tembellıgı atıp spora baslamam lazım cok değil 7 kilocuk

Kızlar şu an hastanedeyim burda ne bulduysam onu yedim o da 2 küçük poğaça 3 tane çekirdekli galeta bi de bisküvi yemistim çok az akşam hafif şeyler yicem söz bu durum biraz açıldı kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…