10 dk boyunca çok durmadan atlamakla beraber 200 kez atladım :)
iPhone 'dan gönderildi
Çok iyi yapmissin bende hava kararsin akşam atlicam ve en yakın zamanda kendime iyi bir ip alicam
Ve +100 :) bugünlük benden bu kadar :) :)
iPhone 'dan gönderildi
Gunaydin kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa bende istiyorum aslındaaa, hafiften para biriktireyim ben şimdiden, zayıflayınca gider hallederim
Gayet güzel, 2 ara yapabilirsin, ama toplamda 4 dolma var , akşam menüsünü hesaplarken genel bir gün analizi yap,
Bi de akşam ekmek yeme bebeğim
Günaydın daykom , nasılsın bugün
Atladın mı bakalım
Yok kız ekmek yemedim yazıyo orda 😂😂😂
Iyiyim canim sen nasilsin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim atlamayacaksın çıktım benim ipim😯 kisaymis onu farkettim spor aletlerine bindim bi saat
Saol canım teşekkür ederim asıl süper olan sensin 😊😊😊Akşam yemişsin gibi okudum ben, sorry o zaman
Ayyy ben bugün çok heyecanlıyım yaa , malum yarın tartı var, uzun zamandır görüşmüyorduk kendisiyle
Süpersin , işte bu
Kızlar Günaydın zayıfladıgimi hissediyorum ama bu simitler beni oldurucek resmen vucuduma yerleşik etmişler allahım çıldırdıcam dışarı çıktım kendimden utanıyorum ya
Canim olmaması için bi sebep yok aç kalarak mi zayıflamaya calisiyosunMERHABA cnm ben 1.64boyundaym ve 93kiloym ne yptysam asla gobegimi eritemiyrum cok ugrastm ama olmayinca olmuyor :'( :'( :'( bunun icn ypmayacagim sey yok ne olur yardim edn banada 48bedenim ve bn aniden kilo aldm cok kilo aldm 38 beden insandim ben nasil oldu bilmiyrum ama YARDIM EDIN BANADA LUTFEN :'( :'( :'( :'-(
MERHABA cnm ben 1.64boyundaym ve 93kiloym ne yptysam asla gobegimi eritemiyrum cok ugrastm ama olmayinca olmuyor :'( :'( :'( bunun icn ypmayacagim sey yok ne olur yardim edn banada 48bedenim ve bn aniden kilo aldm cok kilo aldm 38 beden insandim ben nasil oldu bilmiyrum ama YARDIM EDIN BANADA LUTFEN :'( :'( :'( :'-(
Eğer mümkünse yüksek bel pantolon al cnm bn iki tane aldım simitlerimi kapatıyor :) daha güzelleri giymek için daha çok çabalıyorum :)
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?