Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :)) 1,5 ayda bi 12 kg vermem gerekiyor :)
Hani rahat bırakacaktık kendimizi ?
Sen elinden geleni yap sadece yeter marilyn hanım
İlk sayfaya göz gezdir katılmak istersen aramıza gel![]()
Melike neden bu kadar az kilo verildi bakim
Oysa ki bugün tam 1 ay olmuş başlayalı![]()
tatlım zıplayarak adımsayar pek atlamıyor ya bende açıyorum ama algılamadığını öğrendim ileri geri mesafe algılaması yapıyormuş zıplarken yukarı olunca kafası karışıyor sanırım aklında olsun492 adım diyo ya offf
evet ya aslında o zaman tam başlayamadım yalnız hiç çekilmiyordu ya kendi kendime bu kadar oldu onada şükür bakalım burda sizinle hızlanırım belkibu hafta bakalım verebilecekmiyim pazartesiyi iple çekiyorum
tatlım zıplayarak adımsayar pek atlamıyor ya bende açıyorum ama algılamadığını öğrendim ileri geri mesafe algılaması yapıyormuş zıplarken yukarı olunca kafası karışıyor sanırım aklında olsun![]()
Azmin hayranım valla ben senden çok yiyorum😯Sabah 10:00
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 yeşil zeytin
3 kk peynir
Şekersiz çay
Ara
Form çay
Öğle 15:30
3 kaşık Kabak yemeği
3 kaşık keten tohumlu yoğurt
Yarım tabak Semizotlu salata
Bi kaç tane kırmızı üzüm
iPhone 'dan gönderildi
Azmin hayranım valla ben senden çok yiyorum😯
Tebrikler canım çok güzel zayıflamişsin istediğin kiloya gelmene az kalmış canım annene de çok geçmiş olsun Allah sağlık sihhat versin inşallah
Merhaba canlar. Ben de sizden esinlenerek ip almaya karar verdim.
*Bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği
200 gr mantar kavurma
1 domates yedim.
* kardeşcağızım ssağolsun çiğköfte diye tutturdu 1 dürüm ve ayran yedim
* akşama çiğköfteyi dengelemek için elma ve yoğurtla geçiştircem
* akşam 1 saat yürüyüş
Yarın çarsıya cıkınca ip alicim
Birde kalorı hesabı ve kh yağ protein hesabı yapmaya calışıyorum. Bir site var aradığım tüm ürünlerin değerlerni buluyorum. Günlük 850 kaloriyi gecmiyorum.
Misal 1300 kalorımi aldım 1 saat yürüyüşle 300 kalori siliniyor 1000 kalıyor.
Ben 3 gündür 850 i gecmiyorum
Kızlar birde önceki yediklerimi hesaplayım dedim 3000 kaloriyi bulduğu hünler oluyomuş :)) ve coğu yağ oranı yüksek poğaca tost hamburger kola döner çiğköfte... yuh diyorum şuan kendime :)
evet katılmak istiyorum bu uğurda hiç yol arkadaşım yok böylesi daha kolay olur :))
Allah aşkına bu ipi nasıl atliyosunuz ya aklım almiyo
Ya yok ip bacağımdan gecmiyo takiliyorumBlue neyini anlamıyorsun kuzucum normal atlıyorum, atlarken sayıyorum , 5 dk almıyor 100 tane, evet ama cok zor , ben 50den sonra nefes nefese kalıyorum ama yapıyorum, son 20 atlayışta yavaşlıyorum hatta ister istemez, öyle pat diye atlayamayız kuzum
![]()