20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

kızlar o kadar ilerlemişsiniz ki okumaktan yoruldum ama çok motive oldum ne kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz birde hepiniz çok tatlısınız ya şimdilik dünün mesajlarına bir bakayımda bugününkilere geçeyim

evet çok haklısın ya artık yapmak yok yemekte yok:2:
Az önce gaflete düştüm ve 1 dilim kek yedim kızlar bu kekler bizim için çok büyük bi caydirici oluyo yemin edelim mi haftada sadece 1 gün yiyicegimize aklım yeme derken kalbim onu istiyo çok iradesizim
katılıyorum be sana kek yok artık hem biz kektan nefret ediyoruz ay o ne öyle yağlı vıcık vıcık vıcık nasıl sevilir sonra bizim güzel göbişlerimize katman katman birikecekta sağdan soldan yağlar fışkırtacak yok yok kekte neymiş

çok haklısın canım ve gerçekten çok iyi motive ediyorsun bu paylaştığın resimlerede bayılıyorum artık dur diyebilmeliyim yavaş yavaşta olsa hem moral bozmakta yok artık

kızlar sizi çok iyi anlıyorum zira bende ilkokuldayken 40 beden giydiğimi hatırlıyorum 8. sınıftayken 42 giyiyordum annemle aynı yerden alıyorduk ya varmı böyle birşey bende kendime hiç güvenen birisi değilim erkeklerede güvenemiyorum bu yüzden hiç sevgilimde olsun istemedim çünkü ben kendimi beğenmiyorum onlar beni niye beğensinki diyip hep reddettim kaçtım falan çok garip bir duygu sanırım psikolojik sorunlarım var çocukluğuma inersem çıkamam yani ama artık yeter ya çok merak ediyorum 38 beden kıyafet almak her güzel kıyafetin banada yakışmasını görmek zorunlu olduğum için değil gerçekten güzel görünebileceğim kıyafetler almak istiyorum ben

çok teşekkürler canım gerçi benim 1 hafta olmadı ama bu günlüğünü çok sevdim sakın bir yere kaçayım deme

Günaydın hepinize bu sabah biraz erkencicim çünkü heyecandan uyuyamiyorum ve sonunda tartıldım 1.100 gr vermisim ama resim paylaşmayı beceremiyorum

tebrikle ya bende vermek istiyorum böyle darısı başıma artık resim atarsan bekleriz yani bende pek yapamıyorum

Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

teşekkürler canı çok sağol

Eki Görüntüle 1158229

tebrikler canım maşallah diyimde çok aktifsiniz çok özendim haftaya bende bomba gibi geleceğim zira bu hafta 1 gr oynama yok aynı kilodayım

ah canım ya böyle karaktersizler için üzülmeye değmez o kim oluyor allah aşkına burda senden değerli kimse yok ay okurken ne sinirlendim byle anlatamam ne demek kimse beğenmezmiş seni falan orda olsam byle kafasına balyalar indirsem dedim ah çok sinirlendim bence sevinmelisinde böyle bir insandan erkenden kurtulduğun için ne desem bilemiyorum ama kendini üzme değmez çünkü

tatlım artık kendin için savaşma zamanı ağladın bitti ve artık kendi yolunu çizmesin ve sakın pes etme sadece kendin için başkaları için değil

sanada günaydın canım çok güzel yazmışsın alıntılayım dedim

Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs

bence onların hepsi seni kısakanıyorlar benden söylemesi senin gibi bir karaktere sahip olmadıklarından ve olamayacaklarından tam karaktersiz insanların yapacağı konuşmalar açıkcası ben böyle insanları hayatım boyunca hiç sallamadım onlar benimle dalga geçtikçe bende kendimle dalga geçiyorum böyle salak salak kalıyorlar çünkü benim moralimi bozamayacaklarını biliyorlar çokta pis laf sokarım yeri gelince sende sakın ipleri ellerine verme güçlü ol her zaman sen önemlisin unutma ayrıca pes etmek yok zamanı gelince hepsi görecek ama en önemlisi insanın karakterinden ödün vermemesi biz kilo verebiliriz ama onlar bu saatten sonra adam olamazlar

Deadline sen de bu güzel duygularını yaşayacaksın cnm benim deneme kabinlerinde hoplayıp zıplamadan cuk diye oturacak kıyafetler istediğin model ve renkte herşeyi alabileceksin pozitifi düşünüyoruz tamammııı

biraz sabır ve dikkat sadece gr oynamıyorsa biz oynatırız kuzummm haydi ben spora kaçıyorummm hep bilikte yapalımmm varmı bana katılmak isteyen

Canim ayıptır söylemesi bende bi laf sokar im acısı 3 gün çıkmaz orası öyle de insanın içinde yine de kırgınlık oluşuyor bu arada 6.31 km yurumusum şimdiden akşam da yürüyüşe çıkmak istiyorum ama çok hastayım boğazlarım felaket oldu halim kalırsa cikicam

Ben hiçbir yere gitmiyorum canım için rahat olsun

Senin yaşın kaç canısı peki

Hiç merak etmeyin bu günlerin hepsi geride kalacak

evimde tartım yoktu gorumcemde tartılıyordum bugun tartı aldım kendime ama her gun tartılmak yok :) haftada bi gün:) sızlerı cok sevıyorum canlarım benııım :) ayrıca kızlar su erkekler ıcın ınanın kendınızı uzdugunuze degmeezz,z ama ıyı oluyor bosvern en azndan hırslandırıyolar bızı :) gercı benm kocam dıyet yaptgma kızıyo gızlı saklı yapıyorum , ama o guzel olursam herkes bakar dıe kıskandıqı ıcın :) ama herkes baktıgı zaman onun ıcın daha kıymetlı olurum demi :) ınsallah pes etmek yok 65 kıloya kadar tam gaz devam , ama bebısım olursaaa napıcam bılmıyorum cokta ıstıyoruuuummm (

teşekkürler canım ben sana katılıyorum spor yapıyorum

tebrik ederim çok iyi yürümüşsün öncelikle ama kendine dikkat etmelisin halsiz düşme kimsecikleride takma
Ben hiçbir yere gitmiyorum canım için rahat olsun

Senin yaşın kaç canısı peki

Hiç merak etmeyin bu günlerin hepsi geride kalacak
24 yaşındayım canım ben bu halime alışığım aslında çünkü şu anda 44 beden giyiyorum pek 70lerde göstermediğimi söylerler çünkü ben spor yapmayı çok seviyorum boğazıma hakim olsam şu an zayıftım zannederim birde ders çalışmaktan abur cubur yemekten benim kilolar ya gerçi hala ders çalışıyorum yıllardır okumaktan yoruldum ama bu son inşallah şu sınavı kazanırsam en azından artık paraziter yaşamdan kurtulurum bu arada bana parazit olan fazlalıklarımda gidecek inşallah

bak kocanı çok taktir ettim kıskanmasa da olmazdı sen kilolarını ver sağlığın için hamile kalırsanda sorun etme ya sonuçta herşeyin bir zamanı var her halukarda hamile kalınca kilo alınıyor zaten sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsan sonra da tekrar vermeye devam edersin

Çıtırlar :) sonunda yeniden sizinleyim :) bugün menü bildirimi yapmayacam :) size bi slm vereyim dedim
Pj hiç üzme kendini sana onu diyen adam senin içini sevmemiş pis herif😡😡😡 seni çok iyi anlıyorum bnm eski sevgilim kendi göbeğine çirkinliğine pis bedenine bakmadan bnm ufacık bişeyimi laf ederdi ona inat zayıflamıştım :) tabi üzüntüden biraz da iliğimi kurutmuştu pislik 😡😡 şimdi başkası ile sözlüyüm sağolsun o da iyi ye çok ye diye diye kilo aldırdı şimdi vermeye çalışıyorum iste sen bu durumdan hırslan da onun karşısına çıtır çık laflarını yutsun terbiyesiz 😡😡 biz hepimiz burdayız birbirimizden başka anlayan olmaz bizi
Bugün tekrar baktım kendime bi de paylaştığın kızlara onlar kiloyu her yerden almış bn ise göbek ve mide 😭😭😭😭 hamile gibiyim 😰😰

Bi amaç koysun herkes kendine

Ve bayanlar yaptığınız kaçamakları yazmayın. Kaçamak oldu menü yazmayacam deyin. Birimiz kek dedi :) sonra birsürü kek lafı duydum bn ya 😁😁😁

iPhone 'dan gönderildi

kaçamak konusunda sanırım haklısın negatif enerji mi yayıyor acaba sanırım bgün kaçamak yaptı yazıp kaçmak en iyisi ben bunu sevdim kaçamak yapınca kaçamak yaptım yazıp kaçarım hatta güzel menüleride örnek menü seçeyim kendime gaza gelirim zaten bugün topik baya gaza getirmelik bugün çok iyiyim ya motivasyon konusunda ezip geçesim var ya benimde kalça bacak alt karın var üstte birşey yok tam armutum yani böyle armut kıyafeti giymiş gibi hissediyorum kendimi üst tarfıma dar kıyafetler giyince üstte m beden bile giyiyorum bazen altı ne siz sorun ne ben söyleyim

Son düzenleme:
Kizlar akşam yemegim:
9 adet lahana sarması
Semiz otu salatası ve bugün bitti kacamaksiz:) yatmadan öncede bi bitki cayi içerim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz canım kaçamaklar yazılacak

Olmaz canım kaçamaklar yazılacak

Ay ama cnm sonra kaçamak masum bişe gbi herkes de onu yapıyor
Mesela bn kek hiç sevmem ama evde olsa yiyesim vardı belki de sadece bende öyle tabi o zman bişe diyemem yani herkes yediğini yazsın :)

iPhone 'dan gönderildi

buraya yazma işi kaçamkları engelliyor kızlar yediğiniz herşeyi yazmaya çalışın lütfennn biraz parmak sallarız tabikii fakat falakaya yatırmıyoruz sonuçta dimii yarın güzel bir gün olsun hepimiz için iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…