20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

kızlar o kadar ilerlemişsiniz ki okumaktan yoruldum ama çok motive oldum ne kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz birde hepiniz çok tatlısınız ya:16: şimdilik dünün mesajlarına bir bakayımda bugününkilere geçeyim:34:

Canım ya seni çok iyi anlıyorum :( bidaha kek falan yapma bence evde abur cubur da saklama bende evde oldumu direk yiyorum valla ama artık yok evimde sadece sağlıklı ve diyet besinler olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet çok haklısın ya artık yapmak yok yemekte yok:2:
Az önce gaflete düştüm ve 1 dilim kek yedim kızlar bu kekler bizim için çok büyük bi caydirici oluyo yemin edelim mi haftada sadece 1 gün yiyicegimize aklım yeme derken kalbim onu istiyo çok iradesizim
katılıyorum be sana kek yok artık:19: hem biz kektan nefret ediyoruz ay o ne öyle yağlı vıcık vıcık vıcık nasıl sevilir sonra bizim güzel göbişlerimize katman katman birikecekta sağdan soldan yağlar fışkırtacak yok yok kekte neymiş:35:

Ama sen kendine cok acımasız davranıyosun, şu an miğdemiz geniş, iştahımız acık, canımız herşeyi istiyor, öyle kek yapayım da yemeyeyim diye birşey yok.
Yapma tatlım, az yap, komşuya götür, arkadaşlara götür, kendini savaşa sokmayın kızlar ilk haftalarda uzak durun, başarılı olmamanız cok normal.

Sen iradesiz değilsin tatlım ama daha emekleme aşamasındayız koşmayı bekliyorsun, kendine bunu yapma tatlım, şu an bende kek yapsam oturur yerin, dayanamam ki.

Moralini bozma, kendine 1-2 ay müsade et,vücut bi toparlansın, iştahın azalsın, miğden küçülsün.
çok haklısın canım ve gerçekten çok iyi motive ediyorsun bu paylaştığın resimlerede bayılıyorum artık dur diyebilmeliyim yavaş yavaşta olsa hem moral bozmakta yok artık:34:

Eki Görüntüle 1157727

Eki Görüntüle 1157727

Eki Görüntüle 1157728

Eki Görüntüle 1157729

Hepimiz ayna karşısında fotoğraf çekiyoruz kızlar, 36 beden olduğumuzda bu fotoğraflardan biz de yapalım :8::8:

:9::9::9:

Hayatımda 42 bedenin altına hiç inemediğim için 38 bedende de 36 bedende de nasıl olurum en ufak bir fikrim yok :9: Sadece artık hafif olmak, rahatça yürüyüp koşmak ve spor yapmak istiyorum. Bu fazlalıklar benim hareketimi azaltıyor, hantallaşıyorum. Sanki ne kadar çok kilo verirsem uçmaya o kadar yakın olurmuşum gibime geliyor :9:

Kızlar 5. Sınıfa giderken 60 kiloydum gerisini siz düşünün hayatımda hiç zayıf olmadım pardon 8 yıl önce 3 ay kadar olmuştum çok güzel bi histi beni de çok yoruyor kilolar merdiven çıkarken Sanırsın astım krizi geciriyorum

kızlar sizi çok iyi anlıyorum zira bende ilkokuldayken 40 beden giydiğimi hatırlıyorum 8. sınıftayken 42 giyiyordum annemle aynı yerden alıyorduk ya varmı böyle birşey bende kendime hiç güvenen birisi değilim erkeklerede güvenemiyorum bu yüzden hiç sevgilimde olsun istemedim çünkü ben kendimi beğenmiyorum onlar beni niye beğensinki diyip hep reddettim kaçtım falan çok garip bir duygu sanırım psikolojik sorunlarım var çocukluğuma inersem çıkamam yani:36: ama artık yeter ya çok merak ediyorum 38 beden kıyafet almak her güzel kıyafetin banada yakışmasını görmek zorunlu olduğum için değil gerçekten güzel görünebileceğim kıyafetler almak istiyorum ben:17:

DUYURU

Kızlar, yarın pazartesi, tam 1 hafta olmasa da neredeyse ilk 1 haftayı beraber çok güzel geçirdik.
İnşallah hepimiz hedefimize varana kadar durmak yok, lütfen sadece diyetteyken değil, zor anlarınızda da gelin :29:
Hepiniz ama hepiniz iyi ki varsınız, bu duyuru metodunu siz de uygulayabilirsiniz.
Hepinizi çok sevdiğimi duyurmak istedim :16::16::16::16:

çok teşekkürler canım gerçi benim 1 hafta olmadı ama bu günlüğünü çok sevdim sakın bir yere kaçayım deme:16:

Günaydın hepinize bu sabah biraz erkencicim çünkü heyecandan uyuyamiyorum ve sonunda tartıldım 1.100 gr vermisim ama resim paylaşmayı beceremiyorum

tebrikle ya bende vermek istiyorum böyle darısı başıma artık resim atarsan bekleriz yani bende pek yapamıyorum:34:

Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

teşekkürler canı çok sağol:34:

Eki Görüntüle 1158229

Günaydın kızlar nasılsınız
Bugün benim bildirim günüm
Geçen Pazartesi : 100.2
Bugün. : 98.4
Fark : -1.8 kg
😉😉😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrikler canım maşallah diyimde:nazar: çok aktifsiniz çok özendim haftaya bende bomba gibi geleceğim zira bu hafta 1 gr oynama yok aynı kilodayım:15:

Gelelim benim itirafıma :50::50::50::50:

Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim :50:
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,
Kızlar sonra ne oldu dersiniz :50::50::50:

Başladı kilomla ilgili konuşmaya :53:

Zaten bu kilolu halinle seni benden başkası sevmez dedi :5:
Ya sen iyice kafayı yedin dedi kilo aldıkça kendini kaybettin dedi,:5:
Git birşeyler ye de şu asabiyetin geçsin dedi :5:
Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi :5:

Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
çok aşağılandım çok kalbim kırıldı :43::43:
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece :43:

Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan :43: :41:

İnsanlar artık umrumda bile değil zaten, ama dün sanki öldürdü beni ya, ne zamandır hayatımda olan adam, bir de kızlar biz tanıştığımızda da ben 74 kilo falandım, sonra 62 e düştüm en son, yani kilo verme sürecimde de yanımdaydı, o benim canımı yakmak istedi :43::43::43:

Ona geri dönmediğim için canımı yakmak istedi :43:
ama başardı da... ben dün hiç uyuyamadım, gözlerim ağrıyo ağlamaktan :41:

ah canım ya böyle karaktersizler için üzülmeye değmez o kim oluyor allah aşkına burda senden değerli kimse yok:19: ay okurken ne sinirlendim byle anlatamam ne demek kimse beğenmezmiş seni falan orda olsam byle kafasına balyalar indirsem dedim ah çok sinirlendim bence sevinmelisinde böyle bir insandan erkenden kurtulduğun için ne desem bilemiyorum ama kendini üzme değmez çünkü:20:

İstediğinizi söyleyebilirsiniz gerçekten çok acımasız bir adam oldu artık, bir de evlilik falan düşünüyorduk Allah korudu ya :43:
Dün bana resmen hayvan muamelesi yaptı o aşağılayıcı bakışlarını unutamıyorum özellikle :43:
Ama bu beni daha çok hırslandırdı, çok ağladım hala da ağlıyorum, sabah ağlaya ağlaya spora çıktım ama yine de çıktım :41::43:

tatlım artık kendin için savaşma zamanı ağladın bitti ve artık kendi yolunu çizmesin ve sakın pes etme sadece kendin için başkaları için değil:10:

Gnaydın fıstıklarrrrrr:16::16::16: güzel kaçamaksız bol sprolu bir gün olsun inşşşşş

hayatsevi cnmmkilo vermen durduysa salatalarındaki yağ miktarını artır ve sporunu biraz çoğalt cnmm özellikle yatarken 10-15 dk zıpla metabolizmanı çalışır vaziyette bırakıp yatağa gir kuzumm:29:

Pj bırak milletin ne dediğini önemli olan sensin cnm benim gidene güle güle o senin hayatında bir figürandı unutma başrol oyuncusuyla henüz tanışmadın belki de şükretmelisin gerçek yüzünü göstermişşş sakın moralini bozmasına izin verme canmcımmm aksine diyetine sporuna sarılll inş fıstık gibi olunca karşılşaır ve yerin dibine sokarsın bence barışmadığın için böyle yapmışşş dün dünde kaldı önümüze bakıyoruz kuzuummm:38:

sanada günaydın canım çok güzel yazmışsın alıntılayım dedim:34:

Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs

bence onların hepsi seni kısakanıyorlar benden söylemesi senin gibi bir karaktere sahip olmadıklarından ve olamayacaklarından tam karaktersiz insanların yapacağı konuşmalar açıkcası ben böyle insanları hayatım boyunca hiç sallamadım onlar benimle dalga geçtikçe bende kendimle dalga geçiyorum böyle salak salak kalıyorlar çünkü benim moralimi bozamayacaklarını biliyorlar çokta pis laf sokarım yeri gelince sende sakın ipleri ellerine verme güçlü ol her zaman sen önemlisin unutma:16: ayrıca pes etmek yok zamanı gelince hepsi görecek ama en önemlisi insanın karakterinden ödün vermemesi biz kilo verebiliriz ama onlar bu saatten sonra adam olamazlar:21:

Deadline sen de bu güzel duygularını yaşayacaksın cnm benim deneme kabinlerinde hoplayıp zıplamadan cuk diye oturacak kıyafetler istediğin model ve renkte herşeyi alabileceksin :21::21: pozitifi düşünüyoruz tamammııı

:29::29: biraz sabır ve dikkat sadece gr oynamıyorsa biz oynatırız kuzummm haydi ben spora kaçıyorummm hep bilikte yapalımmm varmı bana katılmak isteyen:8::8::64::66::66::64::64:

tebrikle ya bende vermek istiyorum böyle darısı başıma artık resim atarsan bekleriz yani bende pek yapamıyorum:34:

tebrikler canım maşallah diyimde:nazar: çok aktifsiniz çok özendim haftaya bende bomba gibi geleceğim zira bu hafta 1 gr oynama yok aynı kilodayım:15:

ah canım ya böyle karaktersizler için üzülmeye değmez o kim oluyor allah aşkına burda senden değerli kimse yok:19: ay okurken ne sinirlendim byle anlatamam ne demek kimse beğenmezmiş seni falan orda olsam byle kafasına balyalar indirsem dedim ah çok sinirlendim bence sevinmelisinde böyle bir insandan erkenden kurtulduğun için ne desem bilemiyorum ama kendini üzme değmez çünkü:20:

tatlım artık kendin için savaşma zamanı ağladın bitti ve artık kendi yolunu çizmesin ve sakın pes etme sadece kendin için başkaları için değil:10:

sanada günaydın canım çok güzel yazmışsın alıntılayım dedim:34:

bence onların hepsi seni kısakanıyorlar benden söylemesi senin gibi bir karaktere sahip olmadıklarından ve olamayacaklarından tam karaktersiz insanların yapacağı konuşmalar açıkcası ben böyle insanları hayatım boyunca hiç sallamadım onlar benimle dalga geçtikçe bende kendimle dalga geçiyorum böyle salak salak kalıyorlar çünkü benim moralimi bozamayacaklarını biliyorlar çokta pis laf sokarım yeri gelince sende sakın ipleri ellerine verme güçlü ol her zaman sen önemlisin unutma:16: ayrıca pes etmek yok zamanı gelince hepsi görecek ama en önemlisi insanın karakterinden ödün vermemesi biz kilo verebiliriz ama onlar bu saatten sonra adam olamazlar:21:

Canim ayıptır söylemesi bende bi laf sokar im acısı 3 gün çıkmaz orası öyle de insanın içinde yine de kırgınlık oluşuyor bu arada 6.31 km yurumusum şimdiden akşam da yürüyüşe çıkmak istiyorum ama çok hastayım boğazlarım felaket oldu halim kalırsa cikicam

kızlar o kadar ilerlemişsiniz ki okumaktan yoruldum ama çok motive oldum ne kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz birde hepiniz çok tatlısınız ya:16: şimdilik dünün mesajlarına bir bakayımda bugününkilere geçeyim:34:

çok haklısın canım ve gerçekten çok iyi motive ediyorsun bu paylaştığın resimlerede bayılıyorum artık dur diyebilmeliyim yavaş yavaşta olsa hem moral bozmakta yok artık:34:

kızlar sizi çok iyi anlıyorum zira bende ilkokuldayken 40 beden giydiğimi hatırlıyorum 8. sınıftayken 42 giyiyordum annemle aynı yerden alıyorduk ya varmı böyle birşey bende kendime hiç güvenen birisi değilim erkeklerede güvenemiyorum bu yüzden hiç sevgilimde olsun istemedim çünkü ben kendimi beğenmiyorum onlar beni niye beğensinki diyip hep reddettim kaçtım falan çok garip bir duygu sanırım psikolojik sorunlarım var çocukluğuma inersem çıkamam yani:36: ama artık yeter ya çok merak ediyorum 38 beden kıyafet almak her güzel kıyafetin banada yakışmasını görmek zorunlu olduğum için değil gerçekten güzel görünebileceğim kıyafetler almak istiyorum ben:17:

çok teşekkürler canım gerçi benim 1 hafta olmadı ama bu günlüğünü çok sevdim sakın bir yere kaçayım deme:16:

Ben hiçbir yere gitmiyorum canım için rahat olsun :29:

Senin yaşın kaç canısı peki :16:

Hiç merak etmeyin bu günlerin hepsi geride kalacak :41::41:

evimde tartım yoktu gorumcemde tartılıyordum bugun tartı aldım kendime ama her gun tartılmak yok :) haftada bi gün:) sızlerı cok sevıyorum canlarım benııım :) ayrıca kızlar su erkekler ıcın ınanın kendınızı uzdugunuze degmeezz,z ama ıyı oluyor bosvern en azndan hırslandırıyolar bızı :) gercı benm kocam dıyet yaptgma kızıyo gızlı saklı yapıyorum , ama o guzel olursam herkes bakar dıe kıskandıqı ıcın :) ama herkes baktıgı zaman onun ıcın daha kıymetlı olurum demi :) ınsallah pes etmek yok 65 kıloya kadar tam gaz devam , ama bebısım olursaaa napıcam bılmıyorum cokta ıstıyoruuuummm :((

Deadline sen de bu güzel duygularını yaşayacaksın cnm benim deneme kabinlerinde hoplayıp zıplamadan cuk diye oturacak kıyafetler istediğin model ve renkte herşeyi alabileceksin :21::21: pozitifi düşünüyoruz tamammııı

:29::29: biraz sabır ve dikkat sadece gr oynamıyorsa biz oynatırız kuzummm haydi ben spora kaçıyorummm hep bilikte yapalımmm varmı bana katılmak isteyen:8::8::64::66::66::64::64:

teşekkürler canım ben sana katılıyorum spor yapıyorum:8:

Canim ayıptır söylemesi bende bi laf sokar im acısı 3 gün çıkmaz orası öyle de insanın içinde yine de kırgınlık oluşuyor bu arada 6.31 km yurumusum şimdiden akşam da yürüyüşe çıkmak istiyorum ama çok hastayım boğazlarım felaket oldu halim kalırsa cikicam
tebrik ederim çok iyi yürümüşsün öncelikle:32: ama kendine dikkat etmelisin halsiz düşme kimsecikleride takma:32:
Ben hiçbir yere gitmiyorum canım için rahat olsun :29:

Senin yaşın kaç canısı peki :16:

Hiç merak etmeyin bu günlerin hepsi geride kalacak :41::41:
24 yaşındayım canım ben bu halime alışığım aslında çünkü şu anda 44 beden giyiyorum pek 70lerde göstermediğimi söylerler çünkü ben spor yapmayı çok seviyorum boğazıma hakim olsam şu an zayıftım zannederim birde ders çalışmaktan abur cubur yemekten benim kilolar ya gerçi hala ders çalışıyorum yıllardır okumaktan yoruldum ama bu son inşallah şu sınavı kazanırsam en azından artık paraziter yaşamdan kurtulurum bu arada bana parazit olan fazlalıklarımda gidecek inşallah:21:

evimde tartım yoktu gorumcemde tartılıyordum bugun tartı aldım kendime ama her gun tartılmak yok :) haftada bi gün:) sızlerı cok sevıyorum canlarım benııım :) ayrıca kızlar su erkekler ıcın ınanın kendınızı uzdugunuze degmeezz,z ama ıyı oluyor bosvern en azndan hırslandırıyolar bızı :) gercı benm kocam dıyet yaptgma kızıyo gızlı saklı yapıyorum , ama o guzel olursam herkes bakar dıe kıskandıqı ıcın :) ama herkes baktıgı zaman onun ıcın daha kıymetlı olurum demi :) ınsallah pes etmek yok 65 kıloya kadar tam gaz devam , ama bebısım olursaaa napıcam bılmıyorum cokta ıstıyoruuuummm :((

bak kocanı çok taktir ettim kıskanmasa da olmazdı sen kilolarını ver sağlığın için hamile kalırsanda sorun etme ya sonuçta herşeyin bir zamanı var her halukarda hamile kalınca kilo alınıyor zaten sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsan sonra da tekrar vermeye devam edersin:32:

Çıtırlar :) sonunda yeniden sizinleyim :) bugün menü bildirimi yapmayacam :) size bi slm vereyim dedim
Pj hiç üzme kendini sana onu diyen adam senin içini sevmemiş pis herif😡😡😡 seni çok iyi anlıyorum bnm eski sevgilim kendi göbeğine çirkinliğine pis bedenine bakmadan bnm ufacık bişeyimi laf ederdi :( ona inat zayıflamıştım :) tabi üzüntüden biraz da iliğimi kurutmuştu pislik 😡😡 şimdi başkası ile sözlüyüm sağolsun o da iyi ye çok ye diye diye kilo aldırdı :( :( :( :( şimdi vermeye çalışıyorum iste :( sen bu durumdan hırslan da onun karşısına çıtır çık laflarını yutsun terbiyesiz 😡😡 biz hepimiz burdayız birbirimizden başka anlayan olmaz bizi ;)
Bugün tekrar baktım kendime bi de paylaştığın kızlara :( onlar kiloyu her yerden almış bn ise göbek ve mide 😭😭😭😭 hamile gibiyim 😰😰

Bi amaç koysun herkes kendine

Ve bayanlar yaptığınız kaçamakları yazmayın. Kaçamak oldu menü yazmayacam deyin. Birimiz kek dedi :) sonra birsürü kek lafı duydum bn ya 😁😁😁

iPhone 'dan gönderildi

Çıtırlar :) sonunda yeniden sizinleyim :) bugün menü bildirimi yapmayacam :) size bi slm vereyim dedim
Pj hiç üzme kendini sana onu diyen adam senin içini sevmemiş pis herif������ seni çok iyi anlıyorum bnm eski sevgilim kendi göbeğine çirkinliğine pis bedenine bakmadan bnm ufacık bişeyimi laf ederdi :( ona inat zayıflamıştım :) tabi üzüntüden biraz da iliğimi kurutmuştu pislik ���� şimdi başkası ile sözlüyüm sağolsun o da iyi ye çok ye diye diye kilo aldırdı :( :( :( :( şimdi vermeye çalışıyorum iste :( sen bu durumdan hırslan da onun karşısına çıtır çık laflarını yutsun terbiyesiz ���� biz hepimiz burdayız birbirimizden başka anlayan olmaz bizi ;)
Bugün tekrar baktım kendime bi de paylaştığın kızlara :( onlar kiloyu her yerden almış bn ise göbek ve mide �������� hamile gibiyim ����

Ve bayanlar yaptığınız kaçamakları yazmayın. Kaçamak oldu menü yazmayacam deyin. Birimiz kek dedi :) sonra birsürü kek lafı duydum bn ya ������

iPhone 'dan gönderildi

kaçamak konusunda sanırım haklısın negatif enerji mi yayıyor acaba sanırım bgün kaçamak yaptı yazıp kaçmak en iyisi ben bunu sevdim kaçamak yapınca kaçamak yaptım yazıp kaçarım hatta güzel menüleride örnek menü seçeyim kendime gaza gelirim zaten bugün topik baya gaza getirmelik bugün çok iyiyim ya motivasyon konusunda ezip geçesim var:21: ya benimde kalça bacak alt karın var üstte birşey yok tam armutum yani böyle armut kıyafeti giymiş gibi hissediyorum kendimi üst tarfıma dar kıyafetler giyince:1: üstte m beden bile giyiyorum bazen altı ne siz sorun ne ben söyleyim:17:

Son düzenleme:
Kizlar akşam yemegim:
9 adet lahana sarması
Semiz otu salatası ve bugün bitti kacamaksiz:) yatmadan öncede bi bitki cayi içerim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pj hiç üzme kendini sana onu diyen adam senin içini sevmemiş pis herif😡😡😡 seni çok iyi anlıyorum bnm eski sevgilim kendi göbeğine çirkinliğine pis bedenine bakmadan bnm ufacık bişeyimi laf ederdi :( ona inat zayıflamıştım :) tabi üzüntüden biraz da iliğimi kurutmuştu pislik 😡😡 şimdi başkası ile sözlüyüm sağolsun o da iyi ye çok ye diye diye kilo aldırdı :( :( :( :( şimdi vermeye çalışıyorum iste :( sen bu durumdan hırslan da onun karşısına çıtır çık laflarını yutsun terbiyesiz 😡😡 biz hepimiz burdayız birbirimizden başka anlayan olmaz bizi ;)
Bugün tekrar baktım kendime bi de paylaştığın kızlara :( onlar kiloyu her yerden almış bn ise göbek ve mide 😭😭😭😭 hamile gibiyim 😰😰

Ve bayanlar yaptığınız kaçamakları yazmayın. Kaçamak oldu menü yazmayacam deyin. Birimiz kek dedi :) sonra birsürü kek lafı duydum bn ya 😁😁😁

iPhone 'dan gönderildi

Olmaz canım kaçamaklar yazılacak :20::20::20:

$tumblr_ltu6a9SgP01qfb24e.jpg

:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

Olmaz canım kaçamaklar yazılacak :20::20::20:

Ay ama cnm sonra kaçamak masum bişe gbi herkes de onu yapıyor :(
Mesela bn :( kek hiç sevmem ama evde olsa yiyesim vardı :( :( belki de sadece bende öyle :( tabi o zman bişe diyemem yani herkes yediğini yazsın :)

iPhone 'dan gönderildi

buraya yazma işi kaçamkları engelliyor kızlar yediğiniz herşeyi yazmaya çalışın lütfennn biraz parmak sallarız:20::20: tabikii fakat falakaya yatırmıyoruz sonuçta dimii yarın güzel bir gün olsun hepimiz için iyi geceler hepinize:16::16::54::54::54::54:

Back