20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Hedefine 1 adım daha yaklaştın, vücudundan tam 1 kilo yağ gitti, bugün tam 1 kilo 100 gram daha hafifi bir insansın :52::52:
Haftaya daha güzel olacak bebeğim bu hafta daha hırslı olmanı istiyorum senden :29::29::29:
Hemen büyük bir zevkle listeni düzeltiyorum, yürüyüşe çıkıcam demişsin çıktın mı ?

Evdeki işlerim bitse cikicam 10 dkya çıkmış olurum heralde

:53::53::53:
Canım muz kıtlığı mı çektin sen :9::9:
Öncelikle kalori hesabı yapman güzel , ama o kurabiyeden kalorisi full şeker ve karbonhidrat kalorisi, vücudun hemen depolamaya aldığı kaloriler, bugün bizimle çıktığın bu yolda bir an önce sonuç almak senin de hakkın o yüzden en az bizler kadar dikkat et, illa ki başka alternatifler vardır.
Akşam yemeğinde erişte de olmaz o da karbonhidrat, akşamları uzak dur.

Su meselesi ;

Bak canım vücudunun % 80 i su, beyninin % 90 ı su, susuz olmaz, su içmediğin zaman haftada 2-3 kilo yağ kaybı yaşayacakken sen su kaybı yaşarsın.
Su içmek yağ yakımını hızlandırır.
Hücreleri besler yaşlanma karşıtıdır.
Metabolizmayı hızlandırır.
Böbreklerinde biriken atıkları dışarı atmanda yardımcı olur.
Suyu bir an önce sev,
ben 4-5 damla limon sıkıyorum 1 tl suya , güzel oluyor, buna hemen çözüm bul, ilk etapta 2lt su içemezsin ama, ilk hafta yarım litreyi hedef koy mesela, zamanla sende alışacaksın :16:

Günaydınlar,
Muzu çok seviyorum :)
Muzlu kurabiyelerde sadece muzdan gelen şeker var. Yani sadece yulaf ve muzdan oluşuyor. Hatta içine çikolata parçacıkları da konuluyor da ben koymadım tabii.
Eriştede haklısınız akşam olması kötü oldu.
Son olarak suya gelirsekde, bugün limon damlatıp deneyeceğim. Hatta şimdi kalkıp hemen deniyorum :)

İşte bizim yolumuzdan gitmiş insanlardan biri daha :8::8:

$large.jpg

Günaydınlar,
Muzu çok seviyorum :)
Muzlu kurabiyelerde sadece muzdan gelen şeker var. Yani sadece yulaf ve muzdan oluşuyor. Hatta içine çikolata parçacıkları da konuluyor da ben koymadım tabii.
Eriştede haklısınız akşam olması kötü oldu.
Son olarak suya gelirsekde, bugün limon damlatıp deneyeceğim. Hatta şimdi kalkıp hemen deniyorum :)

Dene tatlım , ama bardağa koyma, aşırı limonlu olmasın, markete git 1 litrelik ya da yarım litrelik su al kendine, susu bir yere boşalt, dibine çok değil 5-6 damla limon damlat , yarım su doldur, iyice karıştır, sonra iyice doldur, onu da yanından ayırma, oturduğun yerde, çay içer gibi, yudum yudum iç afiyetle :16::16:

Gelelim benim itirafıma :50::50::50::50:

Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim :50:
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,
Kızlar sonra ne oldu dersiniz :50::50::50:

Başladı kilomla ilgili konuşmaya :53:

Zaten bu kilolu halinle seni benden başkası sevmez dedi :5:
Ya sen iyice kafayı yedin dedi kilo aldıkça kendini kaybettin dedi,:5:
Git birşeyler ye de şu asabiyetin geçsin dedi :5:
Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi :5:

Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
çok aşağılandım çok kalbim kırıldı :43::43:
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece :43:

Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan :43: :41:

Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim :50:
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,

Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi :5:

Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece :43:

Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan :43: :41:

Canim insanlar böyle işte sen iyiysen çok iyi bi kötü ol hemen seni bu şekilde vurmaya çalışırlar hiç kafanı takma o sözlere sen kendin için zayıfla mağazaların yüzde 50 indiriminden yararlanabilmek için zayıflama sezon sonu kıyafetlerde bedenine uyan şeyler satılmasına diye zayıfla insanlar için zayıflama çünkü onlar çok acimasiz

Başlangıç tarihi: 04 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 114,6
Güncel Kilo: 98,4
Verilen Kilo: 16,2
Hedef: 70
Tartı günü: Her Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim insanlar böyle işte sen iyiysen çok iyi bi kötü ol hemen seni bu şekilde vurmaya çalışırlar hiç kafanı takma o sözlere sen kendin için zayıfla mağazaların yüzde 50 indiriminden yararlanabilmek için zayıflama sezon sonu kıyafetlerde bedenine uyan şeyler satılmasına diye zayıfla insanlar için zayıflama çünkü onlar çok acimasiz

İnsanlar artık umrumda bile değil zaten, ama dün sanki öldürdü beni ya, ne zamandır hayatımda olan adam, bir de kızlar biz tanıştığımızda da ben 74 kilo falandım, sonra 62 e düştüm en son, yani kilo verme sürecimde de yanımdaydı, o benim canımı yakmak istedi :43::43::43:

Ona geri dönmediğim için canımı yakmak istedi :43:
ama başardı da... ben dün hiç uyuyamadım, gözlerim ağrıyo ağlamaktan :41:

Cok sinir oldum nasil sevgi buu seven adam oyle seyler soylemez
Icimden kotu kotu laflar soledim kusura bakma valla

İnsanlar artık umrumda bile değil zaten, ama dün sanki öldürdü beni ya, ne zamandır hayatımda olan adam, bir de kızlar biz tanıştığımızda da ben 74 kilo falandım, sonra 62 e düştüm en son, yani kilo verme sürecimde de yanımdaydı, o benim canımı yakmak istedi :43::43::43:

Ona geri dönmediğim için canımı yakmak istedi :43:
ama başardı da... ben dün hiç uyuyamadım, gözlerim ağrıyo ağlamaktan :41:

Hiç kendini onun için uzme degse zaten sana o lafları bi tanesini demez senin gibi bi kızı üzmemek hakkı yok sadece zayıflayip ona buna degmedigini göster

Kizlar selamm:) bende bugün start verdim ve ilk iş olarak sabah tartıldim 82.5 çıktım
Sabah 09.00
1 yeşil elma ve 200 gr yoğurt yedim

Cok sinir oldum nasil sevgi buu seven adam oyle seyler soylemez
Icimden kotu kotu laflar soledim kusura bakma valla

İstediğinizi söyleyebilirsiniz gerçekten çok acımasız bir adam oldu artık, bir de evlilik falan düşünüyorduk Allah korudu ya :43:
Dün bana resmen hayvan muamelesi yaptı o aşağılayıcı bakışlarını unutamıyorum özellikle :43:
Ama bu beni daha çok hırslandırdı, çok ağladım hala da ağlıyorum, sabah ağlaya ağlaya spora çıktım ama yine de çıktım :41::43:

Kizlar selamm:) bende bugün start verdim ve ilk iş olarak sabah tartıldim 82.5 çıktım
Sabah 09.00
1 yeşil elma ve 200 gr yoğurt yedim

Hoşgeldin canım, güzel kahvaltı afiyet olsun ama yumurta salatalık domates falan da ye her gün böyle yeme kahvaltını canım, bir de,

Başlangıç tarihi:
Başlangıç Kilo:
Güncel Kilo:
Verilen Kilo:
Hedef:
Tartı günü:

bu listeyi doldur yaz bana canım , ilk sayfaya ekleyeyim seni de :29:

Hoşgeldin canım, güzel kahvaltı afiyet olsun ama yumurta salatalık domates falan da ye her gün böyle yeme kahvaltını canım, bir de,

Başlangıç tarihi:
Başlangıç Kilo:
Güncel Kilo:
Verilen Kilo:
Hedef:
Tartı günü:

bu listeyi doldur yaz bana canım , ilk sayfaya ekleyeyim seni de :29:

Yok hergün böyle yapamam zaten açlıktan midem bulanıyor şu anda :)
Başlangıç tarihi: 12.04.14
Başlangıç kilo: 86.3
Güncel kilo: 82.5
Verilen kilo: 3.8
Hedef: 62
Tartı gunu: pazartesi

kızlar yaa kilo vermem durakladı :( bi haftadır kılo gram oynamıyo :( ne yapmam lazm yaa ınternette ıkı gun gıyetı bırakın snra devam edın dıo dogru bsey mı oyle mı yapıyım :((( ya kilo alırsam :(

kızlar yaa kilo vermem durakladı :( bi haftadır kılo gram oynamıyo :( ne yapmam lazm yaa ınternette ıkı gun gıyetı bırakın snra devam edın dıo dogru bsey mı oyle mı yapıyım :((( ya kilo alırsam :(

Bence diyeti bırakma haftada 1 gün zaten kaçamak hakkın var bi birakirsan bi daha baslayamazsin bence ya diyeti ne aynen devam et yada detoks yap

ama arada zaten duraklamalar olabilir, o kiloları hemen almadın ki hemen de veremezsin canım, ben sana hangi diyeti uyguladığını sorayım önce, kaç kilosun ?

Back