Bu da benden olsun :) Eki Görüntüle 1159363
Bu bayanları örnek almak gerek !!
iPhone 'dan gönderildi
vaaaayyyy helal olsun bee
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benden olsun :) Eki Görüntüle 1159363
Bu bayanları örnek almak gerek !!
iPhone 'dan gönderildi
Günaydın bebişlerbugün yep yeni bir gün, sporlar yapılsın, bol su içilsin
Güne Başlarken: yarım muz - 1 bardak su
1 saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı: diğer muzun yarısı
1 yeşil elma
Eki Görüntüle 1159661
Canim sen bugün kendini meyveye vermişsin 😊😊😊 ama sporlarına hayran kaldım ne ara yaptın o kadar
Günaydın kızlar dün aslında çok kaçamak yapmadım öğünlerimi güzel yedim son ara kaçamak oldu bu sabah da 2 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir ve domates biber yedim isim bitince de yuruyuse cikicam
Bebeğim yürüyüşlerinde çok öğlen vaktine kalma, çok güneş seni yormasın
Aslında dikkat ettiğinin farkındayım ama , kaçamak kuralımız neydi bebiş ;
haftada 1 kere ve o da akşamları olmayacak.
Git gide toparlayacaksın ama güveniyorum sana ben![]()
Evet canım bugün öyle oldu, evet kendimi spora verdim artık ya ,
sabah 7:15 de kalktım, sıcakta yürüdüm yürüdüm , eve geldim 8:30 du, sonra hemen 50 mekik çekip , 100 ip atladım, sonra duş aldım işe geldim.
İşe gelirkende bisikletle geliyorum zaten,
valla süper hissediyorum kendimi,
öz güvenim çok yerinde
spora akşamda devam etmeyi düşünüyorum, bölgesel kas hareketleri yaparım
Sen nasılsın bakalım![]()
Ne biliyim biraz bocaliyorum sanki ama siz veriyorum bi daha yapmicam öğlene kalmak istemiyorum ama işlerim de bitmiyor bi türlü inşallah kalmadan cikarim
Bisiklet çok iyi ya Meryem uzerli öyle zayıflamiş diyolar aslını bilemem ama bende iyiyim ya saol canım 😊😊
Kizlar Günaydın :) sabah kahvaltim : 4 adet etiform pirinç patlagi 5 adet yeşil zeytin ve biraz peynir bide bitki cayi ictim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım sabah erkenden çıksan olmaz mı, bak ben 6:30 da kalkıyorum, erken kalkmak çok güzel bir şey, hayat kısa
Ayrıca arada bocalayacağız pazar akşamı o pislik adam yüzünden ben neler yedim neleeer... ama düzelteceğiz aynı hataları tekrar tekrar yapmayacağız![]()
Hadi oyalanma buralarda, işlerini bitir, sporunu yap, o temiz havayı içine çek, hızlı hızlı yürü, yor vücudunu, yağlarını acımasızca erit, gel, ben burdayım
![]()
6 bucukta kalkmak istiyorum da karşıma köpek çıkar diye korkuyorum işin aslı akşam yuruyodum bi ara sırf bu yüzden 😂😂
Tamamdir birazdan çıkıyorum 😊😊😊
Kızlar kilo cetveli yapsanıza :) İnsanı çok motive ediyorİlk saydaki ilk mesajda Pj kilo cetvelinin adım adım nasıl yapılacağını anlatan linki vermiş. Ben gram dahi versem kilo cetvelimi güncelliyorum
![]()