20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Günaydın bebişler:8::8::8: bugün yep yeni bir gün, sporlar yapılsın, bol su içilsin :8::8::8:

Güne Başlarken: yarım muz - 1 bardak su
1 saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı: diğer muzun yarısı
1 yeşil elma

$10401910_574185126024261_8754009964631062019_n.jpg

Günaydın kızlar dün aslında çok kaçamak yapmadım öğünlerimi güzel yedim son ara kaçamak oldu bu sabah da 2 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir ve domates biber yedim isim bitince de yuruyuse cikicam

Günaydın bebişler:8::8::8: bugün yep yeni bir gün, sporlar yapılsın, bol su içilsin :8::8::8:

Güne Başlarken: yarım muz - 1 bardak su
1 saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı: diğer muzun yarısı
1 yeşil elma

Eki Görüntüle 1159661

Canim sen bugün kendini meyveye vermişsin 😊😊😊 ama sporlarına hayran kaldım ne ara yaptın o kadar

Canim sen bugün kendini meyveye vermişsin 😊😊😊 ama sporlarına hayran kaldım ne ara yaptın o kadar

Evet canım bugün öyle oldu, evet kendimi spora verdim artık ya ,
sabah 7:15 de kalktım, sıcakta yürüdüm yürüdüm , eve geldim 8:30 du, sonra hemen 50 mekik çekip , 100 ip atladım, sonra duş aldım işe geldim.
İşe gelirkende bisikletle geliyorum zaten,
valla süper hissediyorum kendimi,
öz güvenim çok yerinde :8:
spora akşamda devam etmeyi düşünüyorum, bölgesel kas hareketleri yaparım :29:
Sen nasılsın bakalım :51:

Günaydın kızlar dün aslında çok kaçamak yapmadım öğünlerimi güzel yedim son ara kaçamak oldu bu sabah da 2 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir ve domates biber yedim isim bitince de yuruyuse cikicam

Bebeğim yürüyüşlerinde çok öğlen vaktine kalma, çok güneş seni yormasın :16:
Aslında dikkat ettiğinin farkındayım ama , kaçamak kuralımız neydi bebiş ;

haftada 1 kere ve o da akşamları olmayacak.

Git gide toparlayacaksın ama güveniyorum sana ben :29::29:

Bebeğim yürüyüşlerinde çok öğlen vaktine kalma, çok güneş seni yormasın :16:
Aslında dikkat ettiğinin farkındayım ama , kaçamak kuralımız neydi bebiş ;

haftada 1 kere ve o da akşamları olmayacak.

Git gide toparlayacaksın ama güveniyorum sana ben :29::29:

Ne biliyim biraz bocaliyorum sanki ama siz veriyorum bi daha yapmicam öğlene kalmak istemiyorum ama işlerim de bitmiyor bi türlü inşallah kalmadan cikarim

Evet canım bugün öyle oldu, evet kendimi spora verdim artık ya ,
sabah 7:15 de kalktım, sıcakta yürüdüm yürüdüm , eve geldim 8:30 du, sonra hemen 50 mekik çekip , 100 ip atladım, sonra duş aldım işe geldim.
İşe gelirkende bisikletle geliyorum zaten,
valla süper hissediyorum kendimi,
öz güvenim çok yerinde :8:
spora akşamda devam etmeyi düşünüyorum, bölgesel kas hareketleri yaparım :29:
Sen nasılsın bakalım :51:

Bisiklet çok iyi ya Meryem uzerli öyle zayıflamiş diyolar aslını bilemem ama bende iyiyim ya saol canım 😊😊

Ne biliyim biraz bocaliyorum sanki ama siz veriyorum bi daha yapmicam öğlene kalmak istemiyorum ama işlerim de bitmiyor bi türlü inşallah kalmadan cikarim

Tatlım sabah erkenden çıksan olmaz mı, bak ben 6:30 da kalkıyorum, erken kalkmak çok güzel bir şey, hayat kısa :51:

Ayrıca arada bocalayacağız pazar akşamı o pislik adam yüzünden ben neler yedim neleeer... ama düzelteceğiz aynı hataları tekrar tekrar yapmayacağız :21:

Bisiklet çok iyi ya Meryem uzerli öyle zayıflamiş diyolar aslını bilemem ama bende iyiyim ya saol canım 😊😊

Hadi oyalanma buralarda, işlerini bitir, sporunu yap, o temiz havayı içine çek, hızlı hızlı yürü, yor vücudunu, yağlarını acımasızca erit :41::41::41::41: , gel, ben burdayım :29::29:

Kizlar Günaydın :) sabah kahvaltim : 4 adet etiform pirinç patlagi 5 adet yeşil zeytin ve biraz peynir bide bitki cayi ictim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım sabah erkenden çıksan olmaz mı, bak ben 6:30 da kalkıyorum, erken kalkmak çok güzel bir şey, hayat kısa :51:

Ayrıca arada bocalayacağız pazar akşamı o pislik adam yüzünden ben neler yedim neleeer... ama düzelteceğiz aynı hataları tekrar tekrar yapmayacağız :21:

6 bucukta kalkmak istiyorum da karşıma köpek çıkar diye korkuyorum işin aslı akşam yuruyodum bi ara sırf bu yüzden 😂😂

Bugün her zamankinden daha fazla su içmeye çalışın kızlar;
Vücudunuz
Beyniniz
Teniniz
Ve tabi ki de defolup gitmesi gereken yağlarımız için.

:16::16::16:

$tumblr_mijdx5sKQb1rr5hrgo1_500_large.jpg

Son düzenleme:
6 bucukta kalkmak istiyorum da karşıma köpek çıkar diye korkuyorum işin aslı akşam yuruyodum bi ara sırf bu yüzden 😂😂

Yavrucuk köpekler bir şey yapmaz, bende korkuyordum sokak köpeklerinden, yanlarından geçe geçe alıştım, aslın onlar bizden daha çok korkuyorlar emin ol :17:

Tamamdir birazdan çıkıyorum 😊😊😊

Hadi o yağları yak da gel :41::41: :8::8::8:

Selam kızlar nasilsiniz gecmise bakicam bi selam verim dedim
An itibari ile sporuma geri dondum seviyorum spor yapmayi anacim heyyoooo :-)
10 gunde hamlamisim valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back