20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Canım hemen atıştırmalık birşeyler ye öğle yemeğine kadar, bundan sonra pazartesi günleri bu listeyi yazarak, bize bildirim yap canım, başarılar, güzel devam edersen haziran sonunda 70lere düşmüş olursun bunu unutma , ilk hedefin bu olsun sakın bozma

101 kılo ıle basladm su an 95 kıloyum kızlar diyet klasık 3 ana 3 ara ogun bı dılım ekmek peynr sebze yemegı vs vs ama hc oynamaynca ınsann motıvasyonu bıtıyo :) detoks nedır nasıl yapılır neler yapabılırım bılgı verrmsnz braz

Canım ama çok normal gerçekten bu , hemen her hafta incelemeyebilirsin, lütfen böyle düşünme, protein ağırlıklı beslen, bol bol su iç, spor yapmıyorsan hemen başla, zatan 95 e düşmüşsün, insan vücudunun kilit kiloları vardır, genelde 5 ve katları kilolar kilit kilolar, burada vücut bir duraksama yaşar, gel sende katıl bize güzel güzel kilo verelim, ben detoks tavsiye etmem , onun yerinde acele edip moral bozmamanı tavsiye ederim , ama sen bilirsin, inan bana hiç yeme şeklini bozmadığın halde kilo aldığın haftalar bile olacak.

Ayrıca çok sık tartılırsan da veremezsin

Gnaydın fıstıklarrrrrr güzel kaçamaksız bol sprolu bir gün olsun inşşşşş

hayatsevi cnmmkilo vermen durduysa salatalarındaki yağ miktarını artır ve sporunu biraz çoğalt cnmm özellikle yatarken 10-15 dk zıpla metabolizmanı çalışır vaziyette bırakıp yatağa gir kuzumm

Pj bırak milletin ne dediğini önemli olan sensin cnm benim gidene güle güle o senin hayatında bir figürandı unutma başrol oyuncusuyla henüz tanışmadın belki de şükretmelisin gerçek yüzünü göstermişşş sakın moralini bozmasına izin verme canmcımmm aksine diyetine sporuna sarılll inş fıstık gibi olunca karşılşaır ve yerin dibine sokarsın bence barışmadığın için böyle yapmışşş dün dünde kaldı önümüze bakıyoruz kuzuummm

ayyy hoşgeldin kuzummm

Valla çok ağırdı söyledikleri, çok ağladım ama güçlenmedim değil, sadece ondan sonra eve gidince çok yedim hala karnım ağrıyor, ama sabah öyle bir uyandım kiii, o kadar güçle uyandım kii, o halde ağlaya ağlaya spora çıktım, ağlamamın sebebi de o sözler değil, dün o sözlerden sonra oturup yemek yememdi, o artık benim umrumda değil, arıyor bir de utanmadan hala , özür mesajları atıyor salak şey..

Sen nasılsın bebişim

Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs

sweetdımple cok saol canım benim :)

rica ederim tatlım

hoşbuldum cnmcımmm bence tşk etmeliyiz ona seni güçlendirdiği içinnn dün dünde kaldı cnm duygusal yönden zayıftın ve kendini yemeye vrdinn önümüze bakuyoruz cnm benimm skaın açma telefonunu ne zaman aç biliyormusun fıstık olunca aç buluş ve bye bye de

ben iyiyim cnm şükür bir iş bir kk şeklinde işler bitti market e gidilecek sopor yapılacak saç bıyanacak vs vs

Koş, durma, nefes nefese kal, yorul, herkesten bir adım önde ol

Eki Görüntüle 1158611

aynen böyle:118::118:

Kizlar bende öğle yemegimi yedim:) tavuk ızgara - salata ve bir bardak ayran :) 3 bardak su ictim daha aksama kadar 12 bardağa tamamlicam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da yakın çevreme sürekli çok ağır konuşuyor kızlar böyle giderse hiç bi zaman sevgilim olmicakmis dikkat çekiyomus kilolarim kimse beni begenmezmis erkek olsalar benle olmak istemezlermis vs vs

kapa kulaklarını bitanemmm milletin ağzı torba değil ki destek olmak yerine moral bozarlar ancak kilolar gider fakat kişilik bakidirrr ve böyle gitmeyecek detseğimizle kurtulacaksın o kilolardan

ya canım bunların hepsi boş konuşmalar, ben dün neden çok ağladım biliyor musun şeker, böyle bir adama değer berdiğim, sevdiğim hatta ve hatta evlenme planları yaptığım için Ben kilo da alırım kilo da veririm, vücut benim bu hayat benim, gitsin kendisine oyuncak bebek alsınlar gerizekalılar , ben zaten artık o defteri bir süre kapattım , böyle kafam çok daha rahat, çok daha adapte olabiliyorum sporuma , kiloma

Aynen öyle canım ama bu haftada tartılmayacağım, tartıldığımda en 2-3 kilo eksik görmek istiyorum, hemde o zamana kadar takıma da girmiş olurum belki

Kizlar bende öğle yemegimi yedim:) tavuk ızgara - salata ve bir bardak ayran :) 3 bardak su ictim daha aksama kadar 12 bardağa tamamlicam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayneeen böyle bebek, işte budur, süper olmuş, bak gör çok güzel olacak, afiyet olsun canım

Insani en çok bu lafları en yakını söyleyince uzuyor ama artık üstünde durmamaya çalışıyorum

Inşallah canım ya gitsin istiyorum başka bişey istemiyorum gerçekten

inşallahı maşallahı yok tatlımm biraz sabıor azim ve dikkat tamamdır:13::13:

5 dk bile sürmeyecek bir zevk, bir alışkanlık uğruna, vücuduna yazık etme

Eki Görüntüle 1158667
:129::129::128::128:

takım listesinde bu hafta kesin olacaksın cnm herhangi bir itiraz gelmedii bu hafta sallayacaksın listeleriii tartılma cnmm cuma sabahı tartılırsın market işi de bitti

Canım işte bu hafta cuma değil de haftaya cuma tartılayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…