20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Hoşgeldiniz inşallah bizde sağlıklı bir şekilde kilo vericez 😊😊😊😊

İnsallah tekrar 36-38 beden olmak istiyorummm tum dolabim elbiselerim beni beklio insallah wericezz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah tekrar 36-38 beden olmak istiyorummm tum dolabim elbiselerim beni beklio insallah wericezz

Inan bende çok istiyorum insanların beni asagilamasindan bıktım. Sanki ben yemek yiyemem konuşamam susuyamam spor yapamam. Spor yaparsın senin o kiloların 10 senede gitmez derler yemek yersin az yede depodan gitsin derler o güden bende zayifliyip yasitlarim gibi sağlıklı olmak istiyorum. Kendime güvenemiyorum. Yukarda kendimize guvenmemiz lazım diyorum ama çok cekingenim aslında özellikle son 1 yılda çok artti

Ay cok güzel programlar, bize menülerini de yazmayı unutma canım, sende cok istek ve azim var , hissettim ben :))

Teşekkür ederim. İstek var evet ama birde motivasyonumu devam ettirebilsem.
Bugünkü menümü yazıyım bende o zaman :)
-Kahvaltı-
1 Bardak Muzlu Smoothie
-Ara-
5 Badem
5 Fındık
-Öğle Yemeği-
3 tane Muzlu kurabiye
-Ara-
1 tane Muz
-Akşam Yemeği-
1 Kase Çorba
200 gr Erişte

Günü 993 kalori ile kapattım. Smoothie yaklaşık 140-150 arası oluyor kalorisi, beni şahsen tok tutuyor bir süre. Muzlu kurabiyenin de tanesi 60 kalori civarında. Yulafla yapıldığı için o da tok tutuyor. Benim en büyük sorunum su. Sevemedim gitti suyu :( Bugün toplansa 3 bardak bile içmemişimdir.

Inan bende çok istiyorum insanların beni asagilamasindan bıktım. Sanki ben yemek yiyemem konuşamam susuyamam spor yapamam. Spor yaparsın senin o kiloların 10 senede gitmez derler yemek yersin az yede depodan gitsin derler o güden bende zayifliyip yasitlarim gibi sağlıklı olmak istiyorum. Kendime güvenemiyorum. Yukarda kendimize guvenmemiz lazım diyorum ama çok cekingenim aslında özellikle son 1 yılda çok artti
Ben konu basindan beri muaf diilim olsua kim kac yasinda kac kilo ama ben soyle ornek weriyim 1.78 boyunda we hep 64-66 aradi gelip giden resmen manken fizikli biriydim ama suan cok kilo aldim oda hamilelikten oldu keyfi olmadi aman yarasin cocuguma aman cocugum kilo alsin sistimde sistim bu yuzden kendime guwenim tam ben bu diilim 25 yasindyim ilk defa bu kadar kilo aldim en fazla hayatim boyunca 2-3 kilo alir aninda werirdim bu olay beni cok hirslandrdi bence hirs cok onemli sende hirslan we en buyuk ip ucu ne biliomusun ewde bulundurmycaksin kilo aldrcak sewleri ewliysen sen ayarla eger bekarsan ailenden destek iste almasinlar ewide yesillikle doldur istesende yiyemiyosun

Günaydın hepinize bu sabah biraz erkencicim çünkü heyecandan uyuyamiyorum ve sonunda tartıldım 1.100 gr vermisim ama resim paylaşmayı beceremiyorum

Günaydın hepinize bu sabah biraz erkencicim çünkü heyecandan uyuyamiyorum ve sonunda tartıldım 1.100 gr vermisim ama resim paylaşmayı beceremiyorum

Günaydın tebrik ederim 😘 böyle güzel kilo verirsen çok kısa sürede hedefine ulaşacaksın ;) vereceğine inanman yeterli :)

iPhone 'dan gönderildi

Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

$lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-61-300x336.jpg

Canım yumurtalıklarında kist olabilir mi? Baktırdın mı hiç? O da kilo almana sebep olur da. Aşırı ağır geçirdiğin için aklıma bu geldi

Aslında olabilir, çünkü bende bütün kist belirtileri var homonal bozukluk, kilo, ağır adet dönemi...
Ama hastaneye gidemedim daha :ssz:

Zaten çok hırslıyım, bunları paylaşarak beni daha da hırslandırıyorsun, çekilin yoldan, kime tutamaz beni :52::52::52:

Benim reglimin ilk günü çok zor geçerdi, ağrıdan duramazdım ama diyete başladığımdan beri en ufak ağrım olmuyor :53::53: Kilo vermenin vücut üzerinde inanılmaz olumlu etkileri var, bunu daha iyi anladım.

Evet canım herşeyin kiloyla alakası var çünkü ne yersek o oluyoruz , hırslanıp spora abanmamız lazım :52::52:

Ayça da bizim takıma gelecek :21::21::21: sadece 8, takımda olmak yok bebişimmm benim takıma da beklerim ona göre:38:

Uğrarım şekerim ayıpsın :8:

Hadi bakalım :52::52::52::32::32:

5 kilo da bi beden mi o zaman ben 79 kiloda 36 38 beden olurum bence o 5 10 kilodur

Canım 5 kiloda bir beden olduğu doğru, ama 5 kiloluk incelmeyi de yaşaman lazım, vücudun yağ oranı, boy durumu da çok önemli , 10 kilo değil ama 5-8 arası değişiyor kişiden kişiye göre :21:

Aynen benim elbiseler de bekliyor, özellikle kotlarımı çok özledim :5::5:

İnsanlar boş boş konuşmaktan başka bir işe yaramıyor bu konuda çünkü bunu çeken bilir canım.
Ben o yüzden diyorum kimseye diyetteyim demeyin diye :33:

Teşekkür ederim. İstek var evet ama birde motivasyonumu devam ettirebilsem.
Bugünkü menümü yazıyım bende o zaman :)
-Kahvaltı-
1 Bardak Muzlu Smoothie
-Ara-
5 Badem
5 Fındık
-Öğle Yemeği-
3 tane Muzlu kurabiye
-Ara-
1 tane Muz
-Akşam Yemeği-
1 Kase Çorba
200 gr Erişte

Günü 993 kalori ile kapattım. Smoothie yaklaşık 140-150 arası oluyor kalorisi, beni şahsen tok tutuyor bir süre. Muzlu kurabiyenin de tanesi 60 kalori civarında. Yulafla yapıldığı için o da tok tutuyor. Benim en büyük sorunum su. Sevemedim gitti suyu :( Bugün toplansa 3 bardak bile içmemişimdir.

:53::53::53:
Canım muz kıtlığı mı çektin sen :9::9:
Öncelikle kalori hesabı yapman güzel , ama o kurabiyeden kalorisi full şeker ve karbonhidrat kalorisi, vücudun hemen depolamaya aldığı kaloriler, bugün bizimle çıktığın bu yolda bir an önce sonuç almak senin de hakkın o yüzden en az bizler kadar dikkat et, illa ki başka alternatifler vardır.
Akşam yemeğinde erişte de olmaz o da karbonhidrat, akşamları uzak dur.

Su meselesi ;

Bak canım vücudunun % 80 i su, beyninin % 90 ı su, susuz olmaz, su içmediğin zaman haftada 2-3 kilo yağ kaybı yaşayacakken sen su kaybı yaşarsın.
Su içmek yağ yakımını hızlandırır.
Hücreleri besler yaşlanma karşıtıdır.
Metabolizmayı hızlandırır.
Böbreklerinde biriken atıkları dışarı atmanda yardımcı olur.
Suyu bir an önce sev,
ben 4-5 damla limon sıkıyorum 1 tl suya , güzel oluyor, buna hemen çözüm bul, ilk etapta 2lt su içemezsin ama, ilk hafta yarım litreyi hedef koy mesela, zamanla sende alışacaksın :16:

Canım değişiklik yapmamı istiyorsan ilk sayfada, o minik listeni kopyala, değişikleri yap, buraya yaz hemen değiştireyim canım,
tebrik ederim :29:

O kekler olmasaydı bence daha fazla gidebilirdi, lütfen bunu da dikkate al :29:

Ay kizlaaar benim vücudumun yüzde 40i suymus doktor çok kizmisti bana içinde ful yağ var demişti şu içiyorum ama bilmiyorum ki doğru orana ulasmis miyimdir

Canım değişiklik yapmamı istiyorsan ilk sayfada, o minik listeni kopyala, değişikleri yap, buraya yaz hemen değiştireyim canım,
tebrik ederim :29:

O kekler olmasaydı bence daha fazla gidebilirdi, lütfen bunu da dikkate al :29:
Bu sabah ne kek ne reçel yedim artık yok onlar öğlen de Şeyda Coşkun spagettisi yapmayı planlıyorum ama aklınıza makarna gelmesin içinde makarna yok kabak var onun yerine 😊😊😊

Günaydın kızlar nasılsınız
Bugün benim bildirim günüm
Geçen Pazartesi : 100.2
Bugün. : 98.4
Fark : -1.8 kg
😉😉😉😉

bluevanilla :

Başlangıç tarihi: 12 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 99,7
Güncel Kilo: 98.6
Verilen Kilo: 1.100 gr
Hedef: 60
Tartı günü: Her Pazar

Hedefine 1 adım daha yaklaştın, vücudundan tam 1 kilo yağ gitti, bugün tam 1 kilo 100 gram daha hafifi bir insansın :52::52:
Haftaya daha güzel olacak bebeğim bu hafta daha hırslı olmanı istiyorum senden :29::29::29:
Hemen büyük bir zevkle listeni düzeltiyorum, yürüyüşe çıkıcam demişsin çıktın mı ?

Günaydın kızlar nasılsınız
Bugün benim bildirim günüm
Geçen Pazartesi : 100.2
Bugün. : 98.4
Fark : -1.8 kg
😉😉😉😉

Bende tam sana mesaj atacaktım :52::52::52:
Ayyy çok mutlu ettin beni daykom :52::52: :29::29:
Haftaya da İnşallah 97-96 göreceksin, listeni ilk sayfadan kopya alıp düzeltip, o şekilde bildirim yap bende hemen düzelteyim tatlışım :52::52:
:46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back