Hedefine 1 adım daha yaklaştın, vücudundan tam 1 kilo yağ gitti, bugün tam 1 kilo 100 gram daha hafifi bir insansın
Haftaya daha güzel olacak bebeğim bu hafta daha hırslı olmanı istiyorum senden
Hemen büyük bir zevkle listeni düzeltiyorum, yürüyüşe çıkıcam demişsin çıktın mı ?
Canım muz kıtlığı mı çektin sen
Öncelikle kalori hesabı yapman güzel , ama o kurabiyeden kalorisi full şeker ve karbonhidrat kalorisi, vücudun hemen depolamaya aldığı kaloriler, bugün bizimle çıktığın bu yolda bir an önce sonuç almak senin de hakkın o yüzden en az bizler kadar dikkat et, illa ki başka alternatifler vardır.
Akşam yemeğinde erişte de olmaz o da karbonhidrat, akşamları uzak dur.
Su meselesi ;
Bak canım vücudunun % 80 i su, beyninin % 90 ı su, susuz olmaz, su içmediğin zaman haftada 2-3 kilo yağ kaybı yaşayacakken sen su kaybı yaşarsın.
Su içmek yağ yakımını hızlandırır.
Hücreleri besler yaşlanma karşıtıdır.
Metabolizmayı hızlandırır.
Böbreklerinde biriken atıkları dışarı atmanda yardımcı olur.
Suyu bir an önce sev,
ben 4-5 damla limon sıkıyorum 1 tl suya , güzel oluyor, buna hemen çözüm bul, ilk etapta 2lt su içemezsin ama, ilk hafta yarım litreyi hedef koy mesela, zamanla sende alışacaksın
Günaydınlar,
Muzu çok seviyorum :)
Muzlu kurabiyelerde sadece muzdan gelen şeker var. Yani sadece yulaf ve muzdan oluşuyor. Hatta içine çikolata parçacıkları da konuluyor da ben koymadım tabii.
Eriştede haklısınız akşam olması kötü oldu.
Son olarak suya gelirsekde, bugün limon damlatıp deneyeceğim. Hatta şimdi kalkıp hemen deniyorum :)
Gelelim benim itirafıma
Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,
Kızlar sonra ne oldu dersiniz
Başladı kilomla ilgili konuşmaya
Zaten bu kilolu halinle seni benden başkası sevmez dedi
Ya sen iyice kafayı yedin dedi kilo aldıkça kendini kaybettin dedi,
Git birşeyler ye de şu asabiyetin geçsin dedi
Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi
Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
çok aşağılandım çok kalbim kırıldı
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece
Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan
Canim insanlar böyle işte sen iyiysen çok iyi bi kötü ol hemen seni bu şekilde vurmaya çalışırlar hiç kafanı takma o sözlere sen kendin için zayıfla mağazaların yüzde 50 indiriminden yararlanabilmek için zayıflama sezon sonu kıyafetlerde bedenine uyan şeyler satılmasına diye zayıfla insanlar için zayıflama çünkü onlar çok acimasiz
Gelelim benim itirafıma
Dün benimki geldi evin önüne, gel bir şey konuşcam dedi, salaklık bende ya gittim
Önce barışmak istedi beni sevdiğini söyledi , bende istemediğimi çünkü artık sinirlendiğinde çok ağır konuştuğunu beni korkuttuğunu söyledim,
Kızlar sonra ne oldu dersiniz
Başladı kilomla ilgili konuşmaya
Zaten bu kilolu halinle seni benden başkası sevmez dedi
Ya sen iyice kafayı yedin dedi kilo aldıkça kendini kaybettin dedi,
Git birşeyler ye de şu asabiyetin geçsin dedi
Zaten bende senin düzeleceğine inanmıyorum sana yemeklerle mutluluklar dilerim dedi
Ağlaya ağlaya eve koştum kızlar, eve gittiğimde de inanın yazamayacağım kadar çok şey yedim,
çok aşağılandım çok kalbim kırıldı
zaten hastayım bir de bunlar çok ağır oldu, Allah belasını versin diyorum sadece
Sabah kalktığımda kendime geldim, ve çok büyük yemin ettim, ben 55 kiloyu görene kadar, durmayacağım !!!!
Çok büyük yemin ettim kızlar, artık bu süreç benim için çok daha önemli, dün akşam duyduklarımın acısını çıkartıcam bu hayattan
İnsanlar artık umrumda bile değil zaten, ama dün sanki öldürdü beni ya, ne zamandır hayatımda olan adam, bir de kızlar biz tanıştığımızda da ben 74 kilo falandım, sonra 62 e düştüm en son, yani kilo verme sürecimde de yanımdaydı, o benim canımı yakmak istedi
Ona geri dönmediğim için canımı yakmak istedi
ama başardı da... ben dün hiç uyuyamadım, gözlerim ağrıyo ağlamaktan
Cok sinir oldum nasil sevgi buu seven adam oyle seyler soylemez
Icimden kotu kotu laflar soledim kusura bakma valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşte bizim yolumuzdan gitmiş insanlardan biri daha
Eki Görüntüle 1158285
Bende tam sana mesaj atacaktım
Ayyy çok mutlu ettin beni daykom
Haftaya da İnşallah 97-96 göreceksin, listeni ilk sayfadan kopya alıp düzeltip, o şekilde bildirim yap bende hemen düzelteyim tatlışım
Cok sinir oldum nasil sevgi buu seven adam oyle seyler soylemez
Icimden kotu kotu laflar soledim kusura bakma valla
Kizlar selamm:) bende bugün start verdim ve ilk iş olarak sabah tartıldim 82.5 çıktım
Sabah 09.00
1 yeşil elma ve 200 gr yoğurt yedim
Hoşgeldin canım, güzel kahvaltı afiyet olsun ama yumurta salatalık domates falan da ye her gün böyle yeme kahvaltını canım, bir de,
Başlangıç tarihi:
Başlangıç Kilo:
Güncel Kilo:
Verilen Kilo:
Hedef:
Tartı günü:
bu listeyi doldur yaz bana canım , ilk sayfaya ekleyeyim seni de
kızlar yaa kilo vermem durakladıbi haftadır kılo gram oynamıyo ne yapmam lazm yaa ınternette ıkı gun gıyetı bırakın snra devam edın dıo dogru bsey mı oyle mı yapıyım (( ya kilo alırsam
kızlar yaa kilo vermem durakladıbi haftadır kılo gram oynamıyo ne yapmam lazm yaa ınternette ıkı gun gıyetı bırakın snra devam edın dıo dogru bsey mı oyle mı yapıyım (( ya kilo alırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?