20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

evet ağırlık bağlamak da var tabii ama sırt çantanda verdiğin kiloları taşıyınca akıllanıyorsunn pj canım senin durumu paylaşıma taşıdım herhangi bir sorun çıkmazsa 8, takım listesinde olacaksın cnm Ayça seni de bizim 6. takıma alsak ne güzel olur ikiniz kapışırsınız :9::9:

:52::52::52:

Senden güzel haberler bekliyorum bebeğim, paylaşım dediğin yer neresi bana link atabilir misin ?

Kızlar 5. Sınıfa giderken 60 kiloydum gerisini siz düşünün hayatımda hiç zayıf olmadım pardon 8 yıl önce 3 ay kadar olmuştum çok güzel bi histi beni de çok yoruyor kilolar merdiven çıkarken Sanırsın astım krizi geciriyorum

:53::53:

ay aynen ya, çok gıcık birşey di mi, bir de yaz geldi şimdi her yerde abuk subuk terlemeler olcak :41::41:
Kızlar spora ağırlık vermemiz lazım, her fırsatta spor yapmamız lazım :52::52:
Ve kek yememek lazım :22::22:
Kek yiyenleri dövmek lazım :22::22:

Bu kadın bizden daha akıllı daha güçlü değil, yapabiliriz :41::41::41: :52::52::52:

$tumblr_mo8mi6RTUM1rna6xlo1_500 (1).jpg

Zaten çok hırslıyım, bunları paylaşarak beni daha da hırslandırıyorsun, çekilin yoldan, kime tutamaz beni :52::52::52:

Ayça da bizim takıma gelecek :21::21::21: sadece 8, takımda olmak yok bebişimmm benim takıma da beklerim ona göre:38:

Bu iş olursa iyi olur, 8. takımı ben hareketlendiririm, hafta içi vaktim bol :16: :52::52:

Bu yaza hep beraber damgamızı vurucaz :33::21::1::12::10:

Bu kadın bizden daha akıllı daha güçlü değil, yapabiliriz :41::41::41: :52::52::52:

Eki Görüntüle 1157864

Çok güzel kilo vermiş :46: Ama bence daha vermesi lazım :60: :60:

Ben regl olunca niye hamile kadınlar gibi oluyorum ya, sanki karnımda üçüz var :53::53::53: :9::9:

Benim reglimin ilk günü çok zor geçerdi, ağrıdan duramazdım ama diyete başladığımdan beri en ufak ağrım olmuyor :53::53: Kilo vermenin vücut üzerinde inanılmaz olumlu etkileri var, bunu daha iyi anladım.

Zaten çok hırslıyım, bunları paylaşarak beni daha da hırslandırıyorsun, çekilin yoldan, kime tutamaz beni :52::52::52:

Bu yaza hep beraber damgamızı vurucaz :33::21::1::12::10:

Çok güzel kilo vermiş :46: Ama bence daha vermesi lazım :60: :60:

Benim reglimin ilk günü çok zor geçerdi, ağrıdan duramazdım ama diyete başladığımdan beri en ufak ağrım olmuyor :53::53: Kilo vermenin vücut üzerinde inanılmaz olumlu etkileri var, bunu daha iyi anladım.

dozunda hırs iyidirrr canımcımmm bence de harika olacak bu yaz:118::124::124::122::122:

1 kilo verince vucuttan 4 paket yağ gitmiş oluyor :30::30:düşünsenize:21::21::21:

Evet kizlaaaaar gelelim bugünkü menüme sabah klasik kahvaltı ve çay bi de kek ara öğün 3 kuru kayısı yarım avuç fındık öğle yarım lahmacun ve 1 zeytinyağlı dolma ara kiraz akşam kepekli sandviç ve çilek kompostusu yarın sabah tartılıp 1 gün rötar la fotoğraflı bi şekilde kilomu bildiricem insallah

dozunda hırs iyidirrr canımcımmm bence de harika olacak bu yaz:118::124::124::122::122:

1 kilo verince vucuttan 4 paket yağ gitmiş oluyor :30::30:düşünsenize:21::21::21:

Sen diyete devam ediyor musun? Yoksa hedefine ulaştın mı? Boy ve hedef kilonu merak ettim, hiç sormamışım daha önce onu fark ettim :1:

Kızlar bn yoktum bugün :( çok yazmışsınız şuan Okuyamıyorum yarın bütünleme sınavım var 3 tane ve üçü de çok ağır :( ders çalışmam gerek :(
Menü olarak da akşam 5 e kadar bişe yemedim
5 te et ve salata yedim malum piknik ;) mecbur bir bardak kola içtim yoksa şişlik beni mahvedecekti :( yarın tam gaz devam :) orda ipimi de atladım tabi ;) öpüldünüz yarın görüşmek üzere :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet kizlaaaaar gelelim bugünkü menüme sabah klasik kahvaltı ve çay bi de kek ara öğün 3 kuru kayısı yarım avuç fındık öğle yarım lahmacun ve 1 zeytinyağlı dolma ara kiraz akşam kepekli sandviç ve çilek kompostusu yarın sabah tartılıp 1 gün rötar la fotoğraflı bi şekilde kilomu bildiricem insallah

Bu kek bitmedi mi halaaa :52::52::52:

Gelip ben yicem şimdi hepsini, kek mek kalmayacak :52::52::60: :60:

Son düzenleme:
Kızlar bn yoktum bugün :( çok yazmışsınız şuan Okuyamıyorum yarın bütünleme sınavım var 3 tane ve üçü de çok ağır :( ders çalışmam gerek :(
5 te et ve salata yedim malum piknik ;) mecbur bir bardak kola içtim yoksa şişlik beni mahvedecekti :( yarın tam gaz devam :) orda ipimi de atladım tabi ;) öpüldünüz yarın görüşmek üzere :)

iPhone 'dan gönderildi

Allah yardımcın olsun, inşallah sınavların çok güzel geçer :16:

hem kek hem kompostooo:4::4::4: yarın toparlanıyorsun cnmmm

Sen diyete devam ediyor musun? Yoksa hedefine ulaştın mı? Boy ve hedef kilonu merak ettim, hiç sormamışım daha önce onu fark ettim :1:

Ayçacım benim için diyet değildi sağlıklı yaşam biçimiydi aynen devam ediyorum cnmm sadece meyveyi fazla abartıyorum o kadar kilo verme aşamasında özlemiştimmm:56: hedefime ulaştım hala az az vermeye devam ediyorum bundan sonrası joker olacak benim için geçen temmuzda 93 tüm cnm boy 1,68 1 kasımda düzenli karataya başladım hedefim 65 ti

iPhone 'dan gönderildi

allah zihin açıklığı versin cnmmm :16::16:

Son düzenleme:
Ayçacım benim için diyet değildi sağlıklı yaşam biçimiydi aynen devam ediyorum cnmm sadece meyveyi fazla abartıyorum o kadar kilo verme aşamasında özlemiştimmm:56: hedefime ulaştım hala az az vermeye devam ediyorum bundan sonrası joker olacak benim için geçen temmuzda 93 tüm cnm boy 1,68 1 kasımda düzenli karataya başladım hedefim 65 ti

Şu an koruma dönemindesin, değil mi? 38 beden oldun mu 65 kiloda? Ben en çok onu merak ediyorum :1: 11 kilo verdim, ancak 1.5 beden fark etti, 65' te bile 38 beden olamam ben bu gidişle :50::2:

Şu an koruma dönemindesin, değil mi? 38 beden oldun mu 65 kiloda? Ben en çok onu merak ediyorum :1: 11 kilo verdim, ancak 1.5 beden fark etti, 65' te bile 38 beden olamam ben bu gidişle :50::2:

evet cnm koruma dönemindeyim kalıplara göre değişiyor cnmm 38 de giyiyorum dar kalıp olursa 40 da oluyor bazen 5 kiloda bir beden düşüyor aklında olsun :54:

Back