Ayyyy kızlaaaaarrrr cok hastayım yaaa
yeni gelen bebişler hoş geldiler, ben hepsini okudum da sapsal tabletten dogru durust cevap yazamıyorum.Aslında herkese yazmak istediklerim var.
Bu hastalığın iyi yanı da oldu, bugun hiç sigara içmedim hazır başlamışken sonuna kadar dayanmaya calışcamm
Len 2,5 litre su içince zaten metabolizma calışıray bana hep uydurma geliyo bunlar, normal kahve zaten sagolsun işe yarıyooo :)))
Teşekkür ederim :) bu arada bendede yeşil kahve var tohum Halı günde kaç kere içiyosunuz kızlar valla aldım mutfak rafinda duruo öyle onada basliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy sonunda keklerden kurtulduk
4-5 Saat yüzdün müüüüüü . Bende yüzmek itiyorum banane yaaaa
Dondurmayı ben yasak olarak gormuyorum dozunu ayarladıkça, yine de akşama bırakmaman daha iyi olur sanki, neyse kekten iyidir kuzucum
canım hoşgeldin, sende benim gibi üstten kilo alıyorsun,hemen toparlarsın , özellikle ilk ay baya rahatlarsın, göğüslerinden bana biraz versene yaa benimkiler minnacık
Bu arada sende tartılacagın gunu belirleyip listeni yaz, ekleyeyim canım.
Kızlaaarrrr size bi menü yazcam cok komik.
Sabah, yumurta peynir
Öğlen,ilaç, bu kadar , sürekli uyuyorum cok kötüyüm ya puffffff
Eğer tam bi kahve düşkünüysen tabi ki bunu beğenmeyeceksinama içilmeyecek gbi değil. Biraz ılıdıktan sonra tek nefeste içiyorum desem yeterli olur mu :)
iPhone 'dan gönderildi
Evde yine hamur kızartması var, mutfaktan buram buram kokular geliyor burnuma
Allah'ım beni sınıyorsun biliyorum, bu aralar hamur işleri, gözlemeler, pastalar hak getire
Ama neyse... Hedefime şurada 23-24 kilocuk kaldı, "ya sabır" çekip boğazımı tutucam artık
Teşekkür ederim. :)
Bende sevindim bu başlığa geldiğime. Sıcak karşılanmama daha da çok sevindim :)
Binge Eating e gelirsek, açıkçası ben ilaca başladım ve benim için çözüm oldu, bu yüzden tedavisi olan bir rahatsızlık diye düşündüm. Ama yazdıklarınızı okuduktan sonra daha dikkatli olmak gerektiğini anladım. :)
Umarım birbirimize yardımcı olabiliriz.
Ay hemde ne yüzme ayagima basamiyorum bende yasak olarak görmüyorum o yüzden dedim aynen kekler bitti hemde iyice diyete adapte oldum çok mutluyum
canım hoşgeldin, sende benim gibi üstten kilo alıyorsun,hemen toparlarsın , özellikle ilk ay baya rahatlarsın, göğüslerinden bana biraz versene yaa benimkiler minnacık
Bu arada sende tartılacagın gunu belirleyip listeni yaz, ekleyeyim canım.
Kızlaaarrrr size bi menü yazcam cok komik.
Sabah, yumurta peynir
Öğlen,ilaç, bu kadar , sürekli uyuyorum cok kötüyüm ya puffffff
Anneye trip en sevdiğim günde 3 defa atarım ama hep atmayın bi yerden sonra işlemez oluyo aç kalmak iyi değil metabolizmani uyutuyosun şu an uyumasin çalışsınhelal osssuunnnnnnnn :))
birşeyler yemem lazımda çpk halsizim annemde hiç ilgilenmiyo valla bi çorba bile yapmadı,yemiyorum bende bişi, acıktım aslında ama saat kaç oldu,bir tane muz yicem şimdi
Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.
14 Haziran 2014: 76.8 kilo
Anneye trip en sevdiğim günde 3 defa atarım ama hep atmayın bi yerden sonra işlemez oluyo aç kalmak iyi değil metabolizmani uyutuyosun şu an uyumasin çalışsın
Ayyyyy tamaaammm, ben mutfaga gidiyorum o zaman oley
Hastasın şu an sen, sakın bu kadar az yeme. Biliyorum canın istemiyor ama meyvedir, hoşaftır, kuruyemiştir vs bir şeyler ye mutlaka, halsiz düşersin ve iyileşemezsin
Ne zaman dönüyosun minnak , yolculuk nereye ?
dünya kupası başladı evet ya, ben sadece brezilya ingiltere maçlarına bakarım sanırım, biz gidemediğimiz için kalbim buruk.
Sen hangi takımı tutuyosun :))
sen iyi spor yapıyon haaAkşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk
Yeşil kahvemi de içeyim
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)
iPhone 'dan gönderildi
1 hafta kadar Yunanistan'a gidicez.
Evet ya, keşke Türkiye de Dünya Kupası'na gidebilseydi
Bu kadar önemli ve eğlenceli bir organizasyonda yer alamamak büyük eksiklik.
Ben tüm maçları büyük bir heyecanla takip ediyorum ama favorim Brezilya :) Ama İspanya'ya özel bir sempatim varHer ne kadar dün gece Hollanda karşısında büyük bir yenilgi almış olsalar da İspanya candır
Ayyyyy tamaaammm, ben mutfaga gidiyorum o zaman oley
3 kez yemeklerden yarım saat sonra içersen sindirimi kolaylaştırır sabah içersen de metabolizma çalıştırırsen nasıl istersen ama yanında en az 2.5 lt su içmek şart yoksa işe yaramıyor
iPhone 'dan gönderildi
Son yıllarda cok gerilik yaşıyoruz zaten her konuda , neyse ya.
Benimde favorim ingiltere ve brezilya, ahh neymar canım neymarcok tatlı o yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?