20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Canım zencefil veya soğan tüket direncin artar

iPhone 'dan gönderildi

Len 2,5 litre su içince zaten metabolizma calışır ay bana hep uydurma geliyo bunlar, normal kahve zaten sagolsun işe yarıyooo :)))

Normal kahve gbi kuzum :) sadece kavrulmamış olunca daha hızlı etki ediyormuş. Su meselesi de şöyle :) kafein çok ya vücuttaki suyu tutuyor onu dengelemek için bn arada içiyorum işte :)

iPhone 'dan gönderildi

canım hoşgeldin, sende benim gibi üstten kilo alıyorsun,hemen toparlarsın , özellikle ilk ay baya rahatlarsın, göğüslerinden bana biraz versene yaa benimkiler minnacık

Bu arada sende tartılacagın gunu belirleyip listeni yaz, ekleyeyim canım.

Kızlaaarrrr size bi menü yazcam cok komik.

Sabah, yumurta peynir

Öğlen,ilaç, bu kadar , sürekli uyuyorum cok kötüyüm ya puffffff

Ay hemde ne yüzme ayagima basamiyorum bende yasak olarak görmüyorum o yüzden dedim aynen kekler bitti hemde iyice diyete adapte oldum çok mutluyum

Aaaaaa bu ne böyle sende abartmissin bence hemen bişeyler ye bu arada benim tartı günümü de pazar olarak degistirirsen çok sevinirim

Eğer tam bi kahve düşkünüysen tabi ki bunu beğenmeyeceksin ama içilmeyecek gbi değil. Biraz ılıdıktan sonra tek nefeste içiyorum desem yeterli olur mu :)

iPhone 'dan gönderildi

Çok merak ettim, denicem mutlaka

Ooyyyy oooyyyy canım benimmm yaa :))

Burada asla bitmeyen bir destek var, motivasyonum azaldığında hemen geliyorum buraya :) Tekrar motive oluyorum

Ay hemde ne yüzme ayagima basamiyorum bende yasak olarak görmüyorum o yüzden dedim aynen kekler bitti hemde iyice diyete adapte oldum çok mutluyum

helal osssuunnnnnnnn :))
birşeyler yemem lazımda çpk halsizim annemde hiç ilgilenmiyo valla bi çorba bile yapmadı,yemiyorum bende bişi, acıktım aslında ama saat kaç oldu,bir tane muz yicem şimdi

Hastasın şu an sen, sakın bu kadar az yeme. Biliyorum canın istemiyor ama meyvedir, hoşaftır, kuruyemiştir vs bir şeyler ye mutlaka, halsiz düşersin ve iyileşemezsin

helal osssuunnnnnnnn :))
birşeyler yemem lazımda çpk halsizim annemde hiç ilgilenmiyo valla bi çorba bile yapmadı,yemiyorum bende bişi, acıktım aslında ama saat kaç oldu,bir tane muz yicem şimdi
Anneye trip en sevdiğim günde 3 defa atarım ama hep atmayın bi yerden sonra işlemez oluyo aç kalmak iyi değil metabolizmani uyutuyosun şu an uyumasin çalışsın

Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.

14 Haziran 2014: 76.8 kilo

Ne zaman dönüyosun minnak , yolculuk nereye ?
dünya kupası başladı evet ya, ben sadece brezilya ingiltere maçlarına bakarım sanırım, biz gidemediğimiz için kalbim buruk.
Sen hangi takımı tutuyosun :))

Ne zaman dönüyosun minnak , yolculuk nereye ?
dünya kupası başladı evet ya, ben sadece brezilya ingiltere maçlarına bakarım sanırım, biz gidemediğimiz için kalbim buruk.
Sen hangi takımı tutuyosun :))

1 hafta kadar Yunanistan'a gidicez.

Evet ya, keşke Türkiye de Dünya Kupası'na gidebilseydi

Bu kadar önemli ve eğlenceli bir organizasyonda yer alamamak büyük eksiklik.

Ben tüm maçları büyük bir heyecanla takip ediyorum ama favorim Brezilya :) Ama İspanya'ya özel bir sempatim var Her ne kadar dün gece Hollanda karşısında büyük bir yenilgi almış olsalar da İspanya candır

Akşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk

Yeşil kahvemi de içeyim
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)

iPhone 'dan gönderildi
sen iyi spor yapıyon haa
Bende ip atlamak istiyorum ya, aslında birinci kattayız bi de, evet evet bende başlicam , bu arada öğünlerin süper :*

Son yıllarda cok gerilik yaşıyoruz zaten her konuda , neyse ya.
Benimde favorim ingiltere ve brezilya, ahh neymar canım neymar cok tatlı o yaaa

Saol okkey onuda iciciimm :) su anda düğündeyim kızlar herkese bol opucukler çok fena gaza geldim yaw pazartesi büyük gun:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son yıllarda cok gerilik yaşıyoruz zaten her konuda , neyse ya.
Benimde favorim ingiltere ve brezilya, ahh neymar canım neymar cok tatlı o yaaa

Bu akşam İngiltere-İtalya maçı var

Ama Brezilya ile aramızdaki saat farkı problem ya, gece 1'de, sabaha karşı 4'te filan başlıyor maçlar

Neyse bu gece 1'de izlicez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…