20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Merhaba kızlar bende 20 kilo vermek istiyorum:/ 82 kiloyum evlendigimde 65 kiloydum sonra çocuk falan derken bu kilolarda kaldım yardiiimmmmmm :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim biz burda sağlıklı beslenip diyet yapıyoruz umarım sende bizimle sağlıklı bi vücuda kavusursun hoşgeldin

Merhaba kızlar bende 20 kilo vermek istiyorum:/ 82 kiloyum evlendigimde 65 kiloydum sonra çocuk falan derken bu kilolarda kaldım yardiiimmmmmm :(

Merhaba, hoşgeldin :)

Burada hemen hemen hepimiz 80'li, 90'lı, 100'lü kilolardayız ya da o kilolardan başladık. Hiç dert etme, sen de vereceksin bu kiloları :16:

Kızlar bufede sağlıklı bişey bulamadım misirda yoktu 4 kaşık yogurdun içine iki dilim kepek ekmeği ve 1 havuç dogradim

Gayet güzel atlatmışsın yine :1: Valla dışarıda olunca diyete uymak zor, her şey kalorili olduğu için az az yemek gerekiyor, ama bu defa da insan doymuyor :1:

Merhaba, hoşgeldin :)

Burada hemen hemen hepimiz 80'li, 90'lı, 100'lü kilolardayız ya da o kilolardan başladık. Hiç dert etme, sen de vereceksin bu kiloları :16:

Bende 86.3le başladım ama 2 aydır 4 kilo verdim ama Neden çünküm iradesizim:( pazartesi kesin başlıyorum her pazartesi tartilcam ve ne yediğimi burdan paylasicam valla zavallı esimde bikti benim kilolu halimden :(

Bende 86.3le başladım ama 2 aydır 4 kilo verdim ama Neden çünküm iradesizim:( pazartesi kesin başlıyorum her pazartesi tartilcam ve ne yediğimi burdan paylasicam valla zavallı esimde bikti benim kilolu halimden :(

Valla ben eşlere, sevgililere hiç üzülmüyorum. Ben her şeyi sadece kendim için yaparım. :ssz:

Eğer eşimse, sevgilimse beni her halimle sevmek zorunda, aynı şekilde ben de onu her haliyle severim.

Benim en kötü zamanımda yanımda olmayan ya da yanımda olup da sitem eden hiç yanımda olmasın daha iyi :ssz:

"İyi günde, kötü günde" demiyor muyuz? Yatalak olabilirim, kör olabilirim, sakat kalabilirim... Şu hayatta neyin garantisi var ki?

Bence eşlerin böyle bir konuda sitem etme hakkı yok.

Doğru söylüyorsun canım ama sağlık için zayıflaman gerekiyor diyo zaten kötü niyeti yok :p neyse şimdilik hedefim 2 ağustosa kadar 75 olmak tatile gidicemde :D sonra 68 kiloya dusene kadar devam sonrada göğüslerimi kucultucem en son 62 yi gördümmu bana yeter :)

Doğru söylüyorsun canım ama sağlık için zayıflaman gerekiyor diyo zaten kötü niyeti yok :p neyse şimdilik hedefim 2 ağustosa kadar 75 olmak tatile gidicemde :D sonra 68 kiloya dusene kadar devam sonrada göğüslerimi kucultucem en son 62 yi gördümmu bana yeter :)

Kötü bir üslupla konuşmuyorsa bir sözüm yok zaten, ne güzel seni destekliyor :) Ben eşlerini acımasız bir dille eleştiren erkeklere öfkeliyim, sanki hayat müşterek değil.

Boyun kaç bu arada? 62 kilo 1.65-1.70 boylarındaki biri için gayet ideal, sağlıklı bir kilo :34: Zaten az kalmış, kısa zamanda ulaşırsın hedefine, hatta sonbahar bitmeden hedefini gerçekleştirmiş olursun :16::8:

Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.

14 Haziran 2014: 76.8 kilo :8:

Dünya Kupası da başladı, inanılmaz maçlar oluyor. Önce Brezilya-Hırvatistan, sonra dün akşam İspanya-Hollanda maçı çok zevkli geçti :52::52::52:

Sizler takip ediyor musunuz? :)

Boyum 1.58 evlendigimde 65 kiloydum sonra hamilelikte 95 kiloyla doğuma girdim benim bacakla popom yok Karnım ve göğüslerim çok büyük :( bazı insanlar hamile saniyor o derece :/ sen kaç kilosun tek umudum burda birbirimize destek olarak şu kilolardan kurtulmak valla

Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.

14 Haziran 2014: 76.8 kilo :8:

Ne kadar Zamanda verdin 8 kiloyu çok iyi canım ya inşallah istediğin kiloya en kisa zamanda kavuşursun ;)

Boyum 1.58 evlendigimde 65 kiloydum sonra hamilelikte 95 kiloyla doğuma girdim benim bacakla popom yok Karnım ve göğüslerim çok büyük :( bazı insanlar hamile saniyor o derece :/ sen kaç kilosun tek umudum burda birbirimize destek olarak şu kilolardan kurtulmak valla

Benim de tam tersi, göğü-göbek yok ama bacak ve poponun maşallahı var valla :1: 76.8 kiloyum şu an. İlk hedefim 60'ları görmek, sonra kısmet olursa 50'leri de görmek istiyorum :) Bence sabırlı olur ve bıkmadan devam edersek 3 ay, 5 ay, 10 ay hiç fark etmez, mutlaka hedefimize ulaşırız :16:

Ne kadar Zamanda verdin 8 kiloyu çok iyi canım ya inşallah istediğin kiloya en kisa zamanda kavuşursun ;)

7 hafta oldu ben diyete başlayalı, 11.2 kilo verdim çok şükür :8: Allah herkese nasip etsin, bana da böyle devam edebilmem için sabır ve irade versin inşallah :16:

Aynen sabırlı olup bu sefer başarıcam :) pazartesi sabah burdayım kızlaaaarr adım adım takipleselim ;)

7 hafta oldu ben diyete başlayalı, 11.2 kilo verdim çok şükür :8: Allah herkese nasip etsin, bana da böyle devam edebilmem için sabır ve irade versin inşallah :16:

Valla bravo tebrik ederim seni supersin :) 2 ay bile olmamış allahıiimmmm banada sabır ve irade versin insallah

Back