20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Evde yine hamur kızartması var, mutfaktan buram buram kokular geliyor burnuma :ssz:

Allah'ım beni sınıyorsun biliyorum, bu aralar hamur işleri, gözlemeler, pastalar hak getire :36:

Ama neyse... Hedefime şurada 23-24 kilocuk kaldı, "ya sabır" çekip boğazımı tutucam artık :31:

Aynen sabırlı olup bu sefer başarıcam :) pazartesi sabah burdayım kızlaaaarr adım adım takipleselim ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin :) biz hep burdayız birimiz olmazsa diğeri var ;)

iPhone 'dan gönderildi

Akşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk

Yeşil kahvemi de içeyim ;)
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)

iPhone 'dan gönderildi

Akşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk

Yeşil kahvemi de içeyim ;)
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)

iPhone 'dan gönderildi

Yeşil kahvenin tadı nasıl? :44:

Tam bir kahve bağımlısıyım ama yeşil kahve hakkında hiç bilgim yok :1:

Yeşil kahvenin tadı nasıl? :44:

Tam bir kahve bağımlısıyım ama yeşil kahve hakkında hiç bilgim yok :1:

Eğer tam bi kahve düşkünüysen tabi ki bunu beğenmeyeceksin :( ama içilmeyecek gbi değil. Biraz ılıdıktan sonra tek nefeste içiyorum desem yeterli olur mu :)

iPhone 'dan gönderildi

Hosgeldin canim sizede gecmis olsun:-)

Teşekkür ederim. :)

Merhaba, hoşgeldina aramıza :16:

Bende de binge eating durumu var maalesef. Bu yüzden 80'lerden 100'lere çıkmıştım 6 ay gibi bir sürede :50: İlaçlar içildiği sürece yararlı oluyor ama kesinlikle tedavi etmiyor, ilacı kestiğin an yine aynısın, bu yüzden ilaçla kilo versen de bırakır bırakmaz yine almaya başlıyorsun, çünkü aslında bu hastalıktan (ya da takıntı diyeyim, bence daha doğru bir tabir) kurtulmuş olmuyorsun. En güzel tedavi yemeğe bakış açını değiştirmek, acını/üzüntünü/sevincini yemekle özdeşleştirmekten vazgeçmek. Biliyorum, söylemesi kolay ama yapması zor. Doktorlar binge eating takıntısından kurtulmak, sigaryı bırakmaktan da içkiyi bırakmaktan da daha zor diyorlar, çünkü ta çocukluğa uzanan bir geçmişi var bu takıntının. Mesela hamilelik döneminde ya da hayatının herhangi bir döneminde kilo almış insanlar kolaylıkla kilo veriyorlar, çünkü rahatlıkla yemeği kesiyorlar, bağımlılıkları yok ama binge eating bağımlısı olan kişiler ömür boyu al-ver şeklinde bir kısır döngü içinde oluyorlar ve daha da kötüsü ileride çok daha ciddi psikolojik sorunlara/hastalıklara neden olması. Ben kendimi tamamen düşünceyle, bakış açımı değiştirerek tedavi ettim, çok şükür şimdi ilaca ihtiyaç duymadan kendimi ve duygularımı kontrol edebiliyorum. Kendime "illaki şu diyeti yapıcam, asla şunu yemicem, şu yasak" gibi cümleler hiç kurmuyorum. Bunlar bizim rahatsızlığımızı tetikleyen şeyler. Önemli olan poğaçayı da pastayı makarnayı da yasaklamadan ne kadar yiyebileceğini, nerede durman gerektiğini bilmen ve bunu ayarlayabilmen. Bu da ancak kendine yasaklar koymadan ve bakış açını değiştirerek oluyor. Seninle aynı yollardan geçtiğim için neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bu başlığa iyi ki gelmişsin, birbirimize destek oluruz :16::16:

Bende sevindim bu başlığa geldiğime. Sıcak karşılanmama daha da çok sevindim :)
Binge Eating e gelirsek, açıkçası ben ilaca başladım ve benim için çözüm oldu, bu yüzden tedavisi olan bir rahatsızlık diye düşündüm. Ama yazdıklarınızı okuduktan sonra daha dikkatli olmak gerektiğini anladım. :)
Umarım birbirimize yardımcı olabiliriz.

Eğer tam bi kahve düşkünüysen tabi ki bunu beğenmeyeceksin :( ama içilmeyecek gbi değil. Biraz ılıdıktan sonra tek nefeste içiyorum desem yeterli olur mu :)

iPhone 'dan gönderildi

Ben begendim tadini kahve olsunda camurdan olsun hesabı :D:D

Hosbulduk canım :) valla sabirsizlaniyoorum pazartesi cok güzel baslicak ve hep öyle devam edicek insallah :* :D

Hosgeldinnnn

Hosgeldinnnn

Teşekkür ederim :) bu arada bendede yeşil kahve var tohum Halı günde kaç kere içiyosunuz kızlar valla aldım mutfak rafinda duruo öyle onada basliyim

Teşekkür ederim :) bu arada bendede yeşil kahve var tohum Halı günde kaç kere içiyosunuz kızlar valla aldım mutfak rafinda duruo öyle onada basliyim

3 kez yemeklerden yarım saat sonra içersen sindirimi kolaylaştırır sabah içersen de metabolizma çalıştırır ;) sen nasıl istersen ama yanında en az 2.5 lt su içmek şart yoksa işe yaramıyor

iPhone 'dan gönderildi

Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep beraber birlikte zayıfladı bugün sabahtan klasik kahvaltı yaptım arada soda ictim öğlen Havuçlu ekmekli yoğurt yedim ara öğün yemedi ve akşam ton balıklı salatayla ekmek yedim son arada ne yesem bilmiyorum ufak bi dondurma düşünüyorum ama belli de olmaz tam 7 saat havuzdaydim 4 5 saat yuzmusumdur akşam da yürüyüşe cikicam

Ayyyy kızlaaaaarrrr cok hastayım yaaa :(

yeni gelen bebişler hoş geldiler, ben hepsini okudum da sapsal tabletten dogru durust cevap yazamıyorum.Aslında herkese yazmak istediklerim var.

Bu hastalığın iyi yanı da oldu, bugun hiç sigara içmedim hazır başlamışken sonuna kadar dayanmaya calışcamm

Ayyyy kızlaaaaarrrr cok hastayım yaaa :(

yeni gelen bebişler hoş geldiler, ben hepsini okudum da sapsal tabletten dogru durust cevap yazamıyorum.Aslında herkese yazmak istediklerim var.

Bu hastalığın iyi yanı da oldu, bugun hiç sigara içmedim hazır başlamışken sonuna kadar dayanmaya calışcamm

Ne güzel içme zaten kendine gençliğine yazik

Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep beraber birlikte zayıfladı bugün sabahtan klasik kahvaltı yaptım arada soda ictim öğlen Havuçlu ekmekli yoğurt yedim ara öğün yemedi ve akşam ton balıklı salatayla ekmek yedim son arada ne yesem bilmiyorum ufak bi dondurma düşünüyorum ama belli de olmaz tam 7 saat havuzdaydim 4 5 saat yuzmusumdur akşam da yürüyüşe cikicam

Ayy sonunda keklerden kurtulduk :D
4-5 Saat yüzdün müüüüüü . Bende yüzmek itiyorum banane yaaaa
Dondurmayı ben yasak olarak gormuyorum dozunu ayarladıkça, yine de akşama bırakmaman daha iyi olur sanki, neyse kekten iyidir kuzucum :D

3 kez yemeklerden yarım saat sonra içersen sindirimi kolaylaştırır sabah içersen de metabolizma çalıştırır ;) sen nasıl istersen ama yanında en az 2.5 lt su içmek şart yoksa işe yaramıyor

iPhone 'dan gönderildi

Len 2,5 litre su içince zaten metabolizma calışır :D ay bana hep uydurma geliyo bunlar, normal kahve zaten sagolsun işe yarıyooo :)))

Back