20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Ayyyy kızlaaaaarrrr cok hastayım yaaa :(

yeni gelen bebişler hoş geldiler, ben hepsini okudum da sapsal tabletten dogru durust cevap yazamıyorum.Aslında herkese yazmak istediklerim var.

Bu hastalığın iyi yanı da oldu, bugun hiç sigara içmedim hazır başlamışken sonuna kadar dayanmaya calışcamm

Canım zencefil veya soğan tüket direncin artar

iPhone 'dan gönderildi

Len 2,5 litre su içince zaten metabolizma calışır :D ay bana hep uydurma geliyo bunlar, normal kahve zaten sagolsun işe yarıyooo :)))

Normal kahve gbi kuzum :) sadece kavrulmamış olunca daha hızlı etki ediyormuş. Su meselesi de şöyle :) kafein çok ya vücuttaki suyu tutuyor onu dengelemek için ;) bn arada içiyorum işte :)

iPhone 'dan gönderildi

Teşekkür ederim :) bu arada bendede yeşil kahve var tohum Halı günde kaç kere içiyosunuz kızlar valla aldım mutfak rafinda duruo öyle onada basliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hoşgeldin, sende benim gibi üstten kilo alıyorsun,hemen toparlarsın , özellikle ilk ay baya rahatlarsın, göğüslerinden bana biraz versene yaa benimkiler minnacık :D

Bu arada sende tartılacagın gunu belirleyip listeni yaz, ekleyeyim canım.

Kızlaaarrrr size bi menü yazcam cok komik.

Sabah, yumurta peynir

Öğlen,ilaç, bu kadar , sürekli uyuyorum cok kötüyüm ya puffffff

Ayy sonunda keklerden kurtulduk :D
4-5 Saat yüzdün müüüüüü . Bende yüzmek itiyorum banane yaaaa
Dondurmayı ben yasak olarak gormuyorum dozunu ayarladıkça, yine de akşama bırakmaman daha iyi olur sanki, neyse kekten iyidir kuzucum :D

Ay hemde ne yüzme ayagima basamiyorum bende yasak olarak görmüyorum o yüzden dedim aynen kekler bitti hemde iyice diyete adapte oldum çok mutluyum

canım hoşgeldin, sende benim gibi üstten kilo alıyorsun,hemen toparlarsın , özellikle ilk ay baya rahatlarsın, göğüslerinden bana biraz versene yaa benimkiler minnacık :D

Sabah, yumurta peynir

Aaaaaa bu ne böyle sende abartmissin bence hemen bişeyler ye bu arada benim tartı günümü de pazar olarak degistirirsen çok sevinirim

Evde yine hamur kızartması var, mutfaktan buram buram kokular geliyor burnuma :ssz:

Allah'ım beni sınıyorsun biliyorum, bu aralar hamur işleri, gözlemeler, pastalar hak getire :36:

Ama neyse... Hedefime şurada 23-24 kilocuk kaldı, "ya sabır" çekip boğazımı tutucam artık :31:

Ooyyyy oooyyyy canım benimmm yaa :))

Teşekkür ederim. :)

Bende sevindim bu başlığa geldiğime. Sıcak karşılanmama daha da çok sevindim :)
Binge Eating e gelirsek, açıkçası ben ilaca başladım ve benim için çözüm oldu, bu yüzden tedavisi olan bir rahatsızlık diye düşündüm. Ama yazdıklarınızı okuduktan sonra daha dikkatli olmak gerektiğini anladım. :)
Umarım birbirimize yardımcı olabiliriz.

Burada asla bitmeyen bir destek var, motivasyonum azaldığında hemen geliyorum buraya :) Tekrar motive oluyorum :8:

Ay hemde ne yüzme ayagima basamiyorum bende yasak olarak görmüyorum o yüzden dedim aynen kekler bitti hemde iyice diyete adapte oldum çok mutluyum

helal osssuunnnnnnnn :))
birşeyler yemem lazımda çpk halsizim annemde hiç ilgilenmiyo valla bi çorba bile yapmadı,yemiyorum bende bişi, acıktım aslında ama saat kaç oldu,bir tane muz yicem şimdi

Sabah, yumurta peynir

:19::19::19:

Hastasın şu an sen, sakın bu kadar az yeme. Biliyorum canın istemiyor ama meyvedir, hoşaftır, kuruyemiştir vs bir şeyler ye mutlaka, halsiz düşersin ve iyileşemezsin :20:

helal osssuunnnnnnnn :))
birşeyler yemem lazımda çpk halsizim annemde hiç ilgilenmiyo valla bi çorba bile yapmadı,yemiyorum bende bişi, acıktım aslında ama saat kaç oldu,bir tane muz yicem şimdi
Anneye trip en sevdiğim günde 3 defa atarım ama hep atmayın bi yerden sonra işlemez oluyo aç kalmak iyi değil metabolizmani uyutuyosun şu an uyumasin çalışsın

Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.

14 Haziran 2014: 76.8 kilo :8:

Ne zaman dönüyosun minnak , yolculuk nereye ?
dünya kupası başladı evet ya, ben sadece brezilya ingiltere maçlarına bakarım sanırım, biz gidemediğimiz için kalbim buruk.
Sen hangi takımı tutuyosun :))

Ne zaman dönüyosun minnak , yolculuk nereye ?
dünya kupası başladı evet ya, ben sadece brezilya ingiltere maçlarına bakarım sanırım, biz gidemediğimiz için kalbim buruk.
Sen hangi takımı tutuyosun :))

1 hafta kadar Yunanistan'a gidicez.

Evet ya, keşke Türkiye de Dünya Kupası'na gidebilseydi :5:

Bu kadar önemli ve eğlenceli bir organizasyonda yer alamamak büyük eksiklik.

Ben tüm maçları büyük bir heyecanla takip ediyorum ama favorim Brezilya :) Ama İspanya'ya özel bir sempatim var :1: Her ne kadar dün gece Hollanda karşısında büyük bir yenilgi almış olsalar da İspanya candır :16:

Akşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk

Yeşil kahvemi de içeyim ;)
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)

iPhone 'dan gönderildi
sen iyi spor yapıyon haa :D
Bende ip atlamak istiyorum ya, aslında birinci kattayız bi de, evet evet bende başlicam , bu arada öğünlerin süper :*

1 hafta kadar Yunanistan'a gidicez.

Evet ya, keşke Türkiye de Dünya Kupası'na gidebilseydi :5:

Bu kadar önemli ve eğlenceli bir organizasyonda yer alamamak büyük eksiklik.

Ben tüm maçları büyük bir heyecanla takip ediyorum ama favorim Brezilya :) Ama İspanya'ya özel bir sempatim var :1: Her ne kadar dün gece Hollanda karşısında büyük bir yenilgi almış olsalar da İspanya candır :16:

Son yıllarda cok gerilik yaşıyoruz zaten her konuda , neyse ya.
Benimde favorim ingiltere ve brezilya, ahh neymar canım neymar :D cok tatlı o yaaa :D

3 kez yemeklerden yarım saat sonra içersen sindirimi kolaylaştırır sabah içersen de metabolizma çalıştırır ;) sen nasıl istersen ama yanında en az 2.5 lt su içmek şart yoksa işe yaramıyor

iPhone 'dan gönderildi

Saol okkey onuda iciciimm :) su anda düğündeyim kızlar herkese bol opucukler ;) çok fena gaza geldim yaw pazartesi büyük gun:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son yıllarda cok gerilik yaşıyoruz zaten her konuda , neyse ya.
Benimde favorim ingiltere ve brezilya, ahh neymar canım neymar :D cok tatlı o yaaa :D

Bu akşam İngiltere-İtalya maçı var :52::52:

Ama Brezilya ile aramızdaki saat farkı problem ya, gece 1'de, sabaha karşı 4'te filan başlıyor maçlar :1:

Neyse bu gece 1'de izlicez artık :)

Back