20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Az önce gaflete düştüm ve 1 dilim kek yedim kızlar bu kekler bizim için çok büyük bi caydirici oluyo yemin edelim mi haftada sadece 1 gün yiyicegimize aklım yeme derken kalbim onu istiyo çok iradesizim

Yaa bicirik, sen şunu anlamıyosun yedikçe yiyesin gelecek, kek tamamen şeker ve yağ, çok karbonhidrat alıyosun , insülin zımbırtıdı işte, kendini şöyle 1 hafta zorlasan sonra cok rahatlayacaksın, benim canım varya neler istiyor, cok zorlanıyorum ama kendimi tutmazsam surekli canım isteyecek biliyorum, tartıldığın güne sakla, koy bi kenara , lütfen bir daha kek lafını duymayacagız senden tamam mı söz ver.

Herkese Günaydın,

Bu kilo verme serüvenimde kullandığım uygulamalar var, bana çok yardımcı oluyor. Çoğunuz biliyordur kesin ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.
Öncelikle söylemeliyim Android kullanıcısıyım, ama ios yani iphone içinde var aynı programlar.

İlki FatSecret. Kalori sayarak kilo verdiğim için bu program çok işime geliyor. Veri tabanında birçok gıda var hazırda. Ama eğer yoksa kendiniz de ekleyebiliyorsunuz. Bu da kendinize özel gıdaları ekleyip kolayca ulaşabilmek için ideal oluyor. Aynı zamanda sizin eklediklerinizi başkaları da görebiliyor.
Bir kaç ekran görüntüsü;

Eki Görüntüle 1157313
Eki Görüntüle 1157314
Eki Görüntüle 1157315

İkinci program ise Endomondo. Bu da spor için. Ben en çok yürüyüş için kullanıyorum. Gps yardımıyla rotanızı çiziyor. Bu programın bir çok özelliği var ve spor çeşitliliği çok fazla. Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra (kilo,yaş,boy) size yaptığınız sporun (ben yürüyüşten örnek vereceğim) süresini, mesefasini, ort.hızınızı, ort. temponuzu, yaktığınız kaloriyi, kaybettiğiniz suyu miktarını, min. rakımı, max. rakımı, toplam çıktığınız yokuşu, toplam indiğiniz yokuşu vs gösteriyor. Yürüdüğünüz her km nin ne kadar sürdüğünü gösteriyor, bunu yanında çok yavaş yürüdüyseniz kaplumbağa resmi çıkıyor örneğin :) Ayrıca arkadaşlarınızı ekleyip onların yaptığı spor vs görebiliyorsunuz. Bunların dışında meydan okumalar var, onlara katılabiliyor, kendiniz açabiliyorsunuz. Buna da örnek vermek gerekirse, günde 500 kalori yakmak, ayda 50 bin km yürümek gibi. Mesela burada meydan okuma oluşturup birbirimizi ekleyip yarışabiliriz :)
Bir kaç ekran görüntüsü;

Eki Görüntüle 1157322
Eki Görüntüle 1157323
Eki Görüntüle 1157324
Eki Görüntüle 1157325

Bence gerçekten işe yarar iyi uygulamalar. Umarım sizin işinize de yararlar.

Ay cok güzel programlar, bize menülerini de yazmayı unutma canım, sende cok istek ve azim var , hissettim ben :))

şu an çok mutsuzum ya sabahtan beri kek yiyorum öğlen 2 dilim kek yedim akşam çorba içtim sadece sonra yine 2 dilim kek yedim arada da kuruyemiş yedim bir avuç ayran birde listeye bakarmısın çok sağlıklıyım:20::41: ya çok güzel kek yapıyorum tamam kendi yaptığım keke hayır diyemiyorum çikolata falan değil keke dayanamıyorum ya ben neden bu kadar iradesizim kendimi durduramıyorum of of:2::2: yarın az yemeliyim ben çok gaza geldim bana yarın hatırlatırmısınız abur cubur yok hatta kek yok allahım dolaptaki kalan kekleri komşulara mı dağıtsamki hala bakıyolar ordan ordan:18::18:

Ama sen kendine cok acımasız davranıyosun, şu an miğdemiz geniş, iştahımız acık, canımız herşeyi istiyor, öyle kek yapayım da yemeyeyim diye birşey yok.
Yapma tatlım, az yap, komşuya götür, arkadaşlara götür, kendini savaşa sokmayın kızlar ilk haftalarda uzak durun, başarılı olmamanız cok normal.

Sen iradesiz değilsin tatlım ama daha emekleme aşamasındayız koşmayı bekliyorsun, kendine bunu yapma tatlım, şu an bende kek yapsam oturur yerin, dayanamam ki.

Moralini bozma, kendine 1-2 ay müsade et,vücut bi toparlansın, iştahın azalsın, miğden küçülsün.

Gunaydın bebişleerr, ben hala cok hastayım ve regl de oldum cok sancım var ay ne oldu bana yaaaaaa....çizgi film izliyorum öyle sabahtan beri :D
Ama buna ragmen sbh sporumu yaptım, kahvaltıda 1 dilim börek yedim, annem cok ısrar etti. Bugun baska ekmek vs yemem , sizler napıyosunuz nasıl gidiyor :))
Can bende hasta oldum ya öf başım catliyo

Yaa bicirik, sen şunu anlamıyosun yedikçe yiyesin gelecek, kek tamamen şeker ve yağ, çok karbonhidrat alıyosun , insülin zımbırtıdı işte, kendini şöyle 1 hafta zorlasan sonra cok rahatlayacaksın, benim canım varya neler istiyor, cok zorlanıyorum ama kendimi tutmazsam surekli canım isteyecek biliyorum, tartıldığın güne sakla, koy bi kenara , lütfen bir daha kek lafını duymayacagız senden tamam mı söz ver.
Tamam söz veriyorum zaten şeker ilacina başlıcam büyük ihtimal

Kızlar sabah klasik kahvaltı ettim bi de kek yedim şimdi de annem hastanede olduğu için lahmacun yemek zorundayım bi akrabanin evine geldim ben yemem diyemiyorum bol yesillikle halletmeye calisicam ara öğün olarak 2 kuru kayısı 6 7 tane kavrulmamis fındık yedim şimdi dolma varmış evde 1 dolma yicem yarım da lahmacun yerim

Son düzenleme:
İyi pazarlarrrrr şirin çıtırlarrrrr:16::16:

Sweet sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? :61::61:

Ahh, ben de bir an önce 60'lara gelebilsem :)

tatlım ben geçen temmuzda 93 kiloydumm kendi çabalarımla biraz düştüm 1 kasımda kaçamaksız başladım yaklaşık 6 ayda verdim cnm kağlımbağa hızı oldu biraz ama hedefime hiç almadan ulaştım çok şükürr:21::21:

Barıştık sabah :53::53::53::53:
hiç dayanamıyorum bu adamla küs kalmaya ben ya, hemen arıyo hemen affediyorum kıyamıyorum :5::5::5::5:

ne güzel olmuş cnmmm alkah ayırmasın bir daha inş:16::16:

Ya ne biliyim söz bi daha yemicem bu arada bana da detoks yazar misiniz

canım 2 günlük ayran detoksu var ve hakikaten sağlıklı yoksa önermem onu yapabilirsin 2 günde en az 1,5 kilo veriliyor

ayda 1 kez veya 15 te bir yapabilirsin cnmm

Bayanlar bu sayfaya bi göz atın derim
http://www.kigem.com/ne-ne-zaman-nasil-icilir.html

iPhone 'dan gönderildi

tşkler cnmmm:16::16:

kızlar bıde sorum olacak size , kilo vermemiz durakladıqı zaman ne yapabılırız bi fikri olan varsa paylasabılırmı:)

genelde sporu artırdım ben cnmm bir de metabolizmanı şaşırtabilirsin oruç tutabilirsin mesela bir arkadaş 3 hafta veremedi zayıf olamsına rağmen oruca başladı ve 4 kilo verdi

Kızlar tartildigimiz gün kaçamak yapicaksak beni pazara alalım malum pazar günü geziyoruz

canım bizler diyet yapıyoruz diye asosyal insanlar değilizki sağlıklı kalorisi düşük besinleri seçeceğiz kaçamkların zamanına ve miktarına dikkat edin ne olur:16:

Az önce gaflete düştüm ve 1 dilim kek yedim kızlar bu kekler bizim için çok büyük bi caydirici oluyo yemin edelim mi haftada sadece 1 gün yiyicegimize aklım yeme derken kalbim onu istiyo çok iradesizim

canın her kek istediğinde 50 mekik çek tatlım sonra inan bana yemek istemeyeceksin:16:

Ayyyy kızlaaaaarrrr cok hastayım yaaa :(

yeni gelen bebişler hoş geldiler, ben hepsini okudum da sapsal tabletten dogru durust cevap yazamıyorum.Aslında herkese yazmak istediklerim var.

Bu hastalığın iyi yanı da oldu, bugun hiç sigara içmedim hazır başlamışken sonuna kadar dayanmaya calışcamm

geçmiş olsun kuzummm bol bol karabibere yüklen cnmmm sıcak içeceklerine ekle:38:

Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.

14 Haziran 2014: 76.8 kilo :8:

Tbrkler Ayçacımmmm :46::46::46: harikasınnn devam :32::32:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:16::16::16: ben kaçtım bir slm vereyim dedimm maşallah 10 sayfa geçmiş olmuş:9::9:

ne güzel olmuş cnmmm alkah ayırmasın bir daha inş:16::16:
canın her kek istediğinde 50 mekik çek tatlım sonra inan bana yemek istemeyeceksin:16:
geçmiş olsun kuzummm bol bol karabibere yüklen cnmmm sıcak içeceklerine ekle:38:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:16::16::16: ben kaçtım bir slm vereyim dedimm maşallah 10 sayfa geçmiş olmuş:9::9:

Yaaa sweet bu adam beni çok bunaltıyor artık :50:

Az önce ayrıldım kızlar, bir daha da barışmam :50:

Zaten öz güvenim tam değil, mesajlarıma falan cevap vermiyor dışardayken, ben katlanamam böyle şeylere yeter :50:

Pazar Günü Fotosu :8:

$tumblr_medevr4foy1qgeygd.jpg

Zaten öz güvenim tam değil, mesajlarıma falan cevap vermiyor dışardayken, ben katlanamam böyle şeylere yeter :50:

büyük konuşma ama onun yanıonda mutlumusun değilmisin bebişim ona karar ver eğer mutluysan bence tekrar barışırsınız:29: belki işi vardır cnmm hemen kötüye yorma ama her zaman böyle yapıyorsa o zaman ayrılmayı düşünebilirsin :26: özgüvenin de ne varmış ki bakim seninnn:20::20: neyin eksik kültürlüsün esprilisin cana yakın samimisin bulmuşşta bunuyormu senin gibisini :19:

Canim özgüven konusuna gelecek olursak biz çok büyük bi hata yapıyoruz kendimize guvenmiyoruz ama önemli olan bedenimiz değil ruhumuz kisiligimiz bunu aklimizdan cikarmamaliyiz salak olucagima kilolu olurum daha iyi

Dene Ayçacımmm o mekiğin zorluğundan sonra insanın iştahı kaçıyor:9::9:

elbette devam edecek bitanemmm :21::21:

Aminnnnn canım :16:

Hakkınızda hayırlısı olsun, hiçbir şey, hiçkimse için canını sıkmaya değmez :34:

Benim mottom bu:

• Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. :34:

36 beden olunacak, o kadar! :1: Yok ya, ben kafaya koydum, bu defa 52'leri, 53'leri görücem :8:

Back