GÜNAYDIINNNNNN kızlar akşam ne yediniz merak ediyorum ben taze fasulye az bulgur pilavı ve yogurt yedim bide kandildi yaaaa hani :26: un helvası ama azıcıkSöylediğim gibi 50 mekik ama 100 ip atladım 15 dk nerdeee :122:
Günaydın kadınbudu köftelerim
:118::118::118:
her 10 kilo 1 beden değil kız o zaman benim 36 olmam için, 40 kilo vermem gerekiyor ki boyum 1.70 mümkün değil ,
ay ölürüm leen 36 olcam diye
Barıştık sabah
hiç dayanamıyorum bu adamla küs kalmaya ben ya, hemen arıyo hemen affediyorum kıyamıyorum
Tatlım o kişiden kişiye göre değişir ama bak ben 86 kiloyum 44 giyiyorum ama benim arkadaşım 46 giyiyor, vücudun yağ oranı, boyun, hepsi önemli
Bugün tartılma günüm ve bn çok pişmanımkaçamak yaptım detoks yaptım ve bu yüzdenkilo veremedim
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 77.8
Listeyi güncelleyebiliriz canlarım :)
iPhone 'dan gönderildi
Günaydınnnn... Ben dün akşam salata ve yoğurtla geçiştirdim :)
Günaydınnnn
Ben her 5-6 kilo 1 beden diye biliyorum :44: Ama kilomuz fazlayken 6 kiloda 1 beden küçülebilirken, 60'lara, 50'lere geldiğimizde 3-4 kiloda 1 beden küçülebiliyoruz çünkü vücut yüzey ölçümümüz de azalıyor ve 3-4 kilo çok fazla fark yapıyor.
Bak gördün mü, üzüldüğüne değmedi bile, hemencecik baırştınızBüyük bir hata yaptıysa süründürseydin biraz Hak edeni süründüreceksin
Emma fotolarda ki sarışın çıtır sen misin kız Maşallah sana
Allah mı söyletti acaba
Yok canım ya, nerde ben olucam
Çok sevdiğim ünlü bir aile. Öyle güzel, sevimli bir aile kurmak ve çıtır bir anne olmak en büyük hedefim :124::124:
Bak bu fotodaki cadı benim
Ayy asıl sana maşallahValla liseli genç kız gibi görünüyorsun, 17-18 yaşında gibi Hiç 20'lerinde bir genç kız demem :)
len sen niye kek yiyip duruyon
Kandil simidi helva
Ben de 88'de 46 beden giyiyordum, 80-82 civarı 44 beden oldum, şimdi de 42 olmama çok az kaldı, 42 beden pantolonları giyiyorum ama fermuarı kapanmıyor henüz
Yok canım ya, kilo almamışsındır. Dolunay mı ne varmış, vücudumuz su topluyormuşBen de dün 78.4 çıktım Zaten çok şiş hissediyorum kendimi, patlicak gibi
Ya ne biliyim söz bi daha yemicem bu arada bana da detoks yazar misiniz
detoks ben hiç bilmem
Kızlar karnım çok şiş bugün çok halsizim , hasta olmuşum zaten, burnum falan rezalet durumda, şu gün bir an önce bitsin istiyorum ya
öncelikle geçmiş olsun günlüğünü tesadüfen gördüm çok güzel giriş yapmışsın birkere inşallah herşey istediğin gibi olur kendine çok dikkat etmelisin c vitamini olan şeyler tüketmeni öneririmbenimde vermem gereken 20 kilo vardı şuan 17 kilom kaldı bakalım umarım bu kez verebilirm aslında bir arkadaşın günlüğünü takip ediyorum seninkini de takip etsem sorun olur mu bilemedim şimdide yazmadan geçemedim hedefimize sağlıklı ve en kısa sürede ulaşırız umarım
Takip edebilirsin tabi ki canım, en baştaki listeye seni de alalım, tartı gününü sen seçiyorsun zaten , emin ol hepimiz hedefimize ulaşacağım bol bol sabır
Canim ben tatile geldim burda tartı yok 😢bluevanilla ; yarın bildirim günün canım, tartıl bize haber ver unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?