20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Günaydınnnn... Ben dün akşam salata ve yoğurtla geçiştirdim :)

Günaydın kadınbudu köftelerim

:118::118::118:

Günaydınnnn

her 10 kilo 1 beden değil kız o zaman benim 36 olmam için, 40 kilo vermem gerekiyor ki boyum 1.70 mümkün değil ,

ay ölürüm leen 36 olcam diye

Ben her 5-6 kilo 1 beden diye biliyorum :44: Ama kilomuz fazlayken 6 kiloda 1 beden küçülebilirken, 60'lara, 50'lere geldiğimizde 3-4 kiloda 1 beden küçülebiliyoruz çünkü vücut yüzey ölçümümüz de azalıyor ve 3-4 kilo çok fazla fark yapıyor.

Barıştık sabah
hiç dayanamıyorum bu adamla küs kalmaya ben ya, hemen arıyo hemen affediyorum kıyamıyorum

Bak gördün mü, üzüldüğüne değmedi bile, hemencecik baırştınız Büyük bir hata yaptıysa süründürseydin biraz Hak edeni süründüreceksin

Tatlım o kişiden kişiye göre değişir ama bak ben 86 kiloyum 44 giyiyorum ama benim arkadaşım 46 giyiyor, vücudun yağ oranı, boyun, hepsi önemli

Ben de 88'de 46 beden giyiyordum, 80-82 civarı 44 beden oldum, şimdi de 42 olmama çok az kaldı, 42 beden pantolonları giyiyorum ama fermuarı kapanmıyor henüz

Bugün tartılma günüm ve bn çok pişmanım kaçamak yaptım detoks yaptım ve bu yüzdenkilo veremedim
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 77.8
Listeyi güncelleyebiliriz canlarım :)

iPhone 'dan gönderildi

Yok canım ya, kilo almamışsındır. Dolunay mı ne varmış, vücudumuz su topluyormuş Ben de dün 78.4 çıktım Zaten çok şiş hissediyorum kendimi, patlicak gibi

hoşgeldin bıdığım
ay süründüremiyorum ya
Akşam menün süper bende salata yapcam canım çekti

Emma fotolarda ki sarışın çıtır sen misin kız Maşallah sana

Allah mı söyletti acaba

Yok canım ya, nerde ben olucam

Çok sevdiğim ünlü bir aile. Öyle güzel, sevimli bir aile kurmak ve çıtır bir anne olmak en büyük hedefim :124::124:

Bugün ki menüm :

Sabah :
dukan krep
peynir
çay

ara:
10 badem
yeşil çay

öğlen:
kabak yemeği
yoğurt

ara:
5 badem
kahve

akşam:
tavuklu salata
çorba

Ben kavitasyondan önce 46 ve üstü giyiyodum şimdi 44 yada 42 giyiyorum kotlarim falan hep 42 ama siskoyum akliniza zayıf biri gelmesin

detoks ben hiç bilmem

Kızlar karnım çok şiş bugün çok halsizim , hasta olmuşum zaten, burnum falan rezalet durumda, şu gün bir an önce bitsin istiyorum ya

öncelikle geçmiş olsun günlüğünü tesadüfen gördüm çok güzel giriş yapmışsın birkere inşallah herşey istediğin gibi olur kendine çok dikkat etmelisin c vitamini olan şeyler tüketmeni öneririm benimde vermem gereken 20 kilo vardı şuan 17 kilom kaldı bakalım umarım bu kez verebilirm aslında bir arkadaşın günlüğünü takip ediyorum seninkini de takip etsem sorun olur mu bilemedim şimdide yazmadan geçemedim hedefimize sağlıklı ve en kısa sürede ulaşırız umarım

Son düzenleme:

Takip edebilirsin tabi ki canım, en baştaki listeye seni de alalım, tartı gününü sen seçiyorsun zaten , emin ol hepimiz hedefimize ulaşacağım bol bol sabır

Kızlar bugün neden uğramadınııızz

Bu arada ben haftasonu yokum, ortağı olduğum takı dükkanının başında duruyorum hafta sonları, ama akşam uğrarım ne var ne yok bakmak için

Takip edebilirsin tabi ki canım, en baştaki listeye seni de alalım, tartı gününü sen seçiyorsun zaten , emin ol hepimiz hedefimize ulaşacağım bol bol sabır

herkesin kendi gününde tartılması çok hoş olmuş o zaman bilgilerimi yazayım bendetam ne zaman başladım diyete hatırlamıyorum 73.8 le başladım ama tarihinden emin değilim ama 19 mayıs başlangıç tarihi diyeyim ben 73.2 le başladım sayalım o tarihteki kilom oydu yani bu pazartesi kilom 71.5 ti hedefim 54 boyum 1 61 pazartesileri tartılıyorum gidende 19 mayıstan itibaren 1.7 kg 24 yaşındayım başkada birşey yok ne varsa yazdım hergün girmeye çalışıyorum siteye en azından bir kez motive olmak açısından iyi oluyor ders çalıştığımdan çok sık giremiyorum ve çok ağır diyetler yapamıyorum yavaş yavaş veririm inşallah kilolarımı eylülde sınavım var ona hazırlanıyorum işte eylüle kadar en azından 10 kilo versem süper olacak hepimize kolay gelsin o zaman

Sabah 9:30
Bir bardak şekersiz çay
3 kk tuzsuz peynir
8 yeşil zeytin
Bir domates
1 küçük soğan
1 yumurta

Öğle 14:30
Tavuk haşlama
Marul
Soğuk çay
Sade dondurma

Akşama bişe yemeyi düşünmüyorum ayran içerim şuan spor zamanı :)

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…