Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii
70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))
kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii
70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))
Kızlar kusura bakmayın arkadaşımın yanında yazamıyorum sabah kek kandil simidi ve 1 dilim ekmek yedim evet fazla öğlen 1 simit peynir ve karpuz yedim arada 1paket kepekli bisküvi yedim akşam tavuklu salata ve ayran yicem şimdi yüzmeye gidiyorum 😆😆😆
herkesin kendi gününde tartılması çok hoş olmuş o zaman bilgilerimi yazayım bendetam ne zaman başladım diyete hatırlamıyorum 73.8 le başladım ama tarihinden emin değilim ama 19 mayıs başlangıç tarihi diyeyim ben 73.2 le başladım sayalım o tarihteki kilom oydu yani
bu pazartesi kilom 71.5 ti hedefim 54 boyum 1 61 pazartesileri tartılıyorum gidende 19 mayıstan itibaren 1.7 kg 24 yaşındayım başkada birşey yok ne varsa yazdım
hergün girmeye çalışıyorum siteye en azından bir kez motive olmak açısından iyi oluyor ders çalıştığımdan çok sık giremiyorum ve çok ağır diyetler yapamıyorum yavaş yavaş veririm inşallah kilolarımı
eylülde sınavım var ona hazırlanıyorum işte eylüle kadar en azından 10 kilo versem süper olacak hepimize kolay gelsin o zaman
![]()
Canim sorma ya bu yollar beni mahvettiHamur işi fazla mı olmuş sankiama sıkı bi yüzme çok iyi gelir şimdi
iPhone 'dan gönderildi
sporuda dısarı cıkmama esım ızın vermedıgı ıcın evde yapıyorum yuruyorum yarm saat 50 -100 kere zıplıyorum vakıt buldukca bebisim yok ama cok ıstıyorum o yzden kılo vermeye karar verdm bıde hamılelıkte alırsam cok kotu olurum dıe :) rabbim hepımızın yardmcısı olsun ınsallah su mubarek gunlern yuzu suyu hurmetıne yarabbimm :)
leslie neki bilmiyorum ben![]()
Kızlar ya diyete girdim diyemidir nedir bozmaya pek bi meyilliyim galiba motivasyonum kaçtı 😭😭😭😭😭😭😭
Ay valla baya bi yüzdüm akşam da yuricem inşallah gider biseyler çok saol canımYa yok kim diyette :) sen çıtır bir hatunsun :) sağlıklı besleniyoruz biz sadecehepimiz çıtırız çıtır 😘😘😘
iPhone 'dan gönderildi
Ay valla baya bi yüzdüm akşam da yuricem inşallah gider biseyler çok saol canım
☺☺
Maydanoz suyu 💪💪💪💪Evet bir saate yakın spor ve ardından
bir bardak maydonoz suyu arkasından tuzsuz ayran ile bugünümü bitirmiş bulunmaktayım
iPhone 'dan gönderildi