20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95 :( ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii :( 70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))

kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95 :( ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii :( 70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))

Hoşgeldin ;) artık aramızdasın ;) tebrik ederim 2 haftada 6 kilo vermişsin :) sıırını öğrenebilir miyiz ;)

iPhone 'dan gönderildi

Hosgeldin beyzacık gel tabi ki hep beraber fıstık gibi olalım :)
ilk sayfaya göz gezdir bebeğm, ne zaman tartılacagını sec, bilgi listeni yaz seni de ekleyeyimm tatlış

Kızlar kusura bakmayın arkadaşımın yanında yazamıyorum sabah kek kandil simidi ve 1 dilim ekmek yedim evet fazla öğlen 1 simit peynir ve karpuz yedim arada 1paket kepekli bisküvi yedim akşam tavuklu salata ve ayran yicem şimdi yüzmeye gidiyorum 😆😆😆

Kızlar kusura bakmayın arkadaşımın yanında yazamıyorum sabah kek kandil simidi ve 1 dilim ekmek yedim evet fazla öğlen 1 simit peynir ve karpuz yedim arada 1paket kepekli bisküvi yedim akşam tavuklu salata ve ayran yicem şimdi yüzmeye gidiyorum 😆😆😆

Hamur işi fazla mı olmuş sanki :( ama sıkı bi yüzme çok iyi gelir şimdi ;)

iPhone 'dan gönderildi

herkesin kendi gününde tartılması çok hoş olmuş o zaman bilgilerimi yazayım bende:8:tam ne zaman başladım diyete hatırlamıyorum 73.8 le başladım ama tarihinden emin değilim ama 19 mayıs başlangıç tarihi diyeyim ben 73.2 le başladım sayalım o tarihteki kilom oydu yani:1: bu pazartesi kilom 71.5 ti hedefim 54 boyum 1 61 pazartesileri tartılıyorum gidende 19 mayıstan itibaren 1.7 kg 24 yaşındayım başkada birşey yok ne varsa yazdım:16: hergün girmeye çalışıyorum siteye en azından bir kez motive olmak açısından iyi oluyor ders çalıştığımdan çok sık giremiyorum ve çok ağır diyetler yapamıyorum yavaş yavaş veririm inşallah kilolarımı:4: eylülde sınavım var ona hazırlanıyorum işte eylüle kadar en azından 10 kilo versem süper olacak hepimize kolay gelsin o zaman:32:

Oo en guzelini yapıyosun canım, zaten hızla verilmiyor bu kilolar, sayfa basındaki uyeler listesi gibi kendine göre doldur canım, seni de ekleyeyim hemen, yaşıtız bu arada :) sen sınavına calış canım zaman buldukça gel, ama menülerini düzenli yazarsan super olur :))

ya kızlar telden gırdıgım ıcın sıkıntı oluyor yazmam tesekkur ederm hepınıze cok sıcakkanlısınız :) umarm kısa zamanda verırırz bu kılocukları :) en onemli madde azim :) gunde en az ıkı lıtre su ıcıyorum sabahları bır dılım etimek salatalık domates sınırsız , peynir :) aradaan ıkı saat gectkten snra cig sebze yada meyve, oglen yemek yemıyorum genelde meyve yyorum , aksam ıkı kasık yemek (evde ne varsa) yannda salata sınırsız ayran aksam da cok acıkırsam meyve yyorum :) sureklı burayı okuyorum be azim yapmama sebep oluyor gzel bi sebep :) aranızda oldugum ıcın de cok mutluyum :)

sporuda dısarı cıkmama esım ızın vermedıgı ıcın evde yapıyorum yuruyorum yarm saat 50 -100 kere zıplıyorum vakıt buldukca bebisim yok ama cok ıstıyorum o yzden kılo vermeye karar verdm bıde hamılelıkte alırsam cok kotu olurum dıe :) rabbim hepımızın yardmcısı olsun ınsallah su mubarek gunlern yuzu suyu hurmetıne yarabbimm :)

sporuda dısarı cıkmama esım ızın vermedıgı ıcın evde yapıyorum yuruyorum yarm saat 50 -100 kere zıplıyorum vakıt buldukca bebisim yok ama cok ıstıyorum o yzden kılo vermeye karar verdm bıde hamılelıkte alırsam cok kotu olurum dıe :) rabbim hepımızın yardmcısı olsun ınsallah su mubarek gunlern yuzu suyu hurmetıne yarabbimm :)

Leslie yapabilirsin ;) eğlenceli ve işe yarar :)

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar ya diyete girdim diyemidir nedir bozmaya pek bi meyilliyim galiba motivasyonum kaçtı 😭😭😭😭😭😭😭

Kızlar ya diyete girdim diyemidir nedir bozmaya pek bi meyilliyim galiba motivasyonum kaçtı 😭😭😭😭😭😭😭

Ya yok kim diyette :) sen çıtır bir hatunsun :) sağlıklı besleniyoruz biz sadece ;) hepimiz çıtırız çıtır 😘😘😘

iPhone 'dan gönderildi

Evet bir saate yakın spor ve ardından
bir bardak maydonoz suyu arkasından tuzsuz ayran ile bugünümü bitirmiş bulunmaktayım ;)

iPhone 'dan gönderildi

Kolay gelsin kizlar bende liste ciktiysa bakayim dedim artik yarin bakarim iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back