20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview
Bayanlar size callanetics.
Bale ve Plates karışımı :) yapmadan önce videoyu baştan izleyin ve lütfen call teyze ne diyorsa onu yapın acele etmeyin kendinizi kasmayın. 21 günlük bir program. 6 gün yapıp bir gün dinlenme olacak ve 48 saat yapmazsanız başa döneceksiniz. 21 gün bitince başka videolarını da yapabilirsiniz ;) bu da bir bayanın 21 gün sonundaki değişimi ;)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402595485.828417.jpg

iPhone 'dan gönderildi

Bale ve Plates karışımı :) yapmadan önce videoyu baştan izleyin ve lütfen call teyze ne diyorsa onu yapın acele etmeyin kendinizi kasmayın. 21 günlük bir program. 6 gün yapıp bir gün dinlenme olacak ve 48 saat yapmazsanız başa döneceksiniz. 21 gün bitince başka videolarını da yapabilirsiniz ;) bu da bir bayanın 21 gün sonundaki değişimi ;)
Eki Görüntüle 1155074

iPhone 'dan gönderildi

canım eline sağlı bayanın süper bi sıkılaşması olmuş öncesi sonrası fotoları çok etkili:) süper sıkılaşma:46:

Eki Görüntüle 1155074

Çok güzel bir değişim olmuş :46::46:

Ben de hep duyuyorum Callanetics i ama daha önce hiç denemedim, hep "yapamam, ben o kadar esnek değilim" deyip geçiştirdim :1:

Bahane üretmeye bayılırım da... :60:

Canim sen o zaman totalde 20 kilo filan verdin ne kadar güzel çok sevindim senin adına 😊😊

30 küsür kilo oldu eğer totali düşünürsek :111::111: Valla o günleri hatırlamak bile istemiyorum, psikolojik açıdan çok zor dönemler geçirdim, kendimi tamamen yemeye ve uykuya vurmuştum :50:

O zaman başlıyorum :) yaş 22 :) ilk sayfaya ekleme yapamam bn ;)

Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Mevcut kilo : 77.4
Verilen kilo : 2.8
Hedef : 57
Beslenme tarzım ise KARATAY :D
Kızlar bir hafta önceki kilomu yazdım ama bu hafta kaçamak dolu olduğu için yarın tam kilomu söylerim :(

Hoşgeldinnn :16:

Kilolarımız nerdeyse aynı :1:

Hoşgeldin canım, gel tabi, ilk sayfada neler yapacağın yazıyor :)

Kendini üzme canım, kavgalar-tartışmalar da aşkın tuzu, biberi :) Şimdi biraz ayrı kalıp öfkenizin geçmesini bekleyin, sonra elbet barışırsınız :38::38:

Esnek olmanıza gerek yok ki :) zaten yavaş yavaş açılıyor insan ve hareketleri 100 değil de 20 30 yaparak başlayabilirsiniz. Bn bel boyun ağrım var die yapamıyorum

iPhone 'dan gönderildi

Ay hemen yapıyorum canım çok saol ya ben kavitasyona gidiyorum böyle sikilasmadim

kavitasyon hakkında bilgi verir misin? bnm bi arkadşım da gidiyor çok güzel zayıfladı ama diyet ve hafif spor da yapıyor. aynı diyetisyenle bn de konuştum sadece kavitasyon yapamayız fln dedi :( ya üçü bir arada paket ilk ay 200 tl sonra her ay artıyor işte :( ama arkadaş sadece kavitasyonun 80 tl olduğunu söylemişti ama adam yok fln çekti :( sen hani ildesin nasıl bi ödeme yaptın??

Esnek olmanıza gerek yok ki :) zaten yavaş yavaş açılıyor insan ve hareketleri 100 değil de 20 30 yaparak başlayabilirsiniz. Bn bel boyun ağrım var die yapamıyorum

Öyle mi! Ben bilmediğim için öyle kel alaka konuşuyorum :1: Esneklik gerektirmiyorsa hemen bakıyorum :) Böyle sıkılaşmayı kim istemez :)

Öyle mi! Ben bilmediğim için öyle kel alaka konuşuyorum :1: Esneklik gerektirmiyorsa hemen bakıyorum :) Böyle sıkılaşmayı kim istemez :)

call zaten zamanla esnemeyi sağlayan bi yöntem :) hatta orda call teyzenin 80 yaşındaki annesi de var hareketleri farklı yapıyor mesela o :) bn biraz zayıflayıp öyle yapmak istiyorum açıkçası :) böyle çok ağrım oldu :(

call zaten zamanla esnemeyi sağlayan bi yöntem :) hatta orda call teyzenin 80 yaşındaki annesi de var hareketleri farklı yapıyor mesela o :) bn biraz zayıflayıp öyle yapmak istiyorum açıkçası :) böyle çok ağrım oldu :(

Ben de 60'lara gelip başlamak istiyorum :)

Son düzenleme:
Dans etmeye bayılırımmm :64::64::64:

Pazar günü kısmetse tatile çıkacağım, tatil dönüşü bu video da dahil olmak üzere birkaç farklı video dosyasından dvd hazırlayacağım kendime :) Sonra başlasın spor :8::8:

Çok teşekkürler :16::16:

Dans seviyorsan zumba da yapabilirsin ve tabi leslie ;)

iPhone 'dan gönderildi

Dans seviyorsan zumba da yapabilirsin ve tabi leslie ;)

iPhone 'dan gönderildi

Leslie evde yürüyüş egzersizlerini uzun süre yaptım, faydasını gördüm ama bir süre sonra sıkıldım. Evde spor aleti olmayan, dışarıda da pek spor yapamayanlar için gerçekten ideal. Ama Leslie daha az konuşursa çok daha iyi olacak :9::9:

Hedefin 57 kiloymuş :) Daha önce hiç 57 kilo oldun mu?

Son düzenleme:
Leslie evde yürüyüş egzersizlerini uzun süre yaptım, faydasını gördüm ama bir süre sonra sıkıldım. Evde spor aleti olmayan, dışarıda da pek spor yapamayanlar için gerçekten ideal. Ama Leslie daha az konuşursa çok daha iyi olacak :9::9:

Hedefin 57 kiloymuş :) Daha önce hiç 57 kilo oldun mu?

Cık :( hiç olmadım :( en son ilkokuldaydım galiba :( önceden zayıftım sonra her sene sonunda 10 kilo aldım :( lisede durdum 73 te. Sonra üniversitede aldım :( 10 kilo verdim :( bu sene sivilce ilacından geri aldım :( ve tekrar verecem canım

iPhone 'dan gönderildi

kavitasyon hakkında bilgi verir misin? bnm bi arkadşım da gidiyor çok güzel zayıfladı ama diyet ve hafif spor da yapıyor. aynı diyetisyenle bn de konuştum sadece kavitasyon yapamayız fln dedi :( ya üçü bir arada paket ilk ay 200 tl sonra her ay artıyor işte :( ama arkadaş sadece kavitasyonun 80 tl olduğunu söylemişti ama adam yok fln çekti :( sen hani ildesin nasıl bi ödeme yaptın??

Canim ben istanbulda oturuyorum 12 seansa 1200 lira verdim içinde sauna kavitasyon radyoaktif vakum pasif jimnastik ve lenf direnaj var 1 buçuk 2 beden inceldim fakat tek başına yetmiyo diyet ve spor istiyo diyetisyenim zayifladiktan sonra gitmemi önermisti lenf direnaj konusuna gelince bunu ben söylemedim üniversitede hocam söyledi vücuttaki yağların lenf sistemine sokulup atılması diye bişey yok bu tamamen hayal ürünü şimdiki aklım olsa zayifladiktan sonra giderdim ayrıca çok pahalı senin söylediğin rakam

Cık :( hiç olmadım :( en son ilkokuldaydım galiba :( önceden zayıftım sonra her sene sonunda 10 kilo aldım :( lisede durdum 73 te. Sonra üniversitede aldım :( 10 kilo verdim :( bu sene sivilce ilacından geri aldım :( ve tekrar verecem canım

iPhone 'dan gönderildi

Boylarımız yakın ya, 57 kiloda 36 beden olabiliyor muydun diye soracaktım :1: İnşallah 36 beden olmak için 53 kilo olmam gerekmez :31:

Canim ben istanbulda oturuyorum 12 seansa 1200 lira verdim içinde sauna kavitasyon radyoaktif vakum pasif jimnastik ve lenf direnaj var 1 buçuk 2 beden inceldim fakat tek başına yetmiyo diyet ve spor istiyo diyetisyenim zayifladiktan sonra gitmemi önermisti lenf direnaj konusuna gelince bunu ben söylemedim üniversitede hocam söyledi vücuttaki yağların lenf sistemine sokulup atılması diye bişey yok bu tamamen hayal ürünü şimdiki aklım olsa zayifladiktan sonra giderdim ayrıca çok pahalı senin söylediğin rakam

bn normal zayıflamaya devam :D

bn normal zayıflamaya devam :D
En mantıklısı canım zayifladiktan sonra istersen yine gidebilirsin gerçekten sıkılaştırıyor ama kilo verdirmiyor bu arada yarın içi esnemek adına videodan biraz yaptım gerçekten de acayip bişey tüm kaslarimin çalıştığını hissettim

Son düzenleme:
Boylarımız yakın ya, 57 kiloda 36 beden olabiliyor muydun diye soracaktım :1: İnşallah 36 beden olmak için 53 kilo olmam gerekmez :31:

sanmam :D bn 70 olduğumda 40 beden oluyordu ama bnm kemiklerim kalın yani 57 den aşağısını veremem zaten :D
ayrıca her 10 kilo 1 beden cnm :)

Back