20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

değiştirdim :52::52:
kız ben öyleyim kimlik göstermeden sigara bile alamıyorum :9:

Ne güzel işte, ömür boyu genç görüneceksin :1:

Bugün ki menüm :

Sabah :
dukan krep
peynir
çay

ara:
10 badem
yeşil çay

öğlen:
kabak yemeği
yoğurt

ara:
5 badem
kahve

akşam:
tavuklu salata
çorba

Menün gayet güzel, afiyet olsun :39:

Ben kavitasyondan önce 46 ve üstü giyiyodum şimdi 44 yada 42 giyiyorum kotlarim falan hep 42 ama siskoyum akliniza zayıf biri gelmesin

Maşallah ne kadar güzel sıkılaşmışsın :)

detoks ben hiç bilmem :17::17:

Kızlar karnım çok şiş bugün çok halsizim , hasta olmuşum zaten, burnum falan rezalet durumda, şu gün bir an önce bitsin istiyorum ya :25::25::25:

Çok geçmiş olsun canım :29: Dikkat et kendine. Belki de diyet yaptığın için vücudun dirençsiz düştü :44:

öncelikle geçmiş olsun günlüğünü tesadüfen gördüm çok güzel giriş yapmışsın birkere inşallah herşey istediğin gibi olur kendine çok dikkat etmelisin c vitamini olan şeyler tüketmeni öneririm:34: benimde vermem gereken 20 kilo vardı şuan 17 kilom kaldı bakalım umarım bu kez verebilirm aslında bir arkadaşın günlüğünü takip ediyorum seninkini de takip etsem sorun olur mu bilemedim şimdide yazmadan geçemedim hedefimize sağlıklı ve en kısa sürede ulaşırız umarım:10:

Merhaba, hoşgeldin Deadline :16:

Sefalar getirdin :nazar:

Kızlar bugün neden uğramadınııızz :22::22::22:

Bu arada ben haftasonu yokum, ortağı olduğum takı dükkanının başında duruyorum hafta sonları, ama akşam uğrarım ne var ne yok bakmak için :32:

Bugün arkadaşımın doğum günüydü, öğleden sonra bütün gün dışarıdaydım, eve ancak şimdi gelebildim vallahi :1: Sen de özletme kendini, işin bittiğinde ilk fırsatta gel emi :1::34:

herkesin kendi gününde tartılması çok hoş olmuş o zaman bilgilerimi yazayım bende:8:tam ne zaman başladım diyete hatırlamıyorum 73.8 le başladım ama tarihinden emin değilim ama 19 mayıs başlangıç tarihi diyeyim ben 73.2 le başladım sayalım o tarihteki kilom oydu yani:1: bu pazartesi kilom 71.5 ti hedefim 54 boyum 1 61 pazartesileri tartılıyorum gidende 19 mayıstan itibaren 1.7 kg 24 yaşındayım başkada birşey yok ne varsa yazdım:16: hergün girmeye çalışıyorum siteye en azından bir kez motive olmak açısından iyi oluyor ders çalıştığımdan çok sık giremiyorum ve çok ağır diyetler yapamıyorum yavaş yavaş veririm inşallah kilolarımı:4: eylülde sınavım var ona hazırlanıyorum işte eylüle kadar en azından 10 kilo versem süper olacak hepimize kolay gelsin o zaman:32:

Eylüle kadar çok zaman var, o zamana kadar istediğin kiloya rahatlıkla gelirsin bence :)

kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95 :( ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii :( 70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza :16: Ne güzeli renk getirdin sayfamıza :)

2 haftada 6 kilo vermişsin, maaşallah :46:
Çok güzel bir başlangıç olmuş, eminim devamı da böyle gelecektir :16:

Kızlar kusura bakmayın arkadaşımın yanında yazamıyorum sabah kek kandil simidi ve 1 dilim ekmek yedim evet fazla öğlen 1 simit peynir ve karpuz yedim arada 1paket kepekli bisküvi yedim akşam tavuklu salata ve ayran yicem şimdi yüzmeye gidiyorum 😆😆😆

Ahh, ahh ben de kandil simidine bayılıyorum :1: Bugün 2 tanecik indirdim mideye :17::9:

Evet bir saate yakın spor ve ardından
bir bardak maydonoz suyu arkasından tuzsuz ayran ile bugünümü bitirmiş bulunmaktayım ;)

iPhone 'dan gönderildi

Harikasın, maaşallah :46::46:

Kızlar akşam yuruyusumu de yaptım heralde kacamaklarim yanmistir diye düşünüyorum hadi hepinize iyi geceler 😆😆😙😙😙😙

Kızlar akşam yuruyusumu de yaptım heralde kacamaklarim yanmistir diye düşünüyorum hadi hepinize iyi geceler 😆😆😙😙😙😙

Kaloriler çok zor harcanıyor valla :1: 1 saatlik yürüyüşle 2 tane kandil simidi ancak gidiyor :9:

Ben de bugünkü menümü paylaşayım.

SABAH
2 kandil simidi
1 şekersiz çay

ARA
2 kuru erik
2 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 porsiyon etli türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ARA
1 şekersiz latte (Dışarıdaydım, simit yemiyim diye kahveyle geçiştirdim :1:)

AKŞAM
1 çatal çikolatalı pasta
1 paket Eti ligt mısır-pirinç patlağı (Doğum gününde hep zararlı şeyler vardı, ben de tüm doğum günü boyunca bunları kemirdim :9::9::9:)

ARA
3 domates

YÜRÜYÜŞ: 10 km yi bulmuştur bence. Doğum günü öncesi kendi işlerimi halletmek için dünya kadar yol yürüdüm, sonra da eğlence için oradan oraya sürüklediler beni, helak oldum :1:

Bugün pek iyi olmadı menü ama doğum günü olunca ancak bu kadar :)

Son düzenleme:
Günaydın 0 beden hatunlar ;)
Sabah 8:00
Bir büyük bardak muzlu süt tarçın ilaveli
Semizotlu salata
Bir kk peynir
Dünden kalan dil balığı ;) yumurta yerine bunu tercih ettim :)
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

Günaydın 0 beden hatunlar ;)
Sabah 8:00
Bir büyük bardak muzlu süt tarçın ilaveli
Semizotlu salata
Bir kk peynir
Dünden kalan dil balığı ;) yumurta yerine bunu tercih ettim :)
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

Ooooooooooooooooo😊😊😊😊😊😊👍👍👍👍

gunaydın balkabaklarım :(

o kadar hastayım ki zor nefes alıyorum, dukkana gidip de basında duramıyorum, spora falan cıkamadım, sisler nasılsınız ?

Merhabalar,
Ben de size katılabilirmiyim?
Aralık ayı gibi başladım kilo vermeye. 91,5 ile başladım, bugün itibariyle 78,3 kiloyum. Hedefim 55.
Aslında ilk 10 kilomu hızlı verdim 2 ayda. Ama sonra bozdum vs. bayağı bir aynı kiloda durdum. Sonra 76,8 e kadar düştüm ama sonra tekrar kilo aldım.
'Binge Eating' diye bir rahatsızlığım var. Yani tıka basa yemek bazı zamanlar. Şimdi onun için de tedavi görüyorum. Yani kısacası hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum, o yüzden aranıza katılmak istiyorum. Tartılma günü olarak Pazartesileri olsun. Uzun yazdım kusura bakmayın. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. İyi günler...

Merhabalar,
Aralık ayı gibi başladım kilo vermeye. 91,5 ile başladım, bugün itibariyle 78,3 kiloyum. Hedefim 55.
Aslında ilk 10 kilomu hızlı verdim 2 ayda. Ama sonra bozdum vs. bayağı bir aynı kiloda durdum. Sonra 76,8 e kadar düştüm ama sonra tekrar kilo aldım.
'Binge Eating' diye bir rahatsızlığım var. Yani tıka basa yemek bazı zamanlar. Şimdi onun için de tedavi görüyorum. Yani kısacası hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum, o yüzden aranıza katılmak istiyorum. Tartılma günü olarak Pazartesileri olsun. Uzun yazdım kusura bakmayın. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. İyi günler...

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun sen hastalığına rağmen kilo vermişsin ne kadar güzel istediğin kiloya inebilirsin yeter ki buna inan hepimiz bazen motivasyonumuzu kaybediyoruz işte bu tarz durumlarda birbirimizi motive ediyoruz dün beni ettiler mesela 😊😊😊😊😊

Bende bizim kızlar kalksın direk havuza giricem bu arada cepte tartı uygulamasını indirdim ama wifi istiyo burda da yok o yüzden tartilamiyorum bu arada muzlu süt tarifine bayildim

Yüz annem yüz :) bn mersindeyim ayağımı bile sokamadım daha :( bu arada bn elma şeftali gbi meyvelere de tarçın ekliyorum ;)

iPhone 'dan gönderildi

Merhabalar,

Hoşgeldin :) ne güzel kısa sürede hızlıca vermişsin aslında ;) umarım tedavin de kısa sürede biter 😘

iPhone 'dan gönderildi

Merhabalar,

Aaa gel canım hoşgeldin, guzel kilo vermişsin, bu arada binge eating i ilk defa duydum ya ,bende de var öyle birşey canım, birşey oluyor ve doymuyorum ne yersem yiyim, bazen patlayana kadar yediğim oluyor, sonra aglamaya baslıyorum :( ben bi arastırayım onu ya
Ilk sayfada ki üyelerin minik listesini kendine göre yaz doldur,seni ekleyeyim ilk sayfaya :)

Ayy bu havada hasta olabilen tek insan benim herhaldee

Back