- 2 Ağustos 2012
- 933
- 42
- 68
En mantıklısı canım zayifladiktan sonra istersen yine gidebilirsin gerçekten sıkılaştırıyor ama kilo verdirmiyor
çk teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En mantıklısı canım zayifladiktan sonra istersen yine gidebilirsin gerçekten sıkılaştırıyor ama kilo verdirmiyor
kızlar az önce benimkiylen ayrıldık, artık bazı hareketlerine tahammülüm kalmadı, moralim cok bozuk,bi yandan haberleri izliyorum şu ışid midir nedir 4000 kişiyi esir almış,dunyanın çivisi çıktı yahu
O zaman başlıyorum :) yaş 22 :) ilk sayfaya ekleme yapamam bn
Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Mevcut kilo : 77.4
Verilen kilo : 2.8
Hedef : 57
Beslenme tarzım ise KARATAY
Kızlar bir hafta önceki kilomu yazdım ama bu hafta kaçamak dolu olduğu için yarın tam kilomu söylerim
iPhone 'dan gönderildi
Ay bende bir bırakıp bir başlıyorum sweetcim ya, aslında içmeyince aramıyorum ama arkadaşlarla falan olunca yakıyorum bir tane, umarım sende bırakabilirsin bebegim, yeni paket aldım, bitsin bende deneyeceğim valla yine.
Kız bekarlara da burc yorum yapıyom gel :) ama akşamları sadece kendi topiğime yazıyorum cunku tabletten yazamıyorum, sen nasılsın, bu ne yoğunluk kızım
Sorun şu ki ; zoretanin diye sivilce ilacı kullandım ve o 10 kiloyu aldım malesef ama hepsini ve fazlasını verecem vereceğiz :) çıtır olmamız gerek :) :)
iPhone 'dan gönderildi
oalcaksın bitanemmm birazcık zaman ve sabır lazım
Turp alamadimki Bi gun disari ciktim o da disciye gittim eve nasil geldim hatirlamiyorum zaten bugun bakicam canim insallahkim demişşşş bendeki sabır kimse de yok taş olsa çatlardııı
kesinlikle katılıyorum her hafta onun hareketini izlemek büyük bir zevk
Canım bende içiyordum liseden beri hem de dün şükür bıraktımmm sen de bırakmalısın ne olur Allen Car ın videosunu izle çok etkili hakikaten
Hoşbuldum Ayçacımm iyiyim cnm şükür çok neşeli bir grup olmuş fırsat buldukça burdayımmm paylaşımlar motivasyon harikaa evet cnm bende ikizlerimm
oraya da zıplayalım yaniiiii tamam cn uğrarım bir ara
hoşbuldum bitanemmmmm inşallah cnmmm her boş anımda burdayımmm takipteyim sizi öksürüğün geçmemiş cnmm turp işe yaramadımı:26:
uğrarım cnmcımmm ben de İzmirliyimmm
eşi olmayan benim gibi bayanların başı kel mi bebişimmm aşk olsunnn
O zaman başlıyorum :) yaş 22 :) ilk sayfaya ekleme yapamam bn
Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Mevcut kilo : 77.4
Verilen kilo : 2.8
Hedef : 57
Beslenme tarzım ise KARATAY
Kızlar bir hafta önceki kilomu yazdım ama bu hafta kaçamak dolu olduğu için yarın tam kilomu söylerim
iPhone 'dan gönderildi
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview
Bayanlar size callanetics.
Bale ve Plates karışımı :) yapmadan önce videoyu baştan izleyin ve lütfen call teyze ne diyorsa onu yapın acele etmeyin kendinizi kasmayın. 21 günlük bir program. 6 gün yapıp bir gün dinlenme olacak ve 48 saat yapmazsanız başa döneceksiniz. 21 gün bitince başka videolarını da yapabilirsiniz bu da bir bayanın 21 gün sonundaki değişimi
Eki Görüntüle 1155074
iPhone 'dan gönderildi
GÜNAYDIINNNNNN kızlar akşam ne yediniz merak ediyorum ben taze fasulye az bulgur pilavı ve yogurt yedim bide kandildi yaaaa hani :26: un helvası ama azıcık Söylediğim gibi 50 mekik ama 100 ip atladım 15 dk nerdeee :122:
sanmam bn 70 olduğumda 40 beden oluyordu ama bnm kemiklerim kalın yani 57 den aşağısını veremem zaten
ayrıca her 10 kilo 1 beden cnm :)
her 10 kilo 1 beden değil kız o zaman benim 36 olmam için, 40 kilo vermem gerekiyor ki boyum 1.70 mümkün değil ,
ay ölürüm leen 36 olcam diye
Kendini üzme canım, kavgalar-tartışmalar da aşkın tuzu, biberi :) Şimdi biraz ayrı kalıp öfkenizin geçmesini bekleyin, sonra elbet barışırsınız
Yani bir derken 2 işte :) mesela 70 kilo 40 neden 60 kilo 38 mi? Bilemedim bn ya :) dün öyle okudum bi yerde ondna öyle dedim bn ;(
iPhone 'dan gönderildi
Tatlım o kişiden kişiye göre değişir ama bak ben 86 kiloyum 44 giyiyorum ama benim arkadaşım 46 giyiyor, vücudun yağ oranı, boyun, hepsi önemli
aman un helvası yemezsen kandil olmaz
Ben akşam ne yemiştim ya
heee ben akşam mercimek çorbası- domates salatalık yedim
Bebişler ben bi kahvaltımı yapıyorum, bugün cuma, normalde benim tartı-bildirim günüm, ama listeyi hazırlamadan önce çarşamba tartılmıştım, 2 gün oldu daha o yüzden tartılmayacağım haftaya cumaya kadar
Aslında çok merak ediyorum ama neyse inceldiğimi hissediyorum zaten azcık azcık
Ya adaş napıyım çok güzel gözüküyorlardı
hem sen niye günün dışında tartıldın bakiimm bize yasak dedimiş idin :88:
Tatlışım o zamanlr daha liste yoktu
burda tek başıma takılıyordum
Sonra siz geldiniz her şey çok güzel oldu
Yoksa emin ol o kuralı koyan biri olarak tartının bu süreçte en az kalorisi yüksek besinler kadar az tüketilmesinden yanayım
aaaayy ben bi kahvaltı yapıyom
Dün sabah bir sandviç bir kek arada Yeşilçay ve armut öğlen çorba semizotu 1 dilim ekmek arada ayran light bisküvi akşam oglenle aynı ama ekmek yok arada 1 şeftali ama kandil dolayısıyla 2 kandil simidi yedim sabahta yola çıkacağım için biraz kaçırdım öğlen ve akşam dengelemeyi düşünüyorum bu arada pazara kadar evde yokum pazartesi tartilicam unuttum bi de helva yedim çok az
Bugün tartılma günüm ve bn çok pişmanım kaçamak yaptım detoks yaptım ve bu yüzdenkilo veremedim
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 77.8
Listeyi güncelleyebiliriz canlarım :)
iPhone 'dan gönderildi