20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Biz ikizler burcuyuz biz de sabır diye bir şey yok zaten anacım biz çok zorlanıcaz :52::52:

kim demişşşş bendeki sabır kimse de yok taş olsa çatlardııı:21::21:

Kızlar kilo cetveli yapsanıza :) İnsanı çok motive ediyor :8: İlk saydaki ilk mesajda Pj kilo cetvelinin adım adım nasıl yapılacağını anlatan linki vermiş. Ben gram dahi versem kilo cetvelimi güncelliyorum :1:

kesinlikle katılıyorum her hafta onun hareketini izlemek büyük bir zevk:46:

:52::52::52::52:

ayy benim burnum akıyor galiba :30: , kızlar ben bir de sigara da içiyorum :50::50::50:
Kilo vereyim hemen bırakıcam :50::50: :25::25:

Canım bende içiyordum liseden beri hem de:17::17::17: dün şükür bıraktımmm sen de bırakmalısın ne olur Allen Car ın videosunu izle çok etkili hakikaten:29:

Merhaba Merve, hoşgeldin aramıza :16::16: Ben de 100'leri gördüm 4-5 sene önce ama kaplumbağa hızıyla da olsa ilerleyince, yani asla pes etmeyince her şey mümkün :16:

Merhaba, hoşgeldin Müge :16: O tembellik hepimizde var :1: Ama yavaş yavaş kurtulmamız lazım :)

Aynen öyle :1: Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal :9:

Merhaba canım, hoşgeldin :16:

Çok güzel bir menü olmuş, özellikle kabak çiçeği dolması :16: Egeliyiz galiba :)

Ben üniversite öğrencisiyim :)

Sağolasınız, hepimizin Berat kandili mübarek olsun :16:

Kilona göre çok uygun kaloride bir liste vermiş diyetisyenin, 1600-1800 kalori aralığı çok sağlıklı ve uygulanabilir :34:

Merhaba Sweet :)

Seni burada gördüğüme çok sevindim, nasılsın :16:

Evet, ben de bu başlıktayım :1: Seni de sık sık burada görmekten büyük memnuniyet duyarım :16:

Sen de mi ikizler burcusun :52::52: Her 10 kişiden 5'i 6'sı İkizler burcu galiba, ne kadar çok İkizler burcu var :60:

Çok sağol canım, hepimizin Berat kandili mübarek olsun :16:

Merhaba, hoşgeldin :16:

Yolumuz bir hayli uzun olduğu için uzun vadede devam ettirebileceğimiz bir sistemi benimsemek en iyisi çünkü verilmesi gereken kilo çok fazla olunca şok diyetler yoyo etkisi yapıyor, ayrıca sarkma-çatlak olma riski de fazla :50:

Hoşbuldum Ayçacımm iyiyim cnm şükür çok neşeli bir grup olmuş fırsat buldukça burdayımmm paylaşımlar motivasyon harikaa:16::16: evet cnm bende ikizlerimm:32::32::12:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727527&p=35709896#post35709896

ayy bebekler buraya astroloji konusu açtım, isteyen olursa buraya yazsın :52::52:

Bu arada öğle yemekleri yavaş yavaş yeniyordur ya da yenecektir , öğle yemekleri önemli , göbüşleri güzel doyurun ki akşam bizi ağlatmasın :9:

oraya da zıplayalım yaniiiii tamam cn uğrarım bir ara:38:

Canim inşallah en kisa surede saglicakla bebegini kucagina alirsin Rabbim isteyen herkese tattirsin evlat sevgisini AMIN...

Oooooo swetdimplecimmm hosgeldinn oyle kacmak yok hemen devamli burda gormek isteriz seni demi kizlarr
Isteriz isterizzz bizi o guzel enerjinden mahrum etme sekerim opuyorummm
Kandilin mübarek olsun canim

Hosgeldinnn tut kiz etegimin ucundan bende daha 30 kilo verecem :-):-)

Vericez tabi kadinin elinden ne kurtulmuski kışa hepimiz basari oykumuzu yazicaz inşallah :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbuldum bitanemmmmm inşallah cnmmm her boş anımda burdayımmm takipteyim sizi :38::38::16::16: öksürüğün geçmemiş cnmm :50:turp işe yaramadımı:26:

evet buralardayız uğra arada kızların senin uyarılarına desteğine bilgilerine ihtiyacı var:54::48:

uğrarım cnmcımmm ben de İzmirliyimmm :46::46::46:

:52::52::52:
Ay bebeğim astrolojiye topik açıcam, bayanlar ve eşlerini yorumluyorum çok memnun kalıyorlar, :9:
Seni burada gördüğüme çok sevindim , mutlaka uğra :29::29:
Seninde kandilin mübarek olsun şekerim :16:

:19::19: eşi olmayan benim gibi bayanların başı kel mi bebişimmm aşk olsunnn:63::63::38:

Saol canım teşekkür ederim tanistigima memnun oldum bu arada :)

rica ederim cnmmm ben de memnun oldum:16:

Sağol canım :16:

Çok da güzel olur :) Ama ben şimdilik pilates yapamıyorum, 2-3 gün her yerim tutuluyor sonra :1:

Hoşgeldin Sweet :16:

hoşbuldum kuzummm:38:

Bir kaç gündür bakıyorum çok aktif bir grupsunuz :) bn de aranıza katılmak istiyorum :) :) hedef 20 kilo ;)

iPhone 'dan gönderildi

hoşgeldinnn tüm yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz :16::16::16: kaçtımmmm:10::10::10:

kızlar az önce benimkiylen ayrıldık, artık bazı hareketlerine tahammülüm kalmadı, moralim cok bozuk,bi yandan haberleri izliyorum şu ışid midir nedir 4000 kişiyi esir almış,dunyanın çivisi çıktı yahu

Hoşgeldin canım, gel tabi, ilk sayfada neler yapacağın yazıyor :)

O zaman başlıyorum :) yaş 22 :) ilk sayfaya ekleme yapamam bn ;)

Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Mevcut kilo : 77.4
Verilen kilo : 2.8
Hedef : 57
Beslenme tarzım ise KARATAY :D
Kızlar bir hafta önceki kilomu yazdım ama bu hafta kaçamak dolu olduğu için yarın tam kilomu söylerim :(

iPhone 'dan gönderildi

kim demişşşş bendeki sabır kimse de yok taş olsa çatlardııı:21::21:

kesinlikle katılıyorum her hafta onun hareketini izlemek büyük bir zevk:46:

Canım bende içiyordum liseden beri hem de:17::17::17: dün şükür bıraktımmm sen de bırakmalısın ne olur Allen Car ın videosunu izle çok etkili hakikaten:29:

Hoşbuldum Ayçacımm iyiyim cnm şükür çok neşeli bir grup olmuş fırsat buldukça burdayımmm paylaşımlar motivasyon harikaa:16::16: evet cnm bende ikizlerimm:32::32::12:

oraya da zıplayalım yaniiiii tamam cn uğrarım bir ara:38:

hoşbuldum bitanemmmmm inşallah cnmmm her boş anımda burdayımmm takipteyim sizi :38::38::16::16: öksürüğün geçmemiş cnmm :50:turp işe yaramadımı:26:

uğrarım cnmcımmm ben de İzmirliyimmm :46::46::46:

:19::19: eşi olmayan benim gibi bayanların başı kel mi bebişimmm aşk olsunnn:63::63::38:

Ay bende bir bırakıp bir başlıyorum sweetcim ya, aslında içmeyince aramıyorum ama arkadaşlarla falan olunca yakıyorum bir tane, umarım sende bırakabilirsin bebegim, yeni paket aldım, bitsin bende deneyeceğim valla yine.

Kız bekarlara da burc yorum yapıyom gel :) ama akşamları sadece kendi topiğime yazıyorum cunku tabletten yazamıyorum, sen nasılsın, bu ne yoğunluk kızım :D

O zaman başlıyorum :) yaş 22 :) ilk sayfaya ekleme yapamam bn ;)

Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Mevcut kilo : 77.4
Verilen kilo : 2.8
Hedef : 57
Beslenme tarzım ise KARATAY :D
Kızlar bir hafta önceki kilomu yazdım ama bu hafta kaçamak dolu olduğu için yarın tam kilomu söylerim :(

iPhone 'dan gönderildi

Ben seni ekleyeceğim tatlım,hangi günler tartılacagını da sec bebişim,bu hafta kaçamak çok olduysa haftaya güncelleriz kilonu, moralini bozma cabuk gelen cabuk gider, aynen devam :)

Ben seni ekleyeceğim tatlım,hangi günler tartılacagını da sec bebişim,bu hafta kaçamak çok olduysa haftaya güncelleriz kilonu, moralini bozma cabuk gelen cabuk gider, aynen devam :)

Cuma olsun yine canım :) haftasonu biraz dikkat edemiyor insan :) malum aile ile kaldığım için onlar ne yaparsa o :) kendime yapıyorum bu kez annem söyleniyor :) malzemeleri bitirdin die :) yeni Plan'ım ise şöyle :)
Sabah sıkı kahvaltı ve meyve :(
Öğle orta derecede yemek :) zeytinyağlılar tercihimdir
Akşam salata ve ayran :)
Gün içinde ip atlama ve leslie yapacam :) yarın tam sıkı başlıyorum :)

iPhone 'dan gönderildi

Cuma olsun yine canım :) haftasonu biraz dikkat edemiyor insan :) malum aile ile kaldığım için onlar ne yaparsa o :) kendime yapıyorum bu kez annem söyleniyor :) malzemeleri bitirdin die :) yeni Plan'ım ise şöyle :)
Sabah sıkı kahvaltı ve meyve :(
Öğle orta derecede yemek :) zeytinyağlılar tercihimdir
Akşam salata ve ayran :)
Gün içinde ip atlama ve leslie yapacam :) yarın tam sıkı başlıyorum :)

iPhone 'dan gönderildi

tamam bebiş, planın gayet güzel, ara öğünde yapmaya calış çünkü miğdemiz geniş tatlım zorlanma, bize ne yediklerini yazarsın, moralini asla bozma hatta kilolu bir kadın olduğun bu son dönemle güzel güzel vedalaş ben bazen göbeğimle konuşuyorum, biliyorum beni çok seviyosun ama artık gitme vakti sevgili göbek diyorum ehehehe :)))

tamam bebiş, planın gayet güzel, ara öğünde yapmaya calış çünkü miğdemiz geniş tatlım zorlanma, bize ne yediklerini yazarsın, moralini asla bozma hatta kilolu bir kadın olduğun bu son dönemle güzel güzel vedalaş ben bazen göbeğimle konuşuyorum, biliyorum beni çok seviyosun ama artık gitme vakti sevgili göbek diyorum ehehehe :)))

Ay bu çok güzelmiş :) :)
Ya bn ara öğün yapamıyorum :( bnm bu kiloların tüm sebebi o çünkü :( kendimi bildim bileli ağır yemek yemem gider gelir bi domates bi salatalık bi peynir bi meyve atıştırırım ki o meyve de elma olur. Durmadan su içtiğim halde yıllarca okula yürüyerek gidip geldiğim ve 5 kat inip çıktığım veeee durmadan su içtiğim halde :( bi de en büyük sorunum ekmekti :( artık hiç yemiyorum :) iki sene önce yine bu kiloya çıktım ve diyetisyene gittim :) 3 ana 3 ara öğünle ayda 2 kilo aldım :) baktım olmuyor :) karatay ı okudum uyguladım :) 3 ayda 10 kilo gitti adım bile yürüyüp spor yapmadan :) bnm vücut ters işte :) sık yiyince alıyorum :) geçen gün detoks yapayım dedim yoğurt çorbası iki saatte bir yiyin dedi yemez olaydım verdiğim kiloyu geri aldım :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Ay bu çok güzelmiş :) :)
Ya bn ara öğün yapamıyorum :( bnm bu kiloların tüm sebebi o çünkü :( kendimi bildim bileli ağır yemek yemem gider gelir bi domates bi salatalık bi peynir bi meyve atıştırırım ki o meyve de elma olur. Durmadan su içtiğim halde yıllarca okula yürüyerek gidip geldiğim ve 5 kat inip çıktığım veeee durmadan su içtiğim halde :( bi de en büyük sorunum ekmekti :( artık hiç yemiyorum :) iki sene önce yine bu kiloya çıktım ve diyetisyene gittim :) 3 ana 3 ara öğünle ayda 2 kilo aldım :) baktım olmuyor :) karatay ı okudum uyguladım :) 3 ayda 10 kilo gitti adım bile yürüyüp spor yapmadan :) bnm vücut ters işte :) sık yiyince alıyorum :) geçen gün detoks yapayım dedim yoğurt çorbası iki saatte bir yiyin dedi yemez olaydım verdiğim kiloyu geri aldım :) :)

iPhone 'dan gönderildi

hmmm anladım bebiş, sen nasıl rahat olucaksan öyle yap, bazı haftalar kilo veremeyebiliriz bu cok normal. Zaten daha önce 10 kilo vermişsin yine yapabilirsin biz yanındayız, hepimiz güzel güzel inceleceğiz :)) suyla aranın iyi olmasına da cok sevindim :))

kızlar az önce benimkiylen ayrıldık, artık bazı hareketlerine tahammülüm kalmadı, moralim cok bozuk,bi yandan haberleri izliyorum şu ışid midir nedir 4000 kişiyi esir almış,dunyanın çivisi çıktı yahu

Yeni beden yeni sevgili bence moralini bozma çoğunlukla barisiliyo fakat barismasaniz bile sen onu zaten doğduğuna pişman edersin sen 20-25 kilo vermiş insansın yenisini mi bulamicaksin

hmmm anladım bebiş, sen nasıl rahat olucaksan öyle yap, bazı haftalar kilo veremeyebiliriz bu cok normal. Zaten daha önce 10 kilo vermişsin yine yapabilirsin biz yanındayız, hepimiz güzel güzel inceleceğiz :)) suyla aranın iyi olmasına da cok sevindim :))

Sorun şu ki ; zoretanin diye sivilce ilacı kullandım ve o 10 kiloyu aldım malesef :( ama hepsini ve fazlasını verecem vereceğiz :) çıtır olmamız gerek :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Yeni beden yeni sevgili bence moralini bozma çoğunlukla barisiliyo fakat barismasaniz bile sen onu zaten doğduğuna pişman edersin sen 20-25 kilo vermiş insansın yenisini mi bulamicaksin

Kuzum zaten o konuyu sıkıntı ypmıyodu pek, beni çok seviyo aslında arayıp duruyo ama cok yordu beni yaa, enerjimi tuketti artık, barışsak bile bu cok uzun sürer sanırım bilmiyorum, alışmışım ona üzülüyorum illa ki ama hayırlısı

Sorun şu ki ; zoretanin diye sivilce ilacı kullandım ve o 10 kiloyu aldım malesef :( ama hepsini ve fazlasını verecem vereceğiz :) çıtır olmamız gerek :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Ay bu ilaçlar cok fena yaa, bıraktın di mi ilacı tatlım, sivilcelerine iyi geldi mi?

iyi bari canım, kilo kısmını düzelticez zaten :)

Evet size bişe önereyim :) spor olarak:) callanetics. Bn yapamıyorum çok sıcak burası ;( ama kilo verdirmeden süper sıkılaştırıyor :) yapmak isteyen olursa Türkçe olan linki atabilirim :)

iPhone 'dan gönderildi

aaaa carkıfelek başladı sekerler, ben ilkeri cok seviyorum da :)) yarın görüşürüz bebişler, öptüm hepiniziiii :*

Back