Evet size bişe önereyim :) spor olarak:) callanetics. Bn yapamıyorum çok sıcak burası ;( ama kilo verdirmeden süper sıkılaştırıyor :) yapmak isteyen olursa Türkçe olan linki atabilirim :)
iPhone 'dan gönderildi
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview
Bayanlar size callanetics.
Bale ve Plates karışımı :) yapmadan önce videoyu baştan izleyin ve lütfen call teyze ne diyorsa onu yapın acele etmeyin kendinizi kasmayın. 21 günlük bir program. 6 gün yapıp bir gün dinlenme olacak ve 48 saat yapmazsanız başa döneceksiniz. 21 gün bitince başka videolarını da yapabilirsinizbu da bir bayanın 21 gün sonundaki değişimi
Eki Görüntüle 1155074
iPhone 'dan gönderildi
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview
Bayanlar size callanetics.
Bale ve Plates karışımı :) yapmadan önce videoyu baştan izleyin ve lütfen call teyze ne diyorsa onu yapın acele etmeyin kendinizi kasmayın. 21 günlük bir program. 6 gün yapıp bir gün dinlenme olacak ve 48 saat yapmazsanız başa döneceksiniz. 21 gün bitince başka videolarını da yapabilirsinizbu da bir bayanın 21 gün sonundaki değişimi
Eki Görüntüle 1155074
Canim sen o zaman totalde 20 kilo filan verdin ne kadar güzel çok sevindim senin adına 😊😊
30 küsür kilo oldu eğer totali düşünürsek :111::111: Valla o günleri hatırlamak bile istemiyorum, psikolojik açıdan çok zor dönemler geçirdim, kendimi tamamen yemeye ve uykuya vurmuştum
O zaman başlıyorum :) yaş 22 :) ilk sayfaya ekleme yapamam bn
Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Mevcut kilo : 77.4
Verilen kilo : 2.8
Hedef : 57
Beslenme tarzım ise KARATAY
Kızlar bir hafta önceki kilomu yazdım ama bu hafta kaçamak dolu olduğu için yarın tam kilomu söylerim
Hoşgeldinnn
Kilolarımız nerdeyse aynı
Hoşgeldin canım, gel tabi, ilk sayfada neler yapacağın yazıyor :)
Kendini üzme canım, kavgalar-tartışmalar da aşkın tuzu, biberi :) Şimdi biraz ayrı kalıp öfkenizin geçmesini bekleyin, sonra elbet barışırsınız
Esnek olmanıza gerek yok ki :) zaten yavaş yavaş açılıyor insan ve hareketleri 100 değil de 20 30 yaparak başlayabilirsiniz. Bn bel boyun ağrım var die yapamıyorum
iPhone 'dan gönderildi
Ay hemen yapıyorum canım çok saol ya ben kavitasyona gidiyorum böyle sikilasmadim
Esnek olmanıza gerek yok ki :) zaten yavaş yavaş açılıyor insan ve hareketleri 100 değil de 20 30 yaparak başlayabilirsiniz. Bn bel boyun ağrım var die yapamıyorum
Öyle mi! Ben bilmediğim için öyle kel alaka konuşuyorumEsneklik gerektirmiyorsa hemen bakıyorum :) Böyle sıkılaşmayı kim istemez :)
call zaten zamanla esnemeyi sağlayan bi yöntem :) hatta orda call teyzenin 80 yaşındaki annesi de var hareketleri farklı yapıyor mesela o :) bn biraz zayıflayıp öyle yapmak istiyorum açıkçası :) böyle çok ağrım oldu
Ben de 60'lara gelip başlamak istiyorum :)
Dans etmeye bayılırımmm
Pazar günü kısmetse tatile çıkacağım, tatil dönüşü bu video da dahil olmak üzere birkaç farklı video dosyasından dvd hazırlayacağım kendime :) Sonra başlasın spor
Çok teşekkürler
Dans seviyorsan zumba da yapabilirsin ve tabi leslie
iPhone 'dan gönderildi
Leslie evde yürüyüş egzersizlerini uzun süre yaptım, faydasını gördüm ama bir süre sonra sıkıldım. Evde spor aleti olmayan, dışarıda da pek spor yapamayanlar için gerçekten ideal. Ama Leslie daha az konuşursa çok daha iyi olacak
Hedefin 57 kiloymuş :) Daha önce hiç 57 kilo oldun mu?
kavitasyon hakkında bilgi verir misin? bnm bi arkadşım da gidiyor çok güzel zayıfladı ama diyet ve hafif spor da yapıyor. aynı diyetisyenle bn de konuştum sadece kavitasyon yapamayız fln dediya üçü bir arada paket ilk ay 200 tl sonra her ay artıyor işte ama arkadaş sadece kavitasyonun 80 tl olduğunu söylemişti ama adam yok fln çekti sen hani ildesin nasıl bi ödeme yaptın??
Cıkhiç olmadım en son ilkokuldaydım galiba önceden zayıftım sonra her sene sonunda 10 kilo aldım lisede durdum 73 te. Sonra üniversitede aldım 10 kilo verdim bu sene sivilce ilacından geri aldım ve tekrar verecem canım
iPhone 'dan gönderildi
Canim ben istanbulda oturuyorum 12 seansa 1200 lira verdim içinde sauna kavitasyon radyoaktif vakum pasif jimnastik ve lenf direnaj var 1 buçuk 2 beden inceldim fakat tek başına yetmiyo diyet ve spor istiyo diyetisyenim zayifladiktan sonra gitmemi önermisti lenf direnaj konusuna gelince bunu ben söylemedim üniversitede hocam söyledi vücuttaki yağların lenf sistemine sokulup atılması diye bişey yok bu tamamen hayal ürünü şimdiki aklım olsa zayifladiktan sonra giderdim ayrıca çok pahalı senin söylediğin rakam
En mantıklısı canım zayifladiktan sonra istersen yine gidebilirsin gerçekten sıkılaştırıyor ama kilo verdirmiyor bu arada yarın içi esnemek adına videodan biraz yaptım gerçekten de acayip bişey tüm kaslarimin çalıştığını hissettimbn normal zayıflamaya devam
Boylarımız yakın ya, 57 kiloda 36 beden olabiliyor muydun diye soracaktımİnşallah 36 beden olmak için 53 kilo olmam gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?