20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Sadece birkaç saat burada yoktum, geldim bir de ne göreyim... :52::52::52:

O kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamadım :1:

Atladığım mesaj varsa affoluna :17:

Ben de sporumu yapıp geldim, 6 km yürüdüm :8::10:

Herkesin Berat kandili mübarek olsun bu arada :16:

Ben 1200 kalorilik yapıyorum daha önce aslında ben çok sık yemek yerim ama çok az yerim herseyimi bırakırım bu yüzden arkadaşlarım ve hatta doktorum az yemekten vücudun alistigini dusunuyo bu arada bende ogrenciyim :)

Sadece birkaç saat burada yoktum, geldim bir de ne göreyim... :52::52::52:

O kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamadım :1:

Atladığım mesaj varsa affoluna :17:

Ben de sporumu yapıp geldim, 6 km yürüdüm :8::10:

Herkesin Berat kandili mübarek olsun bu arada :16:

hoşbulduk canım herkese tek tek yazmıssın bravo :21:
senınde kandılın mubarek olsun..
ben bugun katıldım ve hergun 50 mekik + 15 dk ip atlama yapıcam bakalım inşallah vericez bu kiloları :8::32::122:

Canim sigara o kadar kötü bi illet ki gel sana bi aile buyugumuzu gosteriyim abisinin babası gibi duruyor sesi cikmiyor o yüzden derhal bırak bu arada beni listeye eklemeyi unutma

ekledim bıdık :29:
ay bırakamıyorum ya , benim sesim güzeldir ama :16::16:
2 sene radyoda çalıştım hatta , ayyy ben ilerde osman abi gibi mi konuşcam yoksa :52::52::52::52::52:

:52::52::52::52:

ayy benim burnum akıyor galiba :30: , kızlar ben bir de sigara da içiyorum :50::50::50:
Kilo vereyim hemen bırakıcam :50::50: :25::25:

Geçmiş olsun canım :16: Sigara içmek bence kilolu olmaktan daha zararlı :50: Ama onu bırakmak da bayağı bir irade istiyor. İnşallah kilolarından kurtulduktan sonra o konuya da bir el atarsın :16:

Ben 1200 kalorilik yapıyorum daha önce aslında ben çok sık yemek yerim ama çok az yerim herseyimi bırakırım bu yüzden arkadaşlarım ve hatta doktorum az yemekten vücudun alistigini dusunuyo bu arada bende ogrenciyim :)

Evet, alınan kalori miktarında dönem dönem değişiklik yapmak lazım, yoksa vücut sabit bir kaloriye alışıyor çabucak :)

teşekkür ederim canım..evet izmirliyim ben:):21:

Ayy, İzmir :52: Çok severim, hele şimdi yaz aylarında daha bir güzel :16:

ben bugun katıldım ve hergun 50 mekik + 15 dk ip atlama yapıcam bakalım inşallah vericez bu kiloları :8::32::122:

Teşekkür ederim canım :16: Oh, ne güzel mekik de çekiyorsun :) Ben şimdilik yürüyüşle idare ediyorum ama şöyle 60'ları ucundan bile görsem sıkılaşma egzersizlerine başlicam :)

teşekkür ederim canım..evet izmirliyim ben:):21:

Canim sigara o kadar kötü bi illet ki gel sana bi aile buyugumuzu gosteriyim abisinin babası gibi duruyor sesi cikmiyor o yüzden derhal bırak bu arada beni listeye eklemeyi unutma

Kızlar kilo cetveli yapsanıza :) İnsanı çok motive ediyor :8: İlk saydaki ilk mesajda Pj kilo cetvelinin adım adım nasıl yapılacağını anlatan linki vermiş. Ben gram dahi versem kilo cetvelimi güncelliyorum :1:

ekledim bıdık :29:
ay bırakamıyorum ya , benim sesim güzeldir ama :16::16:
2 sene radyoda çalıştım hatta , ayyy ben ilerde osman abi gibi mi konuşcam yoksa :52::52::52::52::52:
Vallahi miiii benim de fena değildir arada gidip geliyo ama bi de ben çok utanirim kimsenin yanında şarkı söylemem en büyük hayalim müzikal oyuncusu olmakti gerçi hala oylede ay bak nerelere geldim bi anda 😊😊😊 ama şunu söyliyim bırak osman abiyi hiç sesin kalmaz

ben yavaştan eve kaçayım, bisikletim beni bekler :52:
Sabah yapamadığım yürüyüşü de şimdi yapıcam fırsatım olursa, bu arada , evde vaktim kalırsa tabletten yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum, çok güzel günler bizleri bekliyor :52:

ben yavaştan eve kaçayım, bisikletim beni bekler :52:
Sabah yapamadığım yürüyüşü de şimdi yapıcam fırsatım olursa, bu arada , evde vaktim kalırsa tabletten yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum, çok güzel günler bizleri bekliyor :52:

O günler gelecek de keşke biraz daha çabuk gelseler :52::52::52:

Hayallerimdeki "BEN" e bir an önce kavuşmak istiyorum artık :27:

Biz ikizler burcuyuz biz de sabır diye bir şey yok zaten anacım biz çok zorlanıcaz :52::52:

Valla çok doğru, bende sabırın "s"si yoktur. Zaten bugüne kadar başarısız olmamın asıl sebebi de bu :86:

Şurda 1.5-2 aydır diyet yapıyorum, o kadar nasıl sabrettiğimi de bilmiyorum zaten :1: Ben anında sonucu görmedim mi, "yattı balık yan gider" deyip tamamen boşlarım aslında :1:

KAHVALTI
5 kaşık Napoliten soslu makarna
2 çatal peynir
1 ince dilim hindi salam

ARA
3 minik taze kayısı
5 kiraz
1 fincan şekersiz kahve

ÖĞLEN
1 porsiyon fırında mantarlı tavuk but
1 kase yoğurt
1 bardak vişne hoşafı :1:

ARA
yarım avuç leblebi
1 mısır-pirinç patlağı
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

AKŞAM
Sezar salata
1 kase yoğurt
2 kuru erik

TOPLAM: 1250 kalori

6 km yürüyüş

Pazartesi tartı günüm. 77.0 olabilsem bari :31:

Son düzenleme:
KAHVALTI
5 kaşık Napoliten soslu makarna
2 çatal peynir
1 ince dilim hindi salam

ARA
3 minik taze kayısı
5 kiraz
1 fincan şekersiz kahve

ÖĞLEN
1 porsiyon fırında mantarlı tavuk but
1 kase yoğurt
1 bardak vişne hoşafı :1:

ARA
yarım avuç leblebi
1 mısır-pirinç patlağı
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

AKŞAM
Sezar salata
1 kase yoğurt
2 kuru erik

TOPLAM: 1250 kalori

6 km yürüyüş

Pazartesi tartı günüm. 77.0 olabilsem bari :31:

Doktor sezar yememe izin vermiyor içinde mayonez var diye benim yerime de ye canım 😢😢😢

Bir kaç gündür bakıyorum çok aktif bir grupsunuz :) bn de aranıza katılmak istiyorum :) :) hedef 20 kilo ;)

iPhone 'dan gönderildi

Back