20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

kan ilacına devam etmem lazım bi 4 ay kadar daha..folik asit bilmiyorum doktora bağlı..aşılama iğnelerim ise temmuz ayının sonunda başlayacak.eğer bebişim tutmazsa öteki ay bir daha kullanıcam baştan..Allahım yardım et diyorum bu mübarek günde kilo versem sorunum çözülebilir belki de..iştahımında maşallahı var :))) :56:

sen olumsuz olma olumsuzlukları at üstünden
önemli olaN sağlığın kilo da verirsin sabır et biraz
aşılamanda Allah ın izniyle tutacak tekrar ilaç almak zorunda kalmayacaksın
:118:

oooo bebeğim sen en büyük hatayı tartılmakla yapıyorsun, bak bundan sonra tartı günleri hariç onu unut, hatta gözünün önünde durmasın,
lütfen hastalıklarını ve kilolarını da unut, çünkü kiloların gidecek , zamanla sen bir bakmışsın ki ince bir bayan olmuşsun, ben daha önce bu forumda 23 kilo verdim ve emin ol benim gibi karasız biri bile yaptıysa herkes yapar, kimseye diyette olduğunu söyleme, çünkü sen diyette değilsin.

Ve zorlanacaksın canım, hepimiz zorlanıcaz, yeri gelecek ağlayacağız bak emin ol, ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır, biz her zaman yanındayız, burada inan kilo vermenin aslında ne kadar eğlenceli olduğunu göreceksin, kilolu döneminin keyfini çıkar çünkü bir daha asla öyle olmayacaksın, her zaman yanındayız, zamanla sende kilo verdikçe diğer bayanlara yardım ederek güç vereceksin ve güç toplayacaksın , herşey çok güzel olacak sakın dert etme canım benim :29:

Canim sakin yanlış anlama lütfen bu sorumu verdiğin kiloyu geri aldın mi ve ne kadar zamanda verdin hedef kiloyu yazmamisim hedef Kilom en az 70 ama 60 yazalım biz

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar ben foruma yeni katıldım ne yapılır yapılmaz hiçbir fikrim yok diyetisyene gidiyorum 7 kilo verdim 4 unu geri almışım vermem gereken kilo en az 30 desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

bende katılmak istiyorum 7-8 kilo versem yeter bana şuanki kilomu bilmiyorum. ama çok tembelim ben işe giderken bile zor kalkıyorum sabah spor nasıl yapıyorsunuz ?

Kizlarrr hoşgeldiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar, dün yoktum yazamadım hiç,neler yaptınız bakalım,
dün yediklerim
kahvaltı domates salatalık nane maydonoz peynir zeytin
öğle (dışarıdaydım) çubuk kraker ve ayran
akşam (yine dışarıdaydım) ızgara köfte ayran

Pj_Muguet :

Başlangıç tarihi: 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 87
Güncel Kilo: 86,5
Verilen Kilo: 500 gr
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

EmmaAutumn :

Başlangıç tarihi: 24 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 88
Güncel Kilo: 77.5
Verilen Kilo: 10.5
Hedef: 53
Tartı günü:Her Pazartesi

dayko :

Başlangıç tarihi: 04 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 114,6
Güncel Kilo: 99,6
Verilen Kilo: 15
Hedef: 70
Tartı günü: Her Pazartesi

mugeolgan :

Başlangıç tarihi: 12 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 60
Güncel Kilo: 60
Verilen Kilo: -
Hedef: 52
Tartı günü: İki haftada bir cumartesi ( 28 haziran )

(Bu kısım sürekli güncellenecektir.)

benide ekle :34:

xyzxyz :

Başlangıç tarihi: 02 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 80
Güncel Kilo: 77,7
Verilen Kilo:3 Kg
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Benide eklermisiniz listeyeee
Hosgeldin canim
günaydın şekerim sabah sabah çok enerjiksin maşallah

ya şimdiden tartılıp hevesim kaçsın istemiyorum:50::50::50:

ayrıca hepimizin kandili mübarek olsun ...Allah dualRIMIZI kabul etsin...:21::21::21::21::21::21::21::21:
Amin canim

Günaydın dayko :29::29::29:
Seninde kandilin mübarek olsun bebeğim, keyfin nasıl ?
Diyet nasıl gidiyor, yağların nasıllar iyi mi , benimkiler çok iyi :9::9::9:
Diyetim iyi gidiyor sekerim gecen haftadan beri griptim oksuruk kaldi gripten yadigar :-):-)
Yaglara gelince onlar cokkk uzgun cunki bana veda ediyorlar yavas yavas :-):-):-):-)

kan ilacına devam etmem lazım bi 4 ay kadar daha..folik asit bilmiyorum doktora bağlı..aşılama iğnelerim ise temmuz ayının sonunda başlayacak.eğer bebişim tutmazsa öteki ay bir daha kullanıcam baştan..Allahım yardım et diyorum bu mübarek günde kilo versem sorunum çözülebilir belki de..iştahımında maşallahı var :))) :56:
Canim inşallah en kisa surede saglicakla bebegini kucagina alirsin Rabbim isteyen herkese tattirsin evlat sevgisini AMIN...
Günaydın fıstıklarrrrr ooooo ayça da burdaymış dayko tinkerbellll :32::32:

hayırlı kadiller kandilimiz mübarek olsunnn:16::16:

biraz bakabildim slm verip kaçacağım ara ara gelirim bir kahve içmeye sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

bu arada ben de ikizler burcuyummmm:12::32::32: ikizler ikizlerimi çekiyorr acaba:9::9:
Oooooo swetdimplecimmm hosgeldinn oyle kacmak yok hemen devamli burda gormek isteriz seni demi kizlarr
Isteriz isterizzz bizi o guzel enerjinden mahrum etme sekerim opuyorummm
Kandilin mübarek olsun canim
bende sizin gruba katılmak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz? neler yapıyorsunuz? bende 25 30 kilo kadar vermeliyim
Hosgeldinnn tut kiz etegimin ucundan bende daha 30 kilo verecem :-):-)
Hoşbulduk canım inşallah kilolarimizi sağlıkla vericez

Vericez tabi kadinin elinden ne kurtulmuski kışa hepimiz basari oykumuzu yazicaz inşallah :-)

:52::52::52:
Ay bebeğim astrolojiye topik açıcam, bayanlar ve eşlerini yorumluyorum çok memnun kalıyorlar, :9:
Seni burada gördüğüme çok sevindim , mutlaka uğra :29::29:
Seninde kandilin mübarek olsun şekerim :16:
Beni unutma arada :-):-):-):-)

mrb canım ben 27 yaşında 1.68 by 110 kg:( yum önlisans kpss hazırlanıyorum bide en büyük sıkıntım hangi diyeti uyguluycam açıkcasıda biraz hızlı sonuç almak istiyorum ilk etaptada ne önerriisiniz senin menüler gayet güzel gözüküyo:56:

mrb canım ben 27 yaşında 1.68 by 110 kg:( yum önlisans kpss hazırlanıyorum bide en büyük sıkıntım hangi diyeti uyguluycam açıkcasıda biraz hızlı sonuç almak istiyorum ilk etaptada ne önerriisiniz senin menüler gayet güzel gözüküyo:56:
Canim bizlerin kilo fazlalığımız biraz fazla olduğu için daha hızlı veririz hiç moralini bozma

Tatlım , bak seninde bizim gibi kilon fazla, seninde diyetten ziyade tamamen beslenme alışkanlığını değiştirmen gerekiyor, biz burada sağlıklı beslenip inceliyoruz, sende yapabilirsin, yalnız lütfen hızlı sonuç kelimesinden vazgeç, illa ki ilk aylarda zaten çok güzel sonuçlar alacaksın ama eğer hızlı vericem diye yemeği kesersen kan şekerin düşer daha fazla yersin ve olduğu gibi geri alırsın kilolarını.

Herşeyden önce ilk sayfayı oku, aslında oraya daha eklenecek çok şey var ama işine yarar, orada ki üyelerin minik listesinden sende hazırla ve tartılacağın günü seç, en önemli kural : sakın tartı günün dışında tartılma...

Ve gün içerisinde ne yediğini, ne kadar su içtiğini, ne kadar spor yaptığını en dürüst şekilde yaz, bizden birşey saklamana gerek yok, hatalar insanlar içindir, zamanla iyi olacaksın

Burada kızların yazdıklarını oku ve bizimle iletişimde ol, biz sana hiçbir diyetisyenin veremediği desteği sonuna kadar veririz çünkü hepimizin derdi aynı.
Çok uzun ve zor bir dönem bizi bekliyor ama biz bunun üstesinden çok kolay geleceğiz, şimdiden hoş geldin :29:

Tatlım , bak seninde bizim gibi kilon fazla, seninde diyetten ziyade tamamen beslenme alışkanlığını değiştirmen gerekiyor, biz burada sağlıklı beslenip inceliyoruz, sende yapabilirsin, yalnız lütfen hızlı sonuç kelimesinden vazgeç, illa ki ilk aylarda zaten çok güzel sonuçlar alacaksın ama eğer hızlı vericem diye yemeği kesersen kan şekerin düşer daha fazla yersin ve olduğu gibi geri alırsın kilolarını.

Herşeyden önce ilk sayfayı oku, aslında oraya daha eklenecek çok şey var ama işine yarar, orada ki üyelerin minik listesinden sende hazırla ve tartılacağın günü seç, en önemli kural : sakın tartı günün dışında tartılma...

Ve gün içerisinde ne yediğini, ne kadar su içtiğini, ne kadar spor yaptığını en dürüst şekilde yaz, bizden birşey saklamana gerek yok, hatalar insanlar içindir, zamanla iyi olacaksın

Burada kızların yazdıklarını oku ve bizimle iletişimde ol, biz sana hiçbir diyetisyenin veremediği desteği sonuna kadar veririz çünkü hepimizin derdi aynı.
Çok uzun ve zor bir dönem bizi bekliyor ama biz bunun üstesinden çok kolay geleceğiz, şimdiden hoş geldin :29:

Ancak bu kadar guzel anlatilabilir tebrik ederim :-)

ben bugun başlamıs bırı olarak öğlen yemeğimde (işyerinde tek çeşit yemk cıkıyor) çorba ve kızartma yedim :( sonra yürüdüm ama yedim bi kere aksam sadece havuç - salatalık ile geçiştiricem ve mutlaka yürücem :(

eevet arkadaşlar öğlen yemeğini bir kase çorba ve 3 kaşık yoğurtlu makarna ile atlattım.akşama misafirliğe gideceğim.orda pilav börek yemiceeeem..sebzeden alıcam tabağama bide çorba ayran ;) bu iş tamam

ben bugun başlamıs bırı olarak öğlen yemeğimde (işyerinde tek çeşit yemk cıkıyor) çorba ve kızartma yedim :( sonra yürüdüm ama yedim bi kere aksam sadece havuç - salatalık ile geçiştiricem ve mutlaka yürücem :(

Çantana akşamdan hazirladigin sandviçi koyup öğlen onu yesen senin için daha sağlıklı olur bana diyetisyenim bunu önermisti

Back