20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Bende sabah 1 sandviç ve 1 dilim kek yedim keşke keki yemeseydim 😢😢 arada tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim ve 1 armut yedim öğlen bir kase acili sebze çorbası ve 4 kaşık 2 kaşık zeytinyagiyla yapılmış semizotu yedim bi de bi dilim ekmek yedim bi de soda ictim çok mu yemisim ??

Ancak bu kadar guzel anlatilabilir tebrik ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol bebeğim bende bunları bu forumdaki bayanlar sayesinde öğrendim, şimdi bende kızlara yardım etmek istiyorum, tabi kendime de çok yardım etmem lazım

Mügecim, eğer evden getirme gibi bir durumun olursa lütfen kendini zorla ve bunu yap, kızartma yedikten sonra yürüsen de akşam dikkat etsen de , mesela haftada 1 kilo vereceksen 500 falan verirsin, yada kilonu korursun, ama bizim özellikle ilk aylarda çok dikkat etmemiz gerekiyor, moralini bozma, daha bugün başladın, zamanla herşey yoluna girecek zaten, ama öğle yemeklerine hemen çözüm üret akıllı bıdık

Aynen öyle yap bebeğim , eğer sana ısrar ederlerse ya da niye yemiyorsun derlerse ilk sayfada yazdığım 'yalan' metodunu kullan, orda eğer kendini tutamazsan sabah mutsuz olarak uyanırsın , sana güveniyoruz ayrıca doyurucu bir öğle yemeği olmamış akşam biraz zorlanacaksın canım, hele ki misafirlikteysen , ama tut kendini yarın daha doyurucu bir öğle yemeği yemen lazım, akşam çok acıkırsan, ayran yada şekersiz sütlü nescafe iç, ikisi bir arada olanlar da olabilir

Çantana akşamdan hazirladigin sandviçi koyup öğlen onu yesen senin için daha sağlıklı olur bana diyetisyenim bunu önermisti

Çok güzel bir fikir

öğle ile akşam yemeğimin arası nerdeyse 9 saat...ikindiye bişi sıkıştırmam lazım.iş yerindeyim ne yapabilrim????????? bu arada su içelim bari :)

öğle ile akşam yemeğimin arası nerdeyse 9 saat...ikindiye bişi sıkıştırmam lazım.iş yerindeyim ne yapabilrim????????? bu arada su içelim bari :)
Canim 9 saat aşırı fazla en fazla 6 olmasi lazim o da maksimum bence sen araya 2 öğün sikistir ilkinde meyve yada kurutulmuş meyve yada 1 2 ceviz falan tüketebilirsin ikincisinde diyet bisküvi ve yeşil çay tüket akşam yemeğinde ekmek yada ekmeğine karşılık olarak makarna pilav tuketme

Çok değil bebeğim, zamanla daha iyi olucak, keki yediğin için moralini bozma ama yeme çünkü içinde çok fazla karbonhidrat var ve tekrar canın ister , çünkü şu an da iştahımız açık ve miğdemiz geniş, kendimizi riske atmayalım, akşam ekmek yeme , gayet güzel

Tamam canım hatta ben bundan sonra aksamlari ekmek yemiyim

Hoşgeldin canım, dışarda olmana rağmen çok güzel tutmuşsun kendini, tebrik ederim, öğle ayran içmen çok iyi olmuş özellikle

oturdum bir tabak kabak yemeği ile ev yapımı yoğurt yedim , şiştim haa
Şimdi yeni üyeleri ekleyeceğim ilk sayfaya , sonra da birkaç kural ekleyeceğim
, yeni gelen kızlar olursa oraya yönlendirirsiniz, sizin aklınızda da yazacak birşey varsa yazayım bebeklerim,
sonra da astroloji yorumlarım var , onları yapıp , azcık ofiste kalan işlerimi yapıcam, proje çizimim falan hep duruyor

Merhaba Merve, hoşgeldin aramıza Ben de 100'leri gördüm 4-5 sene önce ama kaplumbağa hızıyla da olsa ilerleyince, yani asla pes etmeyince her şey mümkün

bende katılmak istiyorum 7-8 kilo versem yeter bana şuanki kilomu bilmiyorum. ama çok tembelim ben işe giderken bile zor kalkıyorum sabah spor nasıl yapıyorsunuz ?

Merhaba, hoşgeldin Müge O tembellik hepimizde var Ama yavaş yavaş kurtulmamız lazım :)

İki ucu .... diyorsun yani
O zaman en iyisini yapmışsın hadi sporunu yap gel ben yapamadım bari sen yap

Aynen öyle Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

xyzxyz :

Başlangıç tarihi: 02 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 80
Güncel Kilo: 77,7
Verilen Kilo:3 Kg
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Benide eklermisiniz listeyeee

Merhaba canım, hoşgeldin

Çok güzel bir menü olmuş, özellikle kabak çiçeği dolması Egeliyiz galiba :)

teşekkür ederim canım hoş buldum

bu arada ne işler le uğraştığımıza da paylaşsak???

ben call center olarak çalışıyorum

Ben üniversite öğrencisiyim :)

hepimizin kandili mübarek olsun...ramazanda extra dikkat etmek lazımmmmmm

Gunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağolasınız, hepimizin Berat kandili mübarek olsun

Kilona göre çok uygun kaloride bir liste vermiş diyetisyenin, 1600-1800 kalori aralığı çok sağlıklı ve uygulanabilir

Merhaba Sweet :)

Seni burada gördüğüme çok sevindim, nasılsın

Evet, ben de bu başlıktayım Seni de sık sık burada görmekten büyük memnuniyet duyarım

Sen de mi ikizler burcusun Her 10 kişiden 5'i 6'sı İkizler burcu galiba, ne kadar çok İkizler burcu var

eveeet bende herkeze hayırlı kandiller diliyorum.

Çok sağol canım, hepimizin Berat kandili mübarek olsun

Merhaba, hoşgeldin

Yolumuz bir hayli uzun olduğu için uzun vadede devam ettirebileceğimiz bir sistemi benimsemek en iyisi çünkü verilmesi gereken kilo çok fazla olunca şok diyetler yoyo etkisi yapıyor, ayrıca sarkma-çatlak olma riski de fazla

böyle 5-10 arasında fındık ya da badem yiyebilir yanında da çay kahve içebilirsin.
al bir torba badem ya da fındık at çantaya, ara öğünler için yanında bulunsun

Sadece birkaç saat burada yoktum, geldim bir de ne göreyim...

O kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamadım

Atladığım mesaj varsa affoluna

Ben de sporumu yapıp geldim, 6 km yürüdüm

Herkesin Berat kandili mübarek olsun bu arada

Son düzenleme:

Kolay gelsin

Astroloji yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum

Ayyy evet güzelleşti bugün buralar emma , 6 km ne kadar sürüyor 1 saat mi ?
Seninde kandilin mübarek olsun şeker !!

KIZLAR KANDİL SİMİDİ FALAN YEMEK YOK HAAA

Ayyy evet güzelleşti bugün buralar emma , 6 km ne kadar sürüyor 1 saat mi ?
Seninde kandilin mübarek olsun şeker !!

KIZLAR KANDİL SİMİDİ FALAN YEMEK YOK HAAA

Yok ben o kadar hızlı yürüyemiyorum 4km/s hızla yürüdüğüm için 1.5 saati buluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…