Ancak bu kadar guzel anlatilabilir tebrik ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugun başlamıs bırı olarak öğlen yemeğimde (işyerinde tek çeşit yemk cıkıyor) çorba ve kızartma yedimsonra yürüdüm ama yedim bi kere aksam sadece havuç - salatalık ile geçiştiricem ve mutlaka yürücem
eevet arkadaşlar öğlen yemeğini bir kase çorba ve 3 kaşık yoğurtlu makarna ile atlattım.akşama misafirliğe gideceğim.orda pilav börek yemiceeeem..sebzeden alıcam tabağama bide çorba ayranbu iş tamam
Çantana akşamdan hazirladigin sandviçi koyup öğlen onu yesen senin için daha sağlıklı olur bana diyetisyenim bunu önermisti
Canim 9 saat aşırı fazla en fazla 6 olmasi lazim o da maksimum bence sen araya 2 öğün sikistir ilkinde meyve yada kurutulmuş meyve yada 1 2 ceviz falan tüketebilirsin ikincisinde diyet bisküvi ve yeşil çay tüket akşam yemeğinde ekmek yada ekmeğine karşılık olarak makarna pilav tuketmeöğle ile akşam yemeğimin arası nerdeyse 9 saat...ikindiye bişi sıkıştırmam lazım.iş yerindeyim ne yapabilrim????????? bu arada su içelim bari :)
Bende sabah 1 sandviç ve 1 dilim kek yedim keşke keki yemeseydim 😢😢 arada tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim ve 1 armut yedim öğlen bir kase acili sebze çorbası ve 4 kaşık 2 kaşık zeytinyagiyla yapılmış semizotu yedim bi de bi dilim ekmek yedim bi de soda ictim çok mu yemisim ??
Tamam canım hatta ben bundan sonra aksamlari ekmek yemiyim
Çok değil bebeğim, zamanla daha iyi olucak, keki yediğin için moralini bozma ama yeme çünkü içinde çok fazla karbonhidrat var ve tekrar canın ister , çünkü şu an da iştahımız açık ve miğdemiz geniş, kendimizi riske atmayalım, akşam ekmek yeme , gayet güzel
selam hanımlar, dün yoktum yazamadım hiç,neler yaptınız bakalım,
dün yediklerim
kahvaltı domates salatalık nane maydonoz peynir zeytin
öğle (dışarıdaydım) çubuk kraker ve ayran
akşam (yine dışarıdaydım) ızgara köfte ayran
Çantana akşamdan hazirladigin sandviçi koyup öğlen onu yesen senin için daha sağlıklı olur bana diyetisyenim bunu önermisti
şimdide yemekten geldim,Hoşgeldin canım, dışarda olmana rağmen çok güzel tutmuşsun kendini, tebrik ederim, öğle ayran içmen çok iyi olmuş özellikle
Uygula bak farkını çok goruceksin hatta altın ekmekle yaparsan seni daha uzun süre tok tutar bu arada kepekli ile yapma kepekli ekmek kansızlık yapar yıllarca çektim ben çavdar tam buğday ünlü falan onlarla yap sana güveniyorum 😊😊sağol canım umarım yaparım
Başlangış tarihi : 12 haziran 2014 ( tanışma
Yıldönümü )
Başlangış kilo : 104
Güncel kilo : 104
Verilen kilo : 0
Hedef : 70
Tartı günü : 1 temmuz
Başlangıç:12 haziran 2014Ekledim seni canım , menülerini de düzenli yaz unutma
Hanımlar merhaba bende katılabilirim değil mi ? Gecen sene 86 kilo ile basladığım diyet serüvenimi bu sabah 104 kilo ile noktalıyorum..
Final haftasında son 6 kilomu daha aldım ve bana asıl kil aldıran işimden çıktımm( çok bilindik bir hamburgercide çalışıyordum )
Bu sabah miladım olacak kısmetse aralıkta sözüm kesilecek yaza da düğün.ben söze artık 38 bedn giymek istiyorum yoksa o alışverşler ızdırap olur bana.
25 yaasındayım
1.65 boy
104 kilo
Hergün 1 saat yürüyüş
1 saat leslie
Yarım saat jullian
Şimdi yürüyüşe cıkıyorkm gelince kahvaltı yapıp bildirimi yaparım hadi hepimize kolaylıklar gelsin inş
bende katılmak istiyorum 7-8 kilo versem yeter bana şuanki kilomu bilmiyorum. ama çok tembelim ben işe giderken bile zor kalkıyorum sabah spor nasıl yapıyorsunuz ?
İki ucu ....diyorsun yani
O zaman en iyisini yapmışsın hadi sporunu yap gel ben yapamadım bari sen yap
xyzxyz :
Başlangıç tarihi: 02 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 80
Güncel Kilo: 77,7
Verilen Kilo:3 Kg
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma
Benide eklermisiniz listeyeee
dünkü menümüde yazayım
sabah
1 dilim b.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim(kalın) ezine peynir
domastes salatalık
şekersiz çay
öğlen
(akşam anneme yemeğe gitceğim için)
1 tabak kiraz
akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 minik kabak çiçeği dolması
sıvı tüketimi
2 litre su
1 sade soda
teşekkür ederim canım hoş buldum
bu arada ne işler le uğraştığımıza da paylaşsak???
ben call center olarak çalışıyorum
hepimizin kandili mübarek olsun...ramazanda extra dikkat etmek lazımmmmmm
Gunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyum:1.73
Kilom:99.1
Diyetim 1600 1800 arası bi de bizim tartı 2 kilo fazla tartiya diyetisyene göre ama ben yinede kendi tartimdakini yazdım çok teşekkür ederim bu arada çok güzel moral veriyorsunuz dünden beri baya azim kazandım sadece cumartesileri tartilicam bu arada dün başladım tekrardan 600 gram vermisim sabah baktım ama bi daha bakmicam söz
Günaydın fıstıklarrrrr ooooo ayça da burdaymış dayko tinkerbellll
hayırlı kadiller kandilimiz mübarek olsunnn
biraz bakabildim slm verip kaçacağım ara ara gelirim bir kahve içmeye sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm
bu arada ben de ikizler burcuyummmmikizler ikizlerimi çekiyorr acaba
eveeet bende herkeze hayırlı kandiller diliyorum.
mrb canım ben 27 yaşında 1.68 by 110 kgyum önlisans kpss hazırlanıyorum bide en büyük sıkıntım hangi diyeti uyguluycam açıkcasıda biraz hızlı sonuç almak istiyorum ilk etaptada ne önerriisiniz senin menüler gayet güzel gözüküyo
öğle ile akşam yemeğimin arası nerdeyse 9 saat...ikindiye bişi sıkıştırmam lazım.iş yerindeyim ne yapabilrim????????? bu arada su içelim bari :)
oturdum bir tabak kabak yemeği ile ev yapımı yoğurt yedim , şiştim haa
Şimdi yeni üyeleri ekleyeceğim ilk sayfaya , sonra da birkaç kural ekleyeceğim
, yeni gelen kızlar olursa oraya yönlendirirsiniz, sizin aklınızda da yazacak birşey varsa yazayım bebeklerim,
sonra da astroloji yorumlarım var , onları yapıp , azcık ofiste kalan işlerimi yapıcam, proje çizimim falan hep duruyor
Sadece birkaç saat burada yoktum, geldim bir de ne göreyim...
O kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamadım
Atladığım mesaj varsa affoluna
Ben de sporumu yapıp geldim, 6 km yürüdüm
Herkesin Berat kandili mübarek olsun bu arada
Ayyy evet güzelleşti bugün buralar emma , 6 km ne kadar sürüyor 1 saat mi ?
Seninde kandilin mübarek olsun şeker !!
KIZLAR KANDİL SİMİDİ FALAN YEMEK YOK HAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?