20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

xyzxyz :

Başlangıç tarihi: 02 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 80
Güncel Kilo: 77,7
Verilen Kilo:3 Kg
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Benide eklermisiniz listeyeee

Bu arada bende cuma günleri tartılıyorum şekercik, yolumuz çok uzun ama her cuma biraz daha incelmiş oluruz İnşallah :8::8:
Menülerini de yaz olur mu canım :29:

Hoşgeldin canım hemen ekliyorum :16:

teşekkür ederim canım..ben öyle kaplumbağa hızı ile zayıflıyorum galiba.çünkü yumurtalık tembelliği var.kan ilacı ve folik asit kullanıyorum.aşılama iğneleride kilo yapınca 80 e çıktım bu sayede.şimdi ara verdiğim için bu 2 ayda zayıflamak istiyorum..imkansız gibi ama düşebildiğim kadar düşmek istiyoum kilodan.bebek istiyorum ve kilo vermem şart.yumurtalıklar yüzüdende zor veriliyo.

Bu arada bende cuma günleri tartılıyorum şekercik, yolumuz çok uzun ama her cuma biraz daha incelmiş oluruz İnşallah :8::8:
Menülerini de yaz olur mu canım :29:

tabi canım..mesela sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim ve az kaşarlı omlet yaptım kendime..çalıştığım için sabah kahvaltı olayında zorlanıyorum..öğlen yemekte ne var bende bilmiyorum :)

Tamam mervecim diğer özelliklerini de yaz, ama 15 ine kadar tartılmak yok söz mü :20:
İstiyorsan 1 temmuz yapalım , 2 haftada 1 tartıl ?

Pj_Muguet :

Başlangıç tarihi: 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 87
Güncel Kilo: 86,5
Verilen Kilo: 500 gr
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Bunları kendine göre doldur seni ekleyeyim canım ilk sayfaya :29:

Başlangış tarihi : 12 haziran 2014 ( tanışma
Yıldönümü )
Başlangış kilo : 104
Güncel kilo : 104
Verilen kilo : 0
Hedef : 70
Tartı günü : 1 temmuz

Eklerim tabi ki, kaç kilosun canım, boyun kaç, nasıl bir diyet uyguluyorsun?
Bizimle düzenli menülerini paylaş , eğer benim gibi fotoğrafla atabilirsen daha da güzel olabilir, ama atamazsan sorun yok,
Benimde aslında vermem kilo 25-30 arasında, yolumuz uzun , zor olucak, ama başarıcaz, buna inan lütfen :32::32:

Boyum:1.73
Kilom:99.1
Diyetim 1600 1800 arası bi de bizim tartı 2 kilo fazla tartiya diyetisyene göre ama ben yinede kendi tartimdakini yazdım çok teşekkür ederim bu arada çok güzel moral veriyorsunuz dünden beri baya azim kazandım sadece cumartesileri tartilicam bu arada dün başladım tekrardan 600 gram vermisim sabah baktım ama bi daha bakmicam söz

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım..ben öyle kaplumbağa hızı ile zayıflıyorum galiba.çünkü yumurtalık tembelliği var.kan ilacı ve folik asit kullanıyorum.aşılama iğneleride kilo yapınca 80 e çıktım bu sayede.şimdi ara verdiğim için bu 2 ayda zayıflamak istiyorum..imkansız gibi ama düşebildiğim kadar düşmek istiyoum kilodan.bebek istiyorum ve kilo vermem şart.yumurtalıklar yüzüdende zor veriliyo.

ayyy anladım canım, evet özellikle bebiş istiyorsan çok dikkatli beslenmeyi alışkanlık etmelisin, zaten bak burada alışkanlığımızı değiştirmiye çalışıyoruz, öyle bir besleniyoruz ki bu bizde alışkanlık olsun ve bir daha kilolu bir bayan olmayalım :29:

tabi canım..mesela sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim ve az kaşarlı omlet yaptım kendime..çalıştığım için sabah kahvaltı olayında zorlanıyorum..öğlen yemekte ne var bende bilmiyorum :)

Ekmek tam buğday olsun tatlım, beyaz ekmeği tamamen çıkar hayatından , sadece bu 2 ay da değil, unut onu, öyle birşey yok tamam :52:
Kahvaltın gayet güzel, öğle yemeğin çok önemli canım, hem senin tok kalman hemde çok kalorili olmaması gerekiyor , sen cıssları elersin :)

Başlangış tarihi : 12 haziran 2014 ( tanışma
Yıldönümü )
Başlangış kilo : 104
Güncel kilo : 104
Verilen kilo : 0
Hedef : 70
Tartı günü : 1 temmuz

Süper :52::52:
Kızlar hepiniz tekrar tekrar hoşgeldiniz,
şu an da başlangıç aşamasındayız, en zor dönemdeyiz, 1-2 ay sonra çok daha rahat ve kararlı olacağız, sakın pes etmeyin :29:

Son düzenleme:
Günaydın şekerim, hoşgeldin, ay yok bende enerji falan, dün sinirlerim tepeme çıktı ayrılacaktık az kalsın, erkekler bazen çok öküz oluyorlar ya :41::41::41::41: Sen nasılsın bugün :16:

Hevesin kaçmayacak tatlım ama aradan 2 hafta sonra kaç kilo verdiğini bilmemiz gerekiyor ki, doğru mu ilerliyoruz bilelim değil mi ?
İstiyorsan pazartesi tartıl sonra , diğer kızlar gibi 2 haftada bir tartıl bebeğim :29:

ah cancazım erkeler ah erkekler takma boşver:36::36:

tartılcam tabi de hafta da bir istiyorum ctesi tartılcam:15::15:

gayet güzel , biraz denge bozulmuş ama olsun :29::29: :23::23:

ya işte oldu dün birazcık...

80-89 kilo olanlar forumunda ayran detosu yapıo kızlar cuma ctesi onu yapayı m diyorum:64::64:

Boyum:1.73
Kilom:99.1
Diyetim 1600 1800 arası bi de bizim tartı 2 kilo fazla tartiya diyetisyene göre ama ben yinede kendi tartimdakini yazdım çok teşekkür ederim bu arada çok güzel moral veriyorsunuz dünden beri baya azim kazandım sadece cumartesileri tartilicam bu arada dün başladım tekrardan 600 gram vermisim sabah baktım ama bi daha bakmicam söz

Evet canım bakma,

neden bakma biliyor musun ?

günden güne kilon sürekli değişir, mesela o verdiğin 600 gram kilo olmayabilir, yada durup dururken 1 kilo fazla çıkabilirsin.
Ayrıca Doktor Mehmet Öz her gün tartılmanın metabolizmayı kitlediğini söylüyor.
Sen zaten incelip incelmediğini hissedersin bunun için rakamlara hityacın yok, o,
hemde cumartesi sabahları senin için daha heyecanlı ve eğllenceli olacak böylece :8::8:

Ekmek tam buğday olsun tatlım, beyaz ekmeği tamamen çıkar hayatından , sadece bu 2 ay da değil, unut onu, öyle birşey yok tamam :52:
Kahvaltın gayet güzel, öğle yemeğin çok önemli canım, hem senin tok kalman hemde çok kalorili olmaması gerekiyor , sen cıssları elersin :)

canım benimm evet tam buğday ekmeği yemem gerek..ama 2 ay sonra ilaçlara başlamam gerek. :50: ilaçlar mafediyo.hiç bişey yemediğim halde bu kiloya ulaştım :43:

ah cancazım erkeler ah erkekler takma boşver:36::36:

tartılcam tabi de hafta da bir istiyorum ctesi tartılcam:15::15:

ya işte oldu dün birazcık...

80-89 kilo olanlar forumunda ayran detosu yapıo kızlar cuma ctesi onu yapayı m diyorum:64::64:

ayyy oraya hiç bakamadım bir geleyim bakayım ne yapıyolar :52::52::52:

Bu arada

ARA ÖĞÜN VAKTİ BAYANLAR;

ARa öğün yoksa hemen yeşşil çay ya da türk kahvesi de olur.

:122::122::122::122:

canım benimm evet tam buğday ekmeği yemem gerek..ama 2 ay sonra ilaçlara başlamam gerek. :50: ilaçlar mafediyo.hiç bişey yemediğim halde bu kiloya ulaştım :43:

Sen hiç merak etme bebeğim üstesinden geliriz , bozma moralini:29:, ilaçları ne kadar süre kullanacaksın :31:

offf süreki tuvalete gidip duruyorum :53: , yani su teşekkür ederim bebeğim eywallah da valla ofistekiler tip tip bakıyor artık :9::9::9:

Sen hiç merak etme bebeğim üstesinden geliriz , bozma moralini:29:, ilaçları ne kadar süre kullanacaksın :31:

kan ilacına devam etmem lazım bi 4 ay kadar daha..folik asit bilmiyorum doktora bağlı..aşılama iğnelerim ise temmuz ayının sonunda başlayacak.eğer bebişim tutmazsa öteki ay bir daha kullanıcam baştan..Allahım yardım et diyorum bu mübarek günde kilo versem sorunum çözülebilir belki de..iştahımında maşallahı var :))) :56:

Günaydın fıstıklarrrrr ooooo ayça da burdaymış dayko tinkerbellll :32::32:

hayırlı kadiller kandilimiz mübarek olsunnn:16::16:

biraz bakabildim slm verip kaçacağım ara ara gelirim bir kahve içmeye sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

bu arada ben de ikizler burcuyummmm:12::32::32: ikizler ikizlerimi çekiyorr acaba:9::9:

Son düzenleme:
Evet canım bakma,

neden bakma biliyor musun ?

günden güne kilon sürekli değişir, mesela o verdiğin 600 gram kilo olmayabilir, yada durup dururken 1 kilo fazla çıkabilirsin.
Ayrıca Doktor Mehmet Öz her gün tartılmanın metabolizmayı kitlediğini söylüyor.
Sen zaten incelip incelmediğini hissedersin bunun için rakamlara hityacın yok, o,
hemde cumartesi sabahları senin için daha heyecanlı ve eğllenceli olacak böylece :8::8:

Ben günde 7 kere tartiya çıkıp psikolojimi Bozuyorum geceleri uyuyamiyorum bu arada tiroid hastasıyım onu da belirtiyim metabolizmam çok yavaş ama sizlerin sayesinde gaza geldim umarım bu sefer gidicek bu kilolar diyeti bırakınca daha çok alıyorum artık almak istemiyorum

bende sizin gruba katılmak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz? neler yapıyorsunuz? bende 25 30 kilo kadar vermeliyim

biraz bakabildim slm verip kaçacağım ara ara gelirim bir kahve içmeye sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

bu arada ben de ikizler burcuyummmm:12::32::32: ikizler ikizlerimi çekiyorr acaba:9::9:

:52::52::52:
Ay bebeğim astrolojiye topik açıcam, bayanlar ve eşlerini yorumluyorum çok memnun kalıyorlar, :9:
Seni burada gördüğüme çok sevindim , mutlaka uğra :29::29:
Seninde kandilin mübarek olsun şekerim :16:

evet buralardayız uğra arada kızların senin uyarılarına desteğine bilgilerine ihtiyacı var:54::48:

Ben günde 7 kere tartiya çıkıp psikolojimi Bozuyorum geceleri uyuyamiyorum bu arada tiroid hastasıyım onu da belirtiyim metabolizmam çok yavaş ama sizlerin sayesinde gaza geldim umarım bu sefer gidicek bu kilolar diyeti bırakınca daha çok alıyorum artık almak istemiyorum

oooo bebeğim sen en büyük hatayı tartılmakla yapıyorsun, bak bundan sonra tartı günleri hariç onu unut, hatta gözünün önünde durmasın,
lütfen hastalıklarını ve kilolarını da unut, çünkü kiloların gidecek , zamanla sen bir bakmışsın ki ince bir bayan olmuşsun, ben daha önce bu forumda 23 kilo verdim ve emin ol benim gibi karasız biri bile yaptıysa herkes yapar, kimseye diyette olduğunu söyleme, çünkü sen diyette değilsin.

Ve zorlanacaksın canım, hepimiz zorlanıcaz, yeri gelecek ağlayacağız bak emin ol, ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır, biz her zaman yanındayız, burada inan kilo vermenin aslında ne kadar eğlenceli olduğunu göreceksin, kilolu döneminin keyfini çıkar çünkü bir daha asla öyle olmayacaksın, her zaman yanındayız, zamanla sende kilo verdikçe diğer bayanlara yardım ederek güç vereceksin ve güç toplayacaksın , herşey çok güzel olacak sakın dert etme canım benim :29:

bende sizin gruba katılmak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz? neler yapıyorsunuz? bende 25 30 kilo kadar vermeliyim

Hoşgeldin canım, neler yaptığımızı ilk sayfaya yazmadımi bugün onları ekleyeceğim ama orada öneriler ve yasakların birazı var.
Üyeler listesi de var bak orada ki listeyi kendine göre yazıp, buraya yaz bende seni ekleyeyim.

En önemlisi bize karşı, ne yediğini en dürüst şekilde yazmak, çünkü gün gelecek bazen eskisi gibi kendini kaybedebileceksin, öyle bir an da yılların verdiği alışkanlıkları değiştiremiyoruz maalesef.

Başaracağına inan, çünkü imkansız değil, :8::8::8:

Back