20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

:2:
Canım hoşgeldin,
Kilonu bil ama lütfen, kendine bir gün seç ve o gün mutlaka tartıl, bu haftada 1 değil, 2 haftada 1 de olabilir :29:

Spor konusunda gelince, emin ol hepimizde az da olsa tembellik var, o yüzden kilo sorunu yaşıyoruz özellikle, ama bir süre sonra alışıyorsun, önce 3 günder bir sabah çık mesela, sonra iki günde bir çık, daha sonra her sabah çık, ilk iki hafta çok zorlanacaksın ama bunu yapman gerekiyor.
Kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç ? :26::26:
Çabuk hesap ver , burada soruları biz sorarız :9::9::9:
Benim bu çenem yüzünden gelen geri gitcek diye korkuyorum ya :9::9:

enson 60 kiloydum boy 1,65 yaş 25
kendımce yediklerime dikkat ediyorum ama karsıma cıkan ılk guzel menude yalan oluyor :1:

:2:

enson 60 kiloydum boy 1,65 yaş 25
kendımce yediklerime dikkat ediyorum ama karsıma cıkan ılk guzel menude yalan oluyor :1:

İşte o yalan olursa biz burda seni döveriz :22::22::22:
Bize ne yediğini düzenli yaz canım, akşamları çok geç yeme, kalorisi fazla, yağlı, unlu, tatlı şeylerden uzak durmaya alıştır kendini ,
bende 24 yaşındayım, bizim şu an metabolizmamız da hızlı, yaşımız ilerledikçe metbolizmamız yavaşlayacak o yüzden şimdiden düzeltmemiz lazım yaşam tarzımızı
Kendine tartılacağın günü belirle, ilk sayfada ki üye listesinde ki minik listeyi doldur ve ben seni oraya ekleyeyim, hoşgeldin :29:
Benim adımda müge bu arada :52::52::52:

İşte o yalan olursa biz burda seni döveriz :22::22::22:
Bize ne yediğini düzenli yaz canım, akşamları çok geç yeme, kalorisi fazla, yağlı, unlu, tatlı şeylerden uzak durmaya alıştır kendini ,
bende 24 yaşındayım, bizim şu an metabolizmamız da hızlı, yaşımız ilerledikçe metbolizmamız yavaşlayacak o yüzden şimdiden düzeltmemiz lazım yaşam tarzımızı
Kendine tartılacağın günü belirle, ilk sayfada ki üye listesinde ki minik listeyi doldur ve ben seni oraya ekleyeyim, hoşgeldin :29:
Benim adımda müge bu arada :52::52::52:

tamam canım hoşbulduk :3:
bu sabah ekmeği ucundan salatalık domates 1 haşlanmış yumurta ve minnacık peynir yedim. çayımı zaten şekersiz içerim ama öğle yemeklerim yağlı ve salçalı sadece ana yemekten yemeği düşünüyorum bakalım..

Tşkler ediyorum. Ay yürüyemedim çok sıcak. Akşam yürürüm artık. Onun yerine bugün dip köşe temizlik yapayım. Bide leslie yaptık mı tamamdır. Yalnız ben ilk ay tartılmayı düşünmüyorum yoksa cılkını çıkarıyorum tartı dengesini bozuyor bnm yüzümden. Temmuz 12 tqrtı günüm

tamam canım hoşbulduk :3:
bu sabah ekmeği ucundan salatalık domates 1 haşlanmış yumurta ve minnacık peynir yedim. çayımı zaten şekersiz içerim ama öğle yemeklerim yağlı ve salçalı sadece ana yemekten yemeği düşünüyorum bakalım..

Müge evde misin şu an çalışıyor musun ?
Öğle yemekleri çok önemli, hem akşam çok yememek için iyi doyman hem de çok kalori almaman lazım, hemen onu çözümleyelim :31:

mugeolgan

Başlangıç tarihi: 12 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 60
Güncel Kilo: 60
Verilen Kilo:
Hedef: 52
Tartı günü:İki haftada bir cumartesi

Müge evde misin şu an çalışıyor musun ?
Öğle yemekleri çok önemli, hem akşam çok yememek için iyi doyman hem de çok kalori almaman lazım, hemen onu çözümleyelim :31:

çalısıyorum canım o yuzden oğle yemeklerımı ayarlayamıyorum ve az yedım ıcın aksama cok acıkıyorum yaaaa :56:

Tşkler ediyorum. Ay yürüyemedim çok sıcak. Akşam yürürüm artık. Onun yerine bugün dip köşe temizlik yapayım. Bide leslie yaptık mı tamamdır. Yalnız ben ilk ay tartılmayı düşünmüyorum yoksa cılkını çıkarıyorum tartı dengesini bozuyor bnm yüzümden. Temmuz 12 tqrtı günüm

Tamam mervecim diğer özelliklerini de yaz, ama 15 ine kadar tartılmak yok söz mü :20:
İstiyorsan 1 temmuz yapalım , 2 haftada 1 tartıl ?

Pj_Muguet :

Başlangıç tarihi: 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 87
Güncel Kilo: 86,5
Verilen Kilo: 500 gr
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Bunları kendine göre doldur seni ekleyeyim canım ilk sayfaya :29:

İşte bunu hemen düzeltmemiz lazım, akşam yapıp yanına alamazmısın :26:
Bu arada listeye ekliyorum canım

ya bu çok zor olur bir ara yemek paramı alıp kendım yapmayı dusundum ama usendım :68:
belkı ramazandan sonra dedıgımı yapabılırım şuan yapabileceğim şey ekmeksiz ana yemekten çorbadan yemek..
bu arada oruc tutucam ramazan diyeti de yaparız demi kızlar..

xyzxyz :

Başlangıç tarihi: 02 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 80
Güncel Kilo: 77,7
Verilen Kilo:3 Kg
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma

Benide eklermisiniz listeyeee

Hemen ekliyorum canım :8::8::8:
Cumartesi günleri dışında tartılmak yok tamam mı şeker :30:

KIIIIZZZLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN

:122::122::122::122::122::122:

Ay ben sabah spora çıkamadım dün akşam benimkiyle çok fena kavga ettik :53:
Uyuyamadım hiç işe de geç kaldım ama sabah yapamadığım sporu akşam yapmaya çalışacağım :8::8::8::8:

günaydın şekerim sabah sabah çok enerjiksin maşallah

Kız cumartesi günü tartılınca yazayım seni, tartılmadım diye kilo mu olur :9::9:

ya şimdiden tartılıp hevesim kaçsın istemiyorum:50::50::50:

ayrıca hepimizin kandili mübarek olsun ...Allah dualRIMIZI kabul etsin...:21::21::21::21::21::21::21::21:

dünkü menümüde yazayım

sabah

1 dilim b.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim(kalın) ezine peynir
domastes salatalık
şekersiz çay

öğlen

(akşam anneme yemeğe gitceğim için)
1 tabak kiraz

akşam

1 kase yoğurt çorbası
4 minik kabak çiçeği dolması

sıvı tüketimi

2 litre su
1 sade soda

Gunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın şekerim sabah sabah çok enerjiksin maşallah

ya şimdiden tartılıp hevesim kaçsın istemiyorum:50::50::50:

ayrıca hepimizin kandili mübarek olsun ...Allah dualRIMIZI kabul etsin...:21::21::21::21::21::21::21::21:

Günaydın şekerim, hoşgeldin, ay yok bende enerji falan, dün sinirlerim tepeme çıktı ayrılacaktık az kalsın, erkekler bazen çok öküz oluyorlar ya :41::41::41::41: Sen nasılsın bugün :16:

Hevesin kaçmayacak tatlım ama aradan 2 hafta sonra kaç kilo verdiğini bilmemiz gerekiyor ki, doğru mu ilerliyoruz bilelim değil mi ?
İstiyorsan pazartesi tartıl sonra , diğer kızlar gibi 2 haftada bir tartıl bebeğim :29:

dünkü menümüde yazayım

sabah

1 dilim b.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim(kalın) ezine peynir
domastes salatalık
şekersiz çay

öğlen

(akşam anneme yemeğe gitceğim için)
1 tabak kiraz

akşam

1 kase yoğurt çorbası