dayko bunu beğendi beğen butonundan olmadı
bende isterim oğlak burcuyum (hiç bir şeyden de kusur kalmim)![]()
bebegim yorumları yarın yazarım, eve geldim telden yazamıyorum kıı cok zor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel şekerim gel. Bizim yolumuz cok uzun aah ah.
Ilk sayfada uyelerın ozellıkleri yazıyor. Sende o listeyi yaz, ekleyelim, istediğin zaman bildirim yapabilirsin :)
nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
![]()
![]()
:26: :26: :26:
![]()
![]()
![]()
Kizlar biliyorsunuzdur belki bide ben soylim
Meyve ile beraber mutlaka sut,yogurt,ayran tuketin mesela
1 porsiyon meyvenin yanina 1 su brd. Ayran yada 1 cay brd yogurt yada 1 cay brd sut
Bunun amaci simdi biz seker kullanmıyoruz ya vucut meyvedeki sekeri direkt depolamaya calisirmis meyve yaninda aldigimiz protein meyvedeki sekerin depolanmasini engelliyormus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen koç, kova ya da aslansın .
bence kova burcusun
sohbetin ortasından zoort diye çıktım ama baştan muhabbetlerinizi okudum![]()
Canim kolay gelsin grubunuz hayirli olsun. Ben 3 topikle rekordayim zaten yoksa gelirdim bende ama ara ara ugrarim takibe aliyom simdi . bol eksiler dilerim hepinize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haberleri izleyince iştahım kaçıyor artık, her yerde savaş, şiddet, bu ne ya![]()
evet bu cok dogru bilgi hele ki yogurt ve kayısı cok guzel ara ogun oluyor, cok tok tutuyor.
Kizlar biliyorsunuzdur belki bide ben soylim
Meyve ile beraber mutlaka sut,yogurt,ayran tuketin mesela
1 porsiyon meyvenin yanina 1 su brd. Ayran yada 1 cay brd yogurt yada 1 cay brd sut
Bunun amaci simdi biz seker kullanmıyoruz ya vucut meyvedeki sekeri direkt depolamaya calisirmis meyve yaninda aldigimiz protein meyvedeki sekerin depolanmasini engelliyormus.
merhaba kızlar
benimde 17 kilo vermem gerekiyor
p.tesi başladım diyete
boyum : 178
kilom : 85
ulaşmak istediğim kilo : 68
ben burdaki forumlardan çok destek alıyorum .. güven gelidi kendime![]()
İkizler burcuyum hanımlar :86::111:
Hoşgeldin, ne güzel başlığımız kalabalıklaştı, şenlendi![]()
Canım bende ikizler burcuyum, bizim burcumuzun belirgin özellikleri onlar degil ki :)
Yok, yok eğlencesine söyledim zaten :) Kadınlar arasında hep bu muhabbetler döner ya hani, yaşını sorarsın "Sence ben kaç gösteriyorum?" ya da burcunu sorarsın "Sence ben hangi burcum?" diye sorarlarHep bir gizem hep bir keşfedilme arzusu
![]()
3 belirgin özelliğim:
- Çok yüksek ideallerim vardır, kendime hayatta hiçbir konuda küçük hedefler seçmem, küçük şeylerle mutlu olamam, vizyonu dar olan büyük hedefler peşinde koşmayanları da sevmem,
- Dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler ama aynı kişiler beni tanıyınca ne kadar içten, samimi, fedakar ve canayakın olduğumu söylemeye başlarlar,
- Karşı cinste dış görünüşten, paradan ziyade zekaya, bilgiye, karizmaya, kariyere önem veririm.
Vay be ben neymişim böyle![]()
Ay burcu, yükselen, 7. ev, 5. ev, Mars'ta konumlanan burç, Venüs'te konumlanan burç vs gibi şeylerden bahsetmişti arkadaşımDoğum haritasına göre farklı etkiler olabiliyormuş, güneş burcunun özelliklerini baskın şekilde yansıtmıyorsun demişti, ne kadar doğrudur bilemem, pek anlamıyorum :)
kız üçüncü hariç hiçbiri bizde yoktur :) yukseelenin ne ? :) Ayy yarın sabah olsa da spora cıksam :))
Özelden attım bilgilerimi :)
Ben de uzuuun bir yürüyüşten geldim, dün gece de az uyuduğum için resmen diz kapaklarım ağrıyor. 3 saat uykuyla ayaktayım
Yarın ne tür bir spro yapacaksın; yürüyüş, koşu, pilates...? :)
ben yürüyüş ve birkaç plates hareketi yapıyorum tatlım :)
Diyete başladığımdan beri spor pek yapmadım ama bundan sonrası için ciddi ciddi spor konusunu düşünmem lazım. Spor olmadan yeterince sıkılaşma olmuyor. 60'lara inince aletli pilates düşünüyorum aslında, özel bir eğitmenle çalışılıyor, çok etkili olduğunu okudum. 60'lara kadar yeterince yürüyüş yapabilsem bile yeter bana ama bakalım :) Ne güzel sen şimdiden pilates yapıyorsun, kısa zamanda incelirsin, sıkılaşırsın![]()