Kış bebeklerine well soft battaniye tavsiye edebilirim kızlar.Hamikeyken 100 TL ye aldığım well softlar şuan 350 den 250 ye inmiş.Ben civilden 89 ve 159 TL arasında değişen fiyatlarla aldım.İnanılmaz güzeller.Kisin bebeği sıcacık tutuyorlar.Biz bütün kış kullandik.En çok da dışarı çıkarken.Bez stoğu yapmanızı tavsiye ederim Bezler sürekli zamlanio.Biz park yatak tercih ettik.Cok memnunuz.Kraft Calipso Prime Donenceli Oyun parkı.Mama sandalyemiz de Kraft.Evet daha erken diceksiniz belki ama imkanı olan alsın derim kızlar.Sepete attığım mama sandalyesi bir gecede 200 TL zamlandi.Ben puset örtüsünu Banndu aldım.Strec penye kalın bı kumaş.Ucma,açılma,kayma derdi yok.Asiri rahat bişey.Mamky diye bı firma var trendyolda.O da Banndu tarzı puset örtüleri yapio.Almadim ama tarzını çok beğendim.Fermuarli ve çıtçıtlı.Ona da gozatin derim.Termos alın çünkü eninde sonunda ihtiyacınız oluo.Ben baby plus ve Chicco almistim çok memnunum.Tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü alın.Kaka yaptığında etrafa bulaşmasın.Bi de ilk zamanlar altını açınca çiş ve kaka yapio minnoslar
ortalık batmasın.Kaka bulasmadigi sürece kullanılabilir tek kullanımlık alt açmalar.Ayrica AVM de ya da dışarda hijyeninden emin olmadığınız bi yerde bebeğin bezini değiştirmeniz gerektiğinde de altına serebilirsiniz.Ben çok fazla muslin bez ve battaniye kullaniorum.Bebegi evde koyduğum heryere muslin seriyorum.Muslinlerimi de Trendyoldan Zeypba ve TinyLamb ten aliorum.Onlardan da çok memnunum.Bebek bakım çantası olarak sırt çantası almıştım.Ama rahat kullanmadım.Gecen gün KitiKate den kol çantası şeklinde bebek bakım çantası aldım.İci çok geniş ve kullanışlı.Seceneklerinize ekleyebilirsiniz.Oioi silikon kasik aldım.İlac ve vitamin verirken çok işimize yaradı.Simdi de ek gıda için kullanıyoruz.Dis kaşıyıcı olarak da kullanio bebekler.Emzirme yastığımi emzirirken hiç yanimdan ayirmadim.Yastiksiz emziremiodum.Hastaneye goturmedigime pisman oldum.Benim emzirme yastığım Babyjem.Ondan da çok memnundum.Agiz bezi çok kullanilio.Ben en çok e bebeğin büyük penye ağız bezlerini beğendim.Yumusacik ve oldukça büyükler.Ona benzer LC Waikiki de de var.Ordan da aldım.Cok kaliteliler.Tavsiye ederim bı bakın kızlar.Oh La Koala nin muslin ağız bezleri hafif tırtıklı gibi.Onunla bebeğimin saçlarını kuruluyorum.Bebegi kurulacak için ne havlu ne bornoz en güzel şey muslin.Aninda suyu cekio ve hemen kuruyo.En çok kullandığım giysi çıtçıtlı body.Bol bol alın.Cok fazla üst baş degistiriliyo çünkü.Pisik kremimiz Chicco 4 in 1 .Pasta yapıda.Azicik sürseniz bebeğin cildine hemen sivaniyo.Sukurler olsun hiç pisik yaşamadık
benim aklıma gelenler bunlar.