- 6 Haziran 2019
- 157
- 88
- 18
Yapıldı canım onda da sorun yok çok şükürYumurta gelisimi icin pesinden catla ignesi veriliyor. Belki senin yumurtalarin gelisiyo catlamiyodur bunun takibi falan yapildi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıldı canım onda da sorun yok çok şükürYumurta gelisimi icin pesinden catla ignesi veriliyor. Belki senin yumurtalarin gelisiyo catlamiyodur bunun takibi falan yapildi mi
Yok canım çok şükür rahim filmime kadar çekindim hiç sorun yok. Amin inşallah hepimize versin inşallahAleyküm selam Rabbim hayırlı ise versin ama.tabi annelik.duygusu merhameti biz kadınları verilmiş insan her ay bekliyor bir umutla çok haklisin. Tadigim vardı o da her ay kontrole giderdi eşiyle hep normaldi sonra haberi geldi hamileymiş nasıl oldu dedim benim rahmim ters mis dedi vs şaşırmıştım olabilir mi acaba![]()
Amiinn amiinn canımm Allah'ım dayanma gücü sabır versin hepimize. Eşim çok çok istiyor ona daha çok üzülüyorum. Adetimin her ilk günü ağlama krizine giriyorum o kadar kötü oluyorumCanım ben sana kendimden örnek vereyim 4 yıl sonra rapbim nasip etti geri aldı 4 aydır bekliyorum hala bize düşen tevekkül etmek bu kadar kendini yıpratma allah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ve bana![]()
Mübarek aylardayız bol bol meryem süresi oku başka şeylerle kendini meşgul et bu yoksa geçmez böyle hayat herkes istiyor tabiki kim istemiyor kiAmiinn amiinn canımm Allah'ım dayanma gücü sabır versin hepimize. Eşim çok çok istiyor ona daha çok üzülüyorum. Adetimin her ilk günü ağlama krizine giriyorum o kadar kötü oluyorum
Hemen olsun diyosan nasipse vakti de geldiyse asilama deneyebilirsinizYapıldı canım onda da sorun yok çok şükür
41 meryem suresini 41 gün okudum 41 ayrı hurmaya okuttum tesbihler çekiyorum inşallah olur. Herkesin dileğini duasını Rabbim nasip etsinMübarek aylardayız bol bol meryem süresi oku başka şeylerle kendini meşgul et bu yoksa geçmez böyle hayat herkes istiyor tabiki kim istemiyor ki
Aşılamanın şansına düşük diyor çevrem doğru mu acabaHemen olsun diyosan nasipse vakti de geldiyse asilama deneyebilirsiniz
O kader kismet canim tup bebekte senelerce defalarca deneyende var. Maddiyati yuksek tutup tup bebekte deneyebilirsin ama ilk seferde asilama da deneyebilirsin. Bu siralar tup bebek fiyatlari pahalanmistirAşılamanın şansına düşük diyor çevrem doğru mu acaba
Doğru diyosun canım benim istanbulda aşılama fiyatları ne kadardır acabaO kader kismet canim tup bebekte senelerce defalarca deneyende var. Maddiyati yuksek tutup tup bebekte deneyebilirsin ama ilk seferde asilama da deneyebilirsin. Bu siralar tup bebek fiyatlari pahalanmistir
Amin inşallah41 meryem suresini 41 gün okudum 41 ayrı hurmaya okuttum tesbihler çekiyorum inşallah olur. Herkesin dileğini duasını Rabbim nasip etsin![]()
Dualarında yer ver olur dua emanet ediyorum ❤Amin inşallah![]()
Hic fikrim yok canim. Ben konyada tup bebek tedavisi gordum 10bin tutmustuDoğru diyosun canım benim istanbulda aşılama fiyatları ne kadardır acaba
Tamam canım veririm merak etmeDualarında yer ver olur dua emanet ediyorum ❤
Anladım canımm peki var mı evladınnHic fikrim yok canim. Ben konyada tup bebek tedavisi gordum 10bin tutmustu
Allah razı olsun canım benim ❤Tamam canım veririm merak etme![]()
Allah sendende razı olsun canım rapbim gönlüne ferahlık versin tez zamanda ama sen de bu kadar yıpratma kendiniAllah razı olsun canım benim ❤
ah canım aynı sorun bende de var 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz malesef olmadı aşılamam da tutmadı 5-6 aydır da ovuslasyon takip edip değerlendiriyoruz.Cok anlamam bu islerden ama en guzeli ovulasyon takip edin bir kac ay. Gerek uygulamalardan gerekse testlerden yararlanin. Yine olmazsa tup bebege basvurun gec kalmadan derim en saglam.fikir bu bence
Nasıl kaldınız acaba anlatır mısınızTatlım preseed dene bende hamile kalamıyordum bununla hamile kaldım 8.senede geldi mucizem
Amiin hepimize inşallah canımm. Bilmiyorum çok hassasım çok zayıfım bu konudaAllah sendende razı olsun canım rapbim gönlüne ferahlık versin tez zamanda ama sen de bu kadar yıpratma kendini![]()