• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleyküm selam Rabbim hayırlı ise versin ama.tabi annelik.duygusu merhameti biz kadınları verilmiş insan her ay bekliyor bir umutla çok haklisin. Tadigim vardı o da her ay kontrole giderdi eşiyle hep normaldi sonra haberi geldi hamileymiş nasıl oldu dedim benim rahmim ters mis dedi vs şaşırmıştım olabilir mi acaba 🙄
Yok canım çok şükür rahim filmime kadar çekindim hiç sorun yok. Amin inşallah hepimize versin inşallah

Canım ben sana kendimden örnek vereyim 4 yıl sonra rapbim nasip etti geri aldı 4 aydır bekliyorum hala bize düşen tevekkül etmek bu kadar kendini yıpratma allah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ve bana🤲🤲
Amiinn amiinn canımm Allah'ım dayanma gücü sabır versin hepimize. Eşim çok çok istiyor ona daha çok üzülüyorum. Adetimin her ilk günü ağlama krizine giriyorum o kadar kötü oluyorum

Amiinn amiinn canımm Allah'ım dayanma gücü sabır versin hepimize. Eşim çok çok istiyor ona daha çok üzülüyorum. Adetimin her ilk günü ağlama krizine giriyorum o kadar kötü oluyorum
Mübarek aylardayız bol bol meryem süresi oku başka şeylerle kendini meşgul et bu yoksa geçmez böyle hayat herkes istiyor tabiki kim istemiyor ki

Mübarek aylardayız bol bol meryem süresi oku başka şeylerle kendini meşgul et bu yoksa geçmez böyle hayat herkes istiyor tabiki kim istemiyor ki
41 meryem suresini 41 gün okudum 41 ayrı hurmaya okuttum tesbihler çekiyorum inşallah olur. Herkesin dileğini duasını Rabbim nasip etsin 😔

O kader kismet canim tup bebekte senelerce defalarca deneyende var. Maddiyati yuksek tutup tup bebekte deneyebilirsin ama ilk seferde asilama da deneyebilirsin. Bu siralar tup bebek fiyatlari pahalanmistir
Doğru diyosun canım benim istanbulda aşılama fiyatları ne kadardır acaba

Tatlım preseed dene bende hamile kalamıyordum bununla hamile kaldım 8.senede geldi mucizem

Cok anlamam bu islerden ama en guzeli ovulasyon takip edin bir kac ay. Gerek uygulamalardan gerekse testlerden yararlanin. Yine olmazsa tup bebege basvurun gec kalmadan derim en saglam.fikir bu bence
ah canım aynı sorun bende de var 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz malesef olmadı aşılamam da tutmadı 5-6 aydır da ovuslasyon takip edip değerlendiriyoruz.

Back