• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyanlar bakabilir mi

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Kızlar erkek kardeşim İstanbul Cerrahpaşada bilgisayar programcılığı kazanmış benim bildiğim hiç de iyi bir bölüm değil üstelik ek tercihlerden yerleşmiş o bulumu okuyanlar yakını okuyan varsa nasıl bir bölüm bahsedebilir misiniz

Ülkede en iyi meslek doktorluk denirdi, o da iyi değil artık. O yüzden bence moralini bozmayın kardeşinizin. Kendini geliştirirse iyi yerlere gelir, yazılım da öğrensin mesela okurken.

İyi bölüm değil denemez aslında. Kardeşiniz ilgisini çektiği için mi yazmış orayı yoksa öylesine mi? Yazdığına göre istidadı vardır diye düşündüm. Belki 4 yıllık mühendisliklere tamamlar, belli mi olur... Bunun yanında "siber güvenlik" alanına yönlendirmenizi öneririm, son zamanların en yükselen mesleklerinden biri.

İyi bölüm değil denemez aslında. Kardeşiniz ilgisini çektiği için mi yazmış orayı yoksa öylesine mi? Yazdığına göre istidadı vardır diye düşündüm. Belki 4 yıllık mühendisliklere tamamlar, belli mi olur... Bunun yanında "siber güvenlik" alanına yönlendirmenizi öneririm, son zamanların en yükselen mesleklerinden biri.
Canım öylesine heralde çünkü bilgisayar ile hiç bir bağlantısı yok lisede imam hatip okudu ee hayatında eline bilgisayar faresi almamış insan bende şaşırdım ama söyleyince darilıyor :(
Çok zor olduğunu okudum bazi yorumlarda
Bende lisede bilgisayar bölümü okudum programlama da vardı ve inanılmaz zordu sanırım aynı bölüm

Ülkede en iyi meslek doktorluk denirdi, o da iyi değil artık. O yüzden bence moralini bozmayın kardeşinizin. Kendini geliştirirse iyi yerlere gelir, yazılım da öğrensin mesela okurken.
Ama canım ömründe bilgisayar kullanmamış ki hani ona göre değerlendirirsek çok zayıf kalir

Back