- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
Tsk ederim.Yumurta çatlatmaya yardımcı oluyor sanırım
çok teşekkür ederimmmm darısı bütün isteyenlere..Hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıkla kucağına alırsın inş:)
Ilk mesaji okudum sadece. Yazdiklarini okuyunca yasadiklarini gozumde canlandirdim. Resmen okudukca gozumde film gibi canlandi o heyecanin hevesin. Cizgileri gormendeki halin gozumde canlandi
Senim adima cok mutlu oldum. ALLAH hayirli evlat versin. Bizde tup bebek tedavisine yeni baslamisken hamile kalmistim ama evde yapilan testlerde okadar cok istedimki o 2 cizgiyi gorup o heyecani yasamayi ama yasayamadim. Evdeki testler negatif gosteriyordu adet sokucu kullandim ama meger hamileymissim. Testte degilde kanda cikti. Arkadaslarima demiştim hatta 1 2 hafta daha gecsin o evdeki testlerden yapicam yinr. Ben o cizgileri gorup heyecanlanmak istiyorum diye ama maalesef düşük yaptim.
Ilk dusme sancisi acisi falan filan uzulemedim bile ama simdilerde cok uzuluyorum hep aklima geliyor. Yasasaydi diye.
ALLAH saglik ile kucagina almayi ve saglikli hamilelik gecirmeni ve saglik ile buyutmeni nasip etsin.
Banada dua edersen sevinirim. Bende yatarken hep dua etmistim.
Kızlar bu yakı nereye yapıstırılıyor
Cok teşekkür ederim bu ay tedaviye başlayacağız zaten ek olarak bunuda yapayım okadar yoruldum anlatamam psikolojim cok bozuk ağlamaktan gözlerim şiş geziyorum Allâh affetsin isyana sürüklenmekten korkuyorum Allâhım bir yol göstersin caresizlik cok kötü birşey neyse kafanızı şisirdimAma yumurtlama gününde yapıştırın ben öyle yapmıştım . Açıkcası tam olarak ne işe yaradıgını bilmiorum ama çok duıymuştum bi dneyim dedim :)
Cok teşekkür ederim bu ay tedaviye başlayacağız zaten ek olarak bunuda yapayım okadar yoruldum anlatamam psikolojim cok bozuk ağlamaktan gözlerim şiş geziyorum Allâh affetsin isyana sürüklenmekten korkuyorum Allâhım bir yol göstersin caresizlik cok kötü birşey neyse kafanızı şisirdim
Haklısınız bazen bende nasip kısmet Allâh belki beni sınıyor belkide her şerde bir hayır vardır diye düşünüyorum bu aralar aklım gelgit ondan gelen herşey bize bir lütuf aslında sanırım bu aralar cok duygusalım ondan hassasiyetim ümitsizliğe kapılıyorum sanki imkansız gibi geliyorokadar iyi anlıyorumki adetimi görmemle her ay hastanelik oluodum üzüntüdenÇok zor ama cidden o sürede insan sukutunu koruyamıyor.. Sonradan diorum naptım ben bukadar kendime die. Çünkü geçti bitti şükürler olsun... Ama İsyan etmeyin sakın benim çok sevdiğim bir hocam şöyle demşti ondan sonra daha farklı baktım ; Bana özellikle evlat konusunda aşrı istekli olmak isyan etmek iyi birşey değil dedi. Belki rabbim seni çok seviyor ki vermiyor . Düşünsene çocugundan dolayı ciddi bir sınav yaşadıgını demişti ve cidden o zman daha farklı baktım . Benim erkek kardeşim az çektirmedi bizee. evladında hayırlısını versin Rabbim...
insanız sonuçtaa hepimiz aynı şeyleri yaşamışız . Tüp bebek düşünmeye başladık ben diorum ki artık buda olmazsa negatif olursa o zman ne olacak . Hep kötüyü düşünmek mahvetti yani beni . İyi düşünmek lazımmm biyerde okudum bi üye şey yazmış o ay hamile gibi davrandım bebeğimi sevdim karnımda sürekli demiş ve o ay hamile kalmışşHaklısınız bazen bende nasip kısmet Allâh belki beni sınıyor belkide her şerde bir hayır vardır diye düşünüyorum bu aralar aklım gelgit ondan gelen herşey bize bir lütuf aslında sanırım bu aralar cok duygusalım ondan hassasiyetim ümitsizliğe kapılıyorum sanki imkansız gibi geliyor
Vallaha kafayı yiyeceğim bu ay asılama yapılacak bakalım olmassa tüp bebek ya hiç biri olmassa diye düşün düşün kafayı yemek üzereyim hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen banada dua edininsanız sonuçtaa hepimiz aynı şeyleri yaşamışız . Tüp bebek düşünmeye başladık ben diorum ki artık buda olmazsa negatif olursa o zman ne olacak . Hep kötüyü düşünmek mahvetti yani beni . İyi düşünmek lazımmm biyerde okudum bi üye şey yazmış o ay hamile gibi davrandım bebeğimi sevdim karnımda sürekli demiş ve o ay hamile kalmışş
Canım yazını gözlerim dolarak okudum,benimde 2 yıldır sebepsız ınfertıle bebegım olmuyor,ben 30 yasındayım 8 ay once tup bebek denedık hersey çok guzeldı tuttu ama 2 aylıkken gelısmedı aldırmak zorunda kaldım, subatta tekrar denedık budefa tutmadı hanı demıssın ya negatıf olursa ozaman neolurdu dıye ınsan yıkılıyor bıraktım artık toparlanmaya çalısıorum tekrar bır tup bebek için maddı ve manevı bıttım gücüm yok.. meryem suresı okudu teyzem bana bende okudum ama normal yolla hıc hamıle kalamadım sanırım bneım olmayacak artık dıye mahvoluyorum... yakı yapıstırmak nedmeek buaradainsanız sonuçtaa hepimiz aynı şeyleri yaşamışız . Tüp bebek düşünmeye başladık ben diorum ki artık buda olmazsa negatif olursa o zman ne olacak . Hep kötüyü düşünmek mahvetti yani beni . İyi düşünmek lazımmm biyerde okudum bi üye şey yazmış o ay hamile gibi davrandım bebeğimi sevdim karnımda sürekli demiş ve o ay hamile kalmışş
Canım yazını gözlerim dolarak okudum,benimde 2 yıldır sebepsız ınfertıle bebegım olmuyor,ben 30 yasındayım 8 ay once tup bebek denedık hersey çok guzeldı tuttu ama 2 aylıkken gelısmedı aldırmak zorunda kaldım, subatta tekrar denedık budefa tutmadı hanı demıssın ya negatıf olursa ozaman neolurdu dıye ınsan yıkılıyor bıraktım artık toparlanmaya çalısıorum tekrar bır tup bebek için maddı ve manevı bıttım gücüm yok.. meryem suresı okudu teyzem bana bende okudum ama normal yolla hıc hamıle kalamadım sanırım bneım olmayacak artık dıye mahvoluyorum... yakı yapıstırmak nedmeek buarada
Tesekkur ederm ınsallah sende saglıkla kucagın alırsın bebegını, yakı olarakmı satılıyor eczanelerde nereye yapıstırdın tam olarak pek blmıorum acıkcasıÇok üzüldüm... Gerçekten bi zmanı var . aama sizin yerinizde olsam aynı şeyleri düşünürdüm ama dirayetli olmak lazım . Hiç ummulmadık bir anda geliverio ve bütün yaşananlar unutuluoo . İnşallah sizinde öyle olurr. ezcanelerde satılan birşey . Agrıyan yerlere falan yapıştırırlar sıcak tutsun die. Bende bir yerden görmüştüm bi deneyim dedim . Bide en önemlisi stres gerçekten . Toparlanma sürecinde kendinize zman ayırın . İnşallahh en kısa zmanda alırsınız güzel haberlerinizi....
anladım canım yanı tam belimın altına yapıstırıorum ne ıse yarıyormus tam olarak zaten denemedıgım sey kalmadı:) herseyın hayırlısı bu ay cok farklıyım adetıme 5 gun var ama cok atesım var mıdem bulanıyo ınsallah mucıze yasarım eger olmazsa bu ay yakıyı alayımm bendeEki Görüntüle 1837649
canım işte bu . Yumurtlama günü geldiğinde kalçanın hemen üstüne yapıştırıosun. Ve 2 gün duruo . sonrada çıkartıosun . yakı varekn duş almıosun ama 2 gün.
anladım canım yanı tam belimın altına yapıstırıorum ne ıse yarıyormus tam olarak zaten denemedıgım sey kalmadı:) herseyın hayırlısı bu ay cok farklıyım adetıme 5 gun var ama cok atesım var mıdem bulanıyo ınsallah mucıze yasarım eger olmazsa bu ay yakıyı alayımm bende
kesınlıkle canım ayagımızı falan sıcak tutmamız gerek ben hıc dıkkat etmıyorum ona, evet herkeste belırtıler cok farklı oluyor tup bebekle hamıle kaldıgımda ates gıbı yanıyordum ve cok gazım vardı anlamıstım sımdıde oyle oldugu ıcın kendı capımda umutlandım ıste neolsun,, neyse ben bu ay yakı falan uygulayım dualarıma ara vermıstım baslayım allah buyuk ınancım cok buyuk artık ne dıyımİnşallahhhh . Hiç belli olmazz . Ben adet sancıları çektim . KEsin adet olcam dedim ve 4.gün gecikti. Gögüslerim her ay inanılmaz şişerdi ama hamile kaldıgım ay hiç bişey yoktu. Gebeliğimi öğrendikten 2 hafta içinde başladı bulantılarım.Gerçi herkeste çok farklı oluo ama. İnşallahh güzel haberleri verinn bize. Bide yakı sıcak tutuo :) Eskilerin bi lafı var belinle ayagını sıcak tut die :)
kesınlıkle canım ayagımızı falan sıcak tutmamız gerek ben hıc dıkkat etmıyorum ona, evet herkeste belırtıler cok farklı oluyor tup bebekle hamıle kaldıgımda ates gıbı yanıyordum ve cok gazım vardı anlamıstım sımdıde oyle oldugu ıcın kendı capımda umutlandım ıste neolsun,, neyse ben bu ay yakı falan uygulayım dualarıma ara vermıstım baslayım allah buyuk ınancım cok buyuk artık ne dıyım
tamam canım yazarım, tedavı dıye bısey yok canım benım ya sebepsız oldugu için bırsey olmuyo ıste ıstersem tup bebek sadece o da maddı kulfet cok buyuk paralar harcadım zaten ,, oyuzden tedavı gıtmek ıstemıorum suan çok yoruldum hayırlısıEn önemlisi o işte sakın ara verme duaya çok rahatlatıo ciddenn . Mutlaka haber verr .. Olmazsada üzülme inşallahhh olurr. Ama tedaviyide bırakma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?